|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() Hanamici zgadzam się z dziewczynami...też mi się wydaje że rutyna w związku to nie powód do zerwania, bo zawsze do każdego związku kiedyś wkradnie się rutyna, trzeba nauczyć się ją przezwyciężać...może powinniście dać sobie trochę przestrzeni, np. spotykać się osobno ze znajomymi, rozwinąć jakieś swoje pasje, zainteresowania, a nie tylko razem ciągle? wtedy będziecie mieli więcej tematów do rozmów, zatęsknicie za sobą i przestanie być nudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Ale niewyspana dziś jestem i łeb mnie tak boli, ale wzięłam Ibuprom, więc mam nadzieję, że za jakiś czas będzie już ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jeszcze muszę Wam coś powiedzieć - Tż wczoraj jak mnie zobaczył, to był tak zachwycony i zafascynowany mną, że aż mu się tak fajnie oczka świeciły, takie wiecie ogniki w oczach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dzisiejsze planowane spamowanie: - zielona, czerwona i pokrzywowa herbata - duużo wody ![]() włosy: - zero prostowania - wieczorne mycie - mgiełka wzmacniająca Radical na mokre - serum wygładzające na mokre od połowy - spray termoochronny na mokre twarz: - żel peelingujący - zero makijażu - testowanie próbki BB Cream'u - na noc krem nawilżający od derm. i retinoid - wazelina kokosowa na usta na noc - witaminowa nafta kosmetyczna na rzęsy na noc ciało: - za chwilę balsam nawilżający i krem do stóp i rąk - wieczorny masaż Syrenką - ponowne , wieczorne kremowanie stóp, rąk i ciała I dzisiaj już NA PEWNO Was nadrobię, ale wieczorkiem , bo za chwilę Tż przyjdzie i trzeba się chociaż przebrać z pidżamki i ogarnąć ryjek ![]() ![]() Miłego dnia ! ![]() ![]()
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wmasowałam olejek rycynowy w skalp, wypiłam herbatę pokrzywową, krem na buźkę, pasta cynkowa miejscowo, balsam na dłonie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry a ja umyłam włoski , potrzymałam odzywkę na włosach i zaraz idę je wysuszyć, i dziś tylko podkład na twarz nałoże i tusz żeby jako tako wyglądac, a wieczorem prysznic, balsamowanie ciałka ( po wczorajszym balsamowaniu balsamem z garniera z hydro urea to mam za***iście gładką i miekka skóre) i coś tam jeszcze wymyśle, a zaraz biorę sie za ogarnianie mieszkania..
#4327 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny właśnie przeglądałam KWC i kusi mnie żeby dodać kilka kosmetyków do mojej wishlisty
![]() ![]() 1. nanobase >https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-twarzy.html 2. sól cynamonowa do stóp > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ieli-stop.html 3. krem olay zimowa ochrona > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html 4. preparat do usuwania skórek Sally Hansen > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html Lecę wycierać naczynia po obiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Raczkowanie
|
angel,soph, kwiatuszek - dzięki za rady i w ogóle za odpowiedź.
loluska jesteśmy razem 13 miesięcy i zawsze, jak się kłócimy, to o bzdury. ja mam dość wybuchowy charakterek i często złoszczę się o byle co... zawsze potem mam wyrzuty sumienia ![]() widujemy się praktycznie codziennie, bo mieszkamy 10min od siebie... wczoraj się nie widzieliśmy, więc może troszkę zatęsknił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że będzie dobrze... bo MUSI być ![]() co do SPAmowania - dziś podstawa, ale zaraz zajmę się pazurkami.
![]() |
#4329 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cosmopolitan to świetny poprawiacz nastroju, uwielbiam go przeglądać ![]() Cytat:
![]() Umówiłam się ostatnio z ciachem z nk(wiem, że to żenada ![]() Tylko, że nie pojawił się na spotkaniu. I nie raczył się odezwać w związku z tym. Pierwsza myśl - nie spodobałam mu się. ![]() mam trochę doła.:/
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo to jakiś idiota był... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4. Świetny, świetny, świetny!!! Genialnie rozpuszcza skórki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I chciałabym też wiedzieć gdzie kupiłaś ten zel do usuwania skórek, bo nigdzie nie widziałam go w drogeriach... ![]() Ja już dzisiaj po SPAmowanku ![]() ![]() Byliśmy dziś z TŻ na spacerku ![]() ![]() Siedzę teraz w moim czerwonym szlafroczku i oglądam tv ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Ostatnio strasznie Was i siebie zaniedbałam. Ale mam nadzieje, że mnie pamiętacie i wybaczycie ![]() Od jutra zaczynam zajęcia na uczelni i zaczynam o siebie maksymalnie dbać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Wtajemniczenie
|
a ja zachorowłam
![]() strasznie mnie dusi kaszel i boli jak kaszle ![]()
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
chyba zadzwonię jutro do niego
![]() ![]()
![]() |
#4337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żel z Sally Hansen kupiłam (oczywiście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zakuwałam dzisiaj ostro z prawa i matmy, jak nie dostanę piąteczek to się załamie ![]() I po tej nauce nic mi się nie chce, chyba dzisiaj tylko podstawa będzie ![]() ![]() ![]() pettiteAngel, powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do jutra kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Może któraś z Was miała? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie, żadnej złotej nie miałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie autko cos psuje, dusi sie przy odpalaniu i niewiaodmo o co chodzi, w najgorszym wypadku turbina, a mam je 2miesiace wiec dla mnue tragedia... jutro opiekuje sie dzieckiem-Zuzia 11h, ma 3latka i jest baaardzo kaprysna,chora na bialactwo i ogolnie lubi kupke zrobic ![]() nie wiem jak wytrzymam,ale TZ idzie do pracy,ja nie mam co robic,a zawsze jakas kaska do kieszeni wpadnie ![]() ja dzis podstawa, bo znowu mam 2dzien bolu glowy. Najgorsze jest to, ze jak jestem z TZtem to nic mnue nie boli,jak wychodze od niego to zaraz glowa,gardlo ![]() ![]()
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
ja tez od jutra miałam pilnować 4 letniej dziewczynki ale tylko 4 h diennie, ale jak się dowiedziałam kogo dziecka miała bym pilnować to mi się odechciało. Ta dziewczyna kiedyś robiła ze mnie pośmiewisko i wyzywała, i odmówiłam.Ta dziewczyna ma niezrównoważoną psychikę
![]()
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-09-26 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie oglądam mecz siatkówki Polska-Niemcy i przeżywam jak nie wiem co! moim marzeniem jest pojechać na mecz naszej reprezentacji, żeby móc na miejscu im kibicować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2010-09-26 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Raczkowanie
|
kwiatuszku ja też właśnie jestem po meczu i myślałam, że zejdę na zawał, bo nasi siatkarze to takie kobiety w ciąży - zmienność nastrojów masakryczna! xD ale Bartosz Kurek jest zaj******, bo jak inaczej można to opisać? i Krzysztof Ignaczak... jak on odebral tę ostatnią piłkę! cud, miód i maliny!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja byłam na meczu kilka lat temu w bydgoskiej Łuczniczce Polska - Argentyna ![]() ![]() dziś byłam z Tż w Grycanie na wielkim deserze i przeprowadziliśmy poważną rozmowę. teraz już będzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat mam fajna dziewczynke,tylko takiego placzka. Mooja mama pracuje w przedszkolu i to ona zalatwila mi ta prace, mam odbieraz Zuzie z przedszkola i zawoze ja do domu, mieszka za Wro. Tez jestem normalnue z nia 3-4h,ale teraz jest chora wiec przypadlo mi 11h na jutro pilnowania jej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
ja już po prysznicu, wybalsamowałam się, nałożyłam serum na biust, demakijaż, krem pod oczy i krem na twarz
byłam z Tż i kumplem na klifach i plaży, ale się odstrzeliłam aż sama sobie się podobałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | ||||
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
A ja piję kawe i bede jechać do lekaża bo rozlożyło mnie kompletnie i gardło boli
![]() Marze żeby spać, no ale mama mnie ciągnie bo mówi że bez antybiotyku się nie obejdzie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.