|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Cytat:
![]() moja mama za prąd płaci co drug miesiąc 220 zł...i szczerze to nie wiem, za co tyle kasy, bo dom zaczyna tętnić życiem po godzinie 17 codziennie. Jak ja jestem to z koniecznych sprzętów na prąd chodzi lodówka, kuchenka, laptop i dekoder z kablówki, reszta wyłączona i też mam manie wyłączania z kontaków rzeczy elektr. z których nie korzystam
|
|
|
#3932 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-04-09 o 15:00 |
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ja mam tylko zimna wode, bo sobie sama podgrzewam
![]() no to razem prognozy macie 15 metrow ?? eeee zuzywacie 10, to gdzie te moje 4,9 przy takim zuzyciu
|
|
|
|
#3934 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
no zamierzam poobserwowac bo mnie sama to zaciekawilo
ale todpiero w maj bede odcztywac, bo zaraz wyjezdzamy na urlop ![]() zobacze ile pradu zjadamy tez
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
o matko dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musialam placic rachunkow w PL ale to sie zmieni niebawem
|
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
pediatra go badał i w szpitalu i jak byliśmy na szczepieniu
oto parę fotek dla ciotek robione 10 minut temu Załącznik 3018537 Załącznik 3018538 Załącznik 3018539 Załącznik 3018540
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-09 o 15:52 |
|
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu ale cudo z Tego Waszego Dominika
patrzcie dziewczyny jak grzecznie leży i pozuje do zdjęć
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher maly to cudak doslownie, slodziak!
A co do badania bioderek, to to jest badanie USG, wiec musi byc osobne, w szpitalu. I samo ogladanie przez lekarza nic nie pomoze musi byc usg.
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
super...
bo to wazne..P.S. maluch jest slodki az bym go zjadla
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
dzisiaj od rana sajgon jak nie wiem co oddalam biznesplan, od rana zachodzilam w glowe zeby zrobic wszystko dobrze z oddaniem go... masakra oddalam, 3 tygodnie czekam bylam u stomatologa i wiecie co musze usunac ósemki , bo rosna w strone policzkow no i nie bedzie z nich pozytku ajak sie popsuja t bedzie tylko gorzej... wiec rwac, dostalam skierowanie do chirurga dentysty, tylko musze odpowiednigo wybraqcalbo na skierowanie za darmo, albo prywatnie za 150... |
|
|
|
#3944 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Witam Was Dziewczynki już prawie tydzień po świętach. Dawno mnie tu nie było, nie wiem o czym teraz rozmawiacie- musze Was nadrobić, ale to później. NA razie chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, ze nic nowego nie ma-święta u rodziców jednych i drugich ( a ja przy okazji jeszcze w pracy), remont dalej trwa. Ale mam już prawie łazienkę i do środy musi być zrobiona kuchnia bo mebelki będą montować
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
kasiaher niezły elegancik z tego Dominisia
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki podczytuje was na bieżaco ale nie mam czasu pisac , dzis mam pierwszy dzien wolny z serii wolnych piatków bu......... ale wybrałam sie na zakupy kupiłam spódniczke dzinsową i kilka kosmetyków widziałam sliczne butki ale sie powstrzymałam przed zakupem czekam na jedne z sigmy i Tż by mnie wyrzucił chyba z domu z kolejnymi butami ale co ja zrobie jak ja tak je lubie
A przyleciał moj chrzesniak z anglii i codziennie z nim siedze po pracy ma 6 lat ale fajny, kochaniutki jest.Kasiu Dominik śliczny chłopczyk przystojniaka bedzie, Daysy gratuluje córeczki
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
agus, ja mialam rwana jedna 8mke w szpitalu na nfz
![]() Wiec wysonduj, jesli jest dobry chirurg na nfz to sie zapisz, bo sie ze 3 tyg czeka ![]() trzymam kciuki za dofinansowanie Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-09 o 17:04 |
|
|
|
#3948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
ja też lwica prawdziwa, a którego się urodziłaś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
A mi się nic nie chce. Jeszcze godzinka i do domu idę. Dzisiaj tz w pracy cała noc, więc idę do przyjaciółki na ploty.
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dziś pechowy dzień.
najpierw zalałam sobie herbatą telefon, potem spóźniłam się na pociąg, potem musiałam 1,5 godziny czekać na lekarza (poszłam po skierowanie) - ale cś mnie tchnąło i po pół godziny czekania weszłam do gabinetu (była pielęgnieraka i ona wypisała mi skierowanie. Potem w labie jedna babka kuła mnie 3 razy rzeby pobrać krew, a jak jej powiedziałam, ze w szpitalu kłoli mi się w dłonie, to musiała zawołać koleżankę, bo ona nie umie, tamta jeszcze raz wkuła się w pod łokieć (nie wiem jak to się nazywa i potem pobrała mi z dłoni. Bolało. No i mam wyznaczoną wizytę, na 24 maja![]() Jak by tego było mało to poszłam na pociąg miał być za godzine, więc mówię posiedzę sobie i poczytam, ale coś mi mózg za szankował i godziny mi się pomieszały i musiałam na dworcu siedzieć dwie ![]() Padam na twarz. Maggie urocze mieszkanko Daysy gratuluje córeczki Kasia śliczny synek. I dzięki za kciuki |
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toć nie stresuj się!!! Wszystko będzie dobrze! ![]() Cytat:
ja mam plany i marzenia, ale realizuję je stopniowo- "po kolei" a teraz one stoją, bo nie ma $. Jak będzie, to będę działać. A Ty piszesz coś, co mną zbulwersowało, po prostu pisałam moje odczucia, żebyś nie robiła wszystkiego naraz. I nie pisz głupot typu, że pisałaś aby dostać poradę co do biznesu, więc Ci pisałam, że mój mąż założył firmę, a teraz legnie w długach! I żyje nam się źle! Więc chciałam Cię ostrzec i obyś nie popełniła tego samego błędu! DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZY BYŁBY DOM! A nie najpierw firma... i tak jak pisały dziewczyny, - wynajem- strata pieniędzy. Zresztą, co ja będę się powtarzać. Poza tym jak są "inne wątki" to idź tam i innych wkurzaj swoimi zmiennymi nastrojami i planami; sorry ale ja sobie wszystko bardzo biorę do serca - aż za bardzo i moje reakcje są spowodowane na "tle nerwowym", więc wybacz, ale powinnaś mnie zrozumieć. Tyle na ten temat. Skończyłam.
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
jade zaraz na koncert
koncert kolegi mego, co ma dzis urodziny wiec impra na calego![]() ![]() niezla jestem co a tak pozatym to napisalam kolejne 2 piosenki dla dzieciakow.. (ja pisze slowa kumpela melodie) no i dzis mialam wene i napisalam dla moich robakow cos... moze te tez trafia na plyte dla dzieciakow ![]() P.S. wlansie napisala ta laska od sukienki ze jej nie weznie bo jest za droga... pewnie chce zebym jej napisala ze za 1200 jej sprzedam.. a guzik.. nie to nie ![]() napisze jej tak: no trudno, mam nadzieje ze cos znajdziesz ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-09 o 18:20 |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
scio -
Kasiaher - elegancik co do rachunkow to my ostatnio za 2 m-ce zuzylismy 9 litrow wody i 130 KW pradu
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
gorąca dyskusja się toczy, a ona tu z kawą wyjeżdża
ja też poproszę trochę przypóźno, ale jakieś fusy na dnie dla mnie zostały?? ![]() Wy zboczuszki małe!! ![]() Cytat:
jeszcze 3 strony muszę przez Was nadrobić
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi szwagierka napisala, ze rwala u niego ale 7 no i byl niezbyt mily i zasadniczy, ale bardzo dobrze wyrwal zeba za to moja siostra placila 70 zl od zeba i raz dwa bez bolu, ze znieczuleniem, wszystko okej, bardzo wporzo koles mowi wiec nie wiem czy wydac kase czy isc za darmo z czekaniem i nerwami chociaz i tak najpierw musze zrobic panorame szczeki, by zpobaczyc czy nie ma nic skomplikowanego z nimi
|
|
|
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, bo ostatnio uciekłam w podskokach od tego chociaż.... po czasie, wprawy nabierasz Jak chcesz normalnie na dziale pracować, to daj cv do informacji, oni później dają to kadrowej A jeśli chcesz pracować na umowę zlecenie i wykładać sam towar i być w pracy około 2-3 razy w tyg (koło 3-4 h na wizytę) to udaj się do kadrowej i podpytaj o numer do leasing teamu, tam koleś proponuje różne serwisy, najlepiej brać duże (o ile są wolne, bądź mają się zwolnić- tam co chwilę jest kto inny), bo jest sporo kasy, np. winiary 500 zł czy maxpex za 900 zł, jak chcesz głębszych info, pisz ![]() kasiaher piękny ten Twój chłopiec ani mi się waż!!! ![]() Cytat:
|
|
#3957 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie tyle, bo mnie TŻ woła na kolację:
Ktosiu, ja chodzę do tego lekarza prywatnie Aniu, wszyscy mi mówią, że dobrze wyglądam, że tylko mi brzuch urósł itd., ale powiem Ci, że przybrałam na siebie 18 kilo i to naprawdę ogromna różnica . I ja też się czasem już gruba czuję ;-)Iwka, my już różnych pozycji z TŻem szukamy w łóżku Ale ciężko znaleźć taką, żeby na obydwojgu było wygodnie- wytrzymujemy parę minut i zaś coś nowego Strippi, przecudna Twoja Julcia! I grzeczna z niej dziewczynka Widocznie lubi wodę ![]() Martuś, ja też zdecydowanie wolę robić desery
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiaher, ale masz eleganta małego. Jak tak na niego patrzę to kropla w kroplę taki jak Twój Tż, bardzo jest do niego podobny |
|
|
|
|
#3960 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

a ja mam zwyczaj chwytania za nakretki butelek, sloikow etc, wiec juz nie raz np. majonez by wyladowal na ziemi 

i też mam manie wyłączania z kontaków rzeczy elektr. z których nie korzystam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, bo rosna w strone policzkow no i nie bedzie z nich pozytku ajak sie popsuja t bedzie tylko gorzej... wiec rwac, dostalam skierowanie do chirurga dentysty, tylko musze odpowiednigo wybraqc

ja mam plany i marzenia, ale realizuję je stopniowo- "po kolei" a teraz one stoją, bo nie ma $. Jak będzie, to będę działać. 
chociaz i tak najpierw musze zrobic panorame szczeki, by zpobaczyc czy nie ma nic skomplikowanego z nimi