|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Chciałam wyraźić moje zdanie na temat lakieru Arabian Glow- sands shimmer. Gdy go dostałam jakieś 3 tygodnie temu, to w butelce kolor bardzo mi się nie podobał- taki pomarańczowy...jestem maniaczka koloru pomarańczowego, ale nie trawię go w makijażu
![]() ![]() ![]() ![]() A co do żeli Senses- wypróbowałam już prawie wszystkie. Celebrate me- bardzo mi się podoba, wyczuwam w nim cynamon ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8192 |
Zadomowienie
|
To prawda,ze serum rozswietlajace sake i ryz daje rozowy polysk ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8193 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8194 |
Raczkowanie
|
zrobiłam ostateczną listę zakupów z 06 i 07 i obiecałam sobie, że na nic więcej nie dam się skusić, a może nawet uda mi się coś usunąć jeśli mi pomożecie:
06: -balsam do stóp -krem na lato z linii Care -2 antyperspiranty Active (promocja 6,90 za jeden, 10,90 za dwa) -krem do pięt w dużej tubie ![]() -krem do rąk z gliceryną -demo Island Vibe -demo kremu do pediciuru 07: -olejek do włosów -maseczka do twarzy z oliwką (tu się poważnie waham, bo właściwie nie potrzebuję nawilżenia, ale strasznie kusi mnie lusterko, a nie mam co dobrać do olejku) -lusterko SPA ![]() -lakier opalizujący z przeceny (i tu pytanie: czy on też tak długo schnie jak te z nail experts? polecacie? bo wiem, że kilka z was kupiło go w zeszłym katalogu) -peeling w płatkach do twarzy -płatki do stóp help... |
![]() ![]() |
![]() |
#8195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak czytam opinie na kwc wizazanek, że wszystkie antyperspiranty lepią sie, brzydko pachna i nie wchłaniaja- to mi sie noz w kieszeni otwiera ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie mi brudziły ubrania a na dodatek trudno mi to było sprać.. Jakieś pół roku temu mama dała mi tą kulkę, a na jednej bluzce do tej pory są ślady.. A mojej siostrze i mamie ubrań nie brudziły.. dziwne.. może to od materiału zależy?? Wole kupić inną kulkę, innej firmy ;-)
![]() |
#8198 |
Zakorzenienie
|
Dobra, to ja też:
Z tej listy tylko k05 jest ostateczne, reszta jeszcze może się zmienić K05: - żel limonka i werbena, - żel do golenia sss. K06: - 2 balsamy sss (albo oba różowe, albo 1 różowy, 1 zielony), - senses tropikalny, - sztyft active breathe (bo się skończył a w 05 nie ma), - demo island vibe, - próbki szminek (te za 6 zł), - długopisy z netto, - żel be...kissable z netto (warto go kupić??). K07: - zestaw startowy 25latki, - żel i woda ProXtreme dla męża, - żel tropikalny xxl (jeżeli zapach mnie powali na kolana), - zestaw do wina (tu wielki znak zapytania, bo wcale nie jest mi niezbędnie potrzebny ![]() eh... jak to dobrze, że avon nie jest jedynym źródłem moich dochodów, bo już dawno bym poszła z torbami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dziwne, że jak używałam dwóch innych firm w postaci i żelu i kulki to nie brudziły mi a te z Avonu brudziły ![]()
![]() |
#8200 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8201 |
Zakorzenienie
|
a ja jakoś nie mam cierpliwości czekać aż kulka się wchłonie, wolę sztyft. ale ten to dopiero potrafi brudzić....
|
![]() ![]() |
![]() |
#8202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy własnie cool rush jest przeznaczony dla mężczyzn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#8204 |
Zadomowienie
|
mnie też kulki z avonu brudziły bluzki, a najbardziej wnerwiało mnie to na czarnych. I mimo że kulki używałam jak to zawsze na suchą pache to i tak było to samo. Teraz zakupiłam Rexone do czarnych ubrań i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8205 |
Raczkowanie
|
Mam kulkę Active Sensitive i jest świetna dlatego właśnie chcę skorzystać z tej promocji.
Miałam wcześniej sztyft i po kilku użyciach wyrzuciłąm-masakrycznie brudził ubrania. Zaryzykowałam z kulką i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8206 | ||
Rozeznanie
|
Mam to serum i jak za cenę 14.90 w demo to śmiało można brac (w katalogu już 22.90)bo jest bardzo fajne
![]() Cytat:
Cytat:
Ja miałam taki sposób na te avonowskie kulki że ( oczywiście na sucha i czyściutką pache) smarowałam kulką.. z 5 minut chodziłam w bluzce na ramiączkach żeby mi pachy wyschły ale i tak potem zostawał ten biały nalot..a chyba deo powinno byc na skorze nie widoczne..bo niezbyt apetczynie to wygląda jak idzie dziewczyna z białymi plamami pod pachami..a posmarowac się i od razy włożyć bluzke do zabójstwo dla moich ubrań było.. Owszem kulki ładnie pachna i rzeczywiście chronia przed potem..ale to wszystko..teraz mam sztyft rexony i nie narzekam ![]()
![]() |
#8207 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli antyperspiranty tak brudzą ubrania, że nie da się tego sprać, a Antidral wyżarł ubrania - to jak one cudownie muszą działać na naszą skórę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8208 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8209 |
BAN stały
|
Kasiu, mi Antirdal ubrań nie wyżarł (bo go nawet nie stosowałam...), ale autorce zacytowanego przeze mnie postu - tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8210 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawie brzmi ![]() Pytalam o ten polysk, bo ktoars z dziewczyn pisala,ze taka poswiate zauwazyla ![]() Dla mnie cos takiego zupelnie odpada ![]() Jak cos jeszcze zaobserwujesz, daj znac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8212 |
Raczkowanie
|
Jej dziewczyny blagam was o pomoc!!! Ten zestaw z niebieska kosmetyczka na ile % opustu jest
![]() ![]() ![]()
60..59..58..57..56..55:roll eyes: Edytowane przez Młoda69 Czas edycji: 2007-04-04 o 22:49 Powód: WIOSENNY ZEST.COBO (ZA 44,90) 0,00 0,00 |
![]() ![]() |
![]() |
#8213 |
Czekam na Ragnarok
|
Myślę, że zestaw ma normalny opust, ale poprostu jest już wyprzedany lub doślą Ci w nst zamówieniu. 0,00 0,00 oznacza, że go nie dostaniesz teraz poprostu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8214 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj składam zamówienie z 5
![]() Dla siebie biorę tylko i wyłącznie krem do stóp z kofeiną, bo dawno mi się już skończył, a przydałby już się na lato ![]() Razem zamówienie mam tylko na 320zł... Ale jeszcze dzisiaj się okaże na ile całkiem.
#8215 |
Zadomowienie
|
to jest jakis absurd. antidral jest mocny ale sam go stosowalam i nic mi nie wyzarl.
#8216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam pytanie czy ktoś wie co jest w zestawie klubu róży tzn chodzi mi o ten zestaw nowości w katalogu 5? bo w plikach nadal jest zawartość zestawu z 4 katalogu a moze ktos juz składał zamówienie i wie ![]() a to że przy nazwie jest 0 zł to pewnie bedzie tak jak z zestawem z morza martwego, to był jakiś błąd czy coś takiego a potem naliczało normalnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to wątek o Avonie więc nie ma co offtopować ![]() Ciągle intensywnie myślę jak zmniejszyć koszty z 06 i 07 i jak narazie jestem nawet skłonna zrezygnować z tego lusterka SPA a tym zamym z maseczki z oliwką ![]() ![]() Kobity pomóżcie: kiedy jest pierwszy termin składania zamówienia z 06 na COK? bo nie wiem gdzie patrzeć a chciałabym zamówić od razu wtedy, kiedy pojawi się pierwsza okazja. Może nie będzie braków... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8218 |
Zadomowienie
|
hmm no ale to musial byc chyba bardzooooo delikatny material skoro az tak zareagowalo :|
apropos zamowienia z avonu to ostro poszalama bo dla samejsiebie zamowielam kosmetykow na okolo 200 ![]() nawet nie poamietam dokladnie co zamowiela, z tego co pamietam to * bylo t: * torebka ta brazowa nowa, * komplet naszyjnik i bransoletka * odzywka do wlosow suchych [bo widzialam same pozytywne komentarze na KWC] * do stop peeling diamentowy [tez dzieki tym komentarzom] * tonik do twarzy [bo mam juz na dni i mam nadzieje ze wystarczy] * szminke zlote piaski hmm no nie pamietam ![]()
#8219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie też, bo juz dawno nie zamawiałam więcej niż 1 rzecz (oprócz 2 pudełeczek płatków do stóp w ostatnim katalogu): 1. błyszczyk Naturally Nude 2. błyszczyk Pink Pleasures 3. krem do stóp z AHA 4. maseczka z glinką peel-off do strefy T (z oferty internetowej) 5. próbki kremu Hydra Radiance na dzień 6. próbki kremu Hydra Radiance na dzień (przed kupnem całego przetestuje ![]() Dużo też wcisnęłam mamie - dużo, bo ona z reguły nie zamawia nic, ale tym razem wcisnęłam jej: 1. Krem do rąk glicerynowy (2 bo jeden na prezent dla babci ![]() 2. żel pod prysznic fioletowy SSS 3. balsam intensywnie nawilżający do ciała (ale to na prezent dla babci ![]() 4. krem do stóp regulujący pocenie (z oferty internetowej) Ledwo co uzbierałam zamówienia na 20% ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że chociaż wszystko przyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.