| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |      | 10 | 32,26% | 
| Kraków |      | 15 | 48,39% | 
| Warszawa |      | 6 | 19,35% | 
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-07, 20:22 | #1201 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  wpatrywałam się w tę reklamę i jedyne co zobaczyłam to odklejająca się tapeta oraz niezbyt urodziwa ręka, nie zauważyłam czterech palców, stąd zero pozytywnych, czy negatywnych skojarzeń  Cytat: 
 ja też dziś dumam, jakby tu pozbyć się głowy  ciastami mnie nie skusiłyście, ale ziemniaczki Córki z tzatziki  natchnęły mnie i już jestem po solidnej porcji ziemniaków z koperkiem i zsiadłym mlekiem pyszne było  Contax, udanego urlopu Ci życzę  a może Ty już wyjechana ?  i dzięki za namiar na Bronxy w ZT, w BC mają swój sklep, ale wybór raczej mały . Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-07 o 20:28 | ||||
|     | 
|  2009-06-07, 20:24 | #1202 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

No właśnie, niby się ma kojarzyć z ręką Myszki Miki, ale realizm dziecięcej ręki daje wydźwięk negatywny.  W kazdym bądź razie mnie nie zachęca. Nie mam ziemniaków, nie mam sosu tzatziki, nie mam zsiadłego mleka, ale coś tam zjadłam, nie dam się ukrzywdzić. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-07 o 20:26 | 
|     | 
|  2009-06-07, 20:47 | #1203 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: here in my head 
				 | 

nie chwytam idei disneyowskiej reklamy   a jesli mialoby to byc interpretowane jako mickey mouse'owskie ksztalty to   w zalaczniku element mojej fizycznej zbrodni  wyszly pyszne   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-07, 20:53 | #1204 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dziewczyny, zabieram się za czytanie   Joaś ja nic nie dostałam z następnych tur poza pierwszą  mój mail - katty_p13@hotmail.com Mariolu - Antoś śliczny i jaki spokojny  (tfu tfu, na psa urok  ) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  | 
|     | 
|  2009-06-07, 20:56 | #1205 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 20:59 | #1206 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

O mamusiu   kokakola teraz to na pewno pójdę coś zjeść...   | 
|     | 
|  2009-06-07, 20:59 | #1207 | 
				 | 

Vesenko, to takie moje odkucie sie   za te pysznosci z Twojego bloga   W razie czego - sluze przepisem  Szybkie i smaczne danie   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:07 | #1208 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 21:12 | #1209 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Tomku     Cytat: 
 Taka,  jeszcze jestem, jutro switkiem wyjezdzamy  Ten sklep w ZT tez ubogi w Bronx-y, ale moze cos znajdziesz  Kolu, wygladaja przepysznie  i ja poprosze o przepis  Sen o DV wymiata   | |
|     | 
|  2009-06-07, 21:16 | #1210 | 
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Kolu ale jestem glodna ,dawaj przepis ze wszystkim  reklamy wklejonej prezez Kote nie kumam ,ja za stara juz jestem ,mnie trzeba prosto bez owijania w bawelne   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:20 | #1211 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Ślę wieczorne heloł   Wasz słodkości mnie nie ruszają  , to pewnie dobrze, bo podobno niknę w oczach, jak się dziś dowiedziałam w szpitalu, a jeszcze "trochę" tego niknięcia mi potrzeba  , abym poczuła się zupełnie we własnej skórze. Kocie gratuluje flaszki! Katt, buty świetne  , G. ma dooobry gust  A mnie się marzą takie beżowe sandało-kozaczki, jak kiedyś wklejałaś  , ale nigdzie takich nie widzę   Ja też.   Sysko mi jedno, oby zdrowo rósł  -------- Dziś mam dobry dzień, mimo gorszego (fizycznego) samopoczucia, ale to pewnie dlatego, że zmęczyłam się ostatnio bieganiem i organizm domaga się odpoczynku. Zatem wysłałam męża, aby pokangurował Antosia, a sama zamierzam odpocząć nieco i zrobić sobie mini farmę piękności : Mariola is back  . Dobre psychiczne samopoczucie wynika z tego, że widzę big progess jeśli chodzi o Antosia i serce mi rano dziś bardzo urosło z tego powodu.   
				__________________ O książkach | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-06-07, 21:25 | #1212 | 
| Piers do przodu Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Oglądałam te różna Bronxy i zawiesiło mi się oko na takich   edit: Mariolu - zrelaksowana MAMA to zrelaksowany SYN (a przy okazji i TATA syna  ) 
				__________________ Dying is easy it's living that scares me to death .  Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-07 o 21:28 | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:29 | #1213 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2009-06-07, 21:29 | #1214 | 
				 | 

Mariolu, ciesze sie, ze z Antosiem coraz lepiej   Odpoczywaj  Vesenko, przepis zamiescilam tez w komentarzu u Ciebie na blogu (pod Nalesnikami gryczanymi z piwem  ), zapomnialam tylko dodac, ze wraz z koperkiem nalezy tez dodac por  Podaje przepis na elementy zbrodni  : Skladniki (na kotlecikow szt. ok. 8): - 4,5 srednich ziemniakow - swiezy koperek - odrobina swiezego pora (biala czesc) - 1 jajko - odrobina maki - bulka tarta (do obtoczenia) Sosik: - pieczarki (3,4 szt.) - lyzka masla - 1/4 cebuli (ilosc wedle upodoban) - 1/2 szklanki wody - 3,4 lyzki smietany (ja uzylam 12%, kwasna) - sol, pieprz Ziemniaczki ugotowac, przepuscic przez praske lub potraktowac tluczkiem, dodac pokrojony koperek i por. Poczekac, az puree troche ostygnie. Jajko rozbeltac w kubeczku, mozna odrobine posolic, popieprzyc. Do letnich ziemniaczkow dodac jajko i wymieszac na jednolita mase. Dodac maki - ja dodawalam na oko, zeby wyszla zbita masa - trzeba jednak uwazac, zeby nie dac jej za wiele, bo wtedy kotleciki beda twarde. Formowac w reku male kulki, lekko przyklepac by przybraly forme plaszczakow  Moze sie zdarzyc, ze masa bedzie klejaca - nalezy wtedy obtoczyc dlonie w mace  Smazyc obtoczone w bulce tartej pod przykryciem na malym ogniu az do zrumienienia sie. Sos: na masle zeszklic cebulke, pieczarki pokroic i posolic. Jak cebulka sie zeszkli, dodac pieczarki- sol spowoduje, ze puszcza wode- odczekac, az odparuje. Nastepnie dodac wody i dusic pod przykrywka kilka chwil. Pozniej dodac smietane z sola i pieprzem, potrzymac chwilke na gazie. Podawac cieple z sosem, mozna posypac zielona natka pietruszki. Smacznego   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 21:40 | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:38 | #1215 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Mariolu wspaniale czytać, że wszystko u Was w porządku.   Kolu zamorrrrrrrrrrrrduję - nie otej porze o jedzeniu       | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:41 | #1216 | 
				 | 

Tomek, jak nie o tej to o ktorej?     BigM, Corko   
				__________________ "Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 22:21 | 
|     | 
|  2009-06-07, 21:47 | #1217 | |
| rude jest piękne:) Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: nad jeziorem 
				 | 

Cytat: 
     Kolus   
				__________________ Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga  nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW  | |
|     | 
|  2009-06-07, 21:52 | #1218 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 22:02 | #1219 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................ 
				 | 

Ale dziś wszyscy zwięźli i lakoniczni   Idę spać. Dawno nie spałam. branoc. 
				__________________  Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-07 o 22:03 | 
|     | 
|  2009-06-07, 22:06 | #1220 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

ja tam jestem z tej bajki klik  stare dzieje Tako   gratuluję Kocie flaszek(a lolitka?), Kattarinie pieknych bezowych butów, sliczniastej tuniki i znajacego sie na rzeczy męża przede wszystkim  a Koli, medalu. Kasiu-Contax, udanego wypoczynku zycze, zabierz ze soba cos ciepłego, kurtke, sweter. Mariolu  , ciesze sie razem z Tobą, dobra nowina   | 
|     | 
|  2009-06-07, 22:29 | #1221 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  ale się sąsiadce nie dziwię, że oddać nie chciała, kto by Dolce Vitę chciał oddawać?   o, i DV dzisiaj pachnę  właśnie wróciłam z kina i walczę ze sobą i swoim zmęczeniem... najchętniej poszłabym spać, ale wiem, że mam sporo do roboty, bo sesja się zbliża...   | |
|     | 
|  2009-06-07, 22:43 | #1222 | 
| Czekam na Ragnarok Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Witam po weekendzie, który spędziłam w bardzo miłym towarzystwie, bycząc się przy pysznym jedzeniu i filmach. Jest mi dobrze   Ledwo nadrobiłam wątek, ale bazgrolicie szybko. Vesenko - ciacho z truskawkami i pomidorki... Wygląda pysznie i to podanie  Ragutko -  Zuziu - szarlotka pewnie pyszna, choć u mnie to tak trochę z szarlotkami na bakier  Jak i z sernikami... Ale wygląda smacznie. Mariolu - cieszę się, że u Ciebie i Antka wszystko ok  Kokakolu - czy to sos tzatziki? Uwielbiam takie sosy  Ale mi ochoty narobiłaś... Ostatnio jadłam taki do sera smażonego  A tak pozatym to Kapsule Floriental zaczął kojarzyć mi się z Glorią i bardzo żałuję, że kupiłam tylko 30ml, bo połowy już nie ma... Dobrej nocy   | 
|     | 
|  2009-06-07, 22:46 | #1223 | ||
| czyli Endżi Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Home is where the heart is 
				 | 

Mamuś      Kattko, wykąpielowałam dziś włosy w Rekonstruktorze Joico i rzeczywiście widzę, że są bardzo fajne  Parę dni temu podcięłam suche końcówki więc wyglądają o niebo zdrowiej. W każdym razie fryzjerka powiedziała, że mi zazdrości  (ale one zawsze tak mi mówią więc bardziej jestem skłonna uwierzyć, że to taka polityka traktowania klienta  ). Tak więc może będziesz ze mnie dumna i już nie będziesz krzyczeć   Cytat: 
    Kocham bloga Płomyczka  Tak sobie jakiś czas temu gawędziłyśmy na temat naszej twórczości i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że jest w niej jakiś wspólny mianownik  Generalnie rzecz biorąc - jesteśmy sobą nawzajem zachwycone...    Cytat: 
   Łączę się w sesyjnym bólu...  W sumie u mnie w tym roku wszystko przyspieszyli. Sesja niby zaczyna się od jutra a mnie zostały już tylko 3 egzaminy. Marne pocieszenie, bo wszystkie hardkorowe  Jak tam u Ciebie w tym roku? 
				__________________ pachnę | ||
|     | 
|  2009-06-07, 22:57 | #1224 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Mariolu, bardzo, bardzo się cieszę. Drobina robi big progress, to wadomość dnia. 

| 
|     | 
|  2009-06-07, 22:59 | #1225 | 
				 | 

Fenris, moj to sos pieczarkowy   Angel, poszlam wiec z powrotem na Twego bloga wmawiac sobie, ze nie potrzebuje klasycznego Angela, nie potrzebuje, nie potrzebuje..     
|     | 
|  2009-06-07, 23:04 | #1227 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
 Mariolu, ale radosna nowina       Cytat: 
   Kolu, dzieki za przepis   Lece spac ... i do milego za tydzien   | ||
|     | 
|  2009-06-07, 23:05 | #1228 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Witam wieczornie i od razu przyznaje sie do tego, ze nie nadrobilam watku, ale jestem tak padnieta, ze glowa mi peka   Dziekuje za mile slowa pod adresem meza i butow, (przetestowalam je dzisiaj i sa superwygodne). Do kina nie dotarlismy  , bo wpadlismy na znajomych, pozniej na nastepnych i nastepnych, a pozniej zahaczylismy o centrum handlowe, by zrobic zapasy spozywki, (a podczas zakupow w jednej z ciuchowych sieciowek dostalam przy kasie flakonik Dirt Demeter  i pachniemy sobie teraz z Małym-żonkiem jak krewni Drakuli, swiezowykopani z ziemi cmentarnej:P) Aniolku- alez ja nie krzyczam na Cię    , doradzam tylko, zebys ladnie wygladala  I ciesze sie, ze Joico dziala  Uciekam sie polozyc, zanim zemdleje   Spokojnej nocy, jutro podczytam watek na wstecznym   | 
|     | 
|  2009-06-07, 23:09 | #1229 | 
				 | 

No wlasnie, problem   Z pojemnoscia mam  Contax, milego wypoczynkowania   
|     | 
|  2009-06-07, 23:17 | #1230 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  ) i właściwie... w tym semestrze nie jest bardzo źle. mamy jeden naprawdę masakryczny egzamin i 2, które zapowiadają się dość lajtowo. i czeka mnie jeszcze tylko jedno koło zaliczeniowe we wtorek (tu może być ciężko, ale mam nadzieję, że jakoś pójdzie). no i licencjat - 14 lipca. tu zaczynają się schody. powinnam już dawno mieć gotowy konspekt - a nie mam. i powinnam zacząć robić prezentację - a nie zaczęłam. na dodatek mam problem, bo nie mam zaliczenia z wf-u i może mi to znacznie utrudnić życie... i to mi odbiera jakąkolwiek motywację do roboty. to sobie pomarudziłam  w każdym razie - tulipowe kciuki na sesję masz zapewnione   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety...
 dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety...

Probowalam negocjowac z nia, ze to moj flakonik, a ona zaczela pokazywac mi wszystkie wersje DV, ktore istnieja (i nie)
 Probowalam negocjowac z nia, ze to moj flakonik, a ona zaczela pokazywac mi wszystkie wersje DV, ktore istnieja (i nie) 

Jako ze mam teraz slinke na Angela klasycznego, to nie musze dodawac chyba, ze Twoj opis wcale a wcale mi nie pomogl w odwolaniu tej decyzji..
 Jako ze mam teraz slinke na Angela klasycznego, to nie musze dodawac chyba, ze Twoj opis wcale a wcale mi nie pomogl w odwolaniu tej decyzji..