|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Nie odzywam się, ale ćwiczę dalej, dzisiaj 12 dzień
Nie wiem jak przetrwam kolejnych 51
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co? Ja jestem normalnie ostatnio nieprzytomna.. Nie dość, że wczoraj nie ćwiczyłam to dzisiaj zrobiłam drugi raz Plyometric Cardio Circuit..
W połowie się zorientowałam że to robiłam przedwczoraj.. Nie wiem co się ze mną dzieję.. Jeszcze jakby tego było mało odkąd ćwiczę Insanity to odrzuca mnie od jedzenia.. ogólnie jem bo wypada.. żeby mieć siłę i ogólnie żeby się do czegoś głupiego nie doprowadzić.. i bez przerwy mi niedobrze jak zjem coś robionego na czymkolwiek innym niż kropelka oliwy z oliwek.. a niedajboże coś przetworzonego.. Mam nadzieję że mi to przejdzie i że to przez to że ORG odzwyczaił się od takich "wyskokowych" ćwiczeń
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś zaliczyłam 23 dzień ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja tez oststnio mam jakiś słaby czas, nie mam na nic energii, 5 min.po tym jak sie obudzę znów chce mi sie spać do ćwiczeń się zmuszam, ale poza tym nic mi się nie chce robić...Cytat:
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiałm się własnie nad l-karnityną.. myślisz że warto zainwestować?
|
#2225 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tydzień 3 zaliczony! 4 cm mniej w mojej 'oponie' i boczkach 93-89cm. Za 2 tyg znowu się zmierze i napiszę. na wadze nic nie spadłam, ale to nie ważne
|
|
#2226 |
|
Rozeznanie
|
hej, mam problem ze ściągnięciem programu. Z torrentu bt-chat ściągnęłam folder o nazwie: Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe, ale wszystkie pliki są zapisane w formacie M4V. Na komputerze działa, bo otwieram przez Media Player Classic, ale tam gdzie jest komputer, nie mam miejsce do ćwiczeń. Zgrałam pliki na płytę dvd i mój odtwarzacz w ogóle nie czyta płyty, zgrałam też na pendrive i podłączyłam bezpośrednio do tv, ale też tego nie czyta. Od kiedy zlikwidowali mojego ulubionego torrenta jestem trochę zielona z tymi nowymi i nie mam pojęcia gdzie ściągnąć insanity w innych plikach niż M4V.
|
|
|
|
#2227 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Callanetics Turbo Fire CE ![]() INSANITY 2x ![]() 5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni.. itd itd Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2012-03-10 o 18:44 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2228 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Wczoraj miałam ten lajtowy dzień w środku tygodnia.. i tak się ponapinałam że dzisiaj boli mnie tyłek.. Też tak macie?Cytat:
![]() Cytat:
znaczy się że jeszcze będę mieć dość.. Nie on nie ćwiczy teraz.. Miał jakies akcje ćwiczeniowe kiedyś .. i normalnie to co na nim było efekty widac to masakra.. On krzywi się że ja tak codziennie i że mam bzika bo moge cały czas o tym mówić i w ogóle.. Ale ja to lubie.. pokochałam ruch.. lubie o tym czytać.. szukać sposobów na to czy owo.. Podsumowując to jego wkurza że on chce sobie ze mną usiąść na filmie a ja lecę pofikać ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Przetrwałaś 12 teraz będzie tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
i zapomniałam.. a na nazwach się nie skupiałam tylko lukałam na kartkę i włączłam filmik.. Nie ważne gapa jestem straszna ostatnio i już ![]() Cytat:
Mi się chce ale nie mogę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Cytat:
a uda? mierzyłaś się zanim zaczęłam Insanity? ciekawi mnie ta strefa najbardziej Zgadzam się waga nie ważna ważne obwody
|
|
#2229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o to że JA uważam że l-karnityna nie zadziałała na mnie, ale jeśli ktoś uważa że jemu mogłaby pomóc to lepiej kupić samą l-karnityne taką żeby miała co najmniej 1000 mg w dawce i popić kawą (kofeina), niż jakieś złożone preparaty, które często niestety mają l-karnityny za małe dawki (często 200-300 mg w dawce) Cytat:
tylko syry Też mam taką nadzieję ![]() hahahah no zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja już mam tylko 2 dni do końca 1 miesiąca ![]() Powiem Wam, że widzę poprawę, brzuch sie spłaszczył i mam wrażenie ze nogi też mi zeszczuplały, boczki coraz mniejsze
|
|
#2230 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tylko przy Recovery Cardio.. i tylko po tym ostatnim ![]() oj jest.. ale niestety nie dostałam ciała modelki i muszę o nie walczyć.. fajnie by było po całym dniu walnąć sie na kanapę jednak.. nie można.. robota czeka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2232 |
|
Rozeznanie
|
Heya, ja wczoraj poskakałam przy pure cardio w ramach kenpo x
![]() Powiem tak o wiele bardziej mi się to podoba niż plyometric cardio... w końcu więcej pompek i urozmaicenie, co chwile inne cwiczenie a nie serie z powtórkami. Tylko mam taka uwagę, jak szybko przywykłyście do wysilku, bo ja o ile podczas pierwszego razu z I. dyszała i ledwo żylam o tyle teraz (a raptem to moj 3raz) robie wszystko, oczywiście męcze się ale tak na luzie to robie zakladam, że cieżkie treningi w p90 dają mi tyle mocy, bo progres jest nadzwyczaj duzy ale aż tak ...no nic dzisiaj leniuchuję(ustawowy rest ) i nie trzymam diety bo mam syndrom dnia nastepnego
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do męczenia się to zastanów się czy na prawdę dajesz z siebie max. przy tych ćwiczeniach, z tego co ja rozumiem to za każdym razem powinno się porządnie przećwiczyć a nie na zasadzie np. odniesienia do pierwszego treningu tylko za każdym razem "pushować" mocniej skoro kondycja na to pozwala
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ja miałam teraz 2 tyg przymusowej przerwy, ale od wczoraj już wróciłam do ćwiczeń i znowu zakwasy wróciły 2 tygodnie bez ćwiczeń i od razu bół, pot i łzy (no, nie tak dosłownie ), dlatego stwierdziłam, że mimo, że przed przerwą skończyłam 3 tyg. insanity to teraz i tak zacznę od nowa..ale w sumie, co to za różnica, który to dzień czy tydzień ćwiczeń, ważne, że efekty są a jak tam u Was? ![]() a co do tego co pisała Megi, że teraz wszystko robi na luzie, to też mi się zdaje tak jak Viki1988, że to tak chyba nie powinno być w końcu skoro kondycja na to pozwala to trzeba dawać z siebie jeszcze więcej, ja o ile widzę, że kondycja faktycznie się poprawia, o tyle zawsze próbuje tak ćwiczyć, że zawsze kończę tak samo wymęczona i zasapana a co do ćwiczeń to akurat też najbardziej lubię Pure Cardio chyba
Edytowane przez Kejti_el Czas edycji: 2012-03-12 o 15:01 |
|
|
|
#2235 | |
|
Przyczajenie
|
Proszę bardzo:Skład: 2 kapsułki zawierają: - Wysokoskoncentrowany Ekstrakt zielonej herbaty (green tea ekstract) - 500 mg (w tym EGCG 55% 275 mg) - Citrus Aurantium extract (6,0%) - 334 mg (w tym SYNEFRYNA 20 mg) - Ekstrakt guarany (22%) - 182 mg (w tym kofeina 40 mg) - Caffeine anhydrous 160 mg - Kofeina (razem) - 200 mg - Tyrozyna - 1000 mg - Piperine (95%) BIOPERINE - 5 mg Cytat:
W udach mam idealnie tyle samo ile na początku ćwiczeń - pewnie wynika to z tego, że nogi od zawsze miałam dosyć szczupłe, problemem jest dla mnie tylko ten brzuch więc ciesze się, że to właśnie tu robię postępy ![]() Idę ćwiczyć! )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() strasznie późno wracam do domu.. ćwiczę po nocach.. potem prysznic i już nie wystarcza czasu na film albo wężowy zasypia![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Pierwszego dnia chciałam się zasapać na śmierć.. Zwyzywałam prowadzącego.. Drugiego dnia stwierdziłam że jednak lekkie te ćwiczenia a potem leciało już gładko.. Oczywiście u macham się i w ogóle ale tak po ludzku.. ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- też tak mam.. naginam jak glupia bo wiem że będe miec moment na złapanie oddechu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() a my za chwilę bedziemy się mierzy i porównywać.. i albo się cieszyć albo płakać ![]() Cytat:
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jakoś mi nie po drodze do pasmanterii
Cytat:
![]() Dziewczyny a powiedzcie czy tylko ja mam problem z Insane ABS?? bo ja mam straszny problem z ta pozycją, jak lekko zmienię środek ciężkości to mnie plecy zaczynają boleć (a mam skoliozę więc się trochę boję) no i nogi w zgięciu ( w sensie w stawie biodrowym) mnie diabelnie bolą...Przyznam się że dziś sobie Insane ABS zmieniłam na jeden z treningów z BodyRock Tv przez to wszystko...
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję bardzo spisałaś się ![]() Aaaa no to jak Ty masz malutko w udach to się ciesz Próbowałaś na brzuch 6 Vadera?
|
|
#2239 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak się robi seriami to fakt jest odpoczynek, ale wiem że za chwile będzie to czego nie lubie albo sie obawiam Co do zmęczenia to ... Hmm nie znamy się jeszcze zbyt długo, ale uwierz mi nie byłabym sobą gdybym robiła coś ot tak bo trzeba i na odwal się czuje dokadnei cały wysiłek i daje tyle ile moge, sapie, pocę się jak .... nie powiem jak co tylko, że to nie jest już to samo co na poczatku (np fit test myślałam że mi płuca wyskocza jeszcze dlugo po bolało mnie w klatce i oddychac nie mogłam ) a teraz też jest zadyszka tez jest zmeczenie, też jest ogień ale nie taki jak kiedyś - broń boże nie mówie, ze Insanity to bułka z masłem, ale czuję, że p90x strasznie mocno mnie wzmacnia z treningu na trening czuję się silniejsza moze nie w cisnięciu ciezarów ale własnie w takich wydajnościowych tematachAle wezmę sobie wasze słowa do serca i przy najbliższej okazji postaram sie tak cisnąć jakby od tego zależało moje życie, ile wlezie ![]() Swoją drogą dzisiaj zaczelam tydzien recovery i wg hybrydy p90&insnaity mam robic core cardio, i core cardio&balance jakie macie odczucia po tych ćwiczeniach?? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
hard core Nio właśnie męczę się nie powiem jak cholera, ale nie tak jaj an początku no nic Dobrenko musimy sie teraz bardziej postarać, żeby po treningu nie podnieść sie z podłogi
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
megi, mi broń boze nie chodziło o to ze robisz na odwal
tylko o to że wg. mnie ten program nawet jak jesteś w super formie to może być wymagający bo w gruncie rzeczy chodzi o robienie wszystkich ćwiczeń na maxa ![]() A co do Core and Balance to chyba żadna z dziewczyn z wątku nie robiła tego jeszcze
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się nie obrażam czy coś nic z tych rzeczy nie nie nie, ciesze się, ze wyrazacie swoje zdanie i ostaram sie poprostu bardziej A widzisz przy takich ćwiczeniach progres jest z dnia na dzienJa jutro mam core cardio, a core&balance za trzy dni wiec będziemy razem zdawac relacje w takim razie
|
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego pilnuje żeby zakręcona była To prawda Cytat:
![]() Ja dziś właśnie skończyłam ostatni dzień 1 miesiąca
|
|
#2244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plecy mnie wyjątkowo nie bolą.. musisz jakoś przenieść środek ciężkości na brzuszek.. chyba wiem o co ci chodzi bo łapałam się na tym że napinałam plecy a to trzeba brzuchal.. no ale łatwo mówić.. też miałam problemy z kręgosłupem robilo się dziwne ćwiczenia i jeździło na zabawy z piłką.. okropności Na jaki trening zmieniłaś? Zapodaj linka
|
|
#2245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam na swoim chomiku 7 odcinków w formacie avi. Mogę ustawić darmowy transfer jeśli ktoś chciałby pobrać. A reszty szukałabym na innych chomikach
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, tak jak mówisz, dlatego sobie zmieniłam , zanim się zdążę ustawić w takiej pozycji jak trzeba to czasem mi np. pół serii mija i to takie bez sensu trochę... Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=zKyst...ure=plpp_video na taki i miałam po nim zakwasy
|
|
#2248 | ||||
|
Zadomowienie
|
ale zawsze sobie można ponarzekać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak zepnę poślady to Cytat:
Ja ćwicze tak na Insanity że faktycznie mi niedobrze w trakcie
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie wkleję zdjęć bo te przed i po niczym się nie różnią
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
I- II
switch kicks - 102 - 116 power jacks 57 - 66 power knees 78 - 107 power jumps 40 - 50 globe jumps 12 - 13 suicide jumps 14 - 16 push - up jacks 13 - 13 low plank oblique 60 - 70 I po teście.. największy zawód na czerwono.. ostatnio tak się starałam i tyle juz zrobiłam.. i chyba się za bardzo wycieńczyłam.. ale mimo to chociaż jedną więcej mogłabym zrobić a te 13 zrobiłam ostatkiem sił
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Nie wiem jak przetrwam kolejnych 51 
W połowie się zorientowałam że to robiłam przedwczoraj..
Turbo Fire
CE 

ja dziś zaliczyłam 23 dzień
21.06.2014r.
Jak tylko widzi, ze kamera sie do niej zbliza to probuje pokazac jaka ona kondyche ma, a zauwazylam, ze tez ma momenty i odpoczywa, jak filmuja inna osobe
Mi się chce ale nie mogę

Na jaki trening zmieniłaś? Zapodaj linka