|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Chciałam wyraźić moje zdanie na temat lakieru Arabian Glow- sands shimmer. Gdy go dostałam jakieś 3 tygodnie temu, to w butelce kolor bardzo mi się nie podobał- taki pomarańczowy...jestem maniaczka koloru pomarańczowego, ale nie trawię go w makijażu
I dlatego odłożyłam go do szafki...a wczoraj mi się przypominało i stwierdziłam, że spróbuję- i co się okazało? że kolor jest boski Mieni się pięknie Polecam wszystkim A co do żeli Senses- wypróbowałam już prawie wszystkie. Celebrate me- bardzo mi się podoba, wyczuwam w nim cynamon Jednak mojej mamie się nie podoba...tak samo jak Winter Sensation ( to chyba ten sam zapach, albo bardzo zbliżony). Divine Time- uwielbiam- taki ciepły, różany- wielu osobom się jednak nie podoba. Fantastic Day- najlepszy -kwiatowy, słodki. Cool rush- taki męski, nie podoba mi się. Get ready- morski, nie odpowiada mi, słabo wyczuwam ten zapach. My moment- tak jak dziewczyny pisały- usypiający, lawendowy, nie podoba mi się- mam nadzieję, że jakoś go zużyję do końca Re-charge- niestety jeszcze nie znam tego zapachu
|
|
|
|
#8192 |
|
Zadomowienie
|
To prawda,ze serum rozswietlajace sake i ryz daje rozowy polysk ?
|
|
|
|
#8193 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8194 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam ostateczną listę zakupów z 06 i 07 i obiecałam sobie, że na nic więcej nie dam się skusić, a może nawet uda mi się coś usunąć jeśli mi pomożecie:
06: -balsam do stóp -krem na lato z linii Care -2 antyperspiranty Active (promocja 6,90 za jeden, 10,90 za dwa) -krem do pięt w dużej tubie ![]() -krem do rąk z gliceryną -demo Island Vibe -demo kremu do pediciuru 07: -olejek do włosów -maseczka do twarzy z oliwką (tu się poważnie waham, bo właściwie nie potrzebuję nawilżenia, ale strasznie kusi mnie lusterko, a nie mam co dobrać do olejku) -lusterko SPA ![]() -lakier opalizujący z przeceny (i tu pytanie: czy on też tak długo schnie jak te z nail experts? polecacie? bo wiem, że kilka z was kupiło go w zeszłym katalogu) -peeling w płatkach do twarzy -płatki do stóp help... |
|
|
|
#8195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak czytam opinie na kwc wizazanek, że wszystkie antyperspiranty lepią sie, brzydko pachna i nie wchłaniaja- to mi sie noz w kieszeni otwiera Troche techniki i człowiek się gubi |
|
|
|
|
#8197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie mi brudziły ubrania a na dodatek trudno mi to było sprać.. Jakieś pół roku temu mama dała mi tą kulkę, a na jednej bluzce do tej pory są ślady.. A mojej siostrze i mamie ubrań nie brudziły.. dziwne.. może to od materiału zależy?? Wole kupić inną kulkę, innej firmy ;-)
|
|
#8198 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja też:
Z tej listy tylko k05 jest ostateczne, reszta jeszcze może się zmienić K05: - żel limonka i werbena, - żel do golenia sss. K06: - 2 balsamy sss (albo oba różowe, albo 1 różowy, 1 zielony), - senses tropikalny, - sztyft active breathe (bo się skończył a w 05 nie ma), - demo island vibe, - próbki szminek (te za 6 zł), - długopisy z netto, - żel be...kissable z netto (warto go kupić??). K07: - zestaw startowy 25latki, - żel i woda ProXtreme dla męża, - żel tropikalny xxl (jeżeli zapach mnie powali na kolana), - zestaw do wina (tu wielki znak zapytania, bo wcale nie jest mi niezbędnie potrzebny )eh... jak to dobrze, że avon nie jest jedynym źródłem moich dochodów, bo już dawno bym poszła z torbami
|
|
|
|
#8199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dziwne, że jak używałam dwóch innych firm w postaci i żelu i kulki to nie brudziły mi a te z Avonu brudziły
|
|
#8200 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8201 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś nie mam cierpliwości czekać aż kulka się wchłonie, wolę sztyft. ale ten to dopiero potrafi brudzić....
|
|
|
|
#8202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy własnie cool rush jest przeznaczony dla mężczyzn
|
|
|
|
|
#8203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#8204 |
|
Zadomowienie
|
mnie też kulki z avonu brudziły bluzki, a najbardziej wnerwiało mnie to na czarnych. I mimo że kulki używałam jak to zawsze na suchą pache to i tak było to samo. Teraz zakupiłam Rexone do czarnych ubrań i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#8205 |
|
Raczkowanie
|
Mam kulkę Active Sensitive i jest świetna dlatego właśnie chcę skorzystać z tej promocji.
Miałam wcześniej sztyft i po kilku użyciach wyrzuciłąm-masakrycznie brudził ubrania. Zaryzykowałam z kulką i jestem bardzo zadowolona A co do trudno spieralnych plam-też mam takie na kilku bluzkach ale to nie z powodu avonowskich kulek. Używałam przez długi czas Antidralu i po prostu musiałam niedokładnie zmywać go po nocy z pach i najzwyczajniej wyżarł mi ubrania. Także może Ty też używałaś wcześniej jakiś aptecznych "antypotników"
|
|
|
|
#8206 | ||
|
Rozeznanie
|
Mam to serum i jak za cenę 14.90 w demo to śmiało można brac (w katalogu już 22.90)bo jest bardzo fajne
Wystarczy "wypompować" malusieńka kropelkę i starcza na cała twarz..ja tam żadnego połysku różowego na twarzy nie zauważyłam narazie...ale od razu po nałożeniu skóra robi się bardzo jędrna i tak jakby uniesiona..narazie 2 razy użyłam...dziś użyję i przyjrze się czy zostawia choć trochę tego połysku..Cytat:
Cytat:
Ja miałam taki sposób na te avonowskie kulki że ( oczywiście na sucha i czyściutką pache) smarowałam kulką.. z 5 minut chodziłam w bluzce na ramiączkach żeby mi pachy wyschły ale i tak potem zostawał ten biały nalot..a chyba deo powinno byc na skorze nie widoczne..bo niezbyt apetczynie to wygląda jak idzie dziewczyna z białymi plamami pod pachami..a posmarowac się i od razy włożyć bluzke do zabójstwo dla moich ubrań było.. Owszem kulki ładnie pachna i rzeczywiście chronia przed potem..ale to wszystko..teraz mam sztyft rexony i nie narzekam
|
|
#8207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli antyperspiranty tak brudzą ubrania, że nie da się tego sprać, a Antidral wyżarł ubrania - to jak one cudownie muszą działać na naszą skórę
|
|
|
|
|
#8208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowny produkt polecam!
|
|
#8209 |
|
BAN stały
|
Kasiu, mi Antirdal ubrań nie wyżarł (bo go nawet nie stosowałam...), ale autorce zacytowanego przeze mnie postu - tak.
|
|
|
|
#8210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#8211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawie brzmi Pytalam o ten polysk, bo ktoars z dziewczyn pisala,ze taka poswiate zauwazyla ![]() Dla mnie cos takiego zupelnie odpada Jak cos jeszcze zaobserwujesz, daj znac ![]()
|
|
|
|
|
#8212 |
|
Raczkowanie
|
Jej dziewczyny blagam was o pomoc!!! Ten zestaw z niebieska kosmetyczka na ile % opustu jest
bo przy zamowieniu bylo napisane w nawiasie obok nazwy 44,90 a w kwocie 0 to co oni nie licza go w upuście
60..59..58..57..56..55:roll eyes: Edytowane przez Młoda69 Czas edycji: 2007-04-04 o 23:49 Powód: WIOSENNY ZEST.COBO (ZA 44,90) 0,00 0,00 |
|
|
|
#8213 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Myślę, że zestaw ma normalny opust, ale poprostu jest już wyprzedany lub doślą Ci w nst zamówieniu. 0,00 0,00 oznacza, że go nie dostaniesz teraz poprostu.
|
|
|
|
#8214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj składam zamówienie z 5
![]() Dla siebie biorę tylko i wyłącznie krem do stóp z kofeiną, bo dawno mi się już skończył, a przydałby już się na lato I może suszarkę.Razem zamówienie mam tylko na 320zł... Ale jeszcze dzisiaj się okaże na ile całkiem.
|
#8215 |
|
Zadomowienie
|
to jest jakis absurd. antidral jest mocny ale sam go stosowalam i nic mi nie wyzarl.
|
|
#8216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam pytanie czy ktoś wie co jest w zestawie klubu róży tzn chodzi mi o ten zestaw nowości w katalogu 5? bo w plikach nadal jest zawartość zestawu z 4 katalogu a moze ktos juz składał zamówienie i wie ![]() a to że przy nazwie jest 0 zł to pewnie bedzie tak jak z zestawem z morza martwego, to był jakiś błąd czy coś takiego a potem naliczało normalnie |
|
|
|
|
#8217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to wątek o Avonie więc nie ma co offtopować ![]() Ciągle intensywnie myślę jak zmniejszyć koszty z 06 i 07 i jak narazie jestem nawet skłonna zrezygnować z tego lusterka SPA a tym zamym z maseczki z oliwką za jakimś ładnym lusterkiem rozejrzę się na mieście![]() Kobity pomóżcie: kiedy jest pierwszy termin składania zamówienia z 06 na COK? bo nie wiem gdzie patrzeć a chciałabym zamówić od razu wtedy, kiedy pojawi się pierwsza okazja. Może nie będzie braków... |
|
|
|
|
#8218 |
|
Zadomowienie
|
hmm no ale to musial byc chyba bardzooooo delikatny material skoro az tak zareagowalo :|
apropos zamowienia z avonu to ostro poszalama bo dla samejsiebie zamowielam kosmetykow na okolo 200 ale tylko dlatego ze zrobilam zwrot i mi oddadza 77.64 wiec tak stwierdzialam ze zaszaleje i zamowien wiecej.nawet nie poamietam dokladnie co zamowiela, z tego co pamietam to * bylo t: * torebka ta brazowa nowa, * komplet naszyjnik i bransoletka * odzywka do wlosow suchych [bo widzialam same pozytywne komentarze na KWC] * do stop peeling diamentowy [tez dzieki tym komentarzom] * tonik do twarzy [bo mam juz na dni i mam nadzieje ze wystarczy] * szminke zlote piaski hmm no nie pamietam
|
|
#8219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie też, bo juz dawno nie zamawiałam więcej niż 1 rzecz (oprócz 2 pudełeczek płatków do stóp w ostatnim katalogu): 1. błyszczyk Naturally Nude 2. błyszczyk Pink Pleasures 3. krem do stóp z AHA 4. maseczka z glinką peel-off do strefy T (z oferty internetowej) 5. próbki kremu Hydra Radiance na dzień 6. próbki kremu Hydra Radiance na dzień (przed kupnem całego przetestuje )Dużo też wcisnęłam mamie - dużo, bo ona z reguły nie zamawia nic, ale tym razem wcisnęłam jej: 1. Krem do rąk glicerynowy (2 bo jeden na prezent dla babci )2. żel pod prysznic fioletowy SSS 3. balsam intensywnie nawilżający do ciała (ale to na prezent dla babci )4. krem do stóp regulujący pocenie (z oferty internetowej) Ledwo co uzbierałam zamówienia na 20% Od mamy z pracy było wyjątkowo małe zamówienie (23 zł ) ale nic dziwnego bo przed swietami ludzie mają pilniejsze zakupy niż kosmetyki ![]() Mam nadzieje że chociaż wszystko przyjdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

I dlatego odłożyłam go do szafki...a wczoraj mi się przypominało i stwierdziłam, że spróbuję- i co się okazało? że kolor jest boski
Mieni się pięknie
Polecam wszystkim
Re-charge- niestety jeszcze nie znam tego zapachu

Troche techniki i człowiek się gubi 

bo przy zamowieniu bylo napisane w nawiasie obok nazwy 44,90 a w kwocie 0
) ale nic dziwnego bo przed swietami ludzie mają pilniejsze zakupy niż kosmetyki