|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
a co to za formularze? bo swiadectwo Jenipher juz mam, wiem ze dostane listy a formularze sa dla nowych osob czy to jakies nowe? chyba cos przeoczylam. ja jakby co mam 154 i 170 wiec nie wiem czy na cos jeszcze czekac.
#3632 |
Przyczajenie
|
aj... szkoda. Wątpię by u Dla Ciebie J. coś było, bo poznaliśmy dzieci we wtorek. To chyba za szybko
![]()
#3633 |
Rozeznanie
|
A ja ciągle nie mam formularza...
![]() ![]() ![]() Tak bardzo bym chciała go dostać jeszcze przed wyjazdem... ![]() Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy nr 267 w ogóle jest...? ![]() Jestem zdesperowana... ![]() ![]() ![]() PS. Kochani, tyle was tutaj... chodźcie na CZATA! ![]()
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-07 o 21:08 Powód: zaproszenie na czata ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeśli jest tam wasz numerek to na 90% dostaniecie... Ulala 15 użytkowników i 3 gości czyżby jakieś wysyłki sie szykowały ![]() Pozdrawiam nowe mamy...i nowych forumowiczów... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
no tak, gapa ze mnie
![]() a czemu dajecie tylko 90% gwarancji na otrzymanie formularza? ![]()
#3636 |
Rozeznanie
|
ja dałam 90 % że to te numerki bo zawsze mogło sie cos pokręcic to nie jest spisane przezemnie z reala ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Raczkowanie
|
Formularze 154 i 170 są u mnie, będę je skanował jutro lub pojutrze. To trochę inne niż już posiadane, może więcej informacji.
Cytat:
Jeśli dziewczyny mają Wasze maile to wyślą na nie jak nie to w kopertach. Chyba tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Teraz postarm sie załączyć Wam listy jakie dostałam
i moze mi ktoś powiedzieć jak pdf zapisać na jpg ?
#3642 |
Rozeznanie
|
ale u nas na forum można załączać pdf-y - tak samo jak zdjęcia.
albo możesz wydrukować, zeskanować i od razu masz w jpg...! :P (jak by ktoś nie zauważył, to to jest dowcip... nie myślcie, że taka głupia jestem... :P)
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-08 o 09:49 Powód: dowcip |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Ula dowcipna jesteś :P
popatrz powyzej i poniżej mnie chodzi o wgranie na fotosik tam juz pdf nie wlezie ![]() jak ktos tak jak ja nie zna angielskiego to pon. tłumaczenia listów ![]() 8 Stycznia 2008 Droga Pani Krok, Mam na imię Mubanga-Mulenga, mam 19 lat, czekam na wyniki egzaminów końcowych szkoły średniej, które pojawią się w marcu 2008 roku. Spodziewam się, że zdam wszystkie przedmioty, których się podjęłem. Poszukuję pomocy za Twoim pośrednictwem z powodu sytuacji, w której jestem. Jestem jedynakiem wychowywanym przez samotną matkę. Moim marzeniem jest zostanie doktorem/lekarzem. Moim hobby jest czytanie powieści oraz pisywanie listów do przyjaciół Zostanie lekarzem jest moim marzeniem życia, ale niestety moja mama nie jest w stanie finansować moją dalszą edukację. Z tego powodu, proszę o pomoc w znalezieniu mi kogoś , kto byłby w stanie wesprzeć moją przyszłą edukację i sprawić, że moje marzenia staną się rzeczywistością. Twoja pomoc jest mi bardzo potrzebna. Niżej podpisany Mubanga Mulenga Mambo G.Elias St.Luke’s mission hospital Mpansha P.O.Box 32789 Lusaka 12 Stycznia, 2008 Najdroższa Pani Krok, Niniejszym proszę o Twoją pomoc. Jestem 39-letnim mężczyzną, któremu zostało zaoferowane „zrobienie” kursu dyplomowego z Radiografii na Evelyn Home College In Lusaka. Pracowałem w pracowni badań rentgenowskich przez 5 lat do teraz. Wiele razy starałem się dostać na kurs, tym razem się udało! Udało mi się zaoszczędzić trochę pieniędzy, którymi pomagam swojej rodzinie, kiedy jestem daleko. Mam żonę i sześcioro dzieci, dwoje sierot oraz dwoje dzieci z rodziny, które mieszkają ze mną. Jak widzisz, jest to dla mnie bardzo trudne aby płacić (za kurs) K 2 030 000 = 00. Nie chcę prosić kogoś, aby płacił za cały kurs – nie o to mi chodzi. Chciałbym, aby ktoś był w stanie pomóc mi trochę finansowo,aby zapłacić za drugą część ceny kursu. W płaceniu pierwszej części pomoże mi szpital. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, ten kurs jest szansą mojego życia! Po 3 latach szkoły będę pracował jako radiolog, ponieważ jestem z Mpanshya. Jeżeli stracę tą szansę, najprawdopodobniej taka możliwość już nigdy nie będzie w zasięgu mojej ręki. Twoja uwaga będzie doceniona. Zrobię wszystko co w mojej mocy, aby usatysfakcjonować Cię we wszystkim aspektach (zawodowo). Niżej podpisany, (odręczny podpis)
#3644 |
Rozeznanie
|
no to serio: tu jest instrukcja: http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t78359.html
udało ci się...?
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-08 o 10:22 Powód: głeboka niecierpliwość |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
#3646 |
Rozeznanie
|
Aga usuń troche wiadomości ze skrzynki na wizażu bo nie chce przejść,a pozatym otwieraj już g-@.Lecą.......
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Właśnie stworzyłam nowy album na fotosiku i dodaje listy są w dużym rozmiarze aby móc wszystko dokładnie przeczytać, liczę że podzielicie sie i swoimi listami, które będę dołączać
![]() a jak Jola przestanie płakać nad listem od swojej Maloni to Wam wyśle Wasze ![]()
#3648 |
Rozeznanie
|
ja tego albumu nie widzę... :/ jestem na Twoim fotosiku, i ostatni album jest z 2 lutego... :/
![]() ![]() Jola oświeć mnie i wklej linka... Bo ja go nie widzę kompletnie... :/
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-08 o 11:17 Powód: prośba o oświecenie |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Rozeznanie
|
Jest
![]() MAMA ale poukładać to juz ci się nie chciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaaa, jest! tylko trzeba wejść w zdjęcia, a nie w albumy...! bo to nie jest osobny album...
![]() ![]() ![]()
#3652 |
Raczkowanie
|
a mojego Mike'a (256) nic nie przyszło?
![]() mam nadzieję, że uda się pomóc Mubandze i Eliasowi. widać, że to dzielni panowie ![]()
#3653 |
Przyczajenie
|
Kochani,
Dziś kiedy przyszłam do pracy czekało na mnie kilka produktów ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() to piękne ![]()
#3655 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Ażurek - wygląda na to, że moja Navreen jest siostrzyczką Chanvasa ![]() Proszę o pomoc dla "początkującej" mamy - dostałam tylko informacje o dziecku i nie wiem ile pieniążków wpłacić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
witaj
a to dziwne bo ja wyslalam 18 stycznia :O
#3657 |
Rozeznanie
|
Kasia, ale fajne rzeczy!!!
![]() ![]() ![]()
#3658 |
Rozeznanie
|
no to formularze skserowane teraz zaczynam wkładać w koperty,ale wyślę dopiero jutro....Proszę o cierpliwość...
Najbardziej kolorowy jest list do pity i jego rodziny ![]() ![]() Najładniejszy oczywiście mój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Przyczajenie
|
Mama - to teraz mnie zaskoczyłaś :O Ale cieszę się, że e-mail doszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Wtajemniczenie
|
to bede czekac na list
![]() a formularz tez mozna wysylac bo egzamin zdany na 5 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.