|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wpatrywałam się w tę reklamę i jedyne co zobaczyłam to odklejająca się tapeta oraz niezbyt urodziwa ręka, nie zauważyłam czterech palców, stąd zero pozytywnych, czy negatywnych skojarzeń ![]() Cytat:
ja też dziś dumam, jakby tu pozbyć się głowy ![]() ciastami mnie nie skusiłyście, ale ziemniaczki Córki z tzatziki natchnęły mnie i już jestem po solidnej porcji ziemniaków z koperkiem i zsiadłym mlekiem pyszne było Contax, udanego urlopu Ci życzę a może Ty już wyjechana ? ![]() i dzięki za namiar na Bronxy w ZT, w BC mają swój sklep, ale wybór raczej mały . Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-07 o 20:28 |
||||
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, niby się ma kojarzyć z ręką Myszki Miki, ale realizm dziecięcej ręki daje wydźwięk negatywny.
W kazdym bądź razie mnie nie zachęca. Nie mam ziemniaków, nie mam sosu tzatziki, nie mam zsiadłego mleka, ale coś tam zjadłam, nie dam się ukrzywdzić. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-07 o 20:26 |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
nie chwytam idei disneyowskiej reklamy
w zalaczniku element mojej fizycznej zbrodni wyszly pyszne
|
#1204 |
|
Piers do przodu
|
Dziewczyny, zabieram się za czytanie
Joaś ja nic nie dostałam z następnych tur poza pierwszą mój mail - katty_p13@hotmail.comMariolu - Antoś śliczny i jaki spokojny )
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Konto usunięte
|
O mamusiu
kokakola teraz to na pewno pójdę coś zjeść...
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, to takie moje odkucie sie
za te pysznosci z Twojego bloga W razie czego - sluze przepisem
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Tomku
Cytat:
Taka, Ten sklep w ZT tez ubogi w Bronx-y, ale moze cos znajdziesz ![]() Kolu, wygladaja przepysznie i ja poprosze o przepis Sen o DV wymiata |
|
|
|
|
#1210 |
|
rude jest piękne:)
|
Kolu ale jestem glodna ,dawaj przepis ze wszystkim
reklamy wklejonej prezez Kote nie kumam ,ja za stara juz jestem ,mnie trzeba prosto bez owijania w bawelne
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ślę wieczorne heloł
![]() Wasz słodkości mnie nie ruszają , to pewnie dobrze, bo podobno niknę w oczach, jak się dziś dowiedziałam w szpitalu, a jeszcze "trochę" tego niknięcia mi potrzeba , abym poczuła się zupełnie we własnej skórze. Kocie gratuluje flaszki! Katt, buty świetne ![]() A mnie się marzą takie beżowe sandało-kozaczki, jak kiedyś wklejałaś , ale nigdzie takich nie widzę ![]() Ja też. ![]() Sysko mi jedno, oby zdrowo rósł ![]() -------- Dziś mam dobry dzień, mimo gorszego (fizycznego) samopoczucia, ale to pewnie dlatego, że zmęczyłam się ostatnio bieganiem i organizm domaga się odpoczynku. Zatem wysłałam męża, aby pokangurował Antosia, a sama zamierzam odpocząć nieco i zrobić sobie mini farmę piękności : Mariola is back
|
#1212 |
|
Piers do przodu
|
Oglądałam te różna Bronxy i zawiesiło mi się oko na takich
![]() edit: Mariolu - zrelaksowana MAMA to zrelaksowany SYN (a przy okazji i TATA syna )
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-06-07 o 21:28 |
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, ciesze sie, ze z Antosiem coraz lepiej
Vesenko, przepis zamiescilam tez w komentarzu u Ciebie na blogu (pod Nalesnikami gryczanymi z piwem ), zapomnialam tylko dodac, ze wraz z koperkiem nalezy tez dodac por ![]() Podaje przepis na elementy zbrodni :Skladniki (na kotlecikow szt. ok. 8): - 4,5 srednich ziemniakow - swiezy koperek - odrobina swiezego pora (biala czesc) - 1 jajko - odrobina maki - bulka tarta (do obtoczenia) Sosik: - pieczarki (3,4 szt.) - lyzka masla - 1/4 cebuli (ilosc wedle upodoban) - 1/2 szklanki wody - 3,4 lyzki smietany (ja uzylam 12%, kwasna) - sol, pieprz Ziemniaczki ugotowac, przepuscic przez praske lub potraktowac tluczkiem, dodac pokrojony koperek i por. Poczekac, az puree troche ostygnie. Jajko rozbeltac w kubeczku, mozna odrobine posolic, popieprzyc. Do letnich ziemniaczkow dodac jajko i wymieszac na jednolita mase. Dodac maki - ja dodawalam na oko, zeby wyszla zbita masa - trzeba jednak uwazac, zeby nie dac jej za wiele, bo wtedy kotleciki beda twarde. Formowac w reku male kulki, lekko przyklepac by przybraly forme plaszczakow Moze sie zdarzyc, ze masa bedzie klejaca - nalezy wtedy obtoczyc dlonie w mace Sos: na masle zeszklic cebulke, pieczarki pokroic i posolic. Jak cebulka sie zeszkli, dodac pieczarki- sol spowoduje, ze puszcza wode- odczekac, az odparuje. Nastepnie dodac wody i dusic pod przykrywka kilka chwil. Pozniej dodac smietane z sola i pieprzem, potrzymac chwilke na gazie. Podawac cieple z sosem, mozna posypac zielona natka pietruszki. Smacznego
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 21:40 |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu wspaniale czytać, że wszystko u Was w porządku.
![]() Kolu zamorrrrrrrrrrrrduję - nie otej porze o jedzeniu ![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Tomek, jak nie o tej to o ktorej?
![]() BigM, Corko
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 22:21 |
|
|
|
#1217 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Kolus
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ale dziś wszyscy zwięźli i lakoniczni
![]() Idę spać. Dawno nie spałam. branoc.
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-07 o 22:03 |
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam jestem z tej bajki klik
stare dziejeTako gratuluję Kocie flaszek(a lolitka?), Kattarinie pieknych bezowych butów, sliczniastej tuniki i znajacego sie na rzeczy męża przede wszystkim a Koli, medalu. Kasiu-Contax, udanego wypoczynku zycze, zabierz ze soba cos ciepłego, kurtke, sweter. Mariolu |
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się sąsiadce nie dziwię, że oddać nie chciała, kto by Dolce Vitę chciał oddawać? o, i DV dzisiaj pachnę właśnie wróciłam z kina i walczę ze sobą i swoim zmęczeniem... najchętniej poszłabym spać, ale wiem, że mam sporo do roboty, bo sesja się zbliża...
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Witam po weekendzie, który spędziłam w bardzo miłym towarzystwie, bycząc się przy pysznym jedzeniu i filmach. Jest mi dobrze
Ledwo nadrobiłam wątek, ale bazgrolicie szybko.Vesenko - ciacho z truskawkami i pomidorki... Wygląda pysznie i to podanie ![]() Ragutko - Zuziu - szarlotka pewnie pyszna, choć u mnie to tak trochę z szarlotkami na bakier Jak i z sernikami... Ale wygląda smacznie.Mariolu - cieszę się, że u Ciebie i Antka wszystko ok ![]() Kokakolu - czy to sos tzatziki? Uwielbiam takie sosy Ale mi ochoty narobiłaś... Ostatnio jadłam taki do sera smażonego ![]() A tak pozatym to Kapsule Floriental zaczął kojarzyć mi się z Glorią i bardzo żałuję, że kupiłam tylko 30ml, bo połowy już nie ma... Dobrej nocy
|
|
|
|
#1223 | ||
|
czyli Endżi
|
Mamuś
Kattko, wykąpielowałam dziś włosy w Rekonstruktorze Joico i rzeczywiście widzę, że są bardzo fajne Parę dni temu podcięłam suche końcówki więc wyglądają o niebo zdrowiej. W każdym razie fryzjerka powiedziała, że mi zazdrości (ale one zawsze tak mi mówią więc bardziej jestem skłonna uwierzyć, że to taka polityka traktowania klienta ).Tak więc może będziesz ze mnie dumna i już nie będziesz krzyczeć Cytat:
Kocham bloga Płomyczka Tak sobie jakiś czas temu gawędziłyśmy na temat naszej twórczości i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że jest w niej jakiś wspólny mianownik Generalnie rzecz biorąc - jesteśmy sobą nawzajem zachwycone... Cytat:
Łączę się w sesyjnym bólu... W sumie u mnie w tym roku wszystko przyspieszyli. Sesja niby zaczyna się od jutra a mnie zostały już tylko 3 egzaminy. Marne pocieszenie, bo wszystkie hardkorowe ![]() Jak tam u Ciebie w tym roku?
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, bardzo, bardzo się cieszę. Drobina robi big progress, to wadomość dnia.
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, moj to sos pieczarkowy
![]() Angel, poszlam wiec z powrotem na Twego bloga wmawiac sobie, ze nie potrzebuje klasycznego Angela, nie potrzebuje, nie potrzebuje..
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mariolu, ale radosna nowina Cytat:
Kolu, dzieki za przepis Lece spac ... i do milego za tydzien |
||
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie i od razu przyznaje sie do tego, ze nie nadrobilam watku, ale jestem tak padnieta, ze glowa mi peka
Dziekuje za mile slowa pod adresem meza i butow, (przetestowalam je dzisiaj i sa superwygodne). Do kina nie dotarlismy i pachniemy sobie teraz z Małym-żonkiem jak krewni Drakuli, swiezowykopani z ziemi cmentarnej:P)Aniolku- alez ja nie krzyczam na Cię ![]() ![]() , doradzam tylko, zebys ladnie wygladalaI ciesze sie, ze Joico dziala ![]() Uciekam sie polozyc, zanim zemdleje Spokojnej nocy, jutro podczytam watek na wstecznym
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, problem
![]() Contax, milego wypoczynkowania
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i właściwie... w tym semestrze nie jest bardzo źle. mamy jeden naprawdę masakryczny egzamin i 2, które zapowiadają się dość lajtowo. i czeka mnie jeszcze tylko jedno koło zaliczeniowe we wtorek (tu może być ciężko, ale mam nadzieję, że jakoś pójdzie). no i licencjat - 14 lipca. tu zaczynają się schody. powinnam już dawno mieć gotowy konspekt - a nie mam. i powinnam zacząć robić prezentację - a nie zaczęłam. na dodatek mam problem, bo nie mam zaliczenia z wf-u i może mi to znacznie utrudnić życie... i to mi odbiera jakąkolwiek motywację do roboty. to sobie pomarudziłam ![]() w każdym razie - tulipowe kciuki na sesję masz zapewnione |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

może chodziło o cztery palce rysunkowych postaci? ale to tło
dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety...
ale to pewnie tylko u nas może się tak kojarzyć...
natchnęły mnie i już jestem po solidnej porcji ziemniaków z koperkiem i zsiadłym mlekiem 

wyszly pyszne
)

kokakola teraz to na pewno pójdę coś zjeść...

, to pewnie dobrze, bo podobno niknę w oczach, jak się dziś dowiedziałam w szpitalu, a jeszcze "trochę" tego niknięcia mi potrzeba 

Jako ze mam teraz slinke na Angela klasycznego, to nie musze dodawac chyba, ze Twoj opis wcale a wcale mi nie pomogl w odwolaniu tej decyzji..