![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
różności w październiku
nieaktualne
Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-12-04 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności w październiku
1. Twarz:
- 2x serum Loreal Skin Perfection, nowe, - peeling Iwostin Perfectin Lucidin z kwasem glikolowym, zostało ok. 1/2 buteleczki - na jedną całą kurację, dw. 02/2017, - Revitanol wygładzająco-rozświetlający krem pod oczy, nowy, - serum Vital Actives, Vitamin C 20, nowe, - Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 500 ml, nowy - Lirene peeling enzymatyczny 100 ml, ciężko stwierdzić aktualna pojemność, na pewno więcej niż połowa, może nawet 3/4, - filtry Biodermy Photoderm (nowe): Ultrafluide barwiony (jasny odcień) SPF 50+ i Creme (bezbarwny) SPF 50+, Bronz SPF 30, - Vichy Capital Soleil matujący spf 50 - wystarczy na kilka użyć, - Ziaja antyoksydacyjna z wit. C spf 50+, używany, - Pharmaceris krem i balsam SPF 50+, używane. 2. Verona oliwkowy peeling myjący do ciała wygładzająco-modelujący, - Victoria's Secret żel pod prysznic Midnight Exotics 250 ml, - Victoria's Secret hand&body cream, 200 ml, - Vita Liberata ekologiczny lotion brązujący, w zestawie z rękawicą do nakładania produktu - nowy, cena ok. 200 zł (lotion KLIK, rękawica KLIK), - wazelina 100 g, 2 opakowania, - antyperspirant Secret powder fresh, 48g, - płyn do płukania ust Eco Cosmetics z czarnuszką, mega wydajny (do rozcieńczania), - suchy szampon Toni&Guy 100 ml - nowy, - farba do włosów Marion 694 popielaty blond, nowa, ale pudełko trochę pogniecione, - 8 kostek (lub mniej) amerykańskiego mydła Irish Spring. 3. Elizabeth Arden, Arden Beauty, EDP 30ml, nowe, w folii, - Jennifer Lopez Live EDP 50 ml, - ECHO Davidoff, - Beyonce Heat EDP 30 ml, - Puma EDT 50 ml, - Puma Edt 20 ml, buteleczka trochę odrapana od noszenia w torebce, - Gap bright Edt 30 ml, ubytek minimalny, - Bath&Body Works mgiełka Mad about you 88 ml. 4. Gosh X-Ceptional Wear Foundation 12 Natural, ok. 1/4 op., - AffiniMat 09 Opal Rose 30 ml, - Revlon Colorstay combination&oily skin, kolory 180 sand beige (1/3 op.) i 240 medium beige (3/4 op.), - Almay Clear Complexion, kolor 400 neutral, 30 ml, ok. 70-80%, - BB Golden Rose 02, użyty ze 3 razy, - Almay smart shade 200 light/medium, ciężko określić zużycie, na pewno ponad 1/2 op. - Manhattan Easy Match Make Up kolor 32 Classic Ivory, ubytek kilku pompek, - Lirene No Mask, najjaśniejszy 30 ml, użyty 3 razy, - puder bambusowy BU, w zastępczym opakowaniu, bo to całkiem mi popękało, - puder sypki Wibo, użyty kilkanaście razy, - korektor Catrice Camouflage, najjaśniejszy, niewielki ubytek, - próbki podkładów. 5. Palety Sleek Au Naturel i Storm, - paletki cieni Maybelline - 06Q Amethyst Smokes i 10Q Mocha Motion - użyte kilka razy, - Golden Rose Mineral Terracotta Powder nr 01, - rozświetlacz Essence Circus highlighter, - sztuczne rzęsy - kępki, - baza pod cienie Too Faced - niewiele używana, ciężko sprawdzić, ale myślę, że na pewno zostało z 75%, - zalotka Top Choice, z zapasową, z dodatkową nową gumą, Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-11-08 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Lakiery, opis większości kolorów tutaj (KLIK), proszę pytać
2. Baza Poshe nowa, Sally Hansen Cuticle Remover używany, Nail Tek rozcieńczalnik do lakierów z pipetą, 1/2 opakowania, zestaw do paznokci 3. Rękawica Vita Liberta do nakładania samoopalacza nowa, przyrząd do masażu antycellulitowego, szczotki do włosów (metalowa, plastikowa i z włosia dzika) 4. Lusterko podświetlane 5. Depilator Braun Silk Epil 6. Prostownica/karbownica parowa 7. Półprodukty Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-11-08 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Maskotka małpka, nowa z metką
2. Starbucks gorąca czekolada oraz kawa ziarnista french roast, jedna nowa, druga z malutką odsypką 3. Białko Trec i Soya Pro oraz próbki suplementów Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2016-11-08 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
witaj, interesuje mnie Elizabeth Arden, Arden Beauty, EDP 30ml, nowe, w folii. Zapraszam do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kawy i czekoladę?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej, mnie interesuje:
Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 500 ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Beyonce Heat EDP 30 ml,?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za kawe, czekolade, bialko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
- serum Vital Actives, Vitamin C 20, nowe, - Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 500 ml, nowy - Lirene peeling enzymatyczny 100 ml, ciężko stwierdzić aktualna pojemność, na pewno więcej niż połowa, może nawet 3/4, - filtry Biodermy Photoderm (nowe): Ultrafluide barwiony (jasny odcień) SPF 50+ i Creme (bezbarwny) SPF 50+, Bronz SPF 30, - Vichy Capital Soleil matujący spf 50 - wystarczy na kilka użyć, - Ziaja antyoksydacyjna z wit. C spf 50+, używany, - Pharmaceris krem i balsam SPF 50+, używane. + pędzelki Ecotools do oczu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze wątek z kosmetykami, ale jesli tam tez nic nie znajdziesz to moze następnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Victoria's Secret żel pod prysznic Midnight Exotics 250 ml, - Victoria's Secret hand&body cream, 200 ml, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy, widzisz coś u mnie? mam dużo bluzeczek, nic markowego, ale zadbane
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za biodermę, pharmaceris oraz
2. Starbucks gorąca czekolada oraz kawa ziarnista french roast, jedna nowa, druga z malutką odsypką
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie za Bioderma Sensibio? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za suchy szampon? Ewentualnie balsam brazujacy eko
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz u mnie coś za kawę?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja po czekoladę i kawę Starbucks oraz białko i próbki suplementów
![]() Znajdziesz coś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hej,
Podoba mi się maskotka małpka oraz gorączka czekoladka Starbucksa - znajdziesz coś za to z mojej krótkiej listy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przygarnę micel Biodermy. Czego Ci trzeba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
2x serum Loreal Skin Perfection, nowe,
- peeling Iwostin Perfectin Lucidin z kwasem glikolowym, zostało ok. 1/2 buteleczki Bioderma, płyn micelarny Sensibio H2O 500 ml, nowy - Lirene peeling enzymatyczny 100 ml, ciężko stwierdzić aktualna pojemność, na pewno więcej niż połowa, może nawet 3/4, Victoria's Secret żel pod prysznic Midnight Exotics 250 ml, - Victoria's Secret hand&body cream, 200 ml, płyn do płukania ust Eco Cosmetics z czarnuszką, mega wydajny (do rozcieńczania), - suchy szampon Toni&Guy 100 ml - nowy, 3. Elizabeth Arden, Arden Beauty, EDP 30ml, nowe, w folii, 5. Palety Sleek Au Naturel i Storm, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1477091137 4. Lusterko podświetlane ??
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() -białko Trec i próbki suplementów -serum Loreal Skin Perfection, nowe, - Revitanol wygładzająco-rozświetlający krem pod oczy, nowy, -Verona oliwkowy peeling myjący do ciała wygładzająco-modelujący, - Victoria's Secret żel pod prysznic Midnight Exotics 250 ml, - Victoria's Secret hand&body cream, 200 ml, - suchy szampon Toni&Guy 100 ml - nowy, - Bath&Body Works mgiełka Mad about you 88 ml. - AffiniMat 09 Opal Rose 30 ml, - Revlon Colorstay combination&oily skin, kolory 180 sand beige (1/3 op.) i 240 medium beige (3/4 op.), - - korektoratrice Camouflage, najjaśniejszy, niewielki ubytek, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hop hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Podobają mi się kawy i czekolada ze Stara i maskotka małpiszon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.