|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Dla ciebie J bardzo dzjękuje ze napisałas o liście,już nie możemy się doczekać,zeby tylko nie zaginął.Blagam wyślyj polecony i może priorytet.Pita ma 2 zmiane zaraz do niego zadzwonie.Jak będzie to wyśle Ci kase na opłate.
![]() ![]() ![]() Jola a od której dziewczynki ten list, bo są dwie. Jola jak mozesz to wejdz na chat. BARDZO PROSZĘ Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-02-08 o 15:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Rozeznanie
|
Ania, gratuluję zdania egzaminu!
![]() Ależ ja wam wszystkim zazdroszczę tych listów i formularzy... ![]() Pozdrawiam!
#3663 |
Zadomowienie
|
Może kogoś ze Śląska zainteresuje:
http://www.mojekatowice.pl/306663_29..._katowice.html Wernisaż w Galerii 5 Górnośląskiego Centrum Kultury będzie nie tylko okazją do spotkania ze sztuką, ale także wspomożenia dzieci z Angoli. Angola zmierza ku stabilności. Życie zwyczajnych ludzi powoli wraca do normy. Jednak statystyki wciąż nie są najlepsze. Wskaźnik śmiertelności dzieci w Angoli należy do jednych z najwyższych na świecie. Ponad połowa maluchów nie uczęszcza do szkoły, 45% cierpi na chroniczne niedożywienie, a co czwarty umiera przed ukończeniem piątego roku życia. W samej Luandzie żyje około 4 i pół miliona ludzi, którzy zbyt dobrze wiedzą, czym jest wojna i jakie są jej skutki, czym jest cierpienie, ból i upokorzenie... Wystawa "Szkoły dla Afryki" jest realizowana w ramach Kampanii UNICEF-u. W czasie wernisażu, który rozpocznie się w najbliższą sobotę o 17.00, odbędzie się licytacja prac. Dochód ze sprzedaży dzieł przeznaczymy na budowę szkoły dla małych mieszkańców Angoli. Ekspozycja potrwa do 1 marca 2008 roku. 28 lutego w Teatrze Korez odbędzie się wieczór zatytułowany „Z kabaretem przez świat”, czyli impreza towarzysząca wystawie. Wystąpią: Kabaret Eksperyment, Grupa Mixtura, oraz na jazzowo zaśpiewa Patrycja Kopiec. Bilety kosztują 5 zł, a całkowity dochód z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na kampanię UNICEF – Szkoły dla Afryki.
#3664 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam że to Piotrek nie wysiedzi ale okazuje się ze i mama ma problem z siedzeniem
![]() Formularz od Hellen ![]() Niestety nie mogłam wejść na czat będę wieczorkiem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
ulisia dziekuje, ale to Tobie naleza sie gratulacje za tyyyle 5
![]() ja to te listy chcialabym juz ![]()
#3666 |
Raczkowanie
|
To jest list który otrzymałam od ukochanej córeczki Sophii, pod spodem znajduje się podpis wolontariuszki o imieniu Gertruda a tak samo na imię miała moja Babcia, która umarła w zeszłym tygodniu!!!
Na drugim zdjęciu widać Sophię i jej wujka w dniu w którym otrzymała Swoją pierwszą paczkę - nową sukienkę od razu na siebie założyła |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
niestety za maly jest ten list i nie da sie przeczytac
![]()
![]() |
#3668 |
Rozeznanie
|
Faktycznie malutki ten list (a raczej jego zdjęcie). Wrzuć jeszcze raz...
![]() ![]()
#3669 |
Raczkowanie
|
pozdrawiam mamę Sophii.Nad tym listem to musi popracować mój syn bo ja to nic a nic się nie znam .Ale list jest wzruszający ,nawet wymienione są wszystkie prezenty( w tym siedem lalek).
|
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
ty wczoraj dostałaś od seony formularz
a ja wysłała wtedy wysłałam dane dziecka - musi być w spamie albo nie wiem co potem jeszcze pytałam o adres ![]() właśnie podejrzewałam ze moej niektóre e-maile mogą nie dochodzic i niektórzy nie wiedzą ze mają dziecko pod opieką i czekają a dziecko też czeka ![]() jak temu zaradzić ? mozna wpisać cos w stylu "no spam? "
#3671 |
Zadomowienie
|
_MAMA_ - słowa spam- staraj sie w meilach nie używać bo ono bardziej zaszkodzi niż pomoże.
Dokładnie rzecz biorąc recepty nie ma na niewrzycanie do spamu. Serwer wykryje jakies neodpowienie słowo lub połaczenie słów, czasem link - i HOP- do spamu. ![]() Niektóre serwisy radzą sobie z tym podając informacje, że jesli e-mail nie dojdzie- nalezy sprawdzić Spam. Tyle . |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj porozysłałam resztę formularzy, są takie wzruszające!! Ja mam pyatnie do Dla Ciebie J. czy masz może jakiś skan nr 18 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Raczkowanie
|
![]()
Jeszcze raz serdecznie Wszystkich zapraszam:
http://www.biblioteka.czeladz.pl/ind...sk=view&id=146 13-ty luty 10.00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Raczkowanie
|
![]()
Oto powiększenie listu od małej Sophii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Rozeznanie
|
Mama - możnaby prosić o potwierdzenie otrzymania, tylko dla ciebie też by to było utrudnieniem, bo byś musiała tego pilnować...
![]() nie mam innego pomysłu... ![]()
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-08 o 19:34 Powód: uzup. |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Wtajemniczenie
|
a kto tu ma Sophie nr 143?
#3677 |
Rozeznanie
|
ja mam nr 267
![]()
#3678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3679 |
Raczkowanie
|
co za dzień... dowiedziałam sie dziś, że przywiozłam sobie "małą pamiątke" z Afryki. 2 lata chodze z robalem pływającym w mojej krwi. fuuuj. pisze to ku przstrodze dla tych, ktorzy sie tam wybieraja. Nie właźcie nigdy do wody. Ja przez kilka minut moczyłam nogi i mam za swoje. Ale durna ze mnie baba. Wiedziałąm skad sie to bierze.. no a teraz szykuje sie tydzień w szpitalu..
![]() ![]() mam nadzieję, że mi ten robal przez tak długi czas nie narobił dużego bałaganu ;-) okaże się, jak mnie przebadają..
#3680 |
Wtajemniczenie
|
Dominika 3maj sie tam dzielnie!
#3681 |
Raczkowanie
|
mukashana, mam nadzieję, że szybko się "robala" pozbędziesz i zaraz do nas wrócisz
![]()
#3682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mukashana - niezła pamiątka ![]() ![]() ![]() ![]() Norton - z przyjemnością bym przyjechał, ale niestety wciąż mnie męczą na uczelni sesją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaję numery skanów jakie otrzymałam. Niestety nr 43 nie mam ![]() Skany dokumentów (listy, formularze). 47, 143, 154, 170, 200, 203, 204, 210, 212, 213, 222, 230, 232, 233, 234, 237, 238, 239, 240-250, 265, 269, 279, 280, 281, 283, 284, 285, 288, 290, 291, 300. Sprawdzcie pocztę, dzisiaj od 7 rano wysyłałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Rozeznanie
|
Dostałam formularz Briana. Dziękuje bardzo.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3686 |
Wtajemniczenie
|
Seona doszly - dzieki
![]() ![]()
#3687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam cieplutko, a-jedno pytanie-ta Arka już karmi dzieci?? bo mignęło mi coś o kucharce ale nie znalazłam jeszcze tego czy ona jest w planach czy już gotuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3688 |
Przyczajenie
|
MAMA - Znalazł się (ten e-mail), rzeczywiście był w spamie Ale mi głupio - nie pomyślałam, żeby sprawdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Zakorzenienie
|
Mikrejsza kucharka owszem juz gotuje chyb z miesiac dzięki dziewczynom, które wpłacaja na jej wypłatę
![]() na fotosiku jest Album Arka Noego tam znajdziesz zdjęcia. reszta leci do mnie na CD
#3690 |
Rozeznanie
|
Listy wyleciały dziś z mojej poczty
![]() ![]() A to numerki : 1,4,5,6,11,18,33,49,50,52 ,57,63,65,71,73,80,83,89, 90,100,102,107, 110,111,112,113,114,124,1 26,127,129,138,140,141,14 5,146,153,154, 157,162,170,172,184,191,1 92,193,194,201,209,211,21 3,216,217,220, 222,232 chyba nic nie przeoczyłam. ![]() Pozdrawiam weekendowo ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.