|
|
#991 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
możesz jeszcze spróbowac to zalatwic z fryzjerem (zeby Cie na inny terminn przyjął z kuponem. (dwa razy mi sie udalo coś takiego) ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Sama w takim układzie nigdy nie skorzystam z ofert cuppona... Wole zapłacić portalowi takiemu jak My Deal, który zwraca za wszystkie niewykorzystane kupony nawet po pół roku czy jakoś tak... |
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hello, napisz coś więcej, o depilacji epi leda 808 czy boli ? czy włosy odrastają ? i inne |
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak to jest z płatnoscia na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ? Chce zamowic pewna rzecz i wyczytałam ze musza wyprzedac minimalna czesc oferty aby kupon byl wazny, czyli płace za to kiedy ? Teraz musze zaplacic czy wystarczy ze kliknę " KUP" i bede czekac az kupon sie aktywuje ? Nie rozumiem tego
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
We wszystkich serwisach płacisz od razu. Jeśli nie uzbierają minimum to oddają kasę. Kupony wysyłają na maila/są na koncie w serwisie po osiągnięciu minimum transakcji.
|
|
#996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Lublinie jest teraz dostępny karnet na 6 miesięcy tzw. open. Nie do końca wierzę w tą promocję, trzeba się liczyć z brakiem wolnych terminów, koniecznością dużo wcześniejszej rezerwacji (jeśli dużo ludzi wykupi groupon). Jeśli to ten sam gabinet w którym byłam to obsługa w porządku, jak się trafi do szefowej. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- A skoro tu już jestem podzielę się wrażeniami z wizyty u dentysty z kuponem grouponu. Kupiłam groupon https://www.groupon.pl/oferty/lublin...-lublin/929461 w wersji rozszerzonej to jest 250 zł za groupon wart 800 zł na dowolne usługi stomatologiczne w Dental Studio na Godebskiego u dr n. med. Agnieszki Pawłowicz. Pani Agnieszka wyliczyła że za kupon na 800 zł może mi zrobi TRZY zęby - proste plomby, żadne kanałowe leczenie, czy leczenie z użyciem lasera, co bardzo intensywnie reklamuje na stronie. Mi z moich tajnych obiczeń wychodzi 266,66zł za jeden ząb. I teraz pytam, gdzie w Lublinie za rozwiercenie zęba i założenie plomby płaci się aż tyle. To jest jawne nabijanie ludzi w butelkę. Napisałam reklamację do grouponu, podziękowali za zwrócenie ich uwagi na sprawę i na tym się skończyło. Dlatego z czystym sumieniem ODRADZAM usługi p. Agnieszki Pawłowicz z Dental-Studio. Mało kontaktowa osoba, a przede wszystkim NIEUCZCIWA. |
|
|
|
|
|
#997 |
|
Przyczajenie
|
sluchajcie probowac warto, bo znizki sa obledne, a jak cos nie gra to meczyc telefonami, reklamowac, nie odpuszczac, zawsze mozna trafic na niekompetentny personel czy to kupujac regulanie czy na portalu zakupow grupowych. sila statystyki
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- jesli oferta jest aktualne i sa jeszcze wolne "miejsca" czy co to tam Cię dotyczy, to pewnie, ze tak ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- znajomi byli zadowoleni, ale oni skorzystali chyba z grupera |
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj odebrałam zdjęcia z grupona 100 sztuk za 29zł w fotobal24 )
moje wrażenia są takie : jakość/kolor bardzo dobre tylko jakoś papieru średnia, papier kodaka cieniutki, że z drugiej strony zdjęcie widać (ale porównując z innymi fotami wykonanymi na kodaku grubość taka sama) realizacja z pt na pn ![]() ogólnie jestem zadowolona bo jakbym miała płacić tak jak jest na stronie po 80gr za fote to bym padła i nie powstała
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-12-07 o 06:59 |
|
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
proponuję obejrzeć program nadawany najczęściej na tvn style o nazwie "zawody24h"(np. na VOD) czy jakoś tak któryś z najnowszych odcinków jest o grupponie
po obejrzeniu raczej unikam tego typu zakupów jak znajde link to podrzuce |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też go oglądałam, ale nie rezygnuję z zakupów grupowych.
Bo zwyczajnie - nie na wszystkim da się oszukać klienta. I na niektórych rzeczach to naprawdę ja mam realny zysk. O czym zresztą pisałam już wcześniej. |
|
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idąc takim tokiem myślenia,to równie dobrze nie powinniśmy korzystać z np usług opiekunek do dziecka, kelnerów, kosmetyczek i innych zawodów o których były programy z cyklu "zawody 24" bo przecież każdy oszukuje, kradnie i chce klienta oskubać na cacy. A przecież wystarczy troche ostrożności i juz, dlatego sprawdzać dokładnie oferte, ostrożności nigdy za wiele. Ale bez popadania w skrajność. Ja podobnie jak moja przedmówczyni- z zakupów grupowych nie zrezygnuje, czasem naprawde są fajne okazje bez ściemy. Jeszcze raz polecam wspomnianą juz stronke www.wypatrzone.pl Warto wejść i poczytać ![]()
|
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny, a co myślicie o tej okazji?
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/4411/ Jestem baardzo początkująca na takich portalach, a to w sumie całkiem niezłą okazja, 99zł za 3 noclegi dla 2 osób (jeśli dobrze zrozumiałam, jeśli nie, proszę wyprowadźcie mnie z błędu )Może ktoś podpowiedziec jak wygląda sprawa płatności? Jeśli mam konto internetowe to mogę zrobic przelew i wszystko będzie ok? |
|
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, możesz zrobić przelew.
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem oferta wygląda ok
jak nie masz bardzo daleko to bym wzięła osoby trudniące się turystyką w zimę rzadko wynajmują mieszkania więc myślę, że będzie całkiem niezle. Zresztą poszukaj strony w necie, foty całkiem niezłe. Aha sprawdziłam ceny w necie i jest "w cenach od 30 zł. do 60 zł. za osobę bez wyżywienia" czyli wychodzi Was jakieś 10zł mniej za osobę niż jadąc normalnie :P
Zapuszczałam i dbałam o włosy ![]() i zero efektów więc już nie dbam o nie ![]() może warto się chwilę zastanowić? Edytowane przez vanadis Czas edycji: 2011-12-08 o 19:04 |
|
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie mam spory kawałek, bo mieszkam pod Wrocławiem
i to morze tak mnie ciągnie, bo dawno nie byłam i już tęsknię
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem tak ja jechałam niby na tani wyjazd (bez sezonu, sama organizowałam ale dobre zakwaterowanie) do zakopca i mnie nocleg z łazienką kosztował 40zł ....
tak więc 25zł to cena ok zresztą możesz pooglądać w goole te pokoje i poczytać komentarze Chłapowo ładne aczkolwiek troszkę taka wioska z tego co pamiętam lepsze Władysławowo albo coś po "Twojej"stronie Polski
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
czy któraś z Was korzystała z usług salonu "Be perfect" we Wrocławiu? Jest oferta na Groupon'ie na zamykanie naczynek i się zastanawiam czy to kupić. Mam obawy, że kosmetyczka brakiem doświadczenia albo starym/ nie do końca sprawnym laserem może pogorszyć sprawę, zamiast poprawić. Co myślicie o kupowaniu takiego zabiegu z Groupon'u? Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
dziewczyny mam do Was prośbę. ![]() jestem pod tym względem typową blondynką ![]() Mianowicie spodobała mi się oferta : http://gruper.pl/x.php/1,11631/Polsk...ign=giftsOffer ( z podkładem czy mogłaby mi któraś z Was wyjaśnić krok po kroku jak to upolować?
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Klikasz na ofertę. 3. Od razu robisz przelew. 4. Po zakończeniu czasu trwania oferty dostajesz kupon na maila, który możesz zrealizować do 10.01.2012 r. 5. W tym czasie: "Aby zrealizować kupon, należy złożyć zamówienie drogą mailową na adres:
6. Wydaje mi się, że dopiero wtedy firma nalicza ci koszty przesyłki: 1-3 sztuk: 5 zł 4-5 sztuk: 6 zł 6 sztuk i więcej: 10 zł, podaje ci nr konta bankowego, wpływają do nich koszty przesyłki a oni wysyłają ci produkt.
|
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak84 - bardzo dziękuję
a jakie macie opinie o tych "wycieczkowych" ofertach?
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie zainteresowały, oczywiscie nie te mega tanie w super apartametnach, ot po prostu wypad w gory nad morze itp w pensjonacie czy kwaterach. ktos był ? jak wspomina? nie bylo problemu z terminami?
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były to wyjazdy różnej długości (od 2 do 7 dni), nie tylko w Polsce i ze wszystkich jesteśmy bardzo zadowoleni. ), obejrzenie regularnego cennika hotelu/pensjonatu. My zawsze też dzwonimy w sprawie terminu zanim kupimy bon, żeby później nie było zonka, że np. wszystko zajęte albo zupełnie nam nie pasuje.
|
|
|
#1015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
My byliśmy w Gliczarowie Górnym na 8 dni za 550 zł z wyżywieniem i muszę bardzo pochwalić, wszystko było w porządku i bardzo się opłacało, mili właściciele, świetny pensjonat, jedzenie. Jeszcze teraz wysyłają nam specjalne oferty dla stałych klientów, może juz nie tak bardzo atrakcyjne, ale również opłacalne
![]() Jeszcze nie raz wybiorę się na wycieczkę z kuponem
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że znów na grouponie był pałac Targon w Ciechocinku. Rezerwacja - termin znaleźliśmy dogodny bez problemu, mieli nam zsunąć 2 łóżka, stały osobno oddzielone szafką. W pokoju otwarte okno, zakręcony kaloryfer (a początek wiosny i chłodno było). Internet tylko na parterze lub na 1 piętrze na środku nad recepcją. Nielimitowana sauna, ale na jacuzzi trzeba sie zapisywać o czym nie ma żadnej informacji i się okazało, że musielibyśmy czekać 1,5 dnia na naszą kolej. Śniadanie ok, ale ciągle grała cygańska muzyka (jak w całym mieście) i musiałam czekać 20min. na uzupełnienie pieczywa (pani zaczęła od wędlin itp a na prośbę o chleb zareagowała po 20min po 10 wymianie produktów na stole)
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na FastDeal kupowałam ofertę noclegową w kołobrzegu, tez wszystko było ok.
A teraz wykupiła sobie z mamą rejs do Szwecji na grouponie. ktoś też się skusił?
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Konto usunięte
|
Kupowałyście może na gruponie torebkę Batycki?
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
ale mój chłopak powiedział że ma dosyć wody i statków
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.