Wszystko o Avonie - Część II - Strona 274 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-04, 18:34   #8191
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Chciałam wyraźić moje zdanie na temat lakieru Arabian Glow- sands shimmer. Gdy go dostałam jakieś 3 tygodnie temu, to w butelce kolor bardzo mi się nie podobał- taki pomarańczowy...jestem maniaczka koloru pomarańczowego, ale nie trawię go w makijażu I dlatego odłożyłam go do szafki...a wczoraj mi się przypominało i stwierdziłam, że spróbuję- i co się okazało? że kolor jest boski Mieni się pięknie Polecam wszystkim

A co do żeli Senses- wypróbowałam już prawie wszystkie. Celebrate me- bardzo mi się podoba, wyczuwam w nim cynamon Jednak mojej mamie się nie podoba...tak samo jak Winter Sensation ( to chyba ten sam zapach, albo bardzo zbliżony). Divine Time- uwielbiam- taki ciepły, różany- wielu osobom się jednak nie podoba. Fantastic Day- najlepszy -kwiatowy, słodki. Cool rush- taki męski, nie podoba mi się. Get ready- morski, nie odpowiada mi, słabo wyczuwam ten zapach. My moment- tak jak dziewczyny pisały- usypiający, lawendowy, nie podoba mi się- mam nadzieję, że jakoś go zużyję do końca Re-charge- niestety jeszcze nie znam tego zapachu
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:36   #8192
Ptaszysko
Zadomowienie

To prawda,ze serum rozswietlajace sake i ryz daje rozowy polysk ?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:41   #8193
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
nawet przyjdzie zestaw SSS Sofr &Firm! piszę, bo wiem, że któraś z Was pisała parę stron temu, że ma ten zestaw w brakach. Ja zamawiałam wczoraj i będę miała
To ja miałam w brakach. Ale cos im sie walneło i napisali ze bedzie ten zestaw
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:47   #8194
varda
Raczkowanie

zrobiłam ostateczną listę zakupów z 06 i 07 i obiecałam sobie, że na nic więcej nie dam się skusić, a może nawet uda mi się coś usunąć jeśli mi pomożecie:

06:
-balsam do stóp
-krem na lato z linii Care
-2 antyperspiranty Active (promocja 6,90 za jeden, 10,90 za dwa)
-krem do pięt w dużej tubie
-krem do rąk z gliceryną
-demo Island Vibe
-demo kremu do pediciuru

07:
-olejek do włosów
-maseczka do twarzy z oliwką (tu się poważnie waham, bo właściwie nie potrzebuję nawilżenia, ale strasznie kusi mnie lusterko, a nie mam co dobrać do olejku)
-lusterko SPA
-lakier opalizujący z przeceny (i tu pytanie: czy on też tak długo schnie jak te z nail experts? polecacie? bo wiem, że kilka z was kupiło go w zeszłym katalogu)
-peeling w płatkach do twarzy
-płatki do stóp

help...

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 18:56   #8195
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
zrobiłam ostateczną listę zakupów z 06 i 07 i obiecałam sobie, że na nic więcej nie dam się skusić, a może nawet uda mi się coś usunąć jeśli mi pomożecie:

06:
-balsam do stóp
-krem na lato z linii Care
-2 antyperspiranty Active (promocja 6,90 za jeden, 10,90 za dwa)
-krem do pięt w dużej tubie
-krem do rąk z gliceryną
-demo Island Vibe
-demo kremu do pediciuru

07:
-olejek do włosów
-maseczka do twarzy z oliwką (tu się poważnie waham, bo właściwie nie potrzebuję nawilżenia, ale strasznie kusi mnie lusterko, a nie mam co dobrać do olejku)
-lusterko SPA
-lakier opalizujący z przeceny (i tu pytanie: czy on też tak długo schnie jak te z nail experts? polecacie? bo wiem, że kilka z was kupiło go w zeszłym katalogu)
-peeling w płatkach do twarzy
-płatki do stóp

help...
A czy te kulki przypadkiem nie brudzą ubrań? Bo jak tak, to może się powstrzymaj od kupna ich?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:08   #8196
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
A czy te kulki przypadkiem nie brudzą ubrań? Bo jak tak, to może się powstrzymaj od kupna ich?
Ja mam kulki o zapachu extraordinary i nie plamia ubrań. Trzeba wiedzieć jak uzywac antyperspirant. Pacha musi być czysta- przemyta przed uzyciem kulki, sucha i dopiero wtedy powinno się uzywac antyperspirant. Normalne, że zanim skóra wchłonie to mija jakis czas

Ale jak czytam opinie na kwc wizazanek, że wszystkie antyperspiranty lepią sie, brzydko pachna i nie wchłaniaja- to mi sie noz w kieszeni otwiera Troche techniki i człowiek się gubi
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:08   #8197
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Jasne, że brudzą!!
W każdym bądź razie mi brudziły ubrania a na dodatek trudno mi to było sprać.. Jakieś pół roku temu mama dała mi tą kulkę, a na jednej bluzce do tej pory są ślady.. A mojej siostrze i mamie ubrań nie brudziły.. dziwne.. może to od materiału zależy??
Wole kupić inną kulkę, innej firmy ;-)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 19:10   #8198
margo80
Zakorzenienie

Dobra, to ja też:

Z tej listy tylko k05 jest ostateczne, reszta jeszcze może się zmienić

K05:
- żel limonka i werbena,
- żel do golenia sss.

K06:
- 2 balsamy sss (albo oba różowe, albo 1 różowy, 1 zielony),
- senses tropikalny,
- sztyft active breathe (bo się skończył a w 05 nie ma),
- demo island vibe,
- próbki szminek (te za 6 zł),
- długopisy z netto,
- żel be...kissable z netto (warto go kupić??).

K07:
- zestaw startowy 25latki,
- żel i woda ProXtreme dla męża,
- żel tropikalny xxl (jeżeli zapach mnie powali na kolana),
- zestaw do wina (tu wielki znak zapytania, bo wcale nie jest mi niezbędnie potrzebny )

eh... jak to dobrze, że avon nie jest jedynym źródłem moich dochodów, bo już dawno bym poszła z torbami

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:12   #8199
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja mam kulki o zapachu extraordinary i nie plamia ubrań. Trzeba wiedzieć jak uzywac antyperspirant. Pacha musi być czysta- przemyta przed uzyciem kulki, sucha i dopiero wtedy powinno się uzywac antyperspirant. Normalne, że zanim skóra wchłonie to mija jakis czas

Ale jak czytam opinie na kwc wizazanek, że wszystkie antyperspiranty lepią sie, brzydko pachna i nie wchłaniaja- to mi sie noz w kieszeni otwiera Troche techniki i człowiek się gubi
ja tam wiem jak sie używa antyperspirantów;]
tylko dziwne, że jak używałam dwóch innych firm w postaci i żelu i kulki to nie brudziły mi a te z Avonu brudziły
Stary 2007-04-04, 19:16   #8200
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
tylko dziwne, że jak używałam dwóch innych firm w postaci i żelu i kulki to nie brudziły mi a te z Avonu brudziły
Ja używam kulek z Avonu i wcale nie brudzą.Jak ktoś napisał wczesniej trzeba wiedziac jak używac.
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:32   #8201
margo80
Zakorzenienie

a ja jakoś nie mam cierpliwości czekać aż kulka się wchłonie, wolę sztyft. ale ten to dopiero potrafi brudzić....

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:36   #8202
Rayka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Chciałam wyraźić moje zdanie na temat lakieru Arabian Glow- sands shimmer. Gdy go dostałam jakieś 3 tygodnie temu, to w butelce kolor bardzo mi się nie podobał- taki pomarańczowy...jestem maniaczka koloru pomarańczowego, ale nie trawię go w makijażu I dlatego odłożyłam go do szafki...a wczoraj mi się przypominało i stwierdziłam, że spróbuję- i co się okazało? że kolor jest boski Mieni się pięknie Polecam wszystkim

A co do żeli Senses- wypróbowałam już prawie wszystkie. Celebrate me- bardzo mi się podoba, wyczuwam w nim cynamon Jednak mojej mamie się nie podoba...tak samo jak Winter Sensation ( to chyba ten sam zapach, albo bardzo zbliżony). Divine Time- uwielbiam- taki ciepły, różany- wielu osobom się jednak nie podoba. Fantastic Day- najlepszy -kwiatowy, słodki. Cool rush- taki męski, nie podoba mi się. Get ready- morski, nie odpowiada mi, słabo wyczuwam ten zapach. My moment- tak jak dziewczyny pisały- usypiający, lawendowy, nie podoba mi się- mam nadzieję, że jakoś go zużyję do końca Re-charge- niestety jeszcze nie znam tego zapachu

Kiedy własnie cool rush jest przeznaczony dla mężczyzn

To już 9 lat razem

http://www.suwaczek.pl/cache/607ef315c4.png
Rayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 19:38   #8203
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Tez tak robie, ale nadal brudza mi ubrania kulki, nie tylko te z Avonu... Teraz przeniosłam się na sztyfty.

Cytat:
Jasne, że brudzą!!
W każdym bądź razie mi brudziły ubrania a na dodatek trudno mi to było sprać.. Jakieś pół roku temu mama dała mi tą kulkę, a na jednej bluzce do tej pory są ślady.. A mojej siostrze i mamie ubrań nie brudziły.. dziwne.. może to od materiału zależy??
Ehh...

Stary 2007-04-04, 19:40   #8204
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

mnie też kulki z avonu brudziły bluzki, a najbardziej wnerwiało mnie to na czarnych. I mimo że kulki używałam jak to zawsze na suchą pache to i tak było to samo. Teraz zakupiłam Rexone do czarnych ubrań i jestem bardzo zadowolona

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 20:12   #8205
varda
Raczkowanie

Mam kulkę Active Sensitive i jest świetna dlatego właśnie chcę skorzystać z tej promocji.

Miałam wcześniej sztyft i po kilku użyciach wyrzuciłąm-masakrycznie brudził ubrania. Zaryzykowałam z kulką i jestem bardzo zadowolona A co do trudno spieralnych plam-też mam takie na kilku bluzkach ale to nie z powodu avonowskich kulek. Używałam przez długi czas Antidralu i po prostu musiałam niedokładnie zmywać go po nocy z pach i najzwyczajniej wyżarł mi ubrania. Także może Ty też używałaś wcześniej jakiś aptecznych "antypotników"

Stary 2007-04-04, 20:32   #8206
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
To prawda,ze serum rozswietlajace sake i ryz daje rozowy polysk ?
Mam to serum i jak za cenę 14.90 w demo to śmiało można brac (w katalogu już 22.90)bo jest bardzo fajne Wystarczy "wypompować" malusieńka kropelkę i starcza na cała twarz..ja tam żadnego połysku różowego na twarzy nie zauważyłam narazie...ale od razu po nałożeniu skóra robi się bardzo jędrna i tak jakby uniesiona..narazie 2 razy użyłam...dziś użyję i przyjrze się czy zostawia choć trochę tego połysku..

Cytat:
z
help...
Kupiłam teraz Sand Shimmer i kolorek bardzo fajny w zależności od swiatła i pory dnia przybiera różna barwę...wysycha normalnie..ani bardzo długo ani z prędkościa błyskawicy..jedyną wadą jest to że szybko się ściera na koncówkach..( ale nie odpryskuje!!!) fakt może temu że paznokietki malowałam samym lakierem bez żadnych odżywek..

Cytat:
Jasne, że brudzą!!
Co do tych avonowskich kulek ( tych z linii zapachowych jak celebre itp)...to ja i moja mama zużyłyśmy tego trochę..i postanowiłam że więcej ich nie kupię..mimo iż sa tanie..wole dołyżyc i kupić z innej firmy..zresztą przeżuciłam się teraz na sztyfty..
Ja miałam taki sposób na te avonowskie kulki że ( oczywiście na sucha i czyściutką pache) smarowałam kulką.. z 5 minut chodziłam w bluzce na ramiączkach żeby mi pachy wyschły ale i tak potem zostawał ten biały nalot..a chyba deo powinno byc na skorze nie widoczne..bo niezbyt apetczynie to wygląda jak idzie dziewczyna z białymi plamami pod pachami..a posmarowac się i od razy włożyć bluzke do zabójstwo dla moich ubrań było..
Owszem kulki ładnie pachna i rzeczywiście chronia przed potem..ale to wszystko..teraz mam sztyft rexony i nie narzekam

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 20:47   #8207
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Miałam wcześniej sztyft i po kilku użyciach wyrzuciłąm-masakrycznie brudził ubrania. Zaryzykowałam z kulką i jestem bardzo zadowolona A co do trudno spieralnych plam-też mam takie na kilku bluzkach ale to nie z powodu avonowskich kulek. Używałam przez długi czas Antidralu i po prostu musiałam niedokładnie zmywać go po nocy z pach i najzwyczajniej wyżarł mi ubrania. Także może Ty też używałaś wcześniej jakiś aptecznych "antypotników"
Tak się zastanawiam.
Jeżeli antyperspiranty tak brudzą ubrania, że nie da się tego sprać, a Antidral wyżarł ubrania - to jak one cudownie muszą działać na naszą skórę
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 21:06   #8208
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam.
Jeżeli antyperspiranty tak brudzą ubrania, że nie da się tego sprać, a Antidral wyżarł ubrania - to jak one cudownie muszą działać na naszą skórę
Szto prosze xD?!? Ja tam nie zauwazylam (na szczescie!!) zeby mi ubrania wyzarl Cudowny produkt polecam!
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 21:12   #8209
calkiem-spoko
BAN stały

Kasiu, mi Antirdal ubrań nie wyżarł (bo go nawet nie stosowałam...), ale autorce zacytowanego przeze mnie postu - tak.
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 21:15   #8210
KassiaKonsultantka
Raczkowanie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Kasiu, mi Antirdal ubrań nie wyżarł (bo go nawet nie stosowałam...), ale autorce zacytowanego przeze mnie postu - tak.
Respekt
KassiaKonsultantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 22:02   #8211
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Mam to serum i jak za cenę 14.90 w demo to śmiało można brac (w katalogu już 22.90)bo jest bardzo fajne Wystarczy "wypompować" malusieńka kropelkę i starcza na cała twarz..ja tam żadnego połysku różowego na twarzy nie zauważyłam narazie...ale od razu po nałożeniu skóra robi się bardzo jędrna i tak jakby uniesiona..narazie 2 razy użyłam...dziś użyję i przyjrze się czy zostawia choć trochę tego połysku..

Ciekawie brzmi

Pytalam o ten polysk, bo ktoars z dziewczyn pisala,ze taka poswiate zauwazyla
Dla mnie cos takiego zupelnie odpada

Jak cos jeszcze zaobserwujesz, daj znac
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 22:43   #8212
Młoda69
Raczkowanie

GG do Młoda69

Jej dziewczyny blagam was o pomoc!!! Ten zestaw z niebieska kosmetyczka na ile % opustu jest bo przy zamowieniu bylo napisane w nawiasie obok nazwy 44,90 a w kwocie 0 to co oni nie licza go w upuście

Edytowane przez Młoda69
Czas edycji: 2007-04-04 o 22:49 Powód: WIOSENNY ZEST.COBO (ZA 44,90) 0,00 0,00
Młoda69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 05:34   #8213
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Młoda69 Pokaż wiadomość
Jej dziewczyny blagam was o pomoc!!! Ten zestaw z niebieska kosmetyczka na ile % opustu jest bo przy zamowieniu bylo napisane w nawiasie obok nazwy 44,90 a w kwocie 0 to co oni nie licza go w upuście
Myślę, że zestaw ma normalny opust, ale poprostu jest już wyprzedany lub doślą Ci w nst zamówieniu. 0,00 0,00 oznacza, że go nie dostaniesz teraz poprostu.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 06:47   #8214
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dzisiaj składam zamówienie z 5
Dla siebie biorę tylko i wyłącznie krem do stóp z kofeiną, bo dawno mi się już skończył, a przydałby już się na lato I może suszarkę.
Razem zamówienie mam tylko na 320zł... Ale jeszcze dzisiaj się okaże na ile całkiem.

Stary 2007-04-05, 07:39   #8215
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez KassiaKonsultantka Pokaż wiadomość
Szto prosze xD?!? Ja tam nie zauwazylam (na szczescie!!) zeby mi ubrania wyzarl Cudowny produkt polecam!
to jest jakis absurd. antidral jest mocny ale sam go stosowalam i nic mi nie wyzarl.
Stary 2007-04-05, 08:05   #8216
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Młoda69 Pokaż wiadomość
zewstaw jest na 10 % na pewno
a ja mam pytanie czy ktoś wie co jest w zestawie klubu róży tzn chodzi mi o ten zestaw nowości w katalogu 5?
bo w plikach nadal jest zawartość zestawu z 4 katalogu a moze ktos juz składał zamówienie i wie
a to że przy nazwie jest 0 zł to pewnie bedzie tak jak z zestawem z morza martwego, to był jakiś błąd czy coś takiego a potem naliczało normalnie
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 08:56   #8217
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
to jest jakis absurd. antidral jest mocny ale sam go stosowalam i nic mi nie wyzarl.
to nie jest żaden absurd. Różne substancje różnie działają na różne tkaniny. Osobiście znam osoby, które i ubrania i skórę mają w porządku po antidralu, ale znam i takie, którym wyżera ubrania i bardzo podrażnia pachy. Także nie ma co zaciekle bronić ani besztać tylko po prostu wymieniać się doświadczeniami z racji tego, że każdy jest inny i na każdego działa co innego.
Ale to wątek o Avonie więc nie ma co offtopować
Ciągle intensywnie myślę jak zmniejszyć koszty z 06 i 07 i jak narazie jestem nawet skłonna zrezygnować z tego lusterka SPA a tym zamym z maseczki z oliwką za jakimś ładnym lusterkiem rozejrzę się na mieście

Kobity pomóżcie: kiedy jest pierwszy termin składania zamówienia z 06 na COK? bo nie wiem gdzie patrzeć a chciałabym zamówić od razu wtedy, kiedy pojawi się pierwsza okazja. Może nie będzie braków...

Stary 2007-04-05, 09:13   #8218
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

hmm no ale to musial byc chyba bardzooooo delikatny material skoro az tak zareagowalo :|

apropos zamowienia z avonu to ostro poszalama bo dla samejsiebie zamowielam kosmetykow na okolo 200 ale tylko dlatego ze zrobilam zwrot i mi oddadza 77.64 wiec tak stwierdzialam ze zaszaleje i zamowien wiecej.

nawet nie poamietam dokladnie co zamowiela, z tego co pamietam to * bylo t:
* torebka ta brazowa nowa,
* komplet naszyjnik i bransoletka
* odzywka do wlosow suchych [bo widzialam same pozytywne komentarze na KWC]
* do stop peeling diamentowy [tez dzieki tym komentarzom]
* tonik do twarzy [bo mam juz na dni i mam nadzieje ze wystarczy]
* szminke zlote piaski
hmm no nie pamietam
Stary 2007-04-05, 09:27   #8219
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie piłam pdo Ciebie TO była moja dygresja nt opinii na kwc
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 09:32   #8220
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
hmm no ale to musial byc chyba bardzooooo delikatny material skoro az tak zareagowalo :|

apropos zamowienia z avonu to ostro poszalama bo dla samejsiebie zamowielam kosmetykow na okolo 200 ale tylko dlatego ze zrobilam zwrot i mi oddadza 77.64 wiec tak stwierdzialam ze zaszaleje i zamowien wiecej.

nawet nie poamietam dokladnie co zamowiela, z tego co pamietam to * bylo t:
* torebka ta brazowa nowa,
* komplet naszyjnik i bransoletka
* odzywka do wlosow suchych [bo widzialam same pozytywne komentarze na KWC]
* do stop peeling diamentowy [tez dzieki tym komentarzom]
* tonik do twarzy [bo mam juz na dni i mam nadzieje ze wystarczy]
* szminke zlote piaski
hmm no nie pamietam
rzeczywiście zaszalałaś

Ja w sumie też, bo juz dawno nie zamawiałam więcej niż 1 rzecz (oprócz 2 pudełeczek płatków do stóp w ostatnim katalogu):

1. błyszczyk Naturally Nude
2. błyszczyk Pink Pleasures
3. krem do stóp z AHA
4. maseczka z glinką peel-off do strefy T (z oferty internetowej)
5. próbki kremu Hydra Radiance na dzień
6. próbki kremu Hydra Radiance na dzień (przed kupnem całego przetestuje )

Dużo też wcisnęłam mamie - dużo, bo ona z reguły nie zamawia nic, ale tym razem wcisnęłam jej:

1. Krem do rąk glicerynowy (2 bo jeden na prezent dla babci )
2. żel pod prysznic fioletowy SSS
3. balsam intensywnie nawilżający do ciała (ale to na prezent dla babci )
4. krem do stóp regulujący pocenie (z oferty internetowej)

Ledwo co uzbierałam zamówienia na 20% Od mamy z pracy było wyjątkowo małe zamówienie (23 zł) ale nic dziwnego bo przed swietami ludzie mają pilniejsze zakupy niż kosmetyki

Mam nadzieje że chociaż wszystko przyjdzie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości