Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-26, 08:46   #631
izabella_83
Przyczajenie

Dot.: Kielce

Dziewczyny mniejsze wesela organizują także w Eliocie. Ładna sala, okolica. Wiem bo sama tam będe miała wesele za roczek. Tylko nie wiem czy dla Was nie za daleko bo to w Morawicy... Jak wesele jest mniejsze to koszt od jedniej osoby 130 zł a jak ponad 100 osób to 120 zł.
www.eliot.pl zobaczcie same
izabella_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 09:16   #632
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DrGandzia Pokaż wiadomość
Hania chodziło mi o salon fryzjerski , tipsy na razie sobie odpuszczam ze względu na ciążę , poza tym mam juz sprawdzona dziewczynę , której póki co nie zamierzam zdradzić
...a salon fryzjerski. Ambrie na ul. Warszawskiej 6, czesał mnie Adrian.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 09:21   #633
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
a bylas w dworku w Maslowie?

Dworek w Masłowie polecam. Byłam tam kiedys na chrzcinach. Od tamtej pory wyglad w srodku zdecydowanie sie poprawił. Generalny remont zrobił z tej sali prawdziwe cudo. Właścicelka się natomiast nie zmieniła. A babeczka dba o klienta i pilnuje by wszystko było dopięte na ostatni guzik. Maja tam poza tym rewelacyjne jedzenie. Wascicielka to ta sama kobieta, która ma Pałacyk Zielinskiego. Ja miała przyjęcie własnie w Pałacyku i wszyscy goscie mega zadowoleni. Jak będę kiedys brała slub koscielny z hucznym weselichem to na 100% zrobię wesele własnie w Masłowie.
Stary 2007-07-26, 17:18   #634
-agniesia-
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a nie macie może jakiś namiarów na fajne autko do ślubu, które by mogło mieć jeszcze wolny termin na 4sierpnia? My tak zwlekaliśmy, bo się nie mogliśmy zdecydować, a teraz jak postanowiliśmy, że może coś wynajmiemy to już wszystko zajęte Jak nie znajdziemy to się ubierze jakiś samochód z rodziny albo znajomych, ale chciałabym jeszcze poszukać.
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 13:54   #635
tiffi1
Rozeznanie

Witajcie,
Jakos ostatnio mnie nie bylo,ale wracam - krotki urlop, potem duzo pracy

DR Gandzia
Moesz podac namiary do tej Pani Ani makijazystki.

Tiara
ładnie wyglądałaś - gratulacje. jak bedziesz miala fotkę tortu to wklej proszę.

Hania811
Jaki koszt był takiego zabiegu 4 h - brzmi zachęcająco

Ponawiam apel: bardzo proszę o namiary do makijazystek dojeżdżających (przypominam wesele 45 km od Kielc).
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 14:37   #636
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Hania811
Jaki koszt był takiego zabiegu 4 h - brzmi zachęcająco
160 zł. zapłaciłam za makijaz próbny, pedicure, manicure, i makijaz slubny. Bardzo miło mnie zaskoczyła ta cena. Dodaje ze nie robiłam tipsów. Najdłużej miałam robione stópki- moczenie, masaz itp itd. Totalnie mnie to odprężyło, a stopki miałam jak niemowlaczek mięciutkie po tych zabiegach.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2007-07-28 o 12:15
Stary 2007-07-27, 19:07   #637
DrGandzia
Zadomowienie

Hania cena przyzwoita, nie powaliła mnie na kolana tak bardzo
Tiffi numer do Ani 608584501

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 12:17   #638
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DrGandzia Pokaż wiadomość
Hania cena przyzwoita, nie powaliła mnie na kolana tak bardzo
Tiffi numer do Ani 608584501
No własnie mnie miło zaskoczyła. Myslałam ze co najmniej 250 zł. zapłacę a tu prosze.
Stary 2007-07-30, 10:57   #639
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
No własnie mnie miło zaskoczyła. Myslałam ze co najmniej 250 zł. zapłacę a tu prosze.
Rzeczywiście cena atrakcyjna!
Stary 2007-07-30, 12:11   #640
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Ja już jestem szczęśliwą mężatką Było wspaniae. Nie ma się co stresować. Sama przyjemność

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-30, 12:39   #641
izabella_83
Przyczajenie

Dziewczyny słyszałyście coś o zespole Forever??? Znalazłam ich w internecie. To ich stronka www.jh.net.pl/forever. Można tam posłuchać parę piosenek. Na pierwszy rzut oka wydają się oki tylko nie wiadomo jak jest w rzeczywistości...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-01, 10:08   #642
detker
Przyczajenie

GG do detker

gratulacje dla wszystkich par małżeńskich

mam prośbę ... właśnie wyrolował nas facet, który wynajmuje perłową Warszawę - pół roku temu klepnęliśmy sobie termin, a tu się nagle dowiaduję (sam zresztą do niego dzwoniłem, bo on nie zadzwonił), że wynajem jest nieaktualny, bo wyjeżdża za granicę ... "lekko" mnie trafiło!!!
stąd moja prośba ... poszukuję nowego autka na 6 października (najlepiej w kolorach pasujących do sukni mojej Lubej: beż, perła, złoto, capuccino itp).
Jesli macie jakieś namiary, to, plizzzzzzzzzzzzz, pomóżcie
Pozdrówka
Stary 2007-08-01, 13:37   #643
julies
Raczkowanie

ja mam jedynie namiar na biala lub czarna czajke i znam faceta ktory zlota honde wynajmuje.
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-01, 21:23   #644
mela26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magduska100 Pokaż wiadomość
A ja byłam już właściwie zdecydowana na Sosnowy Dworek i zadzwoniłam tam dziś i okazało się że musi być na weselu 100 osób. Tak więc kolejną salę skreślam z mojego kalendarza tak jak zrobiłam z Castorem ze względu na to że sala jest bardzo duża i Leśnym Dworkiem oraz Łysogórami)

Tak więc szukam dalej

Dziewczyny jeśli możecie to napiszcie mi gdzie robią wesela na mniej niż 100 osób, ja myślę że będę miała około 70 - 80 osób na weselu.

Dzwoniłam dziś do Exbudu i tam robią wesela na mniejszą liczbę osób
Tak więc Moniak85 czekam na dokładnieszą relację Napisz na ile osób miałaś wesele? Którą propozycję menu wybrałaś? Czy smaczne jedzonko było? Czy nie za mało było miejsca do tańczenia? Ewentualnie co Ci się nie podobało.

Chyba w Bristolu też organizują mniejsze wesele, bo z tego co wiem to u Kalex będzie mniej niż 100.

Magduska100, polecam Karczówkę - sala bankietowa od 80 osób i sala klubowa na około 60, taka z barkiem, też fajna jesli komuś odpowiada taki klimat.

My już po naszych wakacjach- byliśmy w górach, bo nie lubimy leżeć na plaży i nic nei robić. Było całkiem fajnie. I co się okazuje - Polska jest coraz droższym krajem.... koszmar...

Pozdrawiam
mela26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-02, 09:28   #645
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela26 Pokaż wiadomość
Magduska100, polecam Karczówkę - sala bankietowa od 80 osób i sala klubowa na około 60, taka z barkiem, też fajna jesli komuś odpowiada taki klimat.
Ja natomiast Karczówki nie polecam. sala niby ładna to fakt, ale jedzenie nie dobre, obsługa marna (talerzyk ze sledziem np. nie sprzatnęty cała noc), i do tego drogo.
Stary 2007-08-02, 10:33   #646
izabella_83
Przyczajenie

Czy wiecie coś na temat zespołu GRATIS???? Właśnie ten zespól ma grać u mnie na weselu. Jak pokazali mi płyte z wesela na którym grali było oki, ale wiecie jak to jest.
Stary 2007-08-03, 08:07   #647
izabella_83
Przyczajenie

Widać że wszyscy gdzieś wypoczywają Forum chwilowo zamarło
Stary 2007-08-04, 12:39   #648
Puchatek M.
Rozeznanie

Wiecie może gdzie można kupić pokrowce na krzesła?
Puchatek M. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 22:33   #649
DrGandzia
Zadomowienie

Taniej wyniosłoby Cie na pewno uszycie tych pokrowców. Moze spytaj jakiejs krawcowej, ja sie nie orientuję, czy i gdzie sa sklepy z tego typu rzeczami.
Stary 2007-08-05, 08:18   #650
magdusia8
Raczkowanie

izabella_83

spróbuj skontaktować się z zespołem Awers http://www.awers.3ma.pl/. Grali u mnie. To trzech facetów. Na co dzień są nauczycielami muzyki w szkole więc mają wykształcenie muzyczne. Wiedzą co robią. W trakcie wesela nasi goście podchodzili do nas i pytali o kontakt do nich. Naprawdę byłam pod wrażeniem. Grają na żywo co ważne nie z komputera. Bez najmniejszego problemu pozwolili podłączyć się kamerzyście pod ich mikser, żeby kamera zbierała dzwięk bezpośrednio od nich a nie z sali a wtedy wyłapuje się najdrobniejszy fałsz. Nie bali się tego bo znają swoje umiejętności. Bardzo fajnie poprowadzili wszystkie zabawy.
I najważniejsze grali po godzinie i robili sobie 10-15 min przerwy.
Ja serdecznie polecam.
magdusia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 13:07   #651
izabella_83
Przyczajenie

Magdusia8, zespół niestety nie miał już wolnego terminu na 07.06.2008r, ale bardzo dziękuje za namiary i pomoc Na całe szczęście po długich poszukiwaniach udało mi się znajść zespół GRATIS się nazywają, słyszałam parę pozytywnych opinii na ich temet, widziałam płyty z wesel i bardzo mi sie spodobali
Stary 2007-08-06, 15:21   #652
tiffi1
Rozeznanie

Ostatnio chyba wszyscy urlopują, łącznie z moim kamerzystą, z którym ma się umawiać po urlopie.
no cóż zobaczymy
Stary 2007-08-06, 16:38   #653
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Izabella u mnie gral GRATIS - jak juz pisalam- wszyscy byli zachwyceni. Polecam ich w 100%. Bawilismy sie do 6 :30.

Wklejam Wam obiecane zdjecie tortu. W prawdzie nie caly, ale cos tam go widac. Ta zdrapana bita smietana od gory to slad po figurce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img79.jpg (46,1 KB, 298 załadowań)

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 12:19   #654
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, ja już po, było rewelacyjnie. Zdecydowanie polecam Stangreta, zrobiliśmy tam wesele na 150 osób z tańcami pod namiotem na świeżym powietrzu, wyszło swietnie, obsługa genialna, jedzenie pyszne i dużo. Grał zespół K2, super zabawiali gości, bardzo profesjonalny zespół. Kwiaciarnia Pokusa również się sprawdziła, tort od Sołtyków przepyszny. Jedyne czego nie polecam to autobus z pksu, totalnie nieodpowiedzialny kierowca, ledwo goście zdążyli z hotelu na ślub, na szczęście do katastrofy nie doszło. Jakby ktoś potrzebował noclegu to polecam hotel Maraton koło nowej hali sportowej przy stadionie lekkoatletycznym. Dokładniej wszystko opisze jak wrócę z podróży poślubnej Wtedy też wkleję jakieś fotki, bo je muszę pozmniejszać. Pozdrowionka
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 12:50   #655
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja już po, było rewelacyjnie. Zdecydowanie polecam Stangreta, zrobiliśmy tam wesele na 150 osób z tańcami pod namiotem na świeżym powietrzu, wyszło swietnie, obsługa genialna, jedzenie pyszne i dużo. Grał zespół K2, super zabawiali gości, bardzo profesjonalny zespół. Kwiaciarnia Pokusa również się sprawdziła, tort od Sołtyków przepyszny. Jedyne czego nie polecam to autobus z pksu, totalnie nieodpowiedzialny kierowca, ledwo goście zdążyli z hotelu na ślub, na szczęście do katastrofy nie doszło. Jakby ktoś potrzebował noclegu to polecam hotel Maraton koło nowej hali sportowej przy stadionie lekkoatletycznym. Dokładniej wszystko opisze jak wrócę z podróży poślubnej Wtedy też wkleję jakieś fotki, bo je muszę pozmniejszać. Pozdrowionka
Wielkie Gratulacje i dużo szczęścia we wspólnym życiu!

Tiaro
Tort był od Braci Janusz. Możesz napisać na ile osób było wesele i ile płaciłaś za kg, jaki wybrałaś smak?
Strasznie mi się podoba Wasz tort, normalnie taki ładny.
Stary 2007-08-07, 19:34   #656
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

tiffi tort byl robiony na 140 osob. Nie wiem wlasciwie ile wyszlo za kilogram, bo to rodzice akurat sie za tort rozliczali.
Mi tez sie tort bardzo podobal i ciesze sie bardzo, ze zrobili mi go razem, tak jak prosilam, a nie na rozdzielnych paterach, bo to juz mi sie nie podoba.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 20:09   #657
zuzz
Przyczajenie

Puchate co do pokrowców to na allegro widziałam kiedyś i sprawdziłam i sa nadal podaje linka :
http://www.allegro.pl/item219792441_..._krzeslo_.html

http://www.allegro.pl/item221220620_...okrowiec_.html

http://www.allegro.pl/item220895692_...a_krzesla.html

http://www.allegro.pl/item220877388_..._skirting.html

Agniesia gratuluje czekamy na szczegółowa relacje.
zuzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 11:04   #658
izabella_83
Przyczajenie

Dzięki Tiara za odpowiedź To widzę że dokonałam właściwego wyboru co do zespołu. Chciałam jeszcze powiedzieć że śliczna z Was para Tort miałaś przystrojony żywymi kwiatami prawda??? Pozdrawiam
Stary 2007-08-08, 14:44   #659
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
tiffi tort byl robiony na 140 osob. Nie wiem wlasciwie ile wyszlo za kilogram, bo to rodzice akurat sie za tort rozliczali.
Mi tez sie tort bardzo podobal i ciesze sie bardzo, ze zrobili mi go razem, tak jak prosilam, a nie na rozdzielnych paterach, bo to juz mi sie nie podoba.
Tiaro
Własnie skopiowałam sobie wasze zdjęcie i jakby coś będę szturmowała tą cukiernię mówiąc, że chce równie coś tak ładnego jak ta Pani na zdjęciu miała (jeśli pozwolisz).
Napisz jeszcze coś o smakach, czy wcześniej próbowałaś ich tortów?
Stary 2007-08-08, 16:34   #660
aniaaa84
Zadomowienie

Agniesiu gratuluje WAM obojgu i życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia

Dziewczyny wiem, że ten wątek to nie miejsce na pytanie które zadam, ale plisss pomóżcie. W sobote idziemy z TŻ-tem na wesele znajomych i szukam fryzjera!!!chodzi mi o upięcie lub uczesanie włosów, sama wolałabym tego nie robić :/ dziś dzowniłam do salonu TRENDY, ale sobotę mają całą zajętą będę wdzięczna za każdy namiar

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości