| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-07-14, 17:14 | #4291 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Irenko , bójsieboga, dzieś ty zalazła, chudzino   Tulipanno - gratulacje   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-14, 17:16 | #4292 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Irenko ale cuuudne zdjecia   BigeM   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-14, 17:29 | #4293 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Tulipanko    Gratuluję  Twoje zdrowie   
				__________________ Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę   www.facebook.com/FigarroScentStories https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam  Wymieniam się    | 
|     | 
|  2009-07-14, 17:50 | #4294 | |||||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Nie ma to jak słowiańska motoryzacja  Teresiu, szkoda straszna, naprawdę szkoda. Trudno i darmo - flakon rzecz nabyta. Ważne że w domu wszyscy zdrowi    Cytat: 
  ? Bo ja na przykład wczoraj prawie umarłam ze wstydu kiedy kuzyn wespół w zespół z kuzynką komentowali moje powiększone gabaryty wraz z diagnozą jakoby ich wzrost był skorelowany z masażami pewnego długowłosego motocyklisty  Na Amourka też mam ostatnio ślinotok. Nie męczy w upały? Zapowiadają, że od jutra nawet ponad 30stopni  Figarro,  No i bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z decyzji w związku z Waniliami  Ago,  Cytat: 
 Jesteś tego samego rocznika co moja siostra. Ona wróciła z dyplomem licencjonowanego filozofa  Mariolu, trzymajcie się cieplutko z synkiem. Wczoraj wieczorem przeczytałam wpis na blogu i pod jego wpływem dzisiaj śniło mi się, że mam malutkiego synka i jest chory  A więc relacja na gorąco  Samochód jest od wuja, ma 16 lat i jest w zaskakująco świetnym stanie - jest tylko zaniedbany, do odczyszczenia. Zero rdzy i zgnilizny  Jedzie ładnie i płynnie, wszystko jest sprawne, ale na pewno prowadzi się ciężej niż nóweczki. Teraz do domu (15km) prowadziła mama - jakby nie było ma większą praktykę oraz niezaprzeczalny atut w postaci prawa jazdy  Byłyśmy po prostu posikane ze śmiechu. Dwie blondynki, w eleganckich wydekoltowanych kieckach, błyszczących baletkach i pachnące perfumami Givenchy i Diora jadące Polonezem za 1200 złotych...  Także zobaczym. Pewnie jutro podjadę na jakiś placyk i zobaczę co będzie z tego autka   
				__________________ pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-14 o 17:51 | |||||
|     | 
|  2009-07-14, 19:00 | #4295 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2009-07-14, 19:10 | #4296 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

wszystkim pięknie dziękuję    i polewam    Cytat: 
  i Poloneza gratuluję! cudownie jest mieć własny samochód, niesamowita wygoda i radość   | |
|     | 
|  2009-07-14, 19:27 | #4297 | 
| Zakorzenienie | 

Tulipie, gratulejszyn   No to chlup Redsikiem już robię  No własnie widzę, że mam chyba przewidzenia jakie  Wąchałam z nadgarstka swojego i wedle mojego nosa otwarcie miał identiko jak Theorema esprit d'ete  Później wyszła z niego kolońska nuta a dalej nie pamiętam   Bałtycki bursztyn zaintrygował mnie    Aniołku, teraz jeszcze coś mi się przypomniało  Moją pierwszą furą był przecież trabant limuzyna w kolorze majtkowym  Dostałam od dziadka na 18tkę a że potem zarzuciłam prawko na dwa lata to go odsprzedałam mojemu facetowi za 700zeta  Wtedy za tą kasę założyłam aparat na zęby  Ja też się pochwalę, doszło sari  Mega wypas  Idę się omotać. Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-07-14 o 19:29 | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:30 | #4298 | 
				 | 

Bo zapomne   niezmiernie mnie raduja wszystkie informacje Taki o tym jak sie jezdzi i jaka z tego czerpie radosc  Aniolku ja jezdzilam maluchem ,pozniej Zukiem  Uno i Polonezem Track (tym bylismy na Giblartarze),to byla jazda ,auto sie swietnie prowadzilo ,dluuuuugie bo z buda  siedzilao sie jak w osobowce (5 miejsc)  jezdzilam tez Lublinem3  . ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Tymeno zdjecia w sari prosim   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:38 | #4299 | 
| Zakorzenienie | 

Acha, tylko jak to zamotać    | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:47 | #4300 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Wpadłam na poka-poka Tymeny   Gratuluję Tulipkowi i innym,którzy dzisiejszy dzień zaliczają do udanych  I przytulam tych smutnych,włącznie ze mną   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:51 | #4301 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Tymeniu - poka poka siebie w sari   Endżi - wyglądałyście oldschoolowo ekstrawagancko ! To ja byłam burżujka - pierwszy prowadzony samochód to był Ford Taunus błękitny, wielki .... i o rok starszy ode mnie  ale małż mnie na niego złapał - pośmigaliśmy po Mazurach, na drodze z brukowiaków oderwała się nam rura wydechowa  i łataliśmy znalezionym w rowie drutem  ale te fotele   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:55 | #4302 | 
				 | 

Winterku   no moja Pola tez juz ma wszystkie egzaminy zdane dzis miala ostatni ,uff ,teraz moge pic za swoje zdrowie  i za Wasze  ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Kasia-san  łeeee tos elyta byla  i teraz takim  Taunusem szyku mozna pozadawac  Aniolku szkoda,ze nie cyknelas zdjec dwom Blondynkom ,to byl widok   
|     | 
|  2009-07-14, 19:57 | #4303 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Tereso ależ cudne zdjęcia psiaka   , szkoda flaszki ale ważniejsze, że winowajca cały  Taka fajne, że już dobrze Ci się jeździ (tylko kto teraz będzie pisał relacje z pola boju  ) Aniele fajnie żeś cała po jazdach motocyklowych  Homykowi, Kasi-Contax, Kasi-San, Margot gratuluję zakupów  Tulipanko gratulacje   Aniele gratulacje pojazdu  oby służył jak najdłużej  Mariolu witaj  Witajcie z podwieczora  edit. Winterko    
				__________________ Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-07-14 o 19:59 | 
|     | 
|  2009-07-14, 19:59 | #4304 | |
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Cytat: 
  A to była niedziela  Na szczęście znalazł się mechanik,który poświęcił swój czas i pospawał to.Do dzisiaj pamiętam nazwę pechowej miejscowości-Ryn  Zuziu,Tomku-ja tylko tak narzekam,żeby z wprawy nie wyjść   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:00 | |
|     | 
|  2009-07-14, 20:00 | #4305 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Tulip, gratuluję i tutaj ;] Aniele, mierzyłam. Cud boski w postaci dodatkowych 3,5cm... Potwierdzone naukowo, przez tż ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Irko, wstydam się  PW zaraz wyślę. ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- A Amour nie męczy w żadnym stężeniu ;] 
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-07-14, 20:02 | #4306 | 
				 | 

Tymeno - o tutaj pokazano jak toto zamotać   albo tutaj lepiej 
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:05 | #4307 | 
				 | 

Rachelo - ja też PW z rzeczonym obszarem pozawizażowym prosiem   Ryn znam, znam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Burżujskie auto zostało sprzedane po informacji, że szyba boczna kosztuje 2 tysiaki po czyjejś chęci na dwie pluszowe kostki dyndające na lusterku (moja pensja 800 zeta ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) i przerzuciłam  do wspaniałego Malucha-żylety  które było tak łatwopylne i przyciągające mazurskie bociany, że po pierwszych wakacjach zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:10 | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:07 | #4308 | 
				 | 

a tutaj, to już całkiem kołowacizny mozna dostać - motanie sari na różne sposoby   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:13 | #4309 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-07-14, 20:25 | #4310 | 
				 | 

|     | 
|  2009-07-14, 20:27 | #4311 | 
				 | 

Ciekawe, czy kot-a Nasturcji miał-a taką minę podczas kąpieli w wannie    
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:40 | #4312 | 
| Zakorzenienie | 

Ło jezusie, mało się nie udusiłam przez te zwoje    Oto efekt   | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:44 | #4313 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:49 | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:44 | #4314 | 
				 | 

Tymeniu - odpadłam   wymiatasz każdym centymetrem tego materiału   
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-07-14, 20:48 | #4315 | 
				 | 

Tymeno     chodzilabym tak do pracy   
|     | 
|  2009-07-14, 20:57 | #4316 | 
| Zakorzenienie | 

Hihi   jajcuny  Materiał cudny, świetny gatunkowo, miałam zrobic z niego kieckę falbaniastą ale szkoda mi go pociąć. W sumie sari może mi sie przydac, no nie   | 
|     | 
|  2009-07-14, 21:04 | #4317 | 
				 | 

Tymeno, ale superanckie   nie tnij  kup drugi na kieckę   
				__________________  | 
|     | 
|  2009-07-14, 21:14 | #4318 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Ceeeść. Doczytam, na razie uciekam, zauważyłam tylko zdjęcia Irkowe i Tymenę w sari!!!!!  wszystkim. 
				__________________ Kot najgorszego sortu | 
|     | 
|  2009-07-14, 21:16 | #4319 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Tymeno indyjskie zwoje po prostu super! Zdaje się, że narzekałaś na kolor. Niepotrzebnie, ta fuksja jest bardzo twarzowa i niewątpliwie przyciąga wzrok   Angel gratuluję poloneza! Pamiętam, że moi rodzice mieli, gdy byłam dzieckiem  Wtedy to było COŚ. Tak się wstrzelę z tematem perfumeryjnym... Czy wąchaliście Scenta w gorący wieczór? Jeśli nie, to spróbujcie. Naprawdę warto! Wychodzą z niego po prostu niesamowite nuty! Jest super, hiper zmysłowy. Po prostu padłam z zachwytu i ze szczęścia, że go mam, a mój związek ze Scentem trwa już dobrych kilka lat, więc teoretycznie nie powinien już wykroczyć poza fazę spokojnej przyjaźni   | 
|     | 
|  2009-07-14, 21:18 | #4320 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Witajcie Mili   To ja najpierw popieje z zachwytu nad psiunem Teresy, bo jakem zobaczyla, ze on tak spi slodko, to zaraz przychodzi chec pomietolilc, wycalowalac  U mienia duzo pracy i takie tam ... ale zagladam jak moge i podczytuje. Pochwale sie - w miniony weekend syn moj pierworodny i jedyny z wyjezdnych zawodow miedzyregionalnych przywiozlbyl drugie miejsce, puchar i pikne flo. Dla rownowagi zas - przed chwila z pierworodnym mym wrocilam z pogotowia, bowiem na dzisiejszym treningu dostal baciorem w oko, poplynela krew, powieka doslownie milimetr od galki ocznej przecieta na kilka centymetrow, bedzie blizna, szyc sie nie dal. Ide sobie zapodac szklaneczke trunku, zawezme Milego do wanny  Pozdrowienia sle Waszystkim serdeczne. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Na nierównościach drogi szorował ten model podwoziem po nawierzchni, że iskry szły
 Na nierównościach drogi szorował ten model podwoziem po nawierzchni, że iskry szły