![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
Ja używałam Seboradinu na szybszy wzrost wlosów, ale odkąd regularnie piję pokrzywę, wlosy mi nie wypadają, więc w zasadzie nie stosuję żadnych przyspieszaczy. Od czasu do czasu wcieram w skórę głowy wodą brzozową, ale ogólnie staram się zmniejszać liczbę kosmetykow do włosów i upraszam pielęgnację, bo im mniej kosmetyków stosuję, tym włosy sa zdrowsze.
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Mi jednak zależy głównie na przyspieszeniu. Nie mam większych problemów z włosami. Czasem szaleją. Tylko rosnąć nie chcą. A kiedyś mi tak pięknie rosły... Dzięki za odp. Kupię to się odezwę, jak efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Ja zapłaciłam za Seboradin Lotion 18,60 zł !!!No ale jak ma działać to mogę tyle poświecić kasy.
Jeśli chodzi o zapach to chyba przesadzacie, nie jest jakiś tragiczny. Fakty, nieco intensywny ale nie śmierdzi. Zresztą po godzinie wietrzeje. Trochę lipa z tym wcieraniem, bo samemu tak jakoś dziwnie masować sobie głowę, ręce zaczynają boleć...ale czego się nie robi dla bycia pięknym ![]() Mam nadzieję na szybki wzrost włosów! Za jakiś czas dam znać co i jak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
od dzisiaj zaczynam po raz kolejny kurację z lotionem z czarną rzepą. Bo coś niedobrego dzieje się z moją głową
![]() Z mycia na mycie pojawiło się lekkie swędzenie i drobny łupież ![]() ![]() Seboradin świetnie łagodzi podrażnienia, łupież, swędzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zerknij do watku o sposobach na przyspieszenie porostu, na pierwszej stronie jest odnosnik do masazu glowy. masuj glowa w dol, wtedy nie nadwyrezasz ramion Cytat:
![]() ![]() Przy Nerilu(tonik) Seboradinowi(lotionom) daje 3,5/6 a Nerilowi 5,5, bo idealow chyba nie ma ![]() popieram ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
kupiłam przez przypadek taki lotion (nie zerknęłam dokładnie na napis, zasugerowałam się samą żółtą zakrętką - byłam pewna, że to ten z żeń szeniem):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...smetyczna.html wcieranie tego lotionu w głowę raczej mija się z celem, bo nie ma on na celu pobudzenia cebulek włosów. zazwyczaj jednak dziewczyny nie polecają nakładać tych lotionów na całe włosy ze względu na alkohol - więc? bo ja już się pogubiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle warto stosowac sie do zalecen producenta, ale w tym przypadku tak nie jest. na zniszczone wlosy przeciez nie pomoze, a duza ilosc alkoholu dodatkowo je wysuszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
po prostu Łinli
|
posiadam tylko odżywkę (czy balsam
![]() ![]() ![]() ja bardzo lubię zapach seboradinu, nie wiem o co wam chodzi ![]()
![]() |
#280 | |
Przyczajenie
|
mi też się podoba. Wiadomo, że perfuma to nie jest, ale czuć skład (zioła) i ma się pewność, że one są wewnątrz
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-02-03 o 11:30 Powód: post pod postem, korzystaj z epcji edytowania i multicytowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
da mnie zapach seboradiny to zapach nowych wlosow dlatego kompletnie mi nie przeszkadza
![]()
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, z czystym sumieniem mogę polecić używanie całej serii seboradinu pomarańczowego.. dostałam na gwiazdkę lotion, balsam i szampon; szampon i balsam właśnie kończę. po ponad miesiącu używania co około 2 dni, mogę powiedzieć że włosy już nie są sianowate! przeciwnie miękkie i nawet tż zauważył że są bardziej lśniące i ładniejsze w dotyku
![]() ![]()
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
mnie wlasnie seboradin lotion niger z czarna rzadkwia przyspieszyl porost
![]()
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam tego czerwonego seboradinu i musze powiedziec ze jest bardzo fajny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co jaki czas go stosujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
po prostu Łinli
|
mi po odżywce seboradin niger też szybciej rosną włosy
![]()
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
stosuje codziennie wieczorem na skore glowy.
oprocz tego mam inne specyfiki ale odkad zaczelam niger to wszystko ruszylo w koncu ![]()
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
ja rowniez polecam serie seboradinowa do przetluszczajacych sie (fioletowa). jedyny problem jaki mialam to male sianko, ale: stosowalam rownoczesnie plukanki z pokrzywy i skrzypu.... gdybym tylko balsam uzywala, byloby pewnie lepiej
konkluzja? --> polecam uzywanie CALEJ serii +konsekwentnie mi niestety czasem brakuje zapalu... lubie nowosci i nie moge dotrwac zbyt dlugo w danej kuracji, czesto zmieniam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ja kupilam seboradin lotion do suchych i zniszczonych, dopiero pozniej przeczytalam caly watek i tak sobie mysle... ten seboradin niger to ten do przetłuszczajacych??? bo ja oprócz tych rodzajów nie widziałam nic innego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10349 to też nie jest źle. One w zasadzie działają podobnie, więc nie przejmuj się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam taki tylko z atomizerem http://www.domzdrowia.pl/40589,sebor...ch-200-ml.html szczerze mówiąc nie widziałam takiego jak na Twoim zdj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
![]() |
#295 |
po prostu Łinli
|
niestety cenę też zmienili
![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
ja dałam za swój 19zł ale myślę że się opłaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Oj, to dosyć drogo.
U mnie w mieście widziałam ten sam lotion Niger za 16,9 zł, 15 zł, 14,5 zł, ale udało mi się kupić za 13,6 zł ![]() Jestem po pierwszym użyciu. Parę minut po aplikacji czułam takie ciepło na głowie - to chyba pożądany efekt? Dzisiaj widzę, że włosy zwłaszcza z tyłu głowy są bardziej odbite od skóry. Nakładałam tak, że odkręcałam ten atomizer i kapałam sobie tą rurką na palce, schylałam się i wcierałam. Dzisiaj spróbuję odmierzyć te 2,5 ml i też nakladać kropelkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
ja próbuję dzielić włosy grzebieniem i pryskam skórę , cos jak aplikowanie farby do włosów
![]() powiem szczerze że dość sporo wtedy ubywa tego lotionu macie może jakiś sposób na aplikację???? a tak poza tym to lubię zapach tej rzepy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że to najlepszy sposób. Pozwolę sobie zacytować truskawkowąwiosnę:
Cytat:
Próbowałam i u mnie też się sprawdziła. Dzięki niej Seboradin trafia tylko na skalp, a włosy są suche. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
czołem wizażanki
![]() ja właśnie wyczerpuję wszystkie zapasy w domu i kupuję regenerujący Seboradin. ano i mam pytanie- w starych postach było napisane, że można go kupić w Naturze. czy nadal można, czy już tylko w aptekach? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.