|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a noz ci sie przyda w przedszkolu ![]() hahahaha ja tez nie moge ![]() :dobra ideee
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
haha dostałam dzis przesyłkę
pieknie pachnie![]() właśnie wróciłam od sąsiadeczki z kawci ![]() aleśmy się nagadały maluch dał popalić słodziak jest rocxzek ma a taki złosnik tyle potrafi i rozumie ![]() ciagle całował i całuski przesyłał i wcinał paluszki jak mu smakowały aaaaaaaa i kupiam dwa drzewka gruszę klapsę i konferencję maż bedzie w naszym sadzie kopał chyba jutro nie moge się doczekać czereśni mamy trzy ollllllllllbrzymie drzewa z przecudnymi czereśniami są tak wielkie jak męski duzy paznokiec w stopie![]() o takie http://www.hanat.pl/edico_3/edico_te.../image_418.jpg tylko większe
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie za mnie jutro o 16 kciuki bo pisze masakryczny egzamin... teraz juz spadam sie uczyc... jeszcze duzo mi zostalo ale noc jest dluga... gorzej ze jutro po egzaminie ide jeszcze na nocke do pracy... masakra... kurde ucze sie od 4 dni a czuje ze nic nie umiem haha
jeszcze duzo rzeczy nawet nie liznelam tyle tego mam :/ ehhh chyba bedzie poprawka ;/
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze
trzymam kciuki ![]() maja jakoś nie wiedziałam jak wam wielkosc okreslic a faceci to mają duze.... paznokcie na stopach
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Chryste Panie ale jestem padnięta. Nadrabiałam Was... dziś ostatni raz pisałam o 12 a Wy tu tyle naskrobałyście. Miałam w pracy taki ruch , że od 12 jak tam poszłam to zjadłam coś o 16:20! Teraz to mnie tak bolą plecy , że szok. Nie mam siły pościelić łóżka , Tż wraca z pracy za godzinę, zaraz musze się zmobilizować i to zrobić. Dzięki dziewczyny na gratulacje ![]() SIS ja Tobie gratuluję 7 tygodniowej Fasolki ![]() Scio nie martw się czasem tam bywa... mózg się wyłącza i tyle, fakt faktem trochę to męczące , bo człowiek się sam na siebie wkurza za bezmyślność ale każdemu zdarza się taki dzień. Annika ... po co pisałaś o tych czereśniach! Ja Cię zabije!! Ja od 3 miesięcy mam takiego smaka ma czereśnie a teraz jak zobaczyłam to zdjęcie to ja mam normalnie CHCICĘ !!! |
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 15 sierpnia, ale też typowa lwica Cytat:
a ja właśnie na basenie byłam a teraz wodę popijam na kolacje. jutro ważenie, trzymajcie kciuki oby coś poszło w dół. Ostatnio ważyłam się dwa albo trzy tygodnie temu. brzuch mi spadł więc chociaż z tego jestem zadowolona. A po ważeniu z przyjaciółką robimy sobie babski wieczór frytki i winko
|
|
#3970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam oddać krew. Masakra- krew mi nie powoli leciała z lewej ręki, więc pielęgniarka zaczęła mi kręcić strzykawką w żyle- myślałam, że ją kopnę!
Wczoraj w ogóle był taki piękny dzień, że przesiedziałam jakiś czas na tarasie u teściów czytając książkę Świeciło słońce, a ja w krótkim rękawku- żyć nie umierać ![]() Asystowałam trochę TŻowi przy wymianie alarmu u teściów- tzn. chodziłam po domu i pobudzałam czujki. Parę razy włączył się alarm i Miłoszek wtedy chciał mi nóżki przez brzuch wypchnąć. Bał się chyba. Potem to powiedziałam TŻowi, a ten wariat przywiózł nam w ramach przeprosin 11 pięknych róż Wczoraj też byliśmy oglądać wózki i chyba się zdecydujemy na chicco for me ![]() Cytat:
Nie ma to jak uprzejmy i elokwentny roznosiciel paczek ![]() I gratuluję- ja to jakoś się nie umiem załapać ![]() Cytat:
![]() kasiu, mały jest słodki i taki cierpliwy do pozowania ![]() Daysy, gratuluję córeczki Nie martw się niczym, jak jest wszystko dobrze Bo tylko dzidziusia stresujesz ![]() Maggie, pięknie- brzuszek już powoli daje o sobie znać ![]() Scio, rzeczywiście, dzień nie do pozazdroszczenia Czasem tak bywa Jutro będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Taka z Ciebie tekściara? ![]() Eeee, szkoda z tą suknią... Ja myślę, że jak by tej dziewczynie bardzo zależało, to przecież 150 zł to nie jest wielka różnica... I dobrze, że się nie dałaś! 1350 zł to najmniejsza cena, jaką możesz zaproponować A tak trochę incognito Tamten avatar jakiś taki jesienny był ![]() Nikt nie mówił, że będzie łatwo ![]() Sambuś, trzymam kciuki mocniuchno
|
|||
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Rybulko.
A masz może linka do tego wózka ... chętnie go zobaczę. Moja koleżanka , która ma synka 2 latka mówi że głębokie wózki sa bezsensu , że lepiej kupić jakąś fajną spacerówkę bo jak jej synek miał 3 miesiące to wcale nie chciał leżeć tak na płask tylko trochę podniesiony. I ona brała spacerówkę rozkładała ją do leżenia i mówi że tak było najlepiej. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany ja bym tam juz trupem leżała Nie cierpie pobierania krwi na sam widok igły mam dość, a jakby mi miała sie wkuwać w dłoń , lub inne miejsca to nie wiem co bym zrobiła
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia ja już wolę z dłoni niż moją mi się wkuwać na chybił trafił, bo "tu wszyscy mają zyły" no a ja nie jestem wszyscy i nie mam
i obrocz odrobiny powietrza nic tam nie znajdą - żywy trup ze mnie
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to możliwe ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
To sie nazywa pozytywne nastawienie Trzymam kciuki zeby jednak tej poprawki nie było Podziwiam osoby które umieją sie uczyć w nocy ja za chiny nie umiałam. Najlepiej mi wchodziło z rana pod wieczór juz mi sie ziewało a w nocy to ani razu mi sie nie udało czegos nawet powtórzyć
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyszłam z tego badania to myślałam że zemdleje. To było już dawno z 4 lata temu. |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba płyną skoro żyję
ale mam tak cieniutkie zyłki, ze ich nie widać, nawet jak mnie ścisną i niby napracuję łapką to i tak nie widać, chociaż podobno czuć jak dotyka.Ech kiedys jedna mi się do ścięgna wbiła, bolało jak cholera i sinior się zrobił wielki![]() Daysy to właśnie tam na jagiellońskiej babka mi chciała krew ze ścięgna pobrać. A najśmieszniejsze jest to, ze u mnie w labie na wiosce bobierają mi z normalnego miejsca bez problemu
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-04-09 o 22:26 |
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ide spać , bo opowiadacie straszne rzeczy
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu nie odważyły się.
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bylam w szpitalu to przekonalam sie jak wazne jest posiadanie zyl na wierzchu ja mam tylko po dwie w kazdej rece z ktorych da sie cos pobrac,a w szpitalu non stop bylam pod kroplowka i pozniej juz nie mieli sie w co wkluwac masakra taki bol....potem juz mnie nawet bolalo jak lek lecial przez zyly wrrrr ale nie prosilam o wymiane bo wiedzialam ze i tak nie znajda zyly...
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie do każdego porodu trza kroplówkę ?! Bo jak tak mówicie o tych żyłach , bólach itd to ja się boję kroplówki. |
|
|
|
|
#3982 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponziej chciałam chociaz mlodszego, a nie mam nikogo ![]() ja tez i jestem z ego powodu dumna, bo zdaje sobie sprawe, ze z takim charakterkiem "nie zgine" ![]() film fajny, a z cenami zgadzam się sa z kosmosu!!! 50zł za obejrzenie filmu we dwoje poza scianami własnego M ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i szoda, ze tak wyszlo z sukienką. laska moze sie skusi jak zobaczy, ze Ty taka nieugieta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja dzis padnieta. po pracy rodzice mnie wyciagneli zebym pomogla im wybrac materialy do lazienki bo we wtorek remont i wrocilam po 19tej. w miedzy czasie bylismy na budowie i powiem Wam ze na razie prace ida błyskawicznie
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item990962274_...go_okazja.html W sklepie u nas jest za 2000, a na Allegro można go kupić za nieco ponad 1500 zł. Już wczoraj kupiłam pościel do wózka, no i dokupiłam śpioszki i kaftaniki rozmiar 62, bo jak wszystko wyprałam i wyprasowałam, to się okazało, że na 56 mamy przynajmniej po 5 śpiochów i 5 kaftaników, a na 62 tylko 2 kaftaniki i 3 śpioszki
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za te komplementy dla Dominika przekażę w jego języku
" a guu... a guuuu.... a guuuu...."
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale robaczki się dobrały po latach... stare drzewko było ![]() edit: w ogóle wskoczyłam na wagę a tam... 56 kilo!! no tak z 55,5 bez ubrań Ale mam coś dziwnie wypukły brzuch...
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-04-09 o 23:11 |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
agus do wyrwania 8mek, nie jest Ci potrtzebny jakis komunikatywny lekarz przeciez, pojdziesz tam dwa razy tylko, ze znieczuleniem na nfz wszytsko jest przeciez, nic nie boli. A jesli ladnie rwie, to po co przeplacac??
Co innego dentystka do ktotego sie chodzi dwa razy do roku, musi bgyc mily, uprzejmy i kompetnettny. Ale chirurg szczekowy jesli dobrze rwie, to tylko na nfz. bedziesz miala 150zl w kieszeni [bo wczesniej zorzumialam ze to 150 za 1 zeba = czyli w sumie 300! = to masz ile zabiegok kosmetycznych nowe buty, i co jeszcze chcesz] Zawsze sie moga zdarzyc powiklania przy rwaniu niestety. Ale na to nie masz wplywu, a zdjecie rentegonwskie juz masz? bo jesli nie, to i tak musisz isc zorbic za odplatnoscia, u mnie koszt 40zł za zeba. |
|
|
|
#3987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubie sobie znaleźć kilka opcji działania a potem wszystko kilka razy przeanalizowac by wybrac te najlepszą. a co do tych srok, to było odwołanie do jednej z dziewczyn raczej w formie Przenosni Cytat:
![]() Cytat:
ja np. nie komentowała, jak nagle zmieniąłs decyzje (tak, tak. TY) najpierw twierdzisz, ze dziecko za jakis czas, a potem,z e moze jednak za niedługo, to cię z R. nie zwolnią ) Cytat:
ale moze poszukaj kogos kto robi rózne byki, dlaczego tylko do mnie sie przyczepiłas Cytat:
![]() a ja jutro z męzulem jade do delfinarium (największe w europie ) juz sie nie mogę doczekac, aby tylko pogoda była ładna a w niedziele, męzul mi juz zapowiedział, ze zabiera mnie na romantico spacerek (nie wiem jeszcze gdzie) wiec cudny weekend sie zapowiada
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
my mielismy budzik ustawiony na 6:30 a TZet mnie obudzil po 5 bo nie mogl spac .. myslalam ze zabije
![]() Cytat:
ja z 15 czerwca a mezul z 31 maja tez blizniak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martucha - Nie obraz sie ale od jakiegos czasu mam wrazenie jak bys sie uwziela na Madzialenke i wszystko co napisze od razu komentujesz .. gdyby Cie tak naprawde irytowaly jej wypowiedzi to bys na nie nie zwracala uwagi .. a tak to robi sie dziwna atmosfera na watku
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem na wątku stosunkowo krótko i już 2 razy byłam tu świadkiem ataków na Madzialenkę, ostatnio o powierzchnię domu, teraz o tą zmianę planów. Mam nadzieję, że się myle, ale czasem wydaje mi się, że Madzia traktowana jest jak taki kozioł ofiarny. Niemal każda jej wypowiedź spotyka się z krytyką. I szczerze mówiąc podziwiam ją za to, że mimo, iż usłyszała tu tyle gorzkich słów, nadal się udziela i mam nadzieję, że tak pozostanie.
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() matko, nie wyspałam się. wczoraj do 2 nad ranem z męzem gadałam, bo nie moglismy zasnąć a dzis o 8 pobudka bo na 9.30 jestesmy ze znajomymi do tego delfinarium umówieni. siedze i czekam bo męzul poszedł robić sniadanko i kawkę (może ona mnie obudzi) a ja zaraz ide sie malowac i ubierac ![]() ooo same bliźniaki ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

a to perwers! 

Nie martw się niczym, jak jest wszystko dobrze
Jutro będzie lepiej
o rany ja bym tam juz trupem leżała
Nie cierpie pobierania krwi na sam widok igły mam dość, a jakby mi miała sie wkuwać w dłoń , lub inne miejsca to 

jak to możliwe 
jak bylam w szpitalu to przekonalam sie jak wazne jest posiadanie zyl na wierzchu
= czyli w sumie 300! = to masz ile zabiegok kosmetycznych nowe buty, i co jeszcze chcesz]