|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() dziewczyny jak coś, to zgłaszam się do założenia V części naszego wspaniałego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale przez to, jakie since pod oczami... i sa wypukle wiec wszelkie zmeczenie widac, osypany cien to juz nie wspomne ![]() co do solarium jak uzyjesz jakiegos kremu,bedziesz nawilzac po i chodzic z umiarem to nie ebdzie zle. Zalezy czy tego potrzebujesz, czy moze mozesz zastapic balsamem brazujacym? ![]() ![]() mam pytanie, znacie jakis dobry lakier do paznokci zeby cyrkonie przykleic i sie trzymaly? wymyslilam sobie, ze pomaluje paznokcie na czerwono i na jednym naladuje pelno cyrkon ![]()
![]() |
#4863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na Twoim miejscu uzylabym mniejszych cekinow, ktore nie beda zbytnio wypykle, i zalala je conajmniej trzema warstwami bezbarwnego lakieru ![]()
![]() |
#4866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
uu, ale sprzecznosc dziewczyny
![]() to teraz nie wiem co zrobic... a chcialam na jutro na impreze sobie zrobic. Ja mam zazelowanie naturalki swoje, kupilam juz takie cyrkonie, bo chcialam cos innego wiec chyba zaryzykuje na ten klej. Np. ostatnio robilam mi tak stylistka, to podczas kapieli juz jedna cyrkonia mi odpadla, pozniej po 2tyg jakbym chcialam to mysle ze patyczkiem czy czyms moglabym je usunac, bo poznije to juz same odpadaly, a ja duzo mocze dlonie w wodzie, szoruje garnki,podlogi itp to poodpadaja mam nadzieje po tym kleju tak po 2tyg max ![]()
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko kazda cekinke przyklejaj osobno z klejem a nie maluj calego aznokcia klejem bo pozniej lakieru nie zmyjesz
24.03.2016 ![]() Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2010-10-07 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie ja też przestałam, bo za dużo kasy na to idzie. Dzisiaj może tak pójdę na 6/7 min. do 16 jest promocja o,99 zł. ![]()
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2010-10-07 o 12:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczy,oczy duze fajne sa, ale jak nie pomalujesz dolnej lini rzes to jak zaba wygladasz, jak to na MM uslyszalam ![]() ![]()
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To obejrzę dzisiaj Twoje makijaże. Tylko, jak możesz to prześlij linka bym miała mniej szukania. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451323 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451024 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454142
![]() |
#4874 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Czytam was i jem nutelle prosto z sloika i jak ja mam schudnac ![]()
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz zmotywowałaś mnie to nauki makijażu. Muszę zaopatrzyć się w nowe kosmetyki. Zawsze jakoś źle się czułam w makijażu, jak miałam czarną kreskę na powiece to dziwnie się czułam patrząc lustro i nie umiałam się przełamać. W sumie większość moich męskich znajomych mówi, że ładnie mi bez makijażu. ![]() Ja dostałam tym razem na serio fajną pracę. Opieka na dziewczynką 4 letnią od 7 do 15. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() ramoncia - dziękujęę!! ![]() angelwithoutsoul - a ja 'zachaczę' o któryś z nich jak będę na tańcach we wtorek we Wrocku, i oglądnę odcienie i może doproszę się o próbkę EL ... Jakby mi podpasowała to zaczynam akcję "oszczędzanie na EL" ![]() ![]() A który kupujesz? Ojj dziękuję bardzo !! ![]() ![]() A ten który Ty stosujesz to pogrubiający bardzo jest? Bo takiego poszukuję ![]() samaraNW - dziękuję! ![]() ![]() ![]() ![]() Emilcia_1616 - witaj ! ![]() ![]() ![]() ![]() I co do chudości - nie narzekaj, wiesz ile kobiet Ci zazdrości?! ![]() angelinmyheart - zazdrooszczę, że słyszysz że ładnie wyglądasz bez makijażu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I gratuluję pracy !! Czyli jednak kobieta zna się na rzeczy i wiedziała, że nikt inny poza Tobą nie zajmie się lepiej jej córeczką ![]() ![]() Dziś dostałam od koleżanki katalog Avonu i będę właśnie sprawdzać w KWC opinie jak będą mi się podobać kosmetyki ![]() ![]() ![]() No dobra, biorę się za przeglądanie ![]()
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emilcia_1616 - cześć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Cześć ![]() Jeszcze do niedawna całą kasę wydawałam na ciuchy, tylko coś mi wpadło do portfela - od razu, sklep/allegro i kolejne spodnie czy bluzka.. A odkąd jestem na tym wątku - prawie przestałam kupować ciuchy - od czasu do czasu jak czegoś potrzebuję, za to wydaję na kosmetyki tyle co nigdy w swoim życiu, a lista i tak cały czas rośnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, jak dziś obejrzałam makijaże caate to jednak zacznę się malować. Tzn. pewnie nie codziennie, bo nie będzie mi się chciało wstawać wcześnie (Śpioch ze mnie) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Coldplay dziękuje. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co ja mam rzadkie, krótkie i bardzo cieńkie (czyli wszystko co najgorsze ![]() ![]() Co do solarium... To chyba jestem od niego uzależniona ![]() ![]() W końcu jak zaczęłam się udzielać na tym wątku to zobaczyłam, że jednak nie warto niszczyć tak skórę. Postanowiłam się ograniczyć! Ciekawe jak mi to wyjdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
a ja zakupilam sciereczke z microfibry do twarzy
![]()
#4883 |
Raczkowanie
|
ah bon! -> francusko zaczynam pisać do was swoją wiadomość. jestem padnięta jak koń po westernie, ale mam zamiar zabrać się za pisemną część zadań domowych, a potem pospamuję się i pójdę grzecznie spaćku. może nawet poczytam Małego Księcia en francais oczywiście ^^
ostatnio planuję sobie wiele rzeczy, którę chcę zrobić po nauce, czy robieniu notatek, ale jakoś zawsze wychodzi tak, że robi się północ, czy nawet 1:00 i okazuje się, że jest już za późno, także dziś będzie na miliard pięćset sto dziewięćset %: prysznic balsamowanie krem do stóp maseczka na twarz jedwab na włosy zmycie starego lakieru krem do rąk nałożenie odżywki do paznokci malowanie od stóp, bo ostatnio jednak się nie udało peeling twarzy żel do mycia twarzy oczywiście demakijaż powiedzmy, że to na tyle. Alessandra tusz Rimmel Extra Super Lash z wygiętą szczoteczką - myślę, że powinnaś kojarzyć, bo jest chyba jednym z tańszych tej firmy... zazwyczaj używałam tych z gumową szczoteczką albo żółtego z Maybelline, ale niestety 100 na książki potrzebuję, także się ograniczam jak tylko mogę... jak jeszcze mogę o siebie zadbać? co można robić ze swoim ciałem? ma ktoś jakieś ABC wszelkich możliwości?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |||
Rozeznanie
|
Bry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ocząt Twych- zazdroszcze moje są takie maleńkie że jakbym ich nie podkreśliła tuszem to możnaby na mojej twarzy ich szukać i szukać zazdroszczam każdemu kto ma większe od moich ![]() idę zaraz zmyć makijaż i do nauki. Aha i od dziś przeszłam na odwyk od zakupów kosmetycznych więc nie wiem jak długo tu z Wami wytrzymam jak będzie tak ajk do tej pory ![]()
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Po dłuugim przeglądaniu obydwu katalogów - Ori i Avonu i przeglądaniu KWC zadecydowałam iż kupuję:
Avon: krem intensywnie zmiękczający stopy bądź ten z nowości z granatem i czekoladą - taki fajny zapach na kartce na takie jesienne dni , może jednak skuszę się na ten drugi ![]() Oriflame: krem do ciała Ultra Rich (tak, dokładnie, za Twoją namową samarko ![]() A i jeszcze coś - samaro na ile starcza Ci takie jedno pudełko tego masła/balsamu?? Haha, ja też tak mam, że jak do jakiegoś kosmetyku się zrażę, to już nigdy później nie obchodzą mnie jej ulepszone wersje ![]() coldplay - a co do Rossmanna - to u nich to chyba taka tradycja,bo w moim mieście również tak się zachowują ... ![]() A ja ogólnie raczej staram się unikać podkreślania dolnej linii rzęs , bo wyglądam jak upiór w operze ![]() ![]() ![]() A co do kosmetyków - ja zawsze większą wagę przykładałam do kosmetyków,pielęgnacji itd. niż do ciuchów, ale odkąd jestem na Wizażu to liczba rzeczy "natychmiast potrzebnych i niezbędnych do dalszego funkcjonowania" z dnia na dzień rośnie!! ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - czasem tak, ale uwierz Kochana - faceci zazwyczaj są szczerzy aż do bólu i jeśli wyglądałabyś źle - to albo dziwnie by się na ciebie patrzyli, albo by powiedzieli coś niemiłego - dla nich to normalne, no bo przecież kogo urażają takie rzeczy ... ![]() ![]() Oj tak, jak ja oglądam czasami makijaże na internecie, to normalnie oko bieleje i czuję się taka..lewa? ![]() angelwithoutsoul - aaa, rozumiem, no to tak, jak możesz sobie na taki pozwolić, to pewnie, że lepszy lżejszy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też zawszę maluję dwa razy, jakoś tak się nauczyłam ![]() ![]() A co do karnacji - pamiętaj, że im jaśniejsza skóra , tym młodziej i piękniej wygląda ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Możecie polecić mi jakiś fajny fluid kryjący, który naprawdę kryje i ma jasne odcienie? I to samo z pudrem prasowanym? Tak w granicach 35zł. Ciągle nie mogę trafić na coś dobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Emilcia_1616 - a długo już stosujesz mikrofibrę, czy dopiero zaczynasz?
![]() A jeśli dłużej, to jakie efekty zauważyłaś u siebie?? hanamici - a mi się tak podoba francuski ahhh ![]() ![]() ![]() A do tego 'po nauce' to mam identycznie jak Ty !! Co do Rimmela - szczerze, przyznam, że jeszcze nigdy nic nie miałam tej firmy.. ![]() ![]() A co do ciała to się dołączam! Ja ciągle to samo robię - masaż Syrenką, balsam nawilżający, krem do stóp i rąk i czasami peeling z oliwy i cukru i the end?...I mi tak jakoś mało... judus - dziękuję baardzo słonko ![]() ![]() ![]() I szczerze gratuluję i podziwiam odwyku od kosmetyków - mi również by się przydał, ale jakoś tak...nie potrafię? To trudniejsze chyba niż schudnięcie ! ![]() Ja lecę ćwiczyć na mamuśce wiązanie opatrunku kłosowego i żółwiowego i jeszcze takiego na głowie ![]() ![]() A później to nauka już na poniedziałek z historii i geografii, troszkę spamowania, kolacyjka i "Tancerze" ![]() Miłego popołudnia Kochane ![]()
![]() |
#4889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Alessandra_ - też mam cienie pod oczami - i też powiedziano mi już że taka moja uroda niestety ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Iiiidę pod prysznic się spamować, lekcji nie mam żadnych, jutro w szkole kompletny luz ![]() ![]() ![]() Do usłyszenia Piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Wtajemniczenie
|
tez mnie zainteresowała ta ścierka z mikrofibry. to taka do naczyń nie? co po pięć ich pakowanych chyba jest i mają rózne kolory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.