Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-07, 11:52   #4861
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
niestety to ze moga mi tego zazdroscic to mnie nie pociesza, nie zalezy mi na tym aby ktos mi zazdroscil, chce sie dobrze czuc a bylo by tak jakby pare kg mi doszlo tu i tam

ja tez sama dbam o brwi nigdy nie bylam z nimi u kosmetyczki
ja też sama
dziewczyny jak coś, to zgłaszam się do założenia V części naszego wspaniałego wątku

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:53   #4862
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Emilcia_1616 witaj.

samaraNW hmm dzisiaj czegoś takiego poszukam. Dziękuje za odp. Kupiłam sobie kiedyś puder rozświetlający, ale często się nie maluje.

caate, jakie ty masz na tym filmiku cudne, duże oczy.

Tak się zastanawiam, czy ni iść raz na solarium by skóra nabrała jakiegoś odcienia. Kiedyś chodziłam, ale ostatnio byłam przed wakacjami, bo szkoda mi i tak już mojej suchej cery.
dziekuje
ale przez to, jakie since pod oczami... i sa wypukle wiec wszelkie zmeczenie widac, osypany cien to juz nie wspomne ciezkie sa takie duze oczy, np. w klubie musze uwazac na makijaz zeby nie zrobic workow pod oczami, nei wiem jak to okreslic

co do solarium jak uzyjesz jakiegos kremu,bedziesz nawilzac po i chodzic z umiarem to nie ebdzie zle. Zalezy czy tego potrzebujesz, czy moze mozesz zastapic balsamem brazujacym? ja np. tez juz bladne, ale szkoda mi kasy na sol

mam pytanie, znacie jakis dobry lakier do paznokci zeby cyrkonie przykleic i sie trzymaly? wymyslilam sobie, ze pomaluje paznokcie na czerwono i na jednym naladuje pelno cyrkon
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 11:56   #4863
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje
ale przez to, jakie since pod oczami... i sa wypukle wiec wszelkie zmeczenie widac, osypany cien to juz nie wspomne ciezkie sa takie duze oczy, np. w klubie musze uwazac na makijaz zeby nie zrobic workow pod oczami, nei wiem jak to okreslic

co do solarium jak uzyjesz jakiegos kremu,bedziesz nawilzac po i chodzic z umiarem to nie ebdzie zle. Zalezy czy tego potrzebujesz, czy moze mozesz zastapic balsamem brazujacym? ja np. tez juz bladne, ale szkoda mi kasy na sol

mam pytanie, znacie jakis dobry lakier do paznokci zeby cyrkonie przykleic i sie trzymaly? wymyslilam sobie, ze pomaluje paznokcie na czerwono i na jednym naladuje pelno cyrkon
są chyba specjalne utwrdzacze do tego tak mi sie o uszy obiło ale nie wiem. na samym lakierze raczej sie nie bedzie trzymać możesz ewentualnie bezbarnym całość maznąć i myśle rze to przdłuży efekt

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 12:00   #4864
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
niestety to ze moga mi tego zazdroscic to mnie nie pociesza, nie zalezy mi na tym aby ktos mi zazdroscil, chce sie dobrze czuc a bylo by tak jakby pare kg mi doszlo tu i tam

ja tez sama dbam o brwi nigdy nie bylam z nimi u kosmetyczki

caate-jakiego tuszu uzywasz? bo Twoje rzesy wygladaja na sztuczne:O
hah, to dziekuje, chcialabym miec taaaakie dlugie i grube, takie prawdziwe sztuczne ja zrezygnowalam z drogi tuszy, bo u mnie efekt taki sam, tam akaurat Eveline Volumix za 11,50

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
są chyba specjalne utwrdzacze do tego tak mi sie o uszy obiło ale nie wiem. na samym lakierze raczej sie nie bedzie trzymać możesz ewentualnie bezbarnym całość maznąć i myśle rze to przdłuży efekt
tak robilam na lakierze zwyklym ale te cyrkonie teraz mam 5x wieksze niz zawsze i boje sie, ze lakier zwykly nie da rady, a szkoda mi ich zgubic bo drogie byly, wiec chcialabym zeby trroche sie trzymaly a moze klej do tipsow kupie? przejade sie do drogerii jakies moze znajde jakis tani
Stary 2010-10-07, 12:06   #4865
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
hah, to dziekuje, chcialabym miec taaaakie dlugie i grube, takie prawdziwe sztuczne ja zrezygnowalam z drogi tuszy, bo u mnie efekt taki sam, tam akaurat Eveline Volumix za 11,50

ale chyba swoje rzesy masz w miare dlugie i geste?

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

tak robilam na lakierze zwyklym ale te cyrkonie teraz mam 5x wieksze niz zawsze i boje sie, ze lakier zwykly nie da rady, a szkoda mi ich zgubic bo drogie byly, wiec chcialabym zeby trroche sie trzymaly a moze klej do tipsow kupie? przejade sie do drogerii jakies moze znajde jakis tani
bedzie ci ciezko pozniej zerwac ten klej ja robie tak na tipsach ale pozniej wystarczy spilowac pilnieczkiem, naturalne paznokcie sie nie niszcza.
na Twoim miejscu uzylabym mniejszych cekinow, ktore nie beda zbytnio wypykle, i zalala je conajmniej trzema warstwami bezbarwnego lakieru
Stary 2010-10-07, 12:06   #4866
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:

o myśle że klej do tipsów to dobry pomysł. i dzięki za podpowieć też tak chciałam bo widziałam u pewnej kosmetyczki to i bardzo mi sie podobało ale nie wiedziałm czym to przyczepić właśnie

Stary 2010-10-07, 12:14   #4867
caate
Zakorzenienie

GG do caate

uu, ale sprzecznosc dziewczyny
to teraz nie wiem co zrobic... a chcialam na jutro na impreze sobie zrobic. Ja mam zazelowanie naturalki swoje, kupilam juz takie cyrkonie, bo chcialam cos innego wiec chyba zaryzykuje na ten klej. Np. ostatnio robilam mi tak stylistka, to podczas kapieli juz jedna cyrkonia mi odpadla, pozniej po 2tyg jakbym chcialam to mysle ze patyczkiem czy czyms moglabym je usunac, bo poznije to juz same odpadaly, a ja duzo mocze dlonie w wodzie, szoruje garnki,podlogi itp to poodpadaja mam nadzieje po tym kleju tak po 2tyg max
Stary 2010-10-07, 12:18   #4868
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
uu, ale sprzecznosc dziewczyny
to teraz nie wiem co zrobic... a chcialam na jutro na impreze sobie zrobic. Ja mam zazelowanie naturalki swoje, kupilam juz takie cyrkonie, bo chcialam cos innego wiec chyba zaryzykuje na ten klej. Np. ostatnio robilam mi tak stylistka, to podczas kapieli juz jedna cyrkonia mi odpadla, pozniej po 2tyg jakbym chcialam to mysle ze patyczkiem czy czyms moglabym je usunac, bo poznije to juz same odpadaly, a ja duzo mocze dlonie w wodzie, szoruje garnki,podlogi itp to poodpadaja mam nadzieje po tym kleju tak po 2tyg max
skoro masz zel to mozesz smialo
tylko uzyj malutko kleju i zabezpiecz bezbarwnym
tylko kazda cekinke przyklejaj osobno z klejem a nie maluj calego aznokcia klejem bo pozniej lakieru nie zmyjesz

Edytowane przez Emilcia_1616
Czas edycji: 2010-10-07 o 12:19
Emilcia_1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 12:27   #4869
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

Ty już tak nie narzekaj tak na swoje oczy, bo masz cudne. Ja za to mam mikroskopijne i dużo bym oddała za Twoje.

Właśnie ja też przestałam, bo za dużo kasy na to idzie. Dzisiaj może tak pójdę na 6/7 min. do 16 jest promocja o,99 zł. A co do balsamów to mam jakiś jeszcze z Graniera. Zawsze jak się nimi kremowałam to później trochę plam się znajdowało. Może teraz by było lepiej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2010-10-07 o 12:29
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 12:43   #4870
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
skoro masz zel to mozesz smialo
tylko uzyj malutko kleju i zabezpiecz bezbarwnym
tylko kazda cekinke przyklejaj osobno z klejem a nie maluj calego aznokcia klejem bo pozniej lakieru nie zmyjesz
uff, to tak zrobie jak radzisz, dzieki
Cytat:
Ty już tak nie narzekaj tak na swoje oczy, bo masz cudne. Ja za to mam mikroskopijne i dużo bym oddała za Twoje.

Właśnie ja też przestałam, bo za dużo kasy na to idzie. Dzisiaj może tak pójdę na 6/7 min. do 16 jest promocja o,99 zł. A co do balsamów to mam jakiś jeszcze z Graniera. Zawsze jak się nimi kremowałam to później trochę plam się znajdowało. Może teraz by było lepiej.
jak pojdziesz raz na tyg to nic sie nie stanie, podtrzymasz opalenizne i bedzie okej, ale ja i tak uwazam, ze solarium to takie zdzierstwo, ze ide tam doslownie od swieta, jak gdzies w zime w sukience msze sie pokazac, a i tak w efekcie smaruje sie kremem brazujacym, bo zanim ja sie opale na solarium to miesiac minie

oczy,oczy duze fajne sa, ale jak nie pomalujesz dolnej lini rzes to jak zaba wygladasz, jak to na MM uslyszalam nie wiem czy ogladalas moje makijaze, to tam bys zobaczyla o co mi chodzi, ale coz, wszystkiego nie mozna miec
Stary 2010-10-07, 12:51   #4871
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Emilcia_1616 witaj.

samaraNW hmm dzisiaj czegoś takiego poszukam. Dziękuje za odp. Kupiłam sobie kiedyś puder rozświetlający, ale często się nie maluje.

caate, jakie ty masz na tym filmiku cudne, duże oczy.

Tak się zastanawiam, czy ni iść raz na solarium by skóra nabrała jakiegoś odcienia. Kiedyś chodziłam, ale ostatnio byłam przed wakacjami, bo szkoda mi i tak już mojej suchej cery.
nie trzeba się malować,można kupić krem lub serum rozświetlające, musnąć się balsamem brązujący(nie samoopalaczem) i na pewno będziesz rozświetlona po dobrym balsamie brązującym plamy zostać nie powinny,a jak piszesz,że masz suchą skórę,to najpierw zrób peeling, potem się mocno nawilż i dopiero wtedy balsam brązujący.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 12:54   #4872
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
jak pojdziesz raz na tyg to nic sie nie stanie, podtrzymasz opalenizne i bedzie okej, ale ja i tak uwazam, ze solarium to takie zdzierstwo, ze ide tam doslownie od swieta, jak gdzies w zime w sukience msze sie pokazac, a i tak w efekcie smaruje sie kremem brazujacym, bo zanim ja sie opale na solarium to miesiac minie

oczy,oczy duze fajne sa, ale jak nie pomalujesz dolnej lini rzes to jak zaba wygladasz, jak to na MM uslyszalam nie wiem czy ogladalas moje makijaze, to tam bys zobaczyla o co mi chodzi, ale coz, wszystkiego nie mozna miec
Z dwa lata temu to przez niecały miesiąc na solarium chodziłam co dwa dni. Na szczęście bardzo szybko mi to przeszło i nigdy więcej tego nie praktykowałam. W styczniu idę na studniówkę Tż. to wtedy może będę chodzić. A teraz to właśnie się tak zastanawiam. Często nie mam zamiaru chodzić. Szkoda mi kasy i skóry.

To obejrzę dzisiaj Twoje makijaże. Tylko, jak możesz to prześlij linka bym miała mniej szukania. I tak moim zdaniem lepiej jest mieć duże oczy, niż małe. Moja mama ma też duże takie, jak ty. Czemu ja tego po niej nie odziedziczyłam.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie trzeba się malować,można kupić krem lub serum rozświetlające, musnąć się balsamem brązujący(nie samoopalaczem) i na pewno będziesz rozświetlona po dobrym balsamie brązującym plamy zostać nie powinny,a jak piszesz,że masz suchą skórę,to najpierw zrób peeling, potem się mocno nawilż i dopiero wtedy balsam brązujący.
Ok. Balsam mam to chyba jednak zamiast solarium posmaruje się wieczorem balsamem.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-07, 13:01   #4873
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Z dwa lata temu to przez niecały miesiąc na solarium chodziłam co dwa dni. Na szczęście bardzo szybko mi to przeszło i nigdy więcej tego nie praktykowałam. W styczniu idę na studniówkę Tż. to wtedy może będę chodzić. A teraz to właśnie się tak zastanawiam. Często nie mam zamiaru chodzić. Szkoda mi kasy i skóry.

To obejrzę dzisiaj Twoje makijaże. Tylko, jak możesz to prześlij linka bym miała mniej szukania. I tak moim zdaniem lepiej jest mieć duże oczy, niż małe. Moja mama ma też duże takie, jak ty. Czemu ja tego po niej nie odziedziczyłam.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Ok. Balsam mam to chyba jednak zamiast solarium posmaruje się wieczorem balsamem.
szybko wklejam , bo lece do mamy do pracybede wieczorem

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451323

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451024

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454142
Stary 2010-10-07, 13:12   #4874
tillavanilla
Raczkowanie

hej
Czytam was i jem nutelle prosto z sloika i jak ja mam schudnacnic ide was nadrabiac

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 13:54   #4875
angelinmyheart
Zakorzenienie

Na każdym wyglądasz cudownie. Aż napatrzyć się nie mogłam.
Wiesz zmotywowałaś mnie to nauki makijażu. Muszę zaopatrzyć się w nowe kosmetyki. Zawsze jakoś źle się czułam w makijażu, jak miałam czarną kreskę na powiece to dziwnie się czułam patrząc lustro i nie umiałam się przełamać. W sumie większość moich męskich znajomych mówi, że ładnie mi bez makijażu.

Ja dostałam tym razem na serio fajną pracę. Opieka na dziewczynką 4 letnią od 7 do 15. Tydzień temu u niej byłam i miała zadzwonić. Myślałam, że już przepadało, a tu dzisiaj babka dzwoni i się pyta. Mówiła, że nie dzwoniła, bo była w szpitalu. W pon. mam iść na 2-3h zaprzyjaźnić się z małą pod okiem jej męża, a od wt. już zacząć. Jak ja się ciesze. Mam nadzieje, że przez telefon nie usłyszałam mojego, aż tak dużego entuzjazmu.

01.02.2009r
04.08.2018r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 15:00   #4876
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane

ramoncia - dziękujęę!!

angelwithoutsoul - a ja 'zachaczę' o któryś z nich jak będę na tańcach we wtorek we Wrocku, i oglądnę odcienie i może doproszę się o próbkę EL ... Jakby mi podpasowała to zaczynam akcję "oszczędzanie na EL"
A który kupujesz?
Ojj dziękuję bardzo !!
A ten który Ty stosujesz to pogrubiający bardzo jest? Bo takiego poszukuję

samaraNW - dziękuję! To wezmę sobie ten szampon i odżywkę do przetłuszczających się I tak się zastanawiam pomiędzy Ultra Rich a Silk , tylko kurczę nie orientujesz się jaki dokładnie jest zapach tego Silk? A i czy UR posiada jakiś zapach? Właśnie szukałam czegoś takiego mocno nawilżającego ze względu na moją bardzo suchą,wrażliwą skórę a zwłaszcza że już jesień, i zima idzie to będzie tragedia..

Emilcia_1616 - witaj ! Ale od razu zrobię to co zawsze, wieem, że powtarzam to do znudzenia , wybaczcie - co do solarium - może i skóra wygląda zdrowiej , ale wcale taka nie jest, promienie słoneczne to najszybsze przyspieszacze zmarszczek...Więc może poprzestań tylko na kremach,balsamach brązujących? Będziesz miała ten ładny zdrowy odcień, a nie będziesz jej psuć Ale oczywiście to tylko moja wypowiedź
I co do chudości - nie narzekaj, wiesz ile kobiet Ci zazdrości?!

angelinmyheart - zazdrooszczę, że słyszysz że ładnie wyglądasz bez makijażu Ja nie odważyłabym się pokazać nikomu poza domem (no i Tż'em) bez makijażu, bo to masakra jest ... Znaczy mówię tu o korektorze, podkładzie i pudrze Bo bez pomalowanych oczu mogę normalnie się pokazać i nie przeszkadza mi to i wtedy zawsze słyszę, czym malowałam rzęsy że mam takie dłuuugie i wywinięte Ale to jak z bliska ktoś spojrzy, bo z daleka to tak średnio je widać, bo są cienkie, dlatego używam pogrubiaczy
I gratuluję pracy !! Czyli jednak kobieta zna się na rzeczy i wiedziała, że nikt inny poza Tobą nie zajmie się lepiej jej córeczką

Dziś dostałam od koleżanki katalog Avonu i będę właśnie sprawdzać w KWC opinie jak będą mi się podobać kosmetyki Ogólnie powąchałam ten zapach TrueGlow i jest piękny na kartce taki...hmm mój? Ale czytałam w KWC, że jak się rozwija to taki męski jest ehh A promocja jest na niego - zamiast 73zł to 40 i nie wiem czy ryzykować i brać, czy nie
No dobra, biorę się za przeglądanie

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 15:15   #4877
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
samaraNW - dziękuję! To wezmę sobie ten szampon i odżywkę do przetłuszczających się I tak się zastanawiam pomiędzy Ultra Rich a Silk , tylko kurczę nie orientujesz się jaki dokładnie jest zapach tego Silk? A i czy UR posiada jakiś zapach? Właśnie szukałam czegoś takiego mocno nawilżającego ze względu na moją bardzo suchą,wrażliwą skórę a zwłaszcza że już jesień, i zima idzie to będzie tragedia..
jak masz bardzo suchą,to bez zastanowienie bierz Ultra Rich,bo na prawdę ratuję skórę i staje się ona po nim bardzo gładka. pachnie delikatnie. Silk nie wiem,jak pachnie teraz. kiedyś miałam ze starej wersji krem do rąk,który tak topornie się wchłaniał,że mam złe wspomnienia i nawet na nową,ulepszoną wersję nie zwracam uwagi w katalogu
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 15:26   #4878
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale najbliższa Sephora, czy Douglas we Wrocławiu, więc dopiero w następnym tygodniu tam będę i wlecę tam na chwilę(bo zawsze się śpieszę na tańce i nie mam czasu na sklepy ani nic) i popatrzę Ale pewnie znów te ekspedientki i ochroniarze będą się gapić na ręce, łazić za mną, ehh.. strasznie mnie to drażni - jak się ma poniżej lat 20 i wchodzi się samemu to od razu myślą, że przyszłam ukraść , albo nie wiem wypsikać im pół perfumerii , zbić coś , wymalować się wszystkim czy co ?! Nie lubię ich tam
Ja nie lubię chodzić do rosmanna u mnie bo też - chodzą za mną jakbym przyszła w kominiarce i czarnych rękawicach

Emilcia_1616 - cześć

Cytat:
a ja mam takie oczy że właśnie nie mogę w ogóle podkreślić dolnej linii rzęs bo wyglądam wtedy jak sowa - z takimi okrągłymi oczami

Cytat:
Ja dostałam tym razem na serio fajną pracę. Opieka na dziewczynką 4 letnią od 7 do 15. Tydzień temu u niej byłam i miała zadzwonić. Myślałam, że już przepadało, a tu dzisiaj babka dzwoni i się pyta. Mówiła, że nie dzwoniła, bo była w szpitalu. W pon. mam iść na 2-3h zaprzyjaźnić się z małą pod okiem jej męża, a od wt. już zacząć. Jak ja się ciesze. Mam nadzieje, że przez telefon nie usłyszałam mojego, aż tak dużego entuzjazmu.

Gratuluję

Cześć
Jeszcze do niedawna całą kasę wydawałam na ciuchy, tylko coś mi wpadło do portfela - od razu, sklep/allegro i kolejne spodnie czy bluzka.. A odkąd jestem na tym wątku - prawie przestałam kupować ciuchy - od czasu do czasu jak czegoś potrzebuję, za to wydaję na kosmetyki tyle co nigdy w swoim życiu, a lista i tak cały czas rośnie .
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 15:30   #4879
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
angelinmyheart - zazdrooszczę, że słyszysz że ładnie wyglądasz bez makijażu Ja nie odważyłabym się pokazać nikomu poza domem (no i Tż'em) bez makijażu, bo to masakra jest ... Znaczy mówię tu o korektorze, podkładzie i pudrze Bo bez pomalowanych oczu mogę normalnie się pokazać i nie przeszkadza mi to i wtedy zawsze słyszę, czym malowałam rzęsy że mam takie dłuuugie i wywinięte Ale to jak z bliska ktoś spojrzy, bo z daleka to tak średnio je widać, bo są cienkie, dlatego używam pogrubiaczy
I gratuluję pracy !! Czyli jednak kobieta zna się na rzeczy i wiedziała, że nikt inny poza Tobą nie zajmie się lepiej jej córeczką
Tylko wiesz, że faceci czasem mówią, żeby mówić.
Ale, jak dziś obejrzałam makijaże caate to jednak zacznę się malować. Tzn. pewnie nie codziennie, bo nie będzie mi się chciało wstawać wcześnie (Śpioch ze mnie) , ale na spotkania z kimś i uczelnie to na pewno. I dziękuje, bardzo się ciesze z tej pracy.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Coldplay dziękuje. Z moją listą zakupów jest tak samo. Choć stwierdziłam, że jednak muszę sobie jakieś ciuchy kupić.

01.02.2009r
04.08.2018r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 15:32   #4880
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Hej Kochane

angelwithoutsoul - a ja 'zachaczę' o któryś z nich jak będę na tańcach we wtorek we Wrocku, i oglądnę odcienie i może doproszę się o próbkę EL ... Jakby mi podpasowała to zaczynam akcję "oszczędzanie na EL"
A który kupujesz?
Ojj dziękuję bardzo !!
A ten który Ty stosujesz to pogrubiający bardzo jest? Bo takiego poszukuję

Emilcia_1616 - witaj ! Ale od razu zrobię to co zawsze, wieem, że powtarzam to do znudzenia , wybaczcie - co do solarium - może i skóra wygląda zdrowiej , ale wcale taka nie jest, promienie słoneczne to najszybsze przyspieszacze zmarszczek...Więc może poprzestań tylko na kremach,balsamach brązujących? Będziesz miała ten ładny zdrowy odcień, a nie będziesz jej psuć Ale oczywiście to tylko moja wypowiedź
I co do chudości - nie narzekaj, wiesz ile kobiet Ci zazdrości?!
Ja bardziej jestem za Nutritious vita mineral, bo nie lubie ciężkich podkładów, a boje się, że Double Wear właśnie taki jest Ale pójde do sklepu i pooglądam obydwa, no i poprosze o próbki Chociaż pewnie mi powiedzą, że nie mają... Za każdym razem tak jest. Wydaje mi się, że każdemu mówią, że skończyły się
Wiesz co ja mam rzadkie, krótkie i bardzo cieńkie (czyli wszystko co najgorsze ) rzęsy, ale to jest najlepszy tusz jaki do tej pory używałam. Tyle, że ja zawsze maluje rzęsy dwa razy, więc też trudno mi tą grubość ocenić

Co do solarium... To chyba jestem od niego uzależniona Tak wiem, że niszczy skóre, postarza ją i pojawiają się przebarwienia... Ale zawsze miałam wielkie kompleksy na temat mojej karnacji i już mnie waliło czy bd stara czy nie
W końcu jak zaczęłam się udzielać na tym wątku to zobaczyłam, że jednak nie warto niszczyć tak skórę. Postanowiłam się ograniczyć! Ciekawe jak mi to wyjdzie

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:25   #4881
Emilcia_1616
Zakorzenienie

a ja zakupilam sciereczke z microfibry do twarzy bylo ich 10 rodzaji wiec sugerowalam sie kolorem:P
Stary 2010-10-07, 16:27   #4882
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A mi TŻ przywiózł ha-pantoten i od dziś go biorę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:32   #4883
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

ah bon! -> francusko zaczynam pisać do was swoją wiadomość. jestem padnięta jak koń po westernie, ale mam zamiar zabrać się za pisemną część zadań domowych, a potem pospamuję się i pójdę grzecznie spaćku. może nawet poczytam Małego Księcia en francais oczywiście ^^

ostatnio planuję sobie wiele rzeczy, którę chcę zrobić po nauce, czy robieniu notatek, ale jakoś zawsze wychodzi tak, że robi się północ, czy nawet 1:00 i okazuje się, że jest już za późno, także dziś będzie na miliard pięćset sto dziewięćset %:

prysznic
balsamowanie
krem do stóp
maseczka na twarz
jedwab na włosy
zmycie starego lakieru
krem do rąk
nałożenie odżywki do paznokci
malowanie od stóp, bo ostatnio jednak się nie udało
peeling twarzy
żel do mycia twarzy
oczywiście demakijaż

powiedzmy, że to na tyle.

Alessandra tusz Rimmel Extra Super Lash z wygiętą szczoteczką - myślę, że powinnaś kojarzyć, bo jest chyba jednym z tańszych tej firmy... zazwyczaj używałam tych z gumową szczoteczką albo żółtego z Maybelline, ale niestety 100 na książki potrzebuję, także się ograniczam jak tylko mogę...

jak jeszcze mogę o siebie zadbać?
co można robić ze swoim ciałem? ma ktoś jakieś ABC wszelkich możliwości?
Stary 2010-10-07, 16:40   #4884
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja też sama
dziewczyny jak coś, to zgłaszam się do założenia V części naszego wspaniałego wątku
to ja chcę 6 !

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:56   #4885
judus
Rozeznanie

GG do judus

Bry Przeleciałam tak z grubsza tylko bo inaczej nie dam rady was nadrobić tak nas nauką zaatakowali na sam początek że i zaraz właśnie czas aby się wziąć za to.
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
znalazłam w domu herbatkę z bratka i zacznę ją regularnie pić z tego,co wyczytałam w necie,to niesłychanie dużo właściwości zdrowotnych ma
pił ktoś? pomaga na cerę?
Ja miałam zamiar pić podobno fajnie działa na cerę właśnie słyszałam że okłady z niego tez dobrze działają no i na przetłuszczanie i wypadanie włosów tez chyba jest dobry. A Ty z jakiego powodu zamierzasz go używać? Co tam ciekawego słyszałaś?

Cytat:
Ja Kochane na chwilkę, bo jestem w trakcie uczenia się renesansu ..
Właśnie weszłam na stronę Świdniczki, co z tego portalu był ten casting ii...jest zdjęcie! Czyli mnie wybrali haha
Ogólnie fotograf narobił peeełno zdjęć, ale jest jedno, które wybrał
http://www.swidniczka.com/news,single,init,article,3806 (ja to ta na dole, na drugim zdjęciu )
A ta dziewczyna nade mną jest ogólnie fotomodelką i jest przepiękna i nie wiem czemu dał zdjęcie na którym wyszła fatalnie...A uwierzcie jak ją widziałam na żywo to aż mi było głupio, że tam przyszłam
A i co do opisu - nie wiem kto go robił, ale ja mówiłam o studiach kosmetycznych a nie kosmetologicznych I jeszcze o studiach wizażu i o choreografii też, ale nie wspomnieli o tym wizażu ..
Bardzo fajne te Twoje zjęcie takie sexi kobiece Z początku myślałam że to ta sama osoba dopiero potem się doczytałam macie podobny typ urody a Ty masz fajny kolor włosków właśnie nad takim się zastanawiam i masz ciekawą spódniczkę
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ja nie lubię chodzić do rosmanna u mnie bo też - chodzą za mną jakbym przyszła w kominiarce i czarnych rękawicach

a ja mam takie oczy że właśnie nie mogę w ogóle podkreślić dolnej linii rzęs bo wyglądam wtedy jak sowa - z takimi okrągłymi oczami
Z tym Rossmannem to i jak tak początkowo miałam ale juz się przyzwyczaiłam i mam ich w
Co do ocząt Twych- zazdroszcze moje są takie maleńkie że jakbym ich nie podkreśliła tuszem to możnaby na mojej twarzy ich szukać i szukać zazdroszczam każdemu kto ma większe od moich
idę zaraz zmyć makijaż i do nauki.
Aha i od dziś przeszłam na odwyk od zakupów kosmetycznych więc nie wiem jak długo tu z Wami wytrzymam jak będzie tak ajk do tej pory
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:58   #4886
_Alessandra
Zakorzenienie

Po dłuugim przeglądaniu obydwu katalogów - Ori i Avonu i przeglądaniu KWC zadecydowałam iż kupuję:
Avon: krem intensywnie zmiękczający stopy bądź ten z nowości z granatem i czekoladą - taki fajny zapach na kartce na takie jesienne dni , może jednak skuszę się na ten drugi , szczotka wygładzająca i diamentowa konturówka do oczu o kolorze brown sugar - wydaje się być śliczny i też taki jesienny(brąz z delikatnymi złotymi drobinkami).

Oriflame: krem do ciała Ultra Rich (tak, dokładnie, za Twoją namową samarko ) i szampon do włosów przetłuszczających się HairX. (odżywki nie ma...)

A i jeszcze coś - samaro na ile starcza Ci takie jedno pudełko tego masła/balsamu??
Haha, ja też tak mam, że jak do jakiegoś kosmetyku się zrażę, to już nigdy później nie obchodzą mnie jej ulepszone wersje

coldplay - a co do Rossmanna - to u nich to chyba taka tradycja,bo w moim mieście również tak się zachowują ...
A ja ogólnie raczej staram się unikać podkreślania dolnej linii rzęs , bo wyglądam jak upiór w operze Tak jakoś ponuuro i staro I do tego idealnie widać moje cudne wory pod oczami(taka moja uroda jak to powiedział pewien lekarz). Czasami tylko maznę tam ale jasno-brązową kredką jedynie, bądź jakimiś jaśniejszymi cieniami i tylko do połowy O czarnej to mogę pomarzyć - taka to jedynie na górze.
A co do kosmetyków - ja zawsze większą wagę przykładałam do kosmetyków,pielęgnacji itd. niż do ciuchów, ale odkąd jestem na Wizażu to liczba rzeczy "natychmiast potrzebnych i niezbędnych do dalszego funkcjonowania" z dnia na dzień rośnie!! Tż się śmieje , że chyba się nie nadaje na mojego męża w przyszłości bo nie jest milionerem,ani nie ma własnej drogeri haha I, że nie będziemy mieć internetu jak zamieszkamy kiedyś razem , bo na chleb nam nie będzie starczać, ale za to łazienka to będzie centrum SPA

angelinmyheart - czasem tak, ale uwierz Kochana - faceci zazwyczaj są szczerzy aż do bólu i jeśli wyglądałabyś źle - to albo dziwnie by się na ciebie patrzyli, albo by powiedzieli coś niemiłego - dla nich to normalne, no bo przecież kogo urażają takie rzeczy ... A jeśli obcy tak naprawdę faceci mówią Ci, że wyglądasz ładnie bez makijażu - to jest chyba najcudowniejszy komplement!
Oj tak, jak ja oglądam czasami makijaże na internecie, to normalnie oko bieleje i czuję się taka..lewa?

angelwithoutsoul - aaa, rozumiem, no to tak, jak możesz sobie na taki pozwolić, to pewnie, że lepszy lżejszy No ja niestety jestem skazana na ciężkie i kryjące... Oj tak oni zawsze udają, że nie mają Wrrr!
Ja też zawszę maluję dwa razy, jakoś tak się nauczyłam No to mnie zaciekawiłaś, bo na moich rzęsach(no i mojej mamuśki ) może wyglądać bardzo fajnie.
A co do karnacji - pamiętaj, że im jaśniejsza skóra , tym młodziej i piękniej wygląda Każdy z nas ma jakieś kompleksy, ale nie można zapominać, że jasna skóra to naprawdę skarb od natury - wszędzie mówią, że to Polki , Czeszki, ogólnie kobiety z typem słowiańskiej urody są najpiękniejsze na świecie !! A gdzie nie pojadę, to się zachwycają jasną karnacją! Bo kojarzy się z czystością, szlachetnością, kobiecością I fajnie, że doszłaś do tego, aby ograniczyć Kto wie,może za niedługo całkiem z niego zrezygnujesz..?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-07, 17:00   #4887
Kalpana
Zakorzenienie

Możecie polecić mi jakiś fajny fluid kryjący, który naprawdę kryje i ma jasne odcienie? I to samo z pudrem prasowanym? Tak w granicach 35zł. Ciągle nie mogę trafić na coś dobrego Dla mnie fajny był srebrny Lirene z pąpeczką, ale odcienie strasznie ciemne ;(

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:14   #4888
_Alessandra
Zakorzenienie

Emilcia_1616 - a długo już stosujesz mikrofibrę, czy dopiero zaczynasz?
A jeśli dłużej, to jakie efekty zauważyłaś u siebie??

hanamici - a mi się tak podoba francuski ahhh Ale jak wiadomo - co za dużo to niezdrowo, także Ci się nie dziwię
A do tego 'po nauce' to mam identycznie jak Ty !!
Co do Rimmela - szczerze, przyznam, że jeszcze nigdy nic nie miałam tej firmy.. Ale cóż kiedyś trzeba spróbować, dziękuję za odp
A co do ciała to się dołączam! Ja ciągle to samo robię - masaż Syrenką, balsam nawilżający, krem do stóp i rąk i czasami peeling z oliwy i cukru i the end?...I mi tak jakoś mało...

judus
- dziękuję baardzo słonko A ten kolor włosów to mój naturalny, tyle, że oświetlenie było jakieś dziwne , bo ogólnie to te włosy są ciemniejsze niż na zdjęciu - taki ciemny blond wpadający w brąz - ja zawsze marzyłam o takich typowo blond włoskach A spódniczka Top Secret
I szczerze gratuluję i podziwiam odwyku od kosmetyków - mi również by się przydał, ale jakoś tak...nie potrafię? To trudniejsze chyba niż schudnięcie !

Ja lecę ćwiczyć na mamuśce wiązanie opatrunku kłosowego i żółwiowego i jeszcze takiego na głowie - mam z tego zaliczenie na PO
A później to nauka już na poniedziałek z historii i geografii, troszkę spamowania, kolacyjka i "Tancerze"
Miłego popołudnia Kochane

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-07, 17:26   #4889
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Bry Przeleciałam tak z grubsza tylko bo inaczej nie dam rady was nadrobić tak nas nauką zaatakowali na sam początek że i zaraz właśnie czas aby się wziąć za to.
Ja miałam zamiar pić podobno fajnie działa na cerę właśnie słyszałam że okłady z niego tez dobrze działają no i na przetłuszczanie i wypadanie włosów tez chyba jest dobry. A Ty z jakiego powodu zamierzasz go używać? Co tam ciekawego słyszałaś?

Bardzo fajne te Twoje zjęcie takie sexi kobiece Z początku myślałam że to ta sama osoba dopiero potem się doczytałam macie podobny typ urody a Ty masz fajny kolor włosków właśnie nad takim się zastanawiam i masz ciekawą spódniczkę

Z tym Rossmannem to i jak tak początkowo miałam ale juz się przyzwyczaiłam i mam ich w
Co do ocząt Twych- zazdroszcze moje są takie maleńkie że jakbym ich nie podkreśliła tuszem to możnaby na mojej twarzy ich szukać i szukać zazdroszczam każdemu kto ma większe od moich
idę zaraz zmyć makijaż i do nauki.
Aha i od dziś przeszłam na odwyk od zakupów kosmetycznych więc nie wiem jak długo tu z Wami wytrzymam jak będzie tak ajk do tej pory
No cóż, nie wróżę Twojemu odwykowi nic dobrego

Alessandra_ - też mam cienie pod oczami - i też powiedziano mi już że taka moja uroda niestety . Kredki na dolną powiekę nie mogę użyć, nie wspomnę już o cieniach (chyba że jasnych) - jak kiedyś chciałam zrobić sobie takie fajne smokey eyes z podkreśloną czarnym cieniem także dolną linią rzęs to po prostu się załamałam że tak tragicznie wyglądam w makijażu który zazwyczaj na każdym wygląda pięknie

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Iiiidę pod prysznic się spamować, lekcji nie mam żadnych, jutro w szkole kompletny luz także mam duużo czasu

Do usłyszenia Piękne
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:30   #4890
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

tez mnie zainteresowała ta ścierka z mikrofibry. to taka do naczyń nie? co po pięć ich pakowanych chyba jest i mają rózne kolory

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości