![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
No i dziś też nie ma
![]() a te swarki są mi tak pilnie potrzebne, muszę zrobić komplet na wesele dla znajomej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS: Swarki proponuję zamawiać tu - przychodzą na drugi dzień ![]()
![]() |
![]() |
#1593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Zadomowienie
|
Ponownie polecam rybku - dobrej jakości bigle, sztyfty i krawatki
![]() ![]()
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2009-08-12 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Hm...... w piątek złożyłam i opłaciłam zamówienie u jubilexa na allegro. Do dziś nie dostałam meila potwierdzającego wpłynięcie pieniędzy ( przelew intrnetowy). Zazwyczaj dostawałam..... no zobaczymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Przyczajenie
|
Zakupiłam żakiet od sprzedającego niszencja (cena z przesyłką 140 zł). Wymiary podane na aukcji dokładnie sprawdziłam, żakiet Massimo Dutti powinien być nawet luźny. Niestety niszencja jest nieuczciwa i stosuje metodę zaniechania. Czyli skoro źle przeszyty jest w ramionach (o czy pisała inna Pani w swoim komentarzu) i wypada nie na rozm. 40 a 34/36 to ona już tego nie podaje. Podstawą reklamacji jest nieprawidłowość w opisie, tak mi napisała osoba sprzedająca. Poczytałam komentarze o sprzedawcy i stwierdziłam że gra nie warta świeczki (wysyła ten sam żakiet na koszt kupującego,).tym samym że odpowiedź mailowa wskazywał że ma on w głębokim poważaniu co z żakietem zrobię bo kasa już jest po odpowiedniej stronie i to ja płacę za każdą przesyłkę, Żakiet więc sprzedałam i wystawiłam neutral za nieścisłość w opisie. Dostałam negatyw w odwecie, z dopiskiem że trzeba przede mną ostrzegać innych. Mało tego! Że ona chciała mi żakiet na inny wymienić,!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1598 |
przyczajona tygrysica
|
troszkę nie ten dział
![]() A ja objadę tym razem CJ - coś niedobrego się u nich dzieje, bo ostatnio ciągle są braki i kasa w kopercie zamiast koralików... Mam już tego dość. Mają się jutro odezwać i jak nie rozwiążą tego problemu w sposób dla mnie korzystny - już więcej u nich nie kupię... A Pasart tym razem bez problemów, bez braków, wszystko sprawnie. No i świat koralików - koooocham u nich zamawiać. Wszystko porządnie zapakowane i zgodne z opisami i zdjęciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Przyczajenie
|
POLECIĆ mogę z czystym sumieniem urzytkownika dynia71, Mora_2005 - odzież z katalogu otto( Apart, Laura Scott itd) super rzeczy- dwa konta jednej osoby. Bardzo dobra jakość, ekspresowa przesyłka. Kupiłam tu już kilkadziesiąt rzeczy, ostatnio pościel
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Ups przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1601 |
Wtajemniczenie
|
niedawno zamawiałam elementy u borys78 (znanym również jako Kalait) serdecznie polecam!!! Szybko i sprawnie!!! Wszystko dokładnie takie, jak w opisach, no i ekspresowa przesyłka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, ale po aferze z biglami dziwię się,że jeszcze ktoś u nich zamawia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Raczkowanie
|
Ja mogę z czystym sercem polecić adamzyg i annagrazyna1
![]() ![]()
![]() |
#1604 |
przyczajona tygrysica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
Raczkowanie
|
Dotychczas kupowałam u takich sprzedawców jak:
koraliczki_pl - bardzo szybka realizacja zamowienia (max do 3 dni) a i sporo gratisów. Wszystko w oddzielnych woreczkach galeriatkanin - to samo konto bankowe co ekoraliki -ale tu paczka idzie tydzien....albo i dluzej, mowia, ze tyle czasu ida do nich pieniadze! To niemozliwe bo w tym samym czasie kupowalam od ekoraliki i tam pieniadze byly tego samego dnia. Antykwariat - realizacja ekspresowa (dwa dno od zakupu) - ale troche mnie meczy to, ze wszystkie zakupione rzeczy sa wrzucone do jednego wora ![]() CJ - po zakupie dostałam maila, ze czas oczekiwania na przesylke to 8 lub 10 dni!!! (rzecz jasna, ze ten mail przyszedl juz po dokonaniu przelewu) Napisalam, ze za 5 dni wyjezdzam i jak nie wysla to paczka do nich wroci, wyslali kurirem, nie ryzykuje ponownych zakupow. BostarKoraliki - jak dla mnie super sprzedawca - paczka dotarla po 2 dniach od zkupow. ekoraliki - swietny sprzedawa ( to samo konto bankowe co passart) przesylka idzie 2 dni od daty zakupu. Wszystko w paczce jak nalezy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja robiłam drugi raz juz zakupy w galerii tkanin , za pierwszym razem przesyłkia zwyłka i jeden grsit<cekiny> za zamówinie pozyżej 150 zł, drugi raz kurier szedł jeden dzien więc szybciutko a zamówienie za 200 zł i żąden gratis al to szczegół, ogółe polecam.
drugi sprzedawca u którego robie zakupy to CJ za pierwszym razem przesyłka zwykła szła 5 dni zamówienie za 150 zł i mnóstwo gratisów. Teraz złozyłam drugie zamówienie kurierem za 240 zł i czekam na paczke kurierską 4 dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1608 |
Przyczajenie
|
Ja też polecam koraliczki_pl bardzo szybka przesylka wszystko zgodne z fotkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1610 |
Przyczajenie
|
Witam
Jestem tu nowa, od kilku dni tylko czytam i czytam, ciężko przebrnąć przez "tony" wiedzy i porad. ![]() robiłam biżu ok. roku tak dla swoich potrzeb, (lubię wszelkie prace manualne- to mnie odpręża, próbowałam już wiele rzeczy)dla zabawy, na prezent lub znajomych. przez rok nie robiłam nic. jednak teraz myślę zająć się tym na poważnie, i w związku z tym mam pytanie czy któraś z Was kupowała u Skutnikb10 , przeważnie robię z minerałów, ale zpodobały mi się wyjątkowo http://www.allegro.pl /tem720835611_bbb_krysztal _cyrkonie_60_szt_oponka.h tml i mam problem, czy to nie jest szkło szklifowane jak kryształ? nigdy takich rzeczy nie kupowałam. napisałam zapytanie z jakiego dokładnie materiału są wykonane ale dostałam odpowiedź:"kupuję jako kryształ" czy powinno mnie to zadowolić? kryształ? ale jaki ja bym zapytała, ale czy na pewno mam rację. proszę o pomoc. jak tylko kupię aparacik wkleję parę zdjęć, do tej pory niestety niedokumentowałam swoich prac czego żałuję ale nie miałam czym. pozdrawiam wszystkich tworzących nie tylko biżu. Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chciałam sobie pochwalić Onyxart. Zamawiałam Swarki w środę - płaciłam tego samego dnia wieczorem i w piątek paczuszka już była u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupowałam od tej Pani,ale raczej kamyczki.Bezproblemowo raczej,szybko przesyłka była u mnie.Niestety,również myślę,że to szkło.To,że kupuje jako kryształ to tylko upewnia mnie,że nie wie,co kupuje.Albo wie,ale sprzedaje z błędną nazwą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Zadomowienie
|
Polecam ButterflyMadame - piękne srebrne elementy.
![]() |
#1615 |
Wtajemniczenie
|
Po dłuuuuuugich namysłach zrobiłam swoje pierwsze zamwienia.
Zobacze jak sie spiszą sprzedawcy : Eltay , Antykwariat, Borys 78 i największe u CostumeJewellery. A i ciekawe ile trzeba będzie czekać na przesyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Raczkowanie
|
Chciałabym zauważyć, że kryształ to szkło. Szkło szkłu nierówne, szyba różni się składem chemicznym od soczewki, szyby czy Swarovskiego, ale to i tak cały czas szkło. Więcej jest na wikipedii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Przyczajenie
|
Witam
dziękuję za pomoc. Właśnie oczekuję na przesyłkę od CJ, Antywariat(skromniutko na próbę)lukasz78 i przymieszam się od dłuższego czasu do ElizyAkcesoria ale jakoś nie mogę się zebrać to jednak spora kasa, a jak mi nie wyjdzie? tzn.żadna galeria mnie nie przyjmnie, co wtedy? masa pytań? a tu rok szkolny się zaczął masa wydatków czeka. koniec marudzenia pozdrawiam wszystkie tworzące istoty Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Zadomowienie
|
ja kupowałam juz od borys78, costumeJewellery, eltay, elizaAkcesoria, PasArt- sprzedawcy godni polecenia- jedyny zarzut mam do PasArtu-nie zgadzają się na odbiór osobisty, szkoda bo akurat w dwa dni po dokonaniu zakupu byłam w ich okolicy i mogłam zaoszczędzić na wysyłce :/
![]() |
#1619 |
Rozeznanie
|
Zachęcona Waszą dobrą opinią o sprzedawcy Eltay pokusiłam się o mały zakup, naprawdę nieduży, dwadzieścia parę złotych. Zamówienie było idealnie zrealizowane, żadnych braków, żadnych pomyłek w półfabrykatach i ich rozmiarach. Po zakupach w Pasarcie bardzo doceniam te rzeczy. Nie liczyłam na gratis, ale otrzymałam go mimo niskiej kwoty zamówienia. Dostałam rzemyk w odcieniu zbliżonym do tego, który zamówiłam, trochę zielonych (mój ulubionny kolor
![]()
![]() |
#1620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podpisuję się rękami i nogami pod onyxem- moje też przyszły błyskawicznie i śliczniutkie! ![]() Pochwalę też eviko- także błyskawiczna wysyłka, piękne koraliki- zawsze więcej niż kupiłam (dużych po 1-2, małych większa nadwyżka) i jeszcze gratisiki! Super!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.