INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 06:49   #2221
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Nie odzywam się, ale ćwiczę dalej, dzisiaj 12 dzień Nie wiem jak przetrwam kolejnych 51

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 12:02   #2222
Dobrenka
Zadomowienie

Wiecie co? Ja jestem normalnie ostatnio nieprzytomna.. Nie dość, że wczoraj nie ćwiczyłam to dzisiaj zrobiłam drugi raz Plyometric Cardio Circuit.. W połowie się zorientowałam że to robiłam przedwczoraj.. Aaa i coś mi się wydaje że też 2 razy zrobiłam Pure Cardio
Nie wiem co się ze mną dzieję.. Jeszcze jakby tego było mało odkąd ćwiczę Insanity to odrzuca mnie od jedzenia.. ogólnie jem bo wypada.. żeby mieć siłę i ogólnie żeby się do czegoś głupiego nie doprowadzić.. i bez przerwy mi niedobrze jak zjem coś robionego na czymkolwiek innym niż kropelka oliwy z oliwek.. a niedajboże coś przetworzonego.. Mam nadzieję że mi to przejdzie i że to przez to że ORG odzwyczaił się od takich "wyskokowych" ćwiczeń
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 14:00   #2223
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Nie odzywam się, ale ćwiczę dalej, dzisiaj 12 dzień Nie wiem jak przetrwam kolejnych 51
Dasz rade ja dziś zaliczyłam 23 dzień
Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Wiecie co? Ja jestem normalnie ostatnio nieprzytomna.. Nie dość, że wczoraj nie ćwiczyłam to dzisiaj zrobiłam drugi raz Plyometric Cardio Circuit.. W połowie się zorientowałam że to robiłam przedwczoraj.. Aaa i coś mi się wydaje że też 2 razy zrobiłam Pure Cardio
Może wydrukuj sobie ta kartkę z ćwiczeniami i zaznaczaj które już zrobiłaś? w ten sposób sie nie pomylisz
Cytat:
Nie wiem co się ze mną dzieję..
Wiesz, ja tez oststnio mam jakiś słaby czas, nie mam na nic energii, 5 min.po tym jak sie obudzę znów chce mi sie spać do ćwiczeń się zmuszam, ale poza tym nic mi się nie chce robić...
Cytat:
Jeszcze jakby tego było mało odkąd ćwiczę Insanity to odrzuca mnie od jedzenia.. ogólnie jem bo wypada.. żeby mieć siłę i ogólnie żeby się do czegoś głupiego nie doprowadzić.. i bez przerwy mi niedobrze jak zjem coś robionego na czymkolwiek innym niż kropelka oliwy z oliwek.. a niedajboże coś przetworzonego.. Mam nadzieję że mi to przejdzie i że to przez to że ORG odzwyczaił się od takich "wyskokowych" ćwiczeń
No ja akurat z jedzeniem nie mam problemów, te ćwiczenia zupelnie kosmicznie mi nakręcają metabolizm, mogłabym jeść co 2 h
Stary 2012-03-09, 18:16   #2224
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Ja lykam l-karnityne na pol godziny przed treningiem i po wypijam czyste bialko.
Zastanawiałm się własnie nad l-karnityną.. myślisz że warto zainwestować?
itd itd
Stary 2012-03-10, 11:10   #2225
Jussa_
Przyczajenie

Cytat:
Zastanawiałm się własnie nad l-karnityną.. myślisz że warto zainwestować?
Ja kupiłam Olimp Thermo Speed Extreme i powiem że mam większą moc podczas ćwiczeń. A potem w nocy nie mogę spać ;P (zawiera dużo kofeiny)

tydzień 3 zaliczony! 4 cm mniej w mojej 'oponie' i boczkach 93-89cm. Za 2 tyg znowu się zmierze i napiszę. na wadze nic nie spadłam, ale to nie ważne
Stary 2012-03-10, 13:25   #2226
duplo
Rozeznanie

hej, mam problem ze ściągnięciem programu. Z torrentu bt-chat ściągnęłam folder o nazwie: Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe, ale wszystkie pliki są zapisane w formacie M4V. Na komputerze działa, bo otwieram przez Media Player Classic, ale tam gdzie jest komputer, nie mam miejsce do ćwiczeń. Zgrałam pliki na płytę dvd i mój odtwarzacz w ogóle nie czyta płyty, zgrałam też na pendrive i podłączyłam bezpośrednio do tv, ale też tego nie czyta. Od kiedy zlikwidowali mojego ulubionego torrenta jestem trochę zielona z tymi nowymi i nie mam pojęcia gdzie ściągnąć insanity w innych plikach niż M4V.
duplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 18:47   #2227
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Tany to ta azjatka ??? Jesli tak to tez jej nie cierpie, strasznie mnie jej miny denerwuja Jak tylko widzi, ze kamera sie do niej zbliza to probuje pokazac jaka ona kondyche ma, a zauwazylam, ze tez ma momenty i odpoczywa, jak filmuja inna osobe
oj tam, stara sie.. Mi nie przeszkadza kompletnie.. Jedyne co o niej mysle to to ze jest imponujaca, ze tak wymiata, a to ze odpoczywa czasem to tylko daje mi nadzieje, ze jest normalna i meczy sie jak kazdy.. Ale kondyche ma boska.. i tak sobie mysle ze pewnie gdyby na mnie "najezdzala" kamera pewnie tez bym naginala.. Ale kazdy moze lubic kogo chce, co nie? :

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja brałam przez moment l-karnitynę i szczerze? chyba nic nie dawała btw. nie wiem czy jest sens kupowania taki suplementów złożonych bo one zwykle średnio składowo są lepiej kupić sobie l-karnitynę (najlepiej 500- 1000 mg na tabletkę)i popić kawą jeśli ktoś koniecznie chce
ja chyba nie strbilam.. Bralas l karnityne ale nie pomagala i lepiej wziasc kupic l karnityne? Ehh sorry prosze o wersje dla 3 latka

Cytat:
No generalnie te jej miny tez mnie denerwują w któryms filmiku robi tak mega głupawe że szkoda słów
kurcze normalnie az sie przygladne
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2012-03-10 o 17:44
Stary 2012-03-11, 14:20   #2228
Dobrenka
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Wczoraj miałam ten lajtowy dzień w środku tygodnia.. i tak się ponapinałam że dzisiaj boli mnie tyłek.. Też tak macie?

Cytat:
Aha ja tam licze po kolei jak jest w rozpisce, bo inaczej pewnie zaraz bym sie pomyliła
mi to mówisz

Cytat:
Też się boje 2 miesiąca czuje że 1 tydzień znowu będzie totalną masakrą
mam nadzieję że ta "masakra" wytopi ze mnie ten cholerny tłuszcz

Cytat:
No ta, ale Ty chyba teraz masz 2 tydzień? ja właśnie 4 zaczęłam
znaczy się że jeszcze będę mieć dość..

Cytat:
Twój mąż też ćwiczy Insana? czy krzywi się na Twoje ćwiczenia?
Nie on nie ćwiczy teraz.. Miał jakies akcje ćwiczeniowe kiedyś .. i normalnie to co na nim było efekty widac to masakra.. On krzywi się że ja tak codziennie i że mam bzika bo moge cały czas o tym mówić i w ogóle.. Ale ja to lubie.. pokochałam ruch.. lubie o tym czytać.. szukać sposobów na to czy owo.. Podsumowując to jego wkurza że on chce sobie ze mną usiąść na filmie a ja lecę pofikać

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Nie wiem jak przetrwam kolejnych 51
Przetrwałaś 12 teraz będzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Może wydrukuj sobie ta kartkę z ćwiczeniami i zaznaczaj które już zrobiłaś? w ten sposób sie nie pomylisz
wydrukowałam.. tylko raz nie miałam długopisa na wierzchu więc stwierdziłam, że najpierw poćwicze a potem wykreślę.. i jak skończyłam ćwiczenia to poleciałam pod prysznic bo wężowy gonił i zapomniałam.. a na nazwach się nie skupiałam tylko lukałam na kartkę i włączłam filmik.. Nie ważne gapa jestem straszna ostatnio i już

Cytat:
Wiesz, ja tez oststnio mam jakiś słaby czas, nie mam na nic energii, 5 min.po tym jak sie obudzę znów chce mi sie spać do ćwiczeń się zmuszam, ale poza tym nic mi się nie chce robić...
myślisz że to jakieś takie "przedwiośnie" nas łapie Mi się chce ale nie mogę

Cytat:
No ja akurat z jedzeniem nie mam problemów, te ćwiczenia zupelnie kosmicznie mi nakręcają metabolizm, mogłabym jeść co 2 h
Ja ogólnie jem co 3 h.. i zwykle tak po 2,5 byłam wygłodniałą a teraz nic.. jeść mi się chciało przy CE jak robiłam.. a przy 3 miesiącu to chciałam zeżreć konia z kopytami.. teraz nic

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Jussa_ Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Olimp Thermo Speed Extreme i powiem że mam większą moc podczas ćwiczeń. A potem w nocy nie mogę spać ;P (zawiera dużo kofeiny)
Napiszesz jaki ma skład?

Cytat:
tydzień 3 zaliczony! 4 cm mniej w mojej 'oponie' i boczkach 93-89cm. Za 2 tyg znowu się zmierze i napiszę. na wadze nic nie spadłam, ale to nie ważne
no świetnie a uda? mierzyłaś się zanim zaczęłam Insanity? ciekawi mnie ta strefa najbardziej Zgadzam się waga nie ważna ważne obwody
itd itd
Stary 2012-03-11, 14:36   #2229
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba nie strbilam.. Bralas l karnityne ale nie pomagala i lepiej wziasc kupic l karnityne? Ehh sorry prosze o wersje dla 3 latka
No trochę zamieszałam w sumie xD
Chodziło mi o to że JA uważam że l-karnityna nie zadziałała na mnie, ale jeśli ktoś uważa że jemu mogłaby pomóc to lepiej kupić samą l-karnityne taką żeby miała co najmniej 1000 mg w dawce i popić kawą (kofeina), niż jakieś złożone preparaty, które często niestety mają l-karnityny za małe dawki (często 200-300 mg w dawce)

Cytat:
Cześć dziewczynki Wczoraj miałam ten lajtowy dzień w środku tygodnia.. i tak się ponapinałam że dzisiaj boli mnie tyłek.. Też tak macie?
No mnie właśnie przy Insanie tyłek w ogóle nie boli tylko syry
Cytat:
mam nadzieję że ta "masakra" wytopi ze mnie ten cholerny tłuszcz
Też mam taką nadzieję
Cytat:
znaczy się że jeszcze będę mieć dość..
hahahah no zobaczymy
Cytat:
Nie on nie ćwiczy teraz.. Miał jakies akcje ćwiczeniowe kiedyś .. i normalnie to co na nim było efekty widac to masakra.. On krzywi się że ja tak codziennie i że mam bzika bo moge cały czas o tym mówić i w ogóle.. Ale ja to lubie.. pokochałam ruch.. lubie o tym czytać.. szukać sposobów na to czy owo.. Podsumowując to jego wkurza że on chce sobie ze mną usiąść na filmie a ja lecę pofikać
Oj tam odpoczynek i słodkie lenistwo przy filmie z TŻ też jest fajne
Cytat:
myślisz że to jakieś takie "przedwiośnie" nas łapie Mi się chce ale nie mogę
Nie mam pojęcia, ale z tego co czytam na Wizazu to nie tylko my tak mamy...

A ja już mam tylko 2 dni do końca 1 miesiąca dziś Cardio Recovery zaliczone mimo wczorajszego drinkowania
Powiem Wam, że widzę poprawę, brzuch sie spłaszczył i mam wrażenie ze nogi też mi zeszczuplały, boczki coraz mniejsze
Stary 2012-03-11, 15:11   #2230
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Chodziło mi o to że JA uważam że l-karnityna nie zadziałała na mnie, ale jeśli ktoś uważa że jemu mogłaby pomóc to lepiej kupić samą l-karnityne taką żeby miała co najmniej 1000 mg w dawce i popić kawą (kofeina), niż jakieś złożone preparaty, które często niestety mają l-karnityny za małe dawki (często 200-300 mg w dawce)
Aaaa.. A skąd wiesz jak nie próbowałaś? He? Własnie doszłam do takich samych wniosków. Zastanawiam sie co by zrobiła mi i czy w ogóle by coś zrobiła?

Cytat:
No mnie właśnie przy Insanie tyłek w ogóle nie boli tylko syry
Mnie tylko przy Recovery Cardio.. i tylko po tym ostatnim

Cytat:
Oj tam odpoczynek i słodkie lenistwo przy filmie z TŻ też jest fajne
oj jest.. ale niestety nie dostałam ciała modelki i muszę o nie walczyć.. fajnie by było po całym dniu walnąć sie na kanapę jednak.. nie można.. robota czeka

Cytat:
A ja już mam tylko 2 dni do końca 1 miesiąca dziś Cardio Recovery zaliczone mimo wczorajszego drinkowania
Gratuluje końca miesiąca.. no normalnie ja nie dałabym rady pod wypływem ćwiczyć
Cytat:
Powiem Wam, że widzę poprawę, brzuch sie spłaszczył i mam wrażenie ze nogi też mi zeszczuplały, boczki coraz mniejsze
No to świetnie.. No jak to chyba zeszczuplały.. To nie zmierzyłaś się? Jak to? A kto mi poda progres??
itd itd
Stary 2012-03-11, 15:29   #2231
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa.. A skąd wiesz jak nie próbowałaś? He? Własnie doszłam do takich samych wniosków. Zastanawiam sie co by zrobiła mi i czy w ogóle by coś zrobiła?
No przecież pisałam, ze próbowałam ale jedynie było mi po niej niedobrze podczas ćwiczeń

Cytat:
oj jest.. ale niestety nie dostałam ciała modelki i muszę o nie walczyć.. fajnie by było po całym dniu walnąć sie na kanapę jednak.. nie można.. robota czeka
To najpierw robota a potem film?
Cytat:
Gratuluje końca miesiąca.. no normalnie ja nie dałabym rady pod wypływem ćwiczyć
Nie no przeciez już dziś pod wpływem nie byłam a wczoraj zrobiłam Insana przed wyjściem
Cytat:
No to świetnie.. No jak to chyba zeszczuplały.. To nie zmierzyłaś się? Jak to? A kto mi poda progres??
No wlasnie nie bardzo sie zmierzyłam, tzn. niby tak ale nie mam cm krawieckiego, wiec sie mieszyłam nitką i potem mierzyłam długość zwykłą linijką ale mam zrobione foty z początku, więc jeśli będzie widać na fotach progres to Wam wkleję ale to za 2-3 dni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 15:46   #2232
megi533
Rozeznanie

Heya, ja wczoraj poskakałam przy pure cardio w ramach kenpo x
Powiem tak o wiele bardziej mi się to podoba niż plyometric cardio... w końcu więcej pompek i urozmaicenie, co chwile inne cwiczenie a nie serie z powtórkami. Tylko mam taka uwagę, jak szybko przywykłyście do wysilku, bo ja o ile podczas pierwszego razu z I. dyszała i ledwo żylam o tyle teraz (a raptem to moj 3raz) robie wszystko, oczywiście męcze się ale tak na luzie to robie zakladam, że cieżkie treningi w p90 dają mi tyle mocy, bo progres jest nadzwyczaj duzy ale aż tak ...no nic dzisiaj leniuchuję(ustawowy rest ) i nie trzymam diety bo mam syndrom dnia nastepnego

“Do your best and forget the rest!”
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 12:47   #2233
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Heya, ja wczoraj poskakałam przy pure cardio w ramach kenpo x
Powiem tak o wiele bardziej mi się to podoba niż plyometric cardio... w końcu więcej pompek i urozmaicenie, co chwile inne cwiczenie a nie serie z powtórkami. Tylko mam taka uwagę, jak szybko przywykłyście do wysilku, bo ja o ile podczas pierwszego razu z I. dyszała i ledwo żylam o tyle teraz (a raptem to moj 3raz) robie wszystko, oczywiście męcze się ale tak na luzie to robie zakladam, że cieżkie treningi w p90 dają mi tyle mocy, bo progres jest nadzwyczaj duzy ale aż tak ...no nic dzisiaj leniuchuję(ustawowy rest ) i nie trzymam diety bo mam syndrom dnia nastepnego
No widzisz, każdy woli co innego - ja wolę Pylo albo Power&Resistance właśnie dlatego ze są przerwy, więc się zmuszam do większego wysiłku, bo wiem ze za chwile będzie odpoczynek

A co do męczenia się to zastanów się czy na prawdę dajesz z siebie max. przy tych ćwiczeniach, z tego co ja rozumiem to za każdym razem powinno się porządnie przećwiczyć a nie na zasadzie np. odniesienia do pierwszego treningu tylko za każdym razem "pushować" mocniej skoro kondycja na to pozwala
Stary 2012-03-12, 13:57   #2234
Kejti_el
Raczkowanie

Hej dziewczyny
ja miałam teraz 2 tyg przymusowej przerwy, ale od wczoraj już wróciłam do ćwiczeń i znowu zakwasy wróciły 2 tygodnie bez ćwiczeń i od razu bół, pot i łzy (no, nie tak dosłownie), dlatego stwierdziłam, że mimo, że przed przerwą skończyłam 3 tyg. insanity to teraz i tak zacznę od nowa..ale w sumie, co to za różnica, który to dzień czy tydzień ćwiczeń, ważne, że efekty są
a jak tam u Was?

a co do tego co pisała Megi, że teraz wszystko robi na luzie, to też mi się zdaje tak jak Viki1988, że to tak chyba nie powinno być
w końcu skoro kondycja na to pozwala to trzeba dawać z siebie jeszcze więcej, ja o ile widzę, że kondycja faktycznie się poprawia, o tyle zawsze próbuje tak ćwiczyć, że zawsze kończę tak samo wymęczona i zasapana a co do ćwiczeń to akurat też najbardziej lubię Pure Cardio chyba

Edytowane przez Kejti_el
Czas edycji: 2012-03-12 o 14:01
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:18   #2235
Jussa_
Przyczajenie

Cytat:

Napiszesz jaki ma skład?

Proszę bardzo:
Skład:
2 kapsułki zawierają:
- Wysokoskoncentrowany Ekstrakt zielonej herbaty (green tea ekstract) - 500 mg (w tym EGCG 55% 275 mg)
- Citrus Aurantium extract (6,0%) - 334 mg (w tym SYNEFRYNA 20 mg)
- Ekstrakt guarany (22%) - 182 mg (w tym kofeina 40 mg)
- Caffeine anhydrous 160 mg
- Kofeina (razem) - 200 mg
- Tyrozyna - 1000 mg
- Piperine (95%) BIOPERINE - 5 mg

Cytat:

no świetnie a uda? mierzyłaś się zanim zaczęłam Insanity? ciekawi mnie ta strefa najbardziej Zgadzam się waga nie ważna ważne obwody

W udach mam idealnie tyle samo ile na początku ćwiczeń - pewnie wynika to z tego, że nogi od zawsze miałam dosyć szczupłe, problemem jest dla mnie tylko ten brzuch więc ciesze się, że to właśnie tu robię postępy

Idę ćwiczyć! )
Stary 2012-03-12, 15:44   #2236
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No przecież pisałam, ze próbowałam ale jedynie było mi po niej niedobrze podczas ćwiczeń
Przepraszam.. ja chyba na prawde mam jakieś przedwiośnie

Cytat:
To najpierw robota a potem film?
strasznie późno wracam do domu.. ćwiczę po nocach.. potem prysznic i już nie wystarcza czasu na film albo wężowy zasypia

Cytat:
ale mam zrobione foty z początku, więc jeśli będzie widać na fotach progres to Wam wkleję ale to za 2-3 dni
się doczekac nie będe mogła.. kup sobie metr

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Tylko mam taka uwagę, jak szybko przywykłyście do wysilku
Pierwszego dnia chciałam się zasapać na śmierć.. Zwyzywałam prowadzącego.. Drugiego dnia stwierdziłam że jednak lekkie te ćwiczenia a potem leciało już gładko.. Oczywiście u macham się i w ogóle ale tak po ludzku..

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
zmuszam do większego wysiłku, bo wiem ze za chwile będzie odpoczynek
też tak mam.. naginam jak glupia bo wiem że będe miec moment na złapanie oddechu

Cytat:
tylko za każdym razem "pushować" mocniej skoro kondycja na to pozwala
Megi "puszuje" wież mi to jeszcze nie byłaby ona.. ale to hard cor

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Kejti_el Pokaż wiadomość
i znowu zakwasy wróciły 2 tygodnie bez ćwiczeń i od razu bół, pot i łzy
A to zawsze tak

Cytat:
a jak tam u Was?
a my za chwilę bedziemy się mierzy i porównywać.. i albo się cieszyć albo płakać

Cytat:
ja o ile widzę, że kondycja faktycznie się poprawia, o tyle zawsze próbuje tak ćwiczyć, że zawsze kończę tak samo wymęczona i zasapana
Megi też pisze że się męczy itp. tylko własnie pijemy do tego że ta męka nadal jest i wysilek itp. tylko taki do zrobienia do przeskoczenia bo na początku to było takie nie do przerobienia.. cholera ja nie wiem jak to wytłumaczyć.. Teraz Ty si e Megi tłumacz
itd itd
Stary 2012-03-12, 15:52   #2237
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
się doczekac nie będe mogła.. kup sobie metr
No właśnie jakoś mi nie po drodze do pasmanterii
Cytat:
też tak mam.. naginam jak glupia bo wiem że będe miec moment na złapanie oddechu

Dziewczyny a powiedzcie czy tylko ja mam problem z Insane ABS?? bo ja mam straszny problem z ta pozycją, jak lekko zmienię środek ciężkości to mnie plecy zaczynają boleć (a mam skoliozę więc się trochę boję) no i nogi w zgięciu ( w sensie w stawie biodrowym) mnie diabelnie bolą...
Przyznam się że dziś sobie Insane ABS zmieniłam na jeden z treningów z BodyRock Tv przez to wszystko...
Stary 2012-03-12, 16:07   #2238
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:

W udach mam idealnie tyle samo ile na początku ćwiczeń - pewnie wynika to z tego, że nogi od zawsze miałam dosyć szczupłe, problemem jest dla mnie tylko ten brzuch

Dzięki za skład.. Dziwi mnie że l-karnityny nie ma.. składniki zalatują Therm Line II Dziekuję bardzo spisałaś się
Aaaa no to jak Ty masz malutko w udach to się ciesz Próbowałaś na brzuch 6 Vadera?
itd itd
Stary 2012-03-12, 16:52   #2239
megi533
Rozeznanie

Cytat:
No widzisz, każdy woli co innego - ja wolę Pylo albo Power&Resistance właśnie dlatego ze są przerwy, więc się zmuszam do większego wysiłku, bo wiem ze za chwile będzie odpoczynek

A co do męczenia się to zastanów się czy na prawdę dajesz z siebie max. przy tych ćwiczeniach, z tego co ja rozumiem to za każdym razem powinno się porządnie przećwiczyć a nie na zasadzie np. odniesienia do pierwszego treningu tylko za każdym razem "pushować" mocniej skoro kondycja na to pozwala
A ja własnie lubie robić coś z zaskoczenia jak nei wiem co jest następne to cisne ile wlezie a potem sie okazuje, że kolejne ćwiczenie gorsze od poprzedniego a jak się robi seriami to fakt jest odpoczynek, ale wiem że za chwile będzie to czego nie lubie albo sie obawiam Ale dokładnie każdy lubi co innego i nie da się ot tak powiedzieć, ze najlepszy filmik to ten a tamtem najgorszy, każdy ma swoje zdanie
Co do zmęczenia to ... Hmm nie znamy się jeszcze zbyt długo, ale uwierz mi nie byłabym sobą gdybym robiła coś ot tak bo trzeba i na odwal się (oczywiscie zdarza mi sie dzień, ze mi nie lezy ćwiczenie albo jestem potwornie zmeczona i trochę odpuszczam, ale chyba kazdemu sie to czasem zdarza)Poprostu chodzi mi o to, tak jak mówi Dobrenka, nie powiem,że po insanie czuje sie jak po spacerku z pieskiem czuje dokadnei cały wysiłek i daje tyle ile moge, sapie, pocę się jak .... nie powiem jak co tylko, że to nie jest już to samo co na poczatku (np fit test myślałam że mi płuca wyskocza jeszcze dlugo po bolało mnie w klatce i oddychac nie mogłam ) a teraz też jest zadyszka tez jest zmeczenie, też jest ogień ale nie taki jak kiedyś - broń boże nie mówie, ze Insanity to bułka z masłem, ale czuję, że p90x strasznie mocno mnie wzmacnia z treningu na trening czuję się silniejsza moze nie w cisnięciu ciezarów ale własnie w takich wydajnościowych tematach zreszta to cale pure cardio trwa 37minut, a ja od miesiaca ćwicze srednio godzinkę dziennie. Oczywiście nie odpuszczę insana bo jakby nie patrzec potrzebne mi sa takie treningi.
Ale wezmę sobie wasze słowa do serca i przy najbliższej okazji postaram sie tak cisnąć jakby od tego zależało moje życie, ile wlezie
Swoją drogą dzisiaj zaczelam tydzien recovery i wg hybrydy p90&insnaity mam robic core cardio, i core cardio&balance jakie macie odczucia po tych ćwiczeniach??

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
a co do tego co pisała Megi, że teraz wszystko robi na luzie, to też mi się zdaje tak jak Viki1988, że to tak chyba nie powinno być w końcu skoro kondycja na to pozwala to trzeba dawać z siebie jeszcze więcej, ja o ile widzę, że kondycja faktycznie się poprawia, o tyle zawsze próbuje tak ćwiczyć, że zawsze kończę tak samo wymęczona i zasapana a co do ćwiczeń to akurat też najbardziej lubię Pure Cardio chyba
Oki obiecuję, że następnym razem zrobie na 1000 %

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Pierwszego dnia chciałam się zasapać na śmierć.. Zwyzywałam prowadzącego.. Drugiego dnia stwierdziłam że jednak lekkie te ćwiczenia a potem leciało już gładko.. Oczywiście u macham się i w ogóle ale tak po ludzku..

Megi "puszuje" wież mi to jeszcze nie byłaby ona.. ale to hard cor

Megi też pisze że się męczy itp. tylko własnie pijemy do tego że ta męka nadal jest i wysilek itp. tylko taki do zrobienia do przeskoczenia bo na początku to było takie nie do przerobienia.. cholera ja nie wiem jak to wytłumaczyć.. Teraz Ty si e Megi tłumacz
Nio dokładnie tak jak piszesz tez mam takie odczucia

hard core

Nio właśnie męczę się nie powiem jak cholera, ale nie tak jaj an początku no nic Dobrenko musimy sie teraz bardziej postarać, żeby po treningu nie podnieść sie z podłogi może coś w tym jest, że jak nam forma rośnie to my ćwiczeniami musimy ją prześcignąć

Stary 2012-03-12, 17:00   #2240
viki1988
Zakorzenienie

megi, mi broń boze nie chodziło o to ze robisz na odwal tylko o to że wg. mnie ten program nawet jak jesteś w super formie to może być wymagający bo w gruncie rzeczy chodzi o robienie wszystkich ćwiczeń na maxa Ale nie powiem, sama siebie czasem (nawet podświadomie) oszczędzam i szczerze mówić 2 fit test mi uświadomił jak bardzo mogę podnieść poprzeczkę w ćwiczeniach

A co do Core and Balance to chyba żadna z dziewczyn z wątku nie robiła tego jeszcze ja dopiero będę mieć to za 3 dni bo to jest filmik na Recovery Week
Stary 2012-03-12, 17:28   #2241
megi533
Rozeznanie

Cytat:
megi, mi broń boze nie chodziło o to ze robisz na odwal tylko o to że wg. mnie ten program nawet jak jesteś w super formie to może być wymagający bo w gruncie rzeczy chodzi o robienie wszystkich ćwiczeń na maxa Ale nie powiem, sama siebie czasem (nawet podświadomie) oszczędzam i szczerze mówić 2 fit test mi uświadomił jak bardzo mogę podnieść poprzeczkę w ćwiczeniach

A co do Core and Balance to chyba żadna z dziewczyn z wątku nie robiła tego jeszcze ja dopiero będę mieć to za 3 dni bo to jest filmik na Recovery Week
Heh nie spoko, ja też zrozumiałam o co wam chodzi i chyba faktycznie tak jest musze poprostu robić tak jak mówisz na granicy wytrzymałości i choc ostatnio jak skakałam a płytkę odpalam w ps3, to nagle zrobił mi sie czarny ekran w tv-ku bo tak się wszystko trzęsło w domu, że kabel od playstation się odłączył ja się nie obrażam czy coś nic z tych rzeczy nie nie nie, ciesze się, ze wyrazacie swoje zdanie i ostaram sie poprostu bardziej A widzisz przy takich ćwiczeniach progres jest z dnia na dzien
Ja jutro mam core cardio, a core&balance za trzy dni wiec będziemy razem zdawac relacje w takim razie

Stary 2012-03-12, 20:02   #2242
Kejti_el
Raczkowanie

Cytat:

a my za chwilę bedziemy się mierzy i porównywać.. i albo się cieszyć albo płakać

a ja się mierzyc i ważyć będę w czwartek, oby nie było znacznego pogorszenia po tych 2 tyg bez ćwiczeń
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:21   #2243
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze powiedziane
Cytat:
Heh nie spoko, ja też zrozumiałam o co wam chodzi i chyba faktycznie tak jest musze poprostu robić tak jak mówisz na granicy wytrzymałości i choc ostatnio jak skakałam a płytkę odpalam w ps3, to nagle zrobił mi sie czarny ekran w tv-ku bo tak się wszystko trzęsło w domu, że kabel od playstation się odłączył
U mnie też sie wszystko trzęsie zawsze się boje ze woda stojąca koła lapa się przewróci i go zaleje dlatego pilnuje żeby zakręcona była
Cytat:
A widzisz przy takich ćwiczeniach progres jest z dnia na dzien
To prawda
Cytat:
Ja jutro mam core cardio, a core&balance za trzy dni wiec będziemy razem zdawac relacje w takim razie
No dokładnie

Ja dziś właśnie skończyłam ostatni dzień 1 miesiąca z jednej strony sie ciesze bo te filmiki zaczeły już mnie nudzić ,a z drugiej sie boję bo następne to 40 min intensywnego workoutu
Stary 2012-03-14, 11:51   #2244
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a powiedzcie czy tylko ja mam problem z Insane ABS?? bo ja mam straszny problem z ta pozycją, jak lekko zmienię środek ciężkości to mnie plecy zaczynają boleć (a mam skoliozę więc się trochę boję) no i nogi w zgięciu ( w sensie w stawie biodrowym) mnie diabelnie bolą...
Przyznam się że dziś sobie Insane ABS zmieniłam na jeden z treningów z BodyRock Tv przez to wszystko...
Znaczy się ja nie lubię chyba tylko tych brzuszków.. a przy ćwiczeniu kiedy musze podnieść 2 nogi do góry.. to wręcz kołuję Plecy mnie wyjątkowo nie bolą.. musisz jakoś przenieść środek ciężkości na brzuszek.. chyba wiem o co ci chodzi bo łapałam się na tym że napinałam plecy a to trzeba brzuchal.. no ale łatwo mówić.. też miałam problemy z kręgosłupem robilo się dziwne ćwiczenia i jeździło na zabawy z piłką.. okropności Na jaki trening zmieniłaś? Zapodaj linka
itd itd
Stary 2012-03-14, 12:28   #2245
duplo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez duplo Pokaż wiadomość
hej, mam problem ze ściągnięciem programu. Z torrentu bt-chat ściągnęłam folder o nazwie: Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe, ale wszystkie pliki są zapisane w formacie M4V. Na komputerze działa, bo otwieram przez Media Player Classic, ale tam gdzie jest komputer, nie mam miejsce do ćwiczeń. Zgrałam pliki na płytę dvd i mój odtwarzacz w ogóle nie czyta płyty, zgrałam też na pendrive i podłączyłam bezpośrednio do tv, ale też tego nie czyta. Od kiedy zlikwidowali mojego ulubionego torrenta jestem trochę zielona z tymi nowymi i nie mam pojęcia gdzie ściągnąć insanity w innych plikach niż M4V.
podbijam, gdzie ściągnąć insanity w innych plikach niż M4V?
duplo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:43   #2246
Ayati
Rozeznanie

Ja mam na swoim chomiku 7 odcinków w formacie avi. Mogę ustawić darmowy transfer jeśli ktoś chciałby pobrać. A reszty szukałabym na innych chomikach
Ayati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 15:44   #2247
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy się ja nie lubię chyba tylko tych brzuszków.. a przy ćwiczeniu kiedy musze podnieść 2 nogi do góry.. to wręcz kołuję Plecy mnie wyjątkowo nie bolą.. musisz jakoś przenieść środek ciężkości na brzuszek.. chyba wiem o co ci chodzi bo łapałam się na tym że napinałam plecy a to trzeba brzuchal.. no ale łatwo mówić..

No własnie, tak jak mówisz, dlatego sobie zmieniłam , zanim się zdążę ustawić w takiej pozycji jak trzeba to czasem mi np. pół serii mija i to takie bez sensu trochę...
Cytat:
też miałam problemy z kręgosłupem robilo się dziwne ćwiczenia i jeździło na zabawy z piłką.. okropności
ahaha no dokładnie, pamiętam że sie od tego migałam jak mogłam, i szczerze mówiąc uważam że te ćwiczenia to jakaś porażka była, nie wiem kto to w ogóle wymyślił, ale one wg.mnie nic nie dawały no i oczywiście sprzęt był stary i jakiś zakurzony non stop bleeeee....
Cytat:
Na jaki trening zmieniłaś? Zapodaj linka
http://www.youtube.com/watch?v=zKyst...ure=plpp_video
na taki i miałam po nim zakwasy aaa i dodałam jeszcze jedno ćwiczenie więcej, więc wyszło 3 serie x 4 min. (50 sec powtórzeń 10 sec.przerwy) = 12 min. czyli w zasadzie tyle co ma Insan
Stary 2012-03-14, 16:13   #2248
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ale dokładnie każdy lubi co innego
ale zawsze sobie można ponarzekać
Cytat:
(oczywiscie zdarza mi sie dzień, ze mi nie lezy ćwiczenie albo jestem potwornie zmeczona i trochę odpuszczam, ale chyba kazdemu sie to czasem zdarza)
niestety
Cytat:
Poprostu chodzi mi o to, tak jak mówi Dobrenka, nie powiem,że po insanie czuje sie jak po spacerku z pieskiem
to by był hard corowy spacerek
Cytat:
hybrydy p90&insnaity mam robic core cardio, i core cardio&balance jakie macie odczucia po tych ćwiczeniach??
Przyjemne ćwiczonka.. Jak mam zły dzień to mogę pooszukiwac na nich ale jak zepnę poślady to

Cytat:
no nic Dobrenko musimy sie teraz bardziej postarać, żeby po treningu nie podnieść sie z podłogi może coś w tym jest, że jak nam forma rośnie to my ćwiczeniami musimy ją prześcignąć
n ja myślę że mi forma rośnie a nie maleję.. chociaż po I dniu Insanity myślałam że się cofam Ja ćwicze tak na Insanity że faktycznie mi niedobrze w trakcie
itd itd
Stary 2012-03-15, 15:01   #2249
viki1988
Zakorzenienie

Jednak nie wkleję zdjęć bo te przed i po niczym się nie różnią
Stary 2012-03-15, 16:21   #2250
Dobrenka
Zadomowienie

I- II
switch kicks - 102 - 116
power jacks 57 - 66
power knees 78 - 107
power jumps 40 - 50
globe jumps 12 - 13
suicide jumps 14 - 16
push - up jacks 13 - 13
low plank oblique 60 - 70

I po teście.. największy zawód na czerwono.. ostatnio tak się starałam i tyle juz zrobiłam.. i chyba się za bardzo wycieńczyłam.. ale mimo to chociaż jedną więcej mogłabym zrobić a te 13 zrobiłam ostatkiem sił
itd itd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości