![]() |
#631 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Dziewczyny mniejsze wesela organizują także w Eliocie. Ładna sala, okolica. Wiem bo sama tam będe miała wesele za roczek. Tylko nie wiem czy dla Was nie za daleko bo to w Morawicy... Jak wesele jest mniejsze to koszt od jedniej osoby 130 zł a jak ponad 100 osób to 120 zł.
www.eliot.pl zobaczcie same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
...a salon fryzjerski. Ambrie na ul. Warszawskiej 6, czesał mnie Adrian.
#633 |
Zakorzenienie
|
Dworek w Masłowie polecam. Byłam tam kiedys na chrzcinach. Od tamtej pory wyglad w srodku zdecydowanie sie poprawił. Generalny remont zrobił z tej sali prawdziwe cudo. Właścicelka się natomiast nie zmieniła. A babeczka dba o klienta i pilnuje by wszystko było dopięte na ostatni guzik. Maja tam poza tym rewelacyjne jedzenie. Wascicielka to ta sama kobieta, która ma Pałacyk Zielinskiego. Ja miała przyjęcie własnie w Pałacyku i wszyscy goscie mega zadowoleni. Jak będę kiedys brała slub koscielny z hucznym weselichem to na 100% zrobię wesele własnie w Masłowie.
#634 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a nie macie może jakiś namiarów na fajne autko do ślubu, które by mogło mieć jeszcze wolny termin na 4sierpnia? My tak zwlekaliśmy, bo się nie mogliśmy zdecydować, a teraz jak postanowiliśmy, że może coś wynajmiemy to już wszystko zajęte
![]()
#635 |
Rozeznanie
|
Witajcie,
Jakos ostatnio mnie nie bylo,ale wracam - krotki urlop, potem duzo pracy DR Gandzia Moesz podac namiary do tej Pani Ani makijazystki. Tiara ładnie wyglądałaś - gratulacje. jak bedziesz miala fotkę tortu to wklej proszę. Hania811 Jaki koszt był takiego zabiegu 4 h - brzmi zachęcająco Ponawiam apel: bardzo proszę o namiary do makijazystek dojeżdżających (przypominam wesele 45 km od Kielc). |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
160 zł. zapłaciłam za makijaz próbny, pedicure, manicure, i makijaz slubny. Bardzo miło mnie zaskoczyła ta cena. Dodaje ze nie robiłam tipsów. Najdłużej miałam robione stópki- moczenie, masaz itp itd. Totalnie mnie to odprężyło, a stopki miałam jak niemowlaczek mięciutkie po tych zabiegach.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2007-07-28 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
Hania cena przyzwoita, nie powaliła mnie na kolana
![]() Tiffi numer do Ani 608584501 |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście cena atrakcyjna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny słyszałyście coś o zespole Forever??? Znalazłam ich w internecie. To ich stronka www.jh.net.pl/forever. Można tam posłuchać parę piosenek. Na pierwszy rzut oka wydają się oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Przyczajenie
|
gratulacje dla wszystkich par małżeńskich
mam prośbę ... właśnie wyrolował nas facet, który wynajmuje perłową Warszawę - pół roku temu klepnęliśmy sobie termin, a tu się nagle dowiaduję (sam zresztą do niego dzwoniłem, bo on nie zadzwonił), że wynajem jest nieaktualny, bo wyjeżdża za granicę ... "lekko" mnie trafiło!!! stąd moja prośba ... poszukuję nowego autka na 6 października (najlepiej w kolorach pasujących do sukni mojej Lubej: beż, perła, złoto, capuccino itp). Jesli macie jakieś namiary, to, plizzzzzzzzzzzzz, pomóżcie Pozdrówka
#643 |
Raczkowanie
|
ja mam jedynie namiar na biala lub czarna czajke i znam faceta ktory zlota honde wynajmuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Magduska100, polecam Karczówkę - sala bankietowa od 80 osób i sala klubowa na około 60, taka z barkiem, też fajna jesli komuś odpowiada taki klimat. My już po naszych wakacjach- byliśmy w górach, bo nie lubimy leżeć na plaży i nic nei robić. Było całkiem fajnie. I co się okazuje - Polska jest coraz droższym krajem.... koszmar... Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast Karczówki nie polecam. sala niby ładna to fakt, ale jedzenie nie dobre, obsługa marna (talerzyk ze sledziem np. nie sprzatnęty cała noc), i do tego drogo.
#646 |
Przyczajenie
|
Czy wiecie coś na temat zespołu GRATIS???? Właśnie ten zespól ma grać u mnie na weselu. Jak pokazali mi płyte z wesela na którym grali było oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Przyczajenie
|
Widać że wszyscy gdzieś wypoczywają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
Wiecie może gdzie można kupić pokrowce na krzesła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
Taniej wyniosłoby Cie na pewno uszycie tych pokrowców. Moze spytaj jakiejs krawcowej, ja sie nie orientuję, czy i gdzie sa sklepy z tego typu rzeczami.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
izabella_83
spróbuj skontaktować się z zespołem Awers http://www.awers.3ma.pl/. Grali u mnie. To trzech facetów. Na co dzień są nauczycielami muzyki w szkole więc mają wykształcenie muzyczne. Wiedzą co robią. W trakcie wesela nasi goście podchodzili do nas i pytali o kontakt do nich. Naprawdę byłam pod wrażeniem. Grają na żywo co ważne nie z komputera. Bez najmniejszego problemu pozwolili podłączyć się kamerzyście pod ich mikser, żeby kamera zbierała dzwięk bezpośrednio od nich a nie z sali a wtedy wyłapuje się najdrobniejszy fałsz. Nie bali się tego bo znają swoje umiejętności. Bardzo fajnie poprowadzili wszystkie zabawy. I najważniejsze grali po godzinie i robili sobie 10-15 min przerwy. Ja serdecznie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Przyczajenie
|
Magdusia8, zespół niestety nie miał już wolnego terminu na 07.06.2008r
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
Ostatnio chyba wszyscy urlopują, łącznie z moim kamerzystą, z którym ma się umawiać po urlopie.
no cóż zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
Izabella u mnie gral GRATIS - jak juz pisalam- wszyscy byli zachwyceni. Polecam ich w 100%. Bawilismy sie do 6 :30.
Wklejam Wam obiecane zdjecie tortu. W prawdzie nie caly, ale cos tam go widac. Ta zdrapana bita smietana od gory to slad po figurce.
#654 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, ja już po, było rewelacyjnie
![]() ![]() ![]()
#655 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tiaro Tort był od Braci Janusz. Możesz napisać na ile osób było wesele i ile płaciłaś za kg, jaki wybrałaś smak? Strasznie mi się podoba Wasz tort, normalnie taki ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
tiffi tort byl robiony na 140 osob. Nie wiem wlasciwie ile wyszlo za kilogram, bo to rodzice akurat sie za tort rozliczali.
Mi tez sie tort bardzo podobal i ciesze sie bardzo, ze zrobili mi go razem, tak jak prosilam, a nie na rozdzielnych paterach, bo to juz mi sie nie podoba.
#657 |
Przyczajenie
|
Puchate co do pokrowców to na allegro widziałam kiedyś i sprawdziłam i sa nadal podaje linka :
http://www.allegro.pl/item219792441_..._krzeslo_.html http://www.allegro.pl/item221220620_...okrowiec_.html http://www.allegro.pl/item220895692_...a_krzesla.html http://www.allegro.pl/item220877388_..._skirting.html Agniesia gratuluje czekamy na szczegółowa relacje. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Przyczajenie
|
Dzięki Tiara za odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie skopiowałam sobie wasze zdjęcie i jakby coś będę szturmowała tą cukiernię mówiąc, że chce równie coś tak ładnego jak ta Pani na zdjęciu miała (jeśli pozwolisz). Napisz jeszcze coś o smakach, czy wcześniej próbowałaś ich tortów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
Agniesiu gratuluje WAM obojgu i życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia
![]() ![]() Dziewczyny wiem, że ten wątek to nie miejsce na pytanie które zadam, ale plisss pomóżcie. W sobote idziemy z TŻ-tem na wesele znajomych i szukam fryzjera!!!chodzi mi o upięcie lub uczesanie włosów, sama wolałabym tego nie robić :/ dziś dzowniłam do salonu TRENDY, ale sobotę mają całą zajętą ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.