|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]()
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli tak jakbym ja urodzila miesiac temu... Nie wiem sama, jestem w szoku... Pisala wczesniej, ze moze jest w ciazy ale teraz sie okazuje, ze ciąża juz potwierdzona. Dodam, ze prawie cala pierwsza ciążę leżała w szpitalu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
No to jest napewno wpadka...Jest w jakimś 7 tyg (bo tydz temu pisala, ze to mzoe byc 6) czyli jakies 5 tyg od zapłodnienia...nie wiem, ja sobie tego nie wyobrazam. Szkoda mi jej i szczerze sama nie wiem co o tym myslec...
Na dodatek podobno rozstala sie z mezem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
ZARTUJESZ? to juz tragedia.... matko jedyna takie malenstwo w 24 tygodniu to przeciesz jak kociatko jeju..... i drugie teraz...... matko jedyna...... az wspolczucie wzbiera ale jak to sie stalo ???
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
No dokladnie ! nie wie mjak to sie stalo co sie wydarzy ale jak mowisz Gusialku jak z tym mezem to prawda to bym go normalnie udusila... teraz ja zostawic z tym wszystkim? nawet jak sie zle dzieje to teraz nie mozna takich drastycznych krokow podejmowac.... matko az mi jej szkoda
![]() ![]()
#4269 |
Zadomowienie
|
Lejdiski! Jeszcze tu lookłam, no i aż musiałam się zalogować, no bo to co piszecie, że jakaś girl od porodu 2 sierpnia jest już w kolejnej ciąży 7 tydzień.... to normalnie przecież niemożliwe!
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mówiąc już o tym, że ten mąż mógłby ją teraz zostawić....? - o ludzie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
O ludzie! Dziewczyny - a mi aż przyszły do głowy różne scenariusze, typu, że np. zgwałcił ktoś taką girl jak wracała ze szpitala od swojego wcześniaczka do domu i dlatego teraz mąż ją zostawić niby chce, albo to on jej gwałt uczynił, no i teraz ona ma go dość, no albo że tak się pocieszali zmartwieni i zaniepokojeni swoim malutkim baby wcześniaczkiem, że się właśnie kochali... (a facet na wieść co się stało owocem tego "pocieszania" chce zwiać) - - - - - ależ mam fantazję, nie? Ale musiałam Wam o tym napisać, bo m sie to "w pale nie mieści", że tak szybko (bo to, że od razu po porodzie można zajść w ciążę to wiadomo - no ale że tak błyskawicznie, to chyba jeszcze nie słyszałam o takim przypadku?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- No dokładnie Mischoko - szok szok szok! Lecę - na razie! PA! Ale aż sama jestem w szoku... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4272 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Biedna ta twoja siostra.... Moze dla niej lepiej jak by tekst zrobila jak juz 60 dni nie ma @ Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja spałam dzisaj z 3 h..Ciekawe dlaczego. ![]() teraz ogladam "Rozmowy w Toku" o nastolatkach w ciąży.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam u siebie w miejscowości rodzinnej duuuużo przykładów dziewczynek w ciąży 16/17 lat. Jak dla mnie kurcze to bezmyślność, przecież taka osoba dorasta razem z własnym dzieckiem a nie je wychowuje. A co tej dziewczyny co o niej mówicie, kurcze fatalna historia, szczególnie jeśli z tym mężem to prawda. ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja juz po szkole rodzenia, krociutko dzis byla z jakim pediatra, który nam mowil ze najlepszy poród naturalny, o karmieniu, szczepieniach, czyli to co wiem juz z wizazu
![]() A jesli chodzi o Bravurke to nie tak. Ja osobiscie mysle, ze po wyjsciu ze szpitala jakies 2 tyg po porodzie moglo dojsc do zblizenia i tak pewnie bylo, wtedy z 7 tyg by sie zgodzilo ![]() Zreszta Bravurka po porodzie w sumie z tego co pisala szybko doszla do siebie.... a co do jej Tz, to moze wejdzcie na watek poczytajcie, bo nei chce tak obmawiac... ale wiem, ze Tz byl zdolny do uzycia piesci... |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja ide sie wyszykowac bo ide na Piwko...z Kinia... ![]() bede wieczorkiem.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() włosy może i ładne ale jakie problematyczne. Cytat:
A koleżance tej co 4 razy poroniła wywrózyła ciąże, tylk oże dziewczynke i ona chyba przez nastawienie po kilku m-cach zaszła, no ale jest chłopak ![]() Cytat:
![]() Jane witaj ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-29 o 16:57 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Michoko ![]() ![]() ![]() Z tą dziewczyną, która po 1,5 miesiąca jest w kolejnej ciąży to przykra sprawa.. zwłaszcza, że z tż-em jej nie jest w porządku.. ![]() Kasia jak fryzurka ![]() Ja ścięłam się z 2, 5 tyg. temu i już mi odrosła i grzywka i w ogóle włosy.. mam tak zawsze, szybko mi rosną, jak na drożdżach. ![]() Domi fajna sprawa ta szkoła rodzenia.. musisz być przygotowana ![]() ![]() Jane wiata ![]() ![]() ![]() ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
A ja sie juz zegnam
![]() dobranoc Lejdiski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
BAN stały
|
Ja mylę o pomalowaniu włosów na jednolity blond, oczywiście u fryzjerki.
Wkurza mnie balejaż. Mam ciepłe grzejniki w domciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ale miałam do poczytania, od wczoraj naskrobałyście tyle stron ![]() Dziś skończyłam rehabilitacje. Ale wcale nie jestem w tego powodu szczęśliwa, bo chciałam sobie przedłużyć do końca tygodnia, wczoraj rozmawiałam o tym z moim lekarzem i wszystko było ok. A dziś jak poszłam po nowy harmonogram to oświadczył mi, że nie ma już dla mnie żadnych zabiegów. Wkurzyłam się strasznie, bo jeszcze do końca się nie wyleczyłam i bolą mnie plecki ![]() ![]() ![]() Wczoraj też byłam na kontroli u gina. Wszystko jest ok. Zrobiłam sobie przy okazji cytologie, ale wynik dopiero za 2 tygodnie. To tyle u mnie. Zuzia fajnie, że już do nas wróciłaś ![]() Domi prześliczna sesja z brzuszkiem, jak ja Ci zazdroszczę. Jeszcze teraz mam trochę doła, bo właśnie zbliża się mój termin porodu -dokładnie za 7 dni ![]() ![]() Witam Besio ![]()
#4284 |
Zakorzenienie
|
Vcelka
![]() ![]() ![]() Ja juz uciekam naprawde tylko zobaczylam Twoja wypowiedz ![]() a co do cwiczen to moze cwicz sobie sama w domu teraz?a mozesz jeszcze innego lekarza sie poradzic? |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Domi, dobranoc ![]() ![]() ![]() Ja też się żegnam.. trzymajcie się ciepło, bo pogoda zdradliwa ![]() ![]()
![]() |
#4286 | ||
BAN stały
|
slodkich snow...
![]() Cytat:
![]() biedactwo....my ci nie pozwolimy sie smutac ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie bylam na piwku...z Kinia pogadalysmy sobie...plotki najwazniejsze.....hehehe: hahaha: po piwku sie wypilo Cos mnie mdli.... ![]() Jutro do Gaby od 7 do 16....Oby nie lało to pujdziemy na spacerek... ![]() A tak to gadam wlasnie z P..i mo mowi ze smskow nie ma jak slac bo mu koma zablokowali....rachunek na 300 zl mu przeszedl...tyle ze mna smskow i rozmow..mial..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
BAN stały
|
Mój M miał 2 kom zablokowane, bo za dużo gadaliśmy i pisaliśmy
![]() Tęsknię ![]() Mój brzuch mi odpada przez @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
na temat rach tel lepiej mi nic nie mówcie
![]() ost mam b.dużo wydatków znowu auto Tz musi oleje i inne bzdety wymienić na dodatek fura rachunków się nazbierała . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
BAN stały
|
Ja też jestem spłukana
![]() Powoli myślę co by tu na Sylwestra zdziałać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() biedactwo z tym brzuszkiem....i M... ![]() Ja gada i gadam...i 39 i pol ogladam....a pozniej lulu ide... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.