|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Irko, Tomku, Joasiu,Mariolu,Zuziu, Katt - dziękuję Wam
![]() Anuschko, Dorotko, Tako ![]() Jakom padla o 23ej, tak obudzilam sie o 14 Organizm chyba domagal sie snu, na poczatku tygodnia dopadlo mnie jeszcze potworne przeziebienie, do tego egzaminy i praca.. Ale powoli wychodze na prosta i jakie mialam piekne sny ![]() Joasiu, upolowalam miniaturke Jil Sander Stylessence - to ten czarny flakonik. Zapach jest sam w sobie trudny, ciezki i pudrowy, ale jak kropelka maznie sie tu i owdzie, jest calkiem mily Podoba mi sie tez czerwona herbatka Aaa i na lato fajna bylaby chyba Omnia Cristalline, jest taka soczysta i chrupiaca jak owoc nashi (ktorego nuty ma w sobie) ![]() Koto,gratuluje flaszki A teraz chce mi sie Angela klasycznego i Kenzo Amour ![]() Katt, fajne buty Dziewczyny, ale kusicie ciastami ![]() Alez dzis zimno, brrr.. Dlatego bedzie dzis powtorka z wczoraj i kilka kropel Aliena.
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 16:05 |
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20754 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25411 i mam to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2435 Obaczymy ![]() Jadę na wybory. Zrobiłam sobie test Latarnika i wyniki mnie załamały...
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudio, zrobisz trzepaczką
Ja zrobiłam dzisiaj z dwóch białek - porcję dla dwóch osób. Juz jej nie ma ![]() Dziękuję Joasiu, ja wstyd się przyznac ale wycinam skórki, nie potrafie się odzwyczaić. Może taki krem faktycznie pomoze je zlikwidować
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, tylko małą część oferty- któa jest w sklepach Bronx- czyli w Gdańsku w City Forum u góry, blisko Terranovy i w Gdyni. Na skórki to stosuję oliwkę Inglota- w takim opakowaniu jak lakiery, z pędzelikem. Zresztą- przy akrylach się jakby mniej strzępią, przy okazji manicure stylkista robi z nimi porządek i generalnie- nie mam teraz z nimi żadnego problemu- czasami tylko pomazuję je tą oliwką i nic wiecej. |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szukałam tej boskiej tarty i nie ma wrzuć, proszę
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-06-07 o 16:35 |
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, nie mam niestety miksera (czas przytachac ten domowy ) a pozniej to juz tylko czeka mnie efekt Izzie z Chirurgow ![]() Cytat:
Namachac sie moge, byleby efekt byl tego wart A czy do pieczenia Pavlovej potrzebne sa jakies efekty specjalne np. papier do pieczenia? I co mozna dodac, zamiast owocow? ![]() edit: doczytalam, papier niezbedny ![]() Alez mam ochote na cos slodkiego domowej roboty
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 16:40 |
||
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może zrób sobie omleta Albo naleśniki z nutellą Albo przyjedź do mnie na szarlotkę
|
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co pozarlam kawalek czekolady Studenckiej..Kasia, aleTy mnie dobrze znasz ![]() )Wpadlam wlasnie na pomysl, ze jak juz sie zrobi cieplej to moznaby uskutecznic jakies spotkanie na powietrzu (plaza? park Oliwski?) i przytachac zapachy i.. nasze domowe ciacha
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł na pachnący piknik, serio
Tak, pamiętam o Lushowaniu Ja nawet zanabyłam dwa mydełka, już je zjadłam
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
No to super, to czekamy teraz na ladna pogode
Oo, a jakie mydelka mialas? Co do lushowania - w tym tygodniu mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia, ale mysle, ze w przyszlym na spokojnie mozna sie ustawic
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 17:03 |
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Niezly opis ma Rock Star
No i musi bosko pachniec, wszystkie mydla sa boskie Ja wielbie sie wciaz w Porridge
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, opisy mają przednie
Nie spiewał ale pachniała cała łazienka ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Jak pachnie Porridge ? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Ooo, labdanum Faktycznie tak pachnie?
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Porridge pachnie najpyszniejsza owsianka na swiecie z elementami orzechow i mleka, Labdanum nie czuje, ale i tak jest boskie
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anuschko, dziekuje Katt, buty bardzo fajne niskie czy wysokie bo ja niestety jestem nieszczesliwa posiadaczka wysokiego i malo ktore buty udaje mi sie wcisnac na noge ![]() Tako, niektore modele Bronx-ow sa w ZT na parterze, idac od H&M Kola,
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zmykam do kuchni - http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/P...koperkiem.html ![]() edit: przypomnialo mi sie w kwestii snow - snilo mi sie, ze moj flakon DV lewitowal na jakiejs hustawce wysoko nad wiezowcem no i balam sie straszliwie, ze spadnie.. i spadl, do ogrodka sasiadki, ktora od razu go podniosla i udawala, ze nic nie znalazla - ekstrakt, edt, edp, balsam, krople ( ), a mojego flakonu oddac nie chciala.. Co mi z ta DV tak sie poprzestawialo, to nie wiem )
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2009-06-07 o 18:34 |
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucony ale pogłoski o boskości tarty są nieco przesadzone ona jest po prostu dobra ![]() Cytat:
ciasto z colą jest pyszne i komu jeśli nie Tobie powinno wyjść popisowo ![]() Widzę ,że ze słodkości zdecydowałaś się na ziemniaczane kotleciki? Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-06-07 o 18:36 |
||
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy colę czuc w smaku? musze chyba zrobic to ciasto, bo za nic nie moge zwizualizowac sobie takiego cuda ![]() tak, uwielbiam ziemniaki w kotlecikowej wersji pogoda taka ze nic, tylko jesc i pichcic
|
|
#1190 |
|
rude jest piękne:)
|
Ło matulu dalej gotuja i pieka
![]() ten watek to faktycznie ZLO
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koto gratuluję flaszki Katt gratuluję kozaczków |
|
|
|
|
#1192 |
|
czyli Endżi
|
Kola!
Kattko, cudne buty ![]() Koto, winszowania nowej flaszki ![]() Jakiś męski perfumoholik napisał mi właśnie w komentarzu na blogu, że za moją sprawą kupił sobie w ciemno flakon Lonestar Memories Tauer'a i że bardzo mu się podoba i producent powinien mi odpalić działkę Zachęca też do dalszego recenzowania męskich zapachów Faaaajne to
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać Kolę, wszystkie Wymiataczki stare i nowe i Tygrysa
![]() A ja ostanio pożeram młode ziemniaczki i tzatziki na jogurcie bałkańkim.Wyrafinowana prostota króluje u mnie ostatnio na talerzu, no... jak sie ma meterorytki to sie nie narzeka![]() ![]() ide czytac rakiem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziemniaczane kotleciki uwielbiam (najbardziej takie z kiszoną kapustą . Tak jak sojowe, z soczewicy, z kaszy itd ![]() to ta pogoda a ja znowu głodna jestem
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
D., wczoraj podczytywalam Twoj blog i musze przyznac, ze nie dziwi mnie to, ze czytajacy dzikim pedem loguja sie do perfumerii i kupuja flaszki
Jako ze mam teraz slinke na Angela klasycznego, to nie musze dodawac chyba, ze Twoj opis wcale a wcale mi nie pomogl w odwolaniu tej decyzji.. Fantastycznie czyta sie tez blog Płomyczka Corko ![]() Vesenko, sprobuje, a co mam nie sprobowac Kotleciki sojowe Czytam Twojego bloga wlasnie i robie liste zakupow
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu jestem głodna. Kotleciki bym zjadła, jakiekolwiek, sojowe też.
Ale.... cos wam muszę pokazać.... i trochę traci się ochotę na jedzenie, przynajmniej ja straciłam... nowa reklama Disneylandu. Jak Wam sie podoba? Mi rzeczywiscie mocno średnio. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-07 o 19:13 |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cześć!
Znowu miałam gości. Na obiedzie. Niezapowiedzianych. Przyjechali między I a II daniem. No cóż. Jak to mówią : Gość w dom - woda do rosołu. ![]() Ale ziemniaczków, to było przymało .Się zestresowałam i poszłam spać. Zaraz pójdę prasować. Katt gratuluję męza. Mężowi gratuluję gustu i fajnego pomysłu z zakupem butów. Butom gratuluję, że będą miały Katt. Koli gratuluję medalu Vesence gratuluję bloga. Aniołkowi gratuluję bloga . Wszystkim gratuluję ciast i flaszek i wszystkiego, co mi umknęło. Perfum gratuluję . Mnie dziś Samsara chciała udusić - mordercze te skłonności objawiła w jakąś godzinę po aplikacji. Teraz jest jej głupio i złagodniała. Taką Samsarę moja lubić. O ile to Samsara. Bo może Mauboussin . Wg tego co czuję raczej Samsara. Trwała jak chorera. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Koto - ja nie łapię "przekazu" tej reklamy Skojarzenia mam raczej negatywne. EDIT : nie pojadę do Disneylandu. Jeśli jest wśród nas spec od reklamy, to upraszam o łopatologię stosowaną. Jestem z pokolenia, dla którego najlepszą reklamą wędlin były kartki na mięso.
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-06-07 o 19:40 |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Katt - nie będę oryginalna - buty cudne i gratuluję Mężowskiego świetnego gustu.
Chciałabym odkręcic swoja bolącą głowę i przykręcic ja na miejsce np. jutro. Miałam gości i najpierw rano szykowania potem goszczenie - na szczęście moje życzenia co do pogody się spełniły i mogłam przyjąć gości na tarasie. Wewnątrz mam remont i ..co tu więcej można powiedzieć.
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie piecze się szarlotka z budyniem
![]() Cytat:
może chodziło o cztery palce rysunkowych postaci? ale to tło dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety... ale to pewnie tylko u nas może się tak kojarzyć...
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Konto usunięte
|
A mi się kojarzy z tym że Myszka Miki ma 4 palce... w tych białych rękawiczkach...
![]() ale może to moja skrzywiona sesją wyobraźnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Organizm chyba domagal sie snu, na poczatku tygodnia dopadlo mnie jeszcze potworne przeziebienie, do tego egzaminy i praca.. Ale powoli wychodze na prosta
Podoba mi sie tez czerwona herbatka
Aaa i na lato fajna bylaby chyba Omnia Cristalline, jest taka soczysta i chrupiaca jak owoc nashi (ktorego nuty ma w sobie)
A teraz chce mi sie Angela klasycznego i Kenzo Amour 

wrzuć, proszę
) a pozniej to juz tylko czeka mnie efekt Izzie z Chirurgow ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
np. papier do pieczenia? I co mozna dodac, zamiast owocow?
Albo naleśniki z nutellą

. Tak jak sojowe, z soczewicy, z kaszy itd
dla mnie ma wydźwięk eksperymentów w obozie, niestety...