Preparaty do usuwania skórek

Sally Hansen Żel do usuwania skórek 29.5 ml
notino.pl
Sally Hansen Instant Cuticle Remover, 2er Pack (2 X 30 ML) 30080466000
Sally Hansen Instant Cuticle Remover

Nasi użytkownicy zostawili 523 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    30 marca 2025 o 11:03
    Absurdalnie wydajny
    Kultowy już żel do skórek, którego nie sposób skończyć. Ogromna pojemność i atrakcyjna cena dają mega opłacalną mieszankę. Żel pomaga usuwać skórki wokół paznokci. Zmiękcza je i pozwala na mniej inwazyjne pozbycie się suchych skórek. Jest szybki i działa dobrze. Używałam go przez naprawdę długi czas. Jestem z niego zadowolona, jednak po czasie moja skóra zaczęła się z nim nie za bardzo lubić. Nie zwalam winy na ten żel — ogólne problemy z paznokciami wpłynęły na to, że musiałam go odstawić i raczej nie wrócę do niego. Gdyby nie to, byłby na pewno przeze mnie dokupywany. Żel ma delikatny zapach. Konsystencja lejąca, jak sama nazwa wskazuje — żelowa. Przy nieprzesadzonej ilości, nie spływa z pazurków. Zmiękczenie skórek jest widoczne i odczuwalne, usuwanie ich jest proste i szybkie. Cena jak za tak dobry i bardzo wydajny produkt jest doskonała. Nie ma chyba na rynku nic bardziej opłacalnego w tej kategorii. Warto spróbować, bo jest to produkt, który ułatwia dbanie o paznokcie.
    Zalety:
    • Zmiękcza skórki;
    • Bardzo wydajny;
    • Atrakcyjna cena.
    Wady:
    • Nie zauważyłam właściwości nawilżających.
    pysiam
    2 marca 2025 o 19:41
    godny polecenia
    Jest to zdecydowanie najlepszy produkt tego typu pośród tych, które stosowałam do tej pory. Zaczyna działać bardzo szybko po aplikacji, świetnie zmiękcza skórki, które można usunąć drewnianym patyczkiem lub w cięższym przypadku metalowym kopytkiem. Ma bardzo dobrą konsystencję, po aplikacji pozostaje na swoim miejscu i nie spływa z płytki paznokcia. Nigdy nie podrażnił mojej skóry, choć zdarzało się, że pozostawał na moich paznokciach dłużej niż kilka minut. Raz nawet zapomniałam o nim, a żel po prostu wyschnął i nic złego się nie stało. Nie wypada nie wspomnieć o świetnym stosunku ceny do pojemności. Przez internet można ten produkt dostać nawet za 15 złotych, co przy pojemności 29,5 ml i doskonałej wydajności jest rewelacyjną ceną. Polecam ten preparat wszystkim, którzy tak jak ja nie używają frezarki to usuwania zbędnych skórek.
  • 31 stycznia 2025 o 8:26
    Sally Hansen Instant Cuticle Remover – szybka i skuteczna pielęgnacja skórek
    Sally Hansen Instant Cuticle Remover to produkt, który zyskał ogromną popularność wśród osób dbających o paznokcie, a po jego dłuższym stosowaniu mogę śmiało powiedzieć, że jest jednym z najlepszych preparatów do usuwania skórek, jakie miałam okazję wypróbować. Jego żelowa formuła sprawia, że aplikacja jest szybka i wygodna – wystarczy nałożyć cienką warstwę na skórki, odczekać około 15 sekund, a następnie delikatnie odsunąć skórki patyczkiem. Produkt działa błyskawicznie i skutecznie zmiękcza oraz usuwa martwy naskórek, bez konieczności agresywnego wycinania. Regularne stosowanie sprawia, że skórki stają się mniej widoczne i zadbane, a manicure wygląda schludnie i estetycznie. Dodatkowym plusem jest wydajność – niewielka ilość wystarcza na jedno użycie, a opakowanie starcza na wiele miesięcy. Nie podrażnia skóry, ale warto uważać, by nie trzymać go dłużej niż zalecane, ponieważ może być dość mocny.
    Zalety:
    • Bardzo skutecznie zmiękcza i usuwa skórki
    • Szybkie działanie – widoczny efekt już po kilkunastu sekundach
    • Łatwa aplikacja dzięki żelowej konsystencji
    • Wydajność – opakowanie starcza na długo
    • Nie wymaga agresywnego wycinania skórek
    Wady:
    • Może wysuszać skórę, jeśli używany zbyt często
    • Należy uważać, by nie trzymać go na skórze za długo, bo może podrażnić
    • Plastikowa tubka może być niewygodna do precyzyjnego dozowania produktu
  • 27 stycznia 2025 o 21:30
    Zadbane dłonie w minutę
    Szukasz sposobu na błyskawiczne pozbycie się nieestetycznych skórek wokół paznokci, bez konieczności spędzania godzin na tradycyjnych zabiegach? Żel do usuwania skórek Sally Hansen Instant Cuticle Remover to absolutny must-have. Od momentu, kiedy po raz pierwszy go wypróbowałam, stał się moim numerem jeden w domowym manicure. Jego formuła jest naprawdę wyjątkowa. Wystarczy nałożyć żel na skórki i poczekać zaledwie minutę, by cieszyć się efektem. Skórki stają się miękkie i łatwe do usunięcia – nie ma potrzeby używania cążek ani innych narzędzi, co skraca czas całej pielęgnacji. Dodatkowo, wyciąg z rumianku i aloesu łagodzą skórę, zapobiegając jej podrażnieniu, co sprawia, że żel jest bezpieczny i komfortowy w użyciu. Kiedy zaczęłam stosować ten produkt, zauważyłam, że moje skórki stają się znacznie bardziej zadbane i łatwe do usunięcia. Co ważne, preparat jest bardzo wydajny – wystarczy mała ilość, by zdziałać cuda. To produkt, który naprawdę ułatwia życie każdemu, kto chce mieć zadbane dłonie bez długich wizyt u kosmetyczki. Na pewno zostanie ze mną na długo! To zdecydowanie produkt, który warto mieć w swojej kosmetyczce, szczególnie jeśli zależy Ci na szybkim i efektywnym usuwaniu skórek. Sally Hansen Instant Cuticle Remover to prawdziwy game changer!
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Szybkie działanie
    • Bezpieczny i łagodny
    AnnMmz
    9 października 2024 o 11:08
    Bye bye skórki
    Miałam kiedyś podobny produkt z innej firmy i nie byłam z niego zadowolona więc do tego również podeszłam z rezerwą. Ale ten okazał się hitem i aktualnie jest to mój absolutny must have jeśli chodzi o mani i pedicure. Preparat jest bardzo wydajny przy stosowaniu 1 x tydzień. Jedną buteleczkę mam juz ok 3 miesiace. Początkowo skóra zareagowała na niego lekkim pieczeniem i zaczerwienieniem, ale wystąpiło to tylko przy dwóch pierwszych użyciach. W końcu czasochłonna frezarka poszła w odstawkę ????
    • Skuteczność