Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-26, 11:21   #4321
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
A tak innej beczki, mam pytanie czy któraś z was tak ma e jak idzie miastem i są sklepy to czy przeglądacie się w tych witrynach?? cy to ja tylko mam jakiegoś fioła na tym punkcie?
ja tak też robię jakoś się nie mogę powstrzymać

Hanamici zgadzam się z dziewczynami...też mi się wydaje że rutyna w związku to nie powód do zerwania, bo zawsze do każdego związku kiedyś wkradnie się rutyna, trzeba nauczyć się ją przezwyciężać...może powinniście dać sobie trochę przestrzeni, np. spotykać się osobno ze znajomymi, rozwinąć jakieś swoje pasje, zainteresowania, a nie tylko razem ciągle? wtedy będziecie mieli więcej tematów do rozmów, zatęsknicie za sobą i przestanie być nudnojak ja czuję ze zaczyna być nudnawo w naszym związku to staramy się właśnie spędzić trochę czasu osobno i zatęsknić za sobą u nas to zawsze działa lubimy też wspólnie gotować, albo oglądać jakieś ciekawe filmy, a później o nich rozmawiać, pójść na spacer, wspólnie się SPAmować... i jakoś się kręci trzymam za Was kciuki
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 11:29   #4322
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
Ale niewyspana dziś jestem i łeb mnie tak boli, ale wzięłam Ibuprom, więc mam nadzieję, że za jakiś czas będzie już ok ..Powróciłam do domu jakoś po 3 nad ranem, i marzyłam tylko o tym, żeby położyć się do łóżeczka, ale ja to nie pójdę spać, dopóki wszystkiego porządnie z siebie nie zmyję Ale i tak wcześnie wstałam jak na dzień po imprezie - o 10:15 I zrobiłam już referat na Obsługę Konsumenta, i ze szkoły czeka mnie jeszcze referat z historii i nauka na Hotelarstwo, także nie jest tragicznie A za niedługo przyjdzie Tż do mnie i dzisiaj będziemy się lenić Jeśli chodzi o dbanie o siebie, to dziś jak na razie to tylko wzięłam prysznic Na szczęście, choć nie wiem jakim cudem , moje włosy nawet jakoś wyglądają - fakt faktem są pokręcone jakieś w różne strony i nie są miękkie itd. ale nie są tłuste, a jak siedzę w domu i nie mam na nic siły to to jest dla mnie najważniejsze - żeby jakoś wyglądały

Ale jeszcze muszę Wam coś powiedzieć - Tż wczoraj jak mnie zobaczył, to był tak zachwycony i zafascynowany mną, że aż mu się tak fajnie oczka świeciły, takie wiecie ogniki w oczach I potem powiedział mi, że jest najszczęśliwszym facetem na tej ziemi, bo tak seksowna, piękna i urzekająca kobietka jest właśnie z nim i to jego kocha Ogólnie ten wzrok jak się na mnie patrzył , to było tak szalenie miłe, że naprawdę, humor miałam świetny! I podsłyszałam nawet jego rozmowę z kilkoma kumplami i oni do niego, że mu zazdroszczą i gratulują takiej laski jak ja i że mieć kogoś takiego - nie tylko ślicznego, ale również inteligentnego, mądrego, z poukładanym w głowie, takiego i do tańca i do różańca - to prawdziwy skarb Normalnie mówię Wam dziewczyny, jak ja to wczoraj słyszałam, to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ze szczęścia I to mnie zmotywowało, do jeszcze większej dbałości o siebie i obiecałam sobie, że spróbuję zawsze wychodząc gdzieś mieć śliczną fryzurę i staranny makijaż, bo to nie dość, że od razu mi samoocena rośnie , to inni również to zauważają

Moje dzisiejsze planowane spamowanie:
- zielona, czerwona i pokrzywowa herbata
- duużo wody
włosy:
- zero prostowania
- wieczorne mycie
- mgiełka wzmacniająca Radical na mokre
- serum wygładzające na mokre od połowy
- spray termoochronny na mokre

twarz:
- żel peelingujący
- zero makijażu
- testowanie próbki BB Cream'u
- na noc krem nawilżający od derm. i retinoid
- wazelina kokosowa na usta na noc
- witaminowa nafta kosmetyczna na rzęsy na noc

ciało:
- za chwilę balsam nawilżający i krem do stóp i rąk
- wieczorny masaż Syrenką
- ponowne , wieczorne kremowanie stóp, rąk i ciała

I dzisiaj już NA PEWNO Was nadrobię, ale wieczorkiem , bo za chwilę Tż przyjdzie i trzeba się chociaż przebrać z pidżamki i ogarnąć ryjek
Miłego dnia !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 11:47   #4323
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzień dobry

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 12:30   #4324
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
czytałam o tym kremie,bo jest tani i nawilża dobrze i tak mniej więcej połowę zapycha,połowę nie. także ja nie zaryzykuję stosowania go.

wiem,że używacie sudocremu... czy ktoś używa go na cała twarz jako nawilżacza przy cerze tłustej? naczytałam się o tym,że te plamy po pryszczach mogą pozostawać mi,bo mam wysuszoną skórę i szukam teraz jakiegoś dobrego nawilżacza.
sudocrem wysusza skórę więc nie polecam go jako nawilżacz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 12:31   #4325
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dzień dobry
hej

wmasowałam olejek rycynowy w skalp,
wypiłam herbatę pokrzywową,
krem na buźkę,
pasta cynkowa miejscowo,
balsam na dłonie.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 12:48   #4326
ramoncia217
Wtajemniczenie

dzień dobry a ja umyłam włoski , potrzymałam odzywkę na włosach i zaraz idę je wysuszyć, i dziś tylko podkład na twarz nałoże i tusz żeby jako tako wyglądac, a wieczorem prysznic, balsamowanie ciałka ( po wczorajszym balsamowaniu balsamem z garniera z hydro urea to mam za***iście gładką i miekka skóre) i coś tam jeszcze wymyśle, a zaraz biorę sie za ogarnianie mieszkania..
Stary 2010-09-26, 13:16   #4327
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dziewczyny właśnie przeglądałam KWC i kusi mnie żeby dodać kilka kosmetyków do mojej wishlisty Jak używałyście bądź używacie to powiedzcie jak na Was działają

1. nanobase >https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-twarzy.html
2. sól cynamonowa do stóp > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ieli-stop.html
3. krem olay zimowa ochrona > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html
4. preparat do usuwania skórek Sally Hansen > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html

Lecę wycierać naczynia po obiedzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-26, 14:09   #4328
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

angel,soph, kwiatuszek - dzięki za rady i w ogóle za odpowiedź.
loluska jesteśmy razem 13 miesięcy i zawsze, jak się kłócimy, to o bzdury. ja mam dość wybuchowy charakterek i często złoszczę się o byle co... zawsze potem mam wyrzuty sumienia
widujemy się praktycznie codziennie, bo mieszkamy 10min od siebie... wczoraj się nie widzieliśmy, więc może troszkę zatęsknił no i ja też oczywiście dziś i jutro śpią u mnie koleżanki, więc też mało jakoś będziemy się widzieć... bo zaczęły się MŚ w ssiatkówce!
mam nadzieję, że będzie dobrze... bo MUSI być

co do SPAmowania - dziś podstawa, ale zaraz zajmę się pazurkami.
Stary 2010-09-26, 15:43   #4329
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
hej Kobitki. oglądam "Mam Talent" i piję Leszka ^^
nie chce mi się dziś nic z sobą robić. nie lubię SPAmować się nie u siebie niewygodnie jakoś, nie wiem, o co chodzi xD

dziewczyny, mam pytanie, czytacie cosmopolitan? co sądzicie o tej gazecie? ja od roku już sobie kupuję ten miesięcznik i powiem wam, że mi się podoba ;p

co do hula hop - mam nadzieję sobie niedługo kupić, ale właśnie ta operacja na brzuchu - nie wiem, czy nie będzie boleć...

różnie to ludzie nazywają, ale mam ogroszkę na ustach - jak najszybciej się tego pozbyć?
Pędz do apteki po taki antybiotyk do smarowania a na przyszłość - carmex.
Cosmopolitan to świetny poprawiacz nastroju, uwielbiam go przeglądać

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ale jeszcze muszę Wam coś powiedzieć - Tż wczoraj jak mnie zobaczył, to był tak zachwycony i zafascynowany mną, że aż mu się tak fajnie oczka świeciły, takie wiecie ogniki w oczach I potem powiedział mi, że jest najszczęśliwszym facetem na tej ziemi, bo tak seksowna, piękna i urzekająca kobietka jest właśnie z nim i to jego kocha Ogólnie ten wzrok jak się na mnie patrzył , to było tak szalenie miłe, że naprawdę, humor miałam świetny! I podsłyszałam nawet jego rozmowę z kilkoma kumplami i oni do niego, że mu zazdroszczą i gratulują takiej laski jak ja i że mieć kogoś takiego - nie tylko ślicznego, ale również inteligentnego, mądrego, z poukładanym w głowie, takiego i do tańca i do różańca - to prawdziwy skarb Normalnie mówię Wam dziewczyny, jak ja to wczoraj słyszałam, to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ze szczęścia I to mnie zmotywowało, do jeszcze większej dbałości o siebie i obiecałam sobie, że spróbuję zawsze wychodząc gdzieś mieć śliczną fryzurę i staranny makijaż, bo to nie dość, że od razu mi samoocena rośnie , to inni również to zauważają
Zazdroszczę
Umówiłam się ostatnio z ciachem z nk(wiem, że to żenada) - był mną zauroczony itd.
Tylko, że nie pojawił się na spotkaniu. I nie raczył się odezwać w związku z tym.

Pierwsza myśl - nie spodobałam mu się.
mam trochę doła.:/
Stary 2010-09-26, 18:26   #4330
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
Pędz do apteki po taki antybiotyk do smarowania a na przyszłość - carmex.
Cosmopolitan to świetny poprawiacz nastroju, uwielbiam go przeglądać

Zazdroszczę
Umówiłam się ostatnio z ciachem z nk(wiem, że to żenada) - był mną zauroczony itd.
Tylko, że nie pojawił się na spotkaniu. I nie raczył się odezwać w związku z tym.

Pierwsza myśl - nie spodobałam mu się.
mam trochę doła.:/
może się speszył ?
albo to jakiś idiota był...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-09-26, 18:38   #4331
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ja myślałam, że wieczorem wejdę na wątek i będę Was sobie nadrabiać a tu tak mało napisałyście że szok

Stary 2010-09-26, 18:57   #4332
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie przeglądałam KWC i kusi mnie żeby dodać kilka kosmetyków do mojej wishlisty Jak używałyście bądź używacie to powiedzcie jak na Was działają

1. nanobase >https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-twarzy.html
2. sól cynamonowa do stóp > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ieli-stop.html
3. krem olay zimowa ochrona > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-na-dzien.html
4. preparat do usuwania skórek Sally Hansen > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...e-remover.html

Lecę wycierać naczynia po obiedzie
1. Nanobase - cudowna odżywka do twarzy, idealnie nawilża.
4. Świetny, świetny, świetny!!! Genialnie rozpuszcza skórki.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 19:46   #4333
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
angel,soph, kwiatuszek - dzięki za rady i w ogóle za odpowiedź.
loluska jesteśmy razem 13 miesięcy i zawsze, jak się kłócimy, to o bzdury. ja mam dość wybuchowy charakterek i często złoszczę się o byle co... zawsze potem mam wyrzuty sumienia
widujemy się praktycznie codziennie, bo mieszkamy 10min od siebie... wczoraj się nie widzieliśmy, więc może troszkę zatęsknił no i ja też oczywiście dziś i jutro śpią u mnie koleżanki, więc też mało jakoś będziemy się widzieć... bo zaczęły się MŚ w ssiatkówce!
mam nadzieję, że będzie dobrze... bo MUSI być

co do SPAmowania - dziś podstawa, ale zaraz zajmę się pazurkami.
O! widzę że nie tylko ja zbzikowałam na punkcie siatkówkiteż uwielbiam oglądać naszą reprezentację ale tylko męską...

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
1. Nanobase - cudowna odżywka do twarzy, idealnie nawilża.
4. Świetny, świetny, świetny!!! Genialnie rozpuszcza skórki.
Właśnie szukam czegoś nawilżającego do twarzy a nie błyszczy się po niej buzia? nadaje się na dzień czy raczej wieczorami ją stosujesz?A i gdzie ją kupujesz?
I chciałabym też wiedzieć gdzie kupiłaś ten zel do usuwania skórek, bo nigdzie nie widziałam go w drogeriach...

Ja już dzisiaj po SPAmowanku wzięłam długą kąpiel, wymasowałam się syrenką, wydepilowałam się, wybalsamowałam , zrobiłam peeling twarzy, nałożyłam maseczkę z alg, krem babydream i paste cynkową punktowo

Byliśmy dziś z TŻ na spacerku fajnie było

Siedzę teraz w moim czerwonym szlafroczku i oglądam tv siostra zajmuje mój pokój z chłopakiem więc nie mogę się jeszcze położyć....a już zmęczona jestem i chciałabym się wyspać...no ale muszę poczekać...

Miłego wieczorku
Stary 2010-09-26, 19:50   #4334
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej Piękne

Ostatnio strasznie Was i siebie zaniedbałam. Ale mam nadzieje, że mnie pamiętacie i wybaczycie

Od jutra zaczynam zajęcia na uczelni i zaczynam o siebie maksymalnie dbać Także czekam na motywację
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 20:05   #4335
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja zachorowłam
leze w łożku z herbatą z miodem i dis tylko podstawa
strasznie mnie dusi kaszel i boli jak kaszle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-26, 20:11   #4336
pettiteAngel
Raczkowanie

chyba zadzwonię jutro do niego fajne z niego ciacho.. Ciekawe co mi powie.
Stary 2010-09-26, 20:51   #4337
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Właśnie szukam czegoś nawilżającego do twarzy a nie błyszczy się po niej buzia? nadaje się na dzień czy raczej wieczorami ją stosujesz?A i gdzie ją kupujesz?
I chciałabym też wiedzieć gdzie kupiłaś ten zel do usuwania skórek, bo nigdzie nie widziałam go w drogeriach...
(...)
Trochę się błyszczy, ale tylko przez chwilę, stosuję na noc, do rana wszystko pięknie się wchłania. Po prostu skóra jest tak nawilżona, że nie ma potrzeby używania tej odżywki dwa razy dziennie. Kupuję w aptece.
Żel z Sally Hansen kupiłam (oczywiście ) na allegro, bo też nigdzie go nie widziałam. Poza tym na all jest tańszy niż normalnie.

Stary 2010-09-26, 20:52   #4338
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja myślałam, że wieczorem wejdę na wątek i będę Was sobie nadrabiać a tu tak mało napisałyście że szok
Miałam taką samą nadzieję

Zakuwałam dzisiaj ostro z prawa i matmy, jak nie dostanę piąteczek to się załamie
I po tej nauce nic mi się nie chce, chyba dzisiaj tylko podstawa będzie Na dodatek głowa mnie boli

pettiteAngel, powodzenia ja z moim tż spiknęliśmy się właśnie dzięki nk

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 20:53   #4339
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
chyba zadzwonię jutro do niego fajne z niego ciacho.. Ciekawe co mi powie.
próbuj

do jutra kochane

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-26, 20:57   #4340
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Trochę się błyszczy, ale tylko przez chwilę, stosuję na noc, do rana wszystko pięknie się wchłania. Po prostu skóra jest tak nawilżona, że nie ma potrzeby używania tej odżywki dwa razy dziennie. Kupuję w aptece.
Żel z Sally Hansen kupiłam (oczywiście ) na allegro, bo też nigdzie go nie widziałam. Poza tym na all jest tańszy niż normalnie.
a miałaś może z Sally Hansen tą złotą odżywkę do paznokci?
Może któraś z Was miała?

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Miałam taką samą nadzieję

Zakuwałam dzisiaj ostro z prawa i matmy, jak nie dostanę piąteczek to się załamie
I po tej nauce nic mi się nie chce, chyba dzisiaj tylko podstawa będzie Na dodatek głowa mnie boli

pettiteAngel, powodzenia ja z moim tż spiknęliśmy się właśnie dzięki nk
my też z Tżtem przez neta

Stary 2010-09-26, 21:31   #4341
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
a miałaś może z Sally Hansen tą złotą odżywkę do paznokci?
Może któraś z Was miała?

my też z Tżtem przez neta
My też
Nie, żadnej złotej nie miałam...

Stary 2010-09-26, 21:36   #4342
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
My też
Nie, żadnej złotej nie miałam...
haha racja

Stary 2010-09-26, 21:40   #4343
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
a ja zachorowłam
leze w łożku z herbatą z miodem i dis tylko podstawa
strasznie mnie dusi kaszel i boli jak kaszle

Cytat:
Dzień Dobry Kochane
Ale niewyspana dziś jestem i łeb mnie tak boli, ale wzięłam Ibuprom, więc mam nadzieję, że za jakiś czas będzie już ok ..Powróciłam do domu jakoś po 3 nad ranem, i marzyłam tylko o tym, żeby położyć się do łóżeczka, ale ja to nie pójdę spać, dopóki wszystkiego porządnie z siebie nie zmyję Ale i tak wcześnie wstałam jak na dzień po imprezie - o 10:15 I zrobiłam już referat na Obsługę Konsumenta, i ze szkoły czeka mnie jeszcze referat z historii i nauka na Hotelarstwo, także nie jest tragicznie A za niedługo przyjdzie Tż do mnie i dzisiaj będziemy się lenić Jeśli chodzi o dbanie o siebie, to dziś jak na razie to tylko wzięłam prysznic Na szczęście, choć nie wiem jakim cudem , moje włosy nawet jakoś wyglądają - fakt faktem są pokręcone jakieś w różne strony i nie są miękkie itd. ale nie są tłuste, a jak siedzę w domu i nie mam na nic siły to to jest dla mnie najważniejsze - żeby jakoś wyglądały

- duużo wody
włosy:
- zero prostowania
- wieczorne mycie

twarz:
- żel peelingujący
- zero makijażu

ciało:

I dzisiaj już NA PEWNO Was nadrobię, ale wieczorkiem , bo za chwilę Tż przyjdzie i trzeba się chociaż przebrać z pidżamki i ogarnąć ryjek
Miłego dnia !
wow to mobilizacje masz niezla,szczesciara

mi sie autko cos psuje, dusi sie przy odpalaniu i niewiaodmo o co chodzi, w najgorszym wypadku turbina, a mam je 2miesiace wiec dla mnue tragedia...

jutro opiekuje sie dzieckiem-Zuzia 11h, ma 3latka i jest baaardzo kaprysna,chora na bialactwo i ogolnie lubi kupke zrobic
nie wiem jak wytrzymam,ale TZ idzie do pracy,ja nie mam co robic,a zawsze jakas kaska do kieszeni wpadnie

ja dzis podstawa, bo znowu mam 2dzien bolu glowy. Najgorsze jest to, ze jak jestem z TZtem to nic mnue nie boli,jak wychodze od niego to zaraz glowa,gardlo ja nie wiem juz o co chodzi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 21:50   #4344
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja tez od jutra miałam pilnować 4 letniej dziewczynki ale tylko 4 h diennie, ale jak się dowiedziałam kogo dziecka miała bym pilnować to mi się odechciało. Ta dziewczyna kiedyś robiła ze mnie pośmiewisko i wyzywała, i odmówiłam.Ta dziewczyna ma niezrównoważoną psychikę

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-09-26 o 21:52
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 22:12   #4345
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Właśnie oglądam mecz siatkówki Polska-Niemcy i przeżywam jak nie wiem co! moim marzeniem jest pojechać na mecz naszej reprezentacji, żeby móc na miejscu im kibicować TŻ powiedział że kiedyś mi sprezentuje bilet tam jest zawsze taka super atmosfera!po prostu uwielbiam ich oglądać w akcji!!!A w Bartoszu Kurku to się chyba zakochałam jest niesamowity

WYGRALI !!!

Edytowane przez kwiatuszek10031989
Czas edycji: 2010-09-26 o 22:25
Stary 2010-09-26, 22:33   #4346
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

kwiatuszku ja też właśnie jestem po meczu i myślałam, że zejdę na zawał, bo nasi siatkarze to takie kobiety w ciąży - zmienność nastrojów masakryczna! xD ale Bartosz Kurek jest zaj******, bo jak inaczej można to opisać? i Krzysztof Ignaczak... jak on odebral tę ostatnią piłkę! cud, miód i maliny!!!!!!! w ogóle świetnie grał!
ja byłam na meczu kilka lat temu w bydgoskiej Łuczniczce Polska - Argentyna jeszcze Gołaś grał wtedy

dziś byłam z Tż w Grycanie na wielkim deserze i przeprowadziliśmy poważną rozmowę. teraz już będzie dobrze jutro mam zamiar zrobić sobie ładne SPA rano. jeszcze nie wiem, co dokładnie zrobię, ale będzie tego dużo i da też na pewno wiele radości! kocham się pięknić

dobranoc
Stary 2010-09-26, 22:58   #4347
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja tez od jutra miałam pilnować 4 letniej dziewczynki ale tylko 4 h diennie, ale jak się dowiedziałam kogo dziecka miała bym pilnować to mi się odechciało. Ta dziewczyna kiedyś robiła ze mnie pośmiewisko i wyzywała, i odmówiłam.Ta dziewczyna ma niezrównoważoną psychikę
woo,to niezle
ja akurat mam fajna dziewczynke,tylko takiego placzka. Mooja mama pracuje w przedszkolu i to ona zalatwila mi ta prace, mam odbieraz Zuzie z przedszkola i zawoze ja do domu, mieszka za Wro. Tez jestem normalnue z nia 3-4h,ale teraz jest chora wiec przypadlo mi 11h na jutro pilnowania jej najgorsze jest ze ona najpierw mowi ze kocha np.ziemniaki, a jak mowie ze idziemy robic obiadek,ona sie pytac co robie,mowie ze ziemniaczki i miesko,to ta w placz i to wielki! ze ona nienawidzi ziemniakow! a przed sekund 3 je kochala i badz madry, nie lubie jej gotowac, szczegolnie,ze na tyle rzeczy jest uczulona,zobacze co jutro nam los przyniesie
Cytat:
kwiatuszku ja też właśnie jestem po meczu i myślałam, że zejdę na zawał, bo nasi siatkarze to takie kobiety w ciąży - zmienność nastrojów masakryczna! xD ale Bartosz Kurek jest zaj******, bo jak inaczej można to opisać? i Krzysztof Ignaczak... jak on odebral tę ostatnią piłkę! cud, miód i maliny!!!!!!! w ogóle świetnie grał!
ja byłam na meczu kilka lat temu w bydgoskiej Łuczniczce Polska - Argentyna jeszcze Gołaś grał wtedy

dziś byłam z Tż w Grycanie na wielkim deserze i przeprowadziliśmy poważną rozmowę. teraz już będzie dobrze jutro mam zamiar zrobić sobie ładne SPA rano. jeszcze nie wiem, co dokładnie zrobię, ale będzie tego dużo i da też na pewno wiele radości! kocham się pięknić

dobranoc
dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 23:56   #4348
agusiownik
Zakorzenienie

ja już po prysznicu, wybalsamowałam się, nałożyłam serum na biust, demakijaż, krem pod oczy i krem na twarz

byłam z Tż i kumplem na klifach i plaży, ale się odstrzeliłam aż sama sobie się podobałam
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 07:34   #4349
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;*
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
czy tylko rutyna jest powodem ,myśli o zakończeniu związku?? jesli tak to nie rozumiem... wiadomo że na początku jest ciekawiej, a czym dużej jest się ze sobą pomału wkrada się monotonia, ale wcale nie musi być mniej interesująco. Ja też nieraz z Tż oglądam tv, czasem gramy na kompie razem zakładamy się o głupoty itp ale zawsze jest zabawnie, a nawet jeśli jest baaardzo nudno to i takie coś czasem potrzebne. A robic mozna razem przecież wszystko... my np uwielbiamy spacery, tyle że zwykle Tż do mnie przyjeżdża i tu już nam się fajne miejsca skończyły, a po kilka razy w jedno nie chce się chodzić ostatnio poszliśmy pierwszy raz w życiu na grzyby, obydwoje nie chodziliśmy wcześniej, na grzybach się nie znamy ale poszliśmy i wiecie co? cały kosz i reklamówka zdrowych duuuużych prawdziwków, no i śmiechu co niemiara jak czołgałam sie pod drzewami albo glebę zaliczałam Moim zdaniem trzeba cieszyć się tymi zwykłymi rzeczami, nie wiem ile ze sobą jesteście, ale co będzie no po 10 latach bycia razem? pomysły wszystkie się skończą i co? koniec związku? nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale moim zdaniem rutyna nie jest powodem do zerwania...
3mam za was kciuki

ja już mam świadectwo, za mąż mogę wychodzić :P mykam zaraz spać bo padam... ma nadzieję że ten tydzień będzie równie ciepły bo chcę iść z Tż na kasztany do parku
Zgadzam się z wami w sumie...zresztą mi się wydaje, że narzekania na rutynę się zaczynają jak się ogólnie źle dzieje. W sesnie są częste kłótnie itd

Cytat:
Dzień Dobry Kochane

Ale jeszcze muszę Wam coś powiedzieć - Tż wczoraj jak mnie zobaczył, to był tak zachwycony i zafascynowany mną, że aż mu się tak fajnie oczka świeciły, takie wiecie ogniki w oczach I potem powiedział mi, że jest najszczęśliwszym facetem na tej ziemi, bo tak seksowna, piękna i urzekająca kobietka jest właśnie z nim i to jego kocha Ogólnie ten wzrok jak się na mnie patrzył , to było tak szalenie miłe, że naprawdę, humor miałam świetny! I podsłyszałam nawet jego rozmowę z kilkoma kumplami i oni do niego, że mu zazdroszczą i gratulują takiej laski jak ja i że mieć kogoś takiego - nie tylko ślicznego, ale również inteligentnego, mądrego, z poukładanym w głowie, takiego i do tańca i do różańca - to prawdziwy skarb Nrmalnie mówię Wam dziewczyny, jak ja to wczoraj słyszałam, to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ze szczęścia I to mnie zmotywowało, do jeszcze większej dbałości o siebie i obiecałam sobie, że spróbuję zawsze wychodząc gdzieś mieć śliczną fryzurę i staranny makijaż, bo to nie dość, że od razu mi samoocena rośnie , to inni również to zauważają

- duużo wody
włosy:
- zero prostowania
- wieczorne mycie

twarz:
- żel peelingujący
- zero makijażu

ciało:

Miłego dnia !
to super

Cytat:
Właśnie oglądam mecz siatkówki Polska-Niemcy i przeżywam jak nie wiem co! moim marzeniem jest pojechać na mecz naszej reprezentacji, żeby móc na miejscu im kibicować TŻ powiedział że kiedyś mi sprezentuje bilet tam jest zawsze taka super atmosfera!po prostu uwielbiam ich oglądać w akcji!!!A w Bartoszu Kurku to się chyba zakochałam jest niesamowity

WYGRALI!!!:ju pi:
ja tez go lubię strasznie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja już po prysznicu, wybalsamowałam się, nałożyłam serum na biust, demakijaż, krem pod oczy i krem na twarz

byłam z Tż i kumplem na klifach i plaży, ale się odstrzeliłam aż sama sobie się podobałam
i prawidlowo
miłego dnia dziewczyny a ja ide patrzyć na ABC w klubie... obawaim się że to bedzie ABC banructwa dla mnie
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-27, 07:44   #4350
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja piję kawe i bede jechać do lekaża bo rozlożyło mnie kompletnie i gardło boli
Marze żeby spać, no ale mama mnie ciągnie bo mówi że bez antybiotyku się nie obejdzie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości