|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Anielllka 5 tydzień, ehh zazdroszczę!
I gratuluję wytrwałości w nie mierzeniu się Ja te dwa tygodnie ledwo co wytrzymuję
|
#3962 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Anieleczko,tak,to Turbo Fire by Chalene
Ja proponuję po Insanity robić Extreme Chalean I bardzo zazroszczę piątego tygodnia a powiedz nam-widzisz/czujesz efekty?to w koncu półmetek jak są efekty to jest to ogromny motywator
|
|
#3964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie wyszukałam na yt tego - i jak oglądam to mają coraz mniejsze brzuch a większe cycki ja miałam w planie zacząć po Insanity p90x, już tż wkręciłam w montowanie na suficie drążka do ćwiczeń, chciałabym trening maxymalnie spalający tłuszcz szczerze to Insanity jest stworzone dla mnie - lubię mieć nad sobą "bat" i rozpisane wszystko co gdzie i kiedy mam ćwiczyć, nie opuściłam ani jednego treningu widzę że spadło cm w pasie i wszędzie, uda zrobiły się takie bardziej jędrne chociaż jeszcze jest na nich cellulit czytałam też że ponoć są większe efekty po drugim miesiącu ale ja i tak z pierwszego jestem zadowolona, najbardziej z tego że się nie załamałam i zmieniłam całkowicie nawyki żywieniowe i kompulsywne objadanie
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
Anielciu,ja mimo regularnych ćwiczeń i długiego chodzenia na race walking,nadal mam cellulit:/ uda mi sie robią jak donice ale niech stracę![]() też na początku myślałam o p90x ale ten drążek to nie wiem gdzie bym miała zawiesić dlatego wole ćwiczenia o znikomym czynniku sprzętowym
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zabieram się za maxy
|
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaciekawiłaś mnie tym chalange - muszę poczytać, też wolę ćw które nie wymagają inwestycji w sprzęt - dlatego zaczęłam od Insanity widzę ze na wizazu też wątek o che więc mam lekturę na jutro ![]() a no cellulit, to cholerstwo, to chyba mocnych nie ma :/
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
A ja w ramach relaksu i podłechtania swojej próżności zakładam sobie wlasnie tipsy
migdałeczki w kolorze nude,które przejadę pięknym czerwonym lakierem a jutro wyskubię sobie brwi,ogolę nogi i jak mi się poszczęści to namówię Księciunia na małą wizytkę w moim wirusowo-bakteryjno-grypowym przybytku ![]() A rano pierdyknę sobie fit teścik
|
|
#3969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
myśle że nie ma szans żeby odmówil ![]() ja chyba zaraz rozgrzeje wosk i ciachne se wasik
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3972 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Rozeznanie
|
Ja melduke poranne Cardio power&resistance...to chyba jest gorsze niz Pure Cardio...jak skończylam to chodziłam na czworakach (to nie była przenośnia) ale te uczucia po dodaja mi skrzydeł
))
|
#3974 |
|
Raczkowanie
|
Robię tymi plastrami do twarzy,a potem smaruję oliwką, choć rzeczywiście woskiem chyba lepiej ale jakos zapominam o tym,żeby kupić taka roleczkę i podgrzewacz
zreszta ja mam malutko i raz na 2 miechy mogę depilować.Zgadzam się-pure i power cardio & resistance to najgorsze cholerstwo też potem leżę i kwiczę
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno gotowany w wodzie lub na parze brokuł reguluje poziom cukru i powinna przejść Ci ochota na słodycze
|
|
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro zdechnę na tym fit teście
właśnie obejrzałam sobie filmik z moją ulubienicą ale chyba nie chodzi aż tak o te wyniki,wiadomo że za każdym razem będzie lepiej to taki pic na wodę trochę,że niby jest taki progres,atak naprawdę to ciężko tego progresu nie mieć przy codziennym tak morderczym wycisku Gorzej jak jutro nie będę mieć żadnego postępu ![]() ale to nic i tak uwielbiam tu być
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś po Pure Cardio. Wcale nie było źle. Robiłam wszystko na maxa prawie ich tempem tylko, po 20 minutach już brałam przy każdym ćwiczeniu 10sek przerwy na wodę. A wychlałam w trakcie i po treningu łącznie 1,5l hehehehe
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiedziałam co to cellulit dopiero nie zaczęłam hormonów przyjmowac. Przytyc nie przytyłam, ale cellulit się pojawił.
Zaliczylam dzisiejszy trening- pierwszy dzien drugiego tygodnia
|
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie babeczki
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie pić dużo podczas treningu, wolę po
Pózniej mis ie w brzuchu przelewa,
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Rozeznanie
|
Skończyłam właśnie Pure Cardio i zdecydowanie jest to mój najbardziej ulubiony zestaw z Insanity
Jasne, Shaun dał mi straszny wycisk, ale bardzo odpowiada mi ta forma: 15 minut ciągiem. Sama regulowałam sobie przerwy (a raczej mikro - przerwy, max. 5 - 6 sekund), żadnych pompek, bólu mięśni, nic. Nie mogę się doczekać następnego razu! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu wierzę, że kiedyś uda mi się zrobić wszystkie workouty bez przerw ![]() i jak tam, jest wielka różnica między pierwszym a drugim miesiącem? |
||
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Ale piękne te pazury sobie zrobiłam
Ja też uważam,że w końcu da się zrobić cały workout.Mnie hamują pompki bo to ćwiczenie przy którym podskaujesz,po czym padasz,robisz pompkę,podnosisz i się i znowu z rękami w górze skaczesz-to po prostu za szybkie tempo jak dla mnie.Podobnie jak to ćwiczenie z low plankami,gdzie przyjmujesz pozycję do pompek,po czym zniżasz się na łokcie,i tak na przemian łokcie-dłonie.No masakra Na pewno tym lżejszym idzie lepiej:P
|
|
#3983 |
|
Raczkowanie
|
a mi po tygodniu przybylo pol kg ale pieprze juz te kilogramy, chce miesnie
![]() cardio power & resistance done - blisko polnocy, ale zawsze ![]() weglowodany zlozone sa super pod zadnym pozorem nie mozna ich wyrzucac trzeba wiedziec co sie je, sklad. a po treningu bialko najlepiej... choc ja popelniam ten blad bo jak skonczylam teraz cwiczyc to nie zjem ani pol lyzeczki jogurtu naturalnego no tak mam i koniec. a co do mojego tż i biustu(który spadł o niecałe 2 rozmiary, powiedzmy 1 duży - z duzego C do naprawde przecietnego B ) - powiedział, ze woli małe i że mam wyglądać tak jak terazduzo komplementow uslyszalam po mojej przemianie wiec... nie przestane a co do cellulitu to mi sie wydaje ze dieta+cwiczenia i bedzie super... na mnie podzialalo. co prawda nie mialam jakiegos super wielkiego celulitu. dobra, mialam... uda i posladki tragedia. teraz uwielbiam swoje posladki w insanity jest duzo na ta partie ciala wiec mysle ze ten program moze cos dac
Edytowane przez wiciana Czas edycji: 2013-01-28 o 00:05 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba wczoraj cos zle zrobilam w pure cardio & resist... Bo normalnie dzis wstalam poskrecana i nie moge glowy odwrocic :-\ eh ale nie odpuszcze dzisiejszego treningu nie ma mowy
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
Hejoo wszystkim.
Ale się rozpisałyście Brawaaa dla wszystkich ćwiczących i nie poddających się. Na koniec programu czeka Was wspaniała nagroda w postaci pięknego ciałka Ja wpadłam się tylko pochwalic, że zakończyłam hip hop abs level 1 i dzisiaj zaczynam level 2 Piszę to tu bo niestety wątek o HHabs umarł. A ten tutaj obserwuję z wielką przyjemnością
|
|
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie piękne kobietki
Mamy dziś styczniowy poniedziałek,za oknem śnieg,a my w ten mróz rozgrzejemy się pykając ćwiczonko Szounika![]() Dobra,potrzebowałam motywacji :P Za godzine fit test;miałam wstać wcześniej ale mój kot dawał w nocy popalić i zamiast spać to co chwilę ganiałam za tą zarazą z gazetą wrzeszcząc coś o przerobieniu jej na dywan,ewentualnie szaszłyki Co jecie na śniadanie?ja wciągam owsiankę na mleku z miodem i bananem (uwielbiam),albo jak nie mam mleka to na wodzie.A potem to już nie pilnuje godzin bo mam taką robotę,że nigdy nie wiem kiedy mogę sobie coś zorganizować to teraz kawka a potem teścik.Miłego dnia moje cudne,silne dziewczynki!!!!!!!
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to i dla Ciebie i jak sprawdza się? Ja skończyłam 2-tydzień i chwilami mam leniwca, no ale cóż powiedziało się a to dojdę do z, gdybym nie powtarzała miesiąca i nie przestraszyła się maxów to bym już cały program tydzień temu miała za sobą ![]() Ehhh człapie robić PURE ![]()
|
|
|
|
|
#3990 | ||
|
BAN stały
|
dzis mam do zaliczenia pure cardio i abs ale nawet sie nie moge doczekać treningu choc czuje sie o niebo lepiej jak wczoraj gorączka zeszła ale muszę zabrac sie za nauke sesja wita Cytat:
![]() daje taki wycisk jak insanity ? Cytat:
) z plasterkiem idyka i szczypiorkiem zwykle tez jem owsiankę na śniadanie ale miałam ochote na cos innego ![]() potem nie musze pilnować jesc regularnie bo mój organizm jest juz przyzwyczajony ze co 3 h dostanie jedzenie wiec zegarek mam w brzuszku
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

I gratuluję wytrwałości w nie mierzeniu się 

widzę że spadło cm w pasie i wszędzie, uda zrobiły się takie bardziej jędrne chociaż jeszcze jest na nich cellulit
czytałam też że ponoć są większe efekty po drugim miesiącu ale ja i tak z pierwszego jestem zadowolona, najbardziej z tego że się nie załamałam i zmieniłam całkowicie nawyki żywieniowe i kompulsywne objadanie 

migdałeczki w kolorze nude,które przejadę pięknym czerwonym lakierem