Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 14:44   #3931
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ania spadlam z krzesla sobie roboty narobilas
Ja zawsze sprawdzam nakretki, bo moj kochany maz niedokreca a ja mam zwyczaj chwytania za nakretki butelek, sloikow etc, wiec juz nie raz np. majonez by wyladowal na ziemi
Oj tak roboty było jeszcze więcej niż przed świętami byłam pewna, że dokręciłam dobrze bo mi pstryknęła więc z rozmachem się zabrałam do trzepania, najpierw jedną ręką trzymałam właśnie za nakrętkę, a drugą za spód butelki, a potem jak zobaczyłam, że zaczyna się pienić to łapnęłam jędną ręką, ale nadal było energicznie no i bach stało się

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Kliwia mamy żarówkę energooszczędną w salonie bo tylko tam w zasadzie światło się długo paliło, w kuchni wszystko tak szybko, szybko, w łazience to samo, przedpokój podobnie, a w sypialni mam małą lampkę i tylko ją zapalam. Teraz mamy w lampce w salonie 1 zwykłą żarówkę i jedną energooszczędną. Ja nie mogę tych energooszczędnych strawić. One dają tak straszne światło że ja przy tym ani czytać, ani oglądać ani haftować nie mogę, stąd ta zwykła. W salonie też mamy tą listwę i wyłączam na noc jeśli nic nie nagrywam. Pralka jest cały czas odłączona, tylko na pranie ją włączam. Po tym rachunku zmieniliśmy jeszcze tv na mniejszy i na bardziej oszczędny, zobaczymy jak będzie w maju.

Ania zgłoszenia są na górze strony Klub recenzentki. Ile ja się razy zgłaszałam to nie pytaj, aż wreszcie się poszczęściło
To "idę" poszukać i pozapisuję się o ile jeszcze jest do czego

moja mama za prąd płaci co drug miesiąc 220 zł...i szczerze to nie wiem, za co tyle kasy, bo dom zaczyna tętnić życiem po godzinie 17 codziennie. Jak ja jestem to z koniecznych sprzętów na prąd chodzi lodówka, kuchenka, laptop i dekoder z kablówki, reszta wyłączona i też mam manie wyłączania z kontaków rzeczy elektr. z których nie korzystam
Stary 2010-04-09, 14:57   #3932
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2010-04-09 o 15:00
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:58   #3933
kliwia
Zakorzenienie

no ale ja mam tylko zimna wode, bo sobie sama podgrzewam
no to razem prognozy macie 15 metrow ?? eeee zuzywacie 10, to gdzie te moje 4,9 przy takim zuzyciu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:07   #3934
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-04-09, 15:11   #3935
kliwia
Zakorzenienie

no zamierzam poobserwowac bo mnie sama to zaciekawilo ale todpiero w maj bede odcztywac, bo zaraz wyjezdzamy na urlop
zobacze ile pradu zjadamy tez
Stary 2010-04-09, 15:23   #3936
atomufka
Zakorzenienie

o matko dla mnie to czarna magia. Nigdy nie musialam placic rachunkow w PL ale to sie zmieni niebawem

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:32   #3937
kasiaher
Wtajemniczenie

pediatra go badał i w szpitalu i jak byliśmy na szczepieniu
oto parę fotek dla ciotek robione 10 minut temu
Załącznik 3018537

Załącznik 3018538

Załącznik 3018539

Załącznik 3018540
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:35   #3938
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Załącznik 3018537

Załącznik 3018538

Załącznik 3018539

Załącznik 3018540
czyli sie normalnie zapisywalas na badanie usg do szpitala - przychodni? na osobne specjalne badanieUSG.. jak tak to nie ma sie czym martwic jak nie to teraz jak bedzies zu pediatry to zapytaj.. ale jesli nie bylas jesczze na osobnej wizycie dotyczacej bioderek to szybko sie zapisz bo sa kolejki u nas sie czeka po 1.5 miesiaca...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-09 o 15:52
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:38   #3939
aniaaa84
Zadomowienie

Kasiu ale cudo z Tego Waszego Dominika do zacałowania chłopak

patrzcie dziewczyny jak grzecznie leży i pozuje do zdjęć taki mały a już wie jak na ciotkach wrażenie zrobić
Stary 2010-04-09, 15:54   #3940
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher maly to cudak doslownie, slodziak!
A co do badania bioderek, to to jest badanie USG, wiec musi byc osobne, w szpitalu. I samo ogladanie przez lekarza nic nie pomoze musi byc usg.
Stary 2010-04-09, 15:59   #3941
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
czyli sie normalnie zapisywalas na badanie usg do szpitala - przychodni? na osobne specjalne badanieUSG.. jak tak to nie ma sie czym martwic jak nie to teraz jak bedzies zu pediatry to zapytaj.. ale jesli nie bylas jesczze na osobnej wizycie dotyczacej bioderek to szybko sie zapisz bo sa kolejki u nas sie czeka po 1.5 miesiaca...
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Kasiu ale cudo z Tego Waszego Dominika do zacałowania chłopak

patrzcie dziewczyny jak grzecznie leży i pozuje do zdjęć taki mały a już wie jak na ciotkach wrażenie zrobić
Cytat:
kasiaher maly to cudak doslownie, slodziak!
A co do badania bioderek, to to jest badanie USG, wiec musi byc osobne, w szpitalu. I samo ogladanie przez lekarza nic nie pomoze musi byc usg.
dziękuje w imieniu Dominika , napewno się zapytam co z tym badaniem
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 16:06   #3942
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje w imieniu Dominika , napewno się zapytam co z tym badaniem
super... bo to wazne..
P.S. maluch jest slodki az bym go zjadla
Stary 2010-04-09, 16:11   #3943
agus87
Zakorzenienie

hej dziewczyny
dzisiaj od rana sajgon jak nie wiem co
oddalam biznesplan, od rana zachodzilam w glowe zeby zrobic wszystko dobrze z oddaniem go...
masakra
oddalam, 3 tygodnie czekam

bylam u stomatologa i wiecie co
musze usunac ósemki, bo rosna w strone policzkow no i nie bedzie z nich pozytku ajak sie popsuja t bedzie tylko gorzej... wiec rwac, dostalam skierowanie do chirurga dentysty, tylko musze odpowiednigo wybraqc
albo na skierowanie za darmo, albo prywatnie za 150...
Stary 2010-04-09, 16:46   #3944
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Witam Was Dziewczynki już prawie tydzień po świętach. Dawno mnie tu nie było, nie wiem o czym teraz rozmawiacie- musze Was nadrobić, ale to później. NA razie chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, ze nic nowego nie ma-święta u rodziców jednych i drugich ( a ja przy okazji jeszcze w pracy), remont dalej trwa. Ale mam już prawie łazienkę i do środy musi być zrobiona kuchnia bo mebelki będą montować No to tyle. Do zobaczyska, jak Was nadrobię

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 16:59   #3945
klion78
Zadomowienie

kasiaher niezły elegancik z tego Dominisia
Stary 2010-04-09, 17:02   #3946
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Czesc laseczki podczytuje was na bieżaco ale nie mam czasu pisac , dzis mam pierwszy dzien wolny z serii wolnych piatków bu......... ale wybrałam sie na zakupy kupiłam spódniczke dzinsową i kilka kosmetyków widziałam sliczne butki ale sie powstrzymałam przed zakupem czekam na jedne z sigmy i Tż by mnie wyrzucił chyba z domu z kolejnymi butami ale co ja zrobie jak ja tak je lubie A przyleciał moj chrzesniak z anglii i codziennie z nim siedze po pracy ma 6 lat ale fajny, kochaniutki jest.
Kasiu Dominik śliczny chłopczyk przystojniaka bedzie, Daysy gratuluje córeczki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:03   #3947
kliwia
Zakorzenienie

agus, ja mialam rwana jedna 8mke w szpitalu na nfz i super bylo, bo to jedna z lepszych lekarzy chirurgow szczekowych w miescie. Chociaz fotele, lampy i meble to gierka pamietaja jeszcze.
Wiec wysonduj, jesli jest dobry chirurg na nfz to sie zapisz, bo sie ze 3 tyg czeka no a jesli nie ma to wtedy prywatnie
trzymam kciuki za dofinansowanie

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-04-09 o 17:04
Stary 2010-04-09, 17:22   #3948
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Oj tak roboty było jeszcze więcej niż przed świętami byłam pewna, że dokręciłam dobrze bo mi pstryknęła więc z rozmachem się zabrałam do trzepania, najpierw jedną ręką trzymałam właśnie za nakrętkę, a drugą za spód butelki, a potem jak zobaczyłam, że zaczyna się pienić to łapnęłam jędną ręką, ale nadal było energicznie no i bach stało się

To "idę" poszukać i pozapisuję się o ile jeszcze jest do czego

moja mama za prąd płaci co drug miesiąc 220 zł...i szczerze to nie wiem, za co tyle kasy, bo dom zaczyna tętnić życiem po godzinie 17 codziennie. Jak ja jestem to z koniecznych sprzętów na prąd chodzi lodówka, kuchenka, laptop i dekoder z kablówki, reszta wyłączona i też mam manie wyłączania z kontaków rzeczy elektr. z których nie korzystam
u nas też są ostatnio ogromne rachunki za prąd -też ok 200 zł. tesciowa w pierwszym miesiącu tak sie przeraziła tymi rachunkami, ze chodziła i wszystko wyłączała, ciągle tylko o tym gadała aż w końcu nas to zirytowało na maxa. Nic to jednak nie pomogło, bo prąd poszegł do góry niestety

Cytat:
Załącznik 3018537

Załącznik 3018538

Załącznik 3018539

Załącznik 3018540
fajny chłopak z twojego Dominisia

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
ja jestem lwem (zresztą stąd mój nick) ... typowe cechy tego znaku
ja też lwica prawdziwa, a którego się urodziłaś?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki nei uwierzycie znow dostała paczuszke do testowania tym razem nivea
super gratulacje

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Open Finance - jak mi zrobili wyliczenia co do kredytu, to spadłam z krzesła ! Pogieło ich chyba. Jakies nierealne mi sie to wydaje. 250 tys na 30 lat ...4 tys netto dochodów, rata 1750 zł, do tego 10% min wkładu własnego i 20 tys kosztów około kredytowych No przy takiej wersji, to mogę sobie pomarzyć. Muszę się wybrać do BGŻ koleżanka tam brała kredyt w zeszłym roku w podobnej kwocie i jakoś warunki miała inne. Echhhh...masakra
teraz jest duże oprocentowanie ogólnie, dużo mniej kożystne niż w tamtym roku. A w bgż jak się pytałam ostantnio to jest promocja na prowizję od kredytu ale oprocentowanie było niekożystne. Nie wiem czy czytałas co ostatnio pisałam, że u mnie nie patrzeli się na zarobki na papierze, nawet nie pokazywałam umowy ani nie dawałam zaświadczenia od pracowawcy tylko brali wyciągi z całego roku z naszych kont

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Witam Was Dziewczynki już prawie tydzień po świętach. Dawno mnie tu nie było, nie wiem o czym teraz rozmawiacie- musze Was nadrobić, ale to później. NA razie chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, ze nic nowego nie ma-święta u rodziców jednych i drugich ( a ja przy okazji jeszcze w pracy), remont dalej trwa. Ale mam już prawie łazienkę i do środy musi być zrobiona kuchnia bo mebelki będą montować No to tyle. Do zobaczyska, jak Was nadrobię
witaj, dawno Cię nie było. Fajnie, że już łazienka jest i oczywiście czekamy na zdjęcia

A mi się nic nie chce. Jeszcze godzinka i do domu idę. Dzisiaj tz w pracy cała noc, więc idę do przyjaciółki na ploty.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:38   #3949
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja też lwica prawdziwa, a którego się urodziłaś?
5 sierpnia
Stary 2010-04-09, 17:51   #3950
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a ja mam dziś pechowy dzień.

najpierw zalałam sobie herbatą telefon, potem spóźniłam się na pociąg, potem musiałam 1,5 godziny czekać na lekarza (poszłam po skierowanie) - ale cś mnie tchnąło i po pół godziny czekania weszłam do gabinetu (była pielęgnieraka i ona wypisała mi skierowanie. Potem w labie jedna babka kuła mnie 3 razy rzeby pobrać krew, a jak jej powiedziałam, ze w szpitalu kłoli mi się w dłonie, to musiała zawołać koleżankę, bo ona nie umie, tamta jeszcze raz wkuła się w pod łokieć (nie wiem jak to się nazywa i potem pobrała mi z dłoni. Bolało. No i mam wyznaczoną wizytę, na 24 maja
Jak by tego było mało to poszłam na pociąg miał być za godzine, więc mówię posiedzę sobie i poczytam, ale coś mi mózg za szankował i godziny mi się pomieszały i musiałam na dworcu siedzieć dwie

Padam na twarz.

Maggie urocze mieszkanko
Daysy gratuluje córeczki
Kasia śliczny synek.

I dzięki za kciuki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 17:52   #3951
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja jednak zostane przy wosku
dla mnie czysta przyjemnosc to malowanie pazurkow np brwi nie cierpie wyrywac
ja to nie lubię golić nóg hihi

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja juz obgryzłam wszystkie paznokcie
toć nie stresuj się!!! Wszystko będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabka, niestety chyba nie można sobie robic planów wg co niektórych

Chyba tak, widzę, ze na tym wątku nie można pisac o swoich planach, bo zamiast porady usłyszy się tylko zarzuty
Na szczęscie są inne wątki

aaa i ja sobie teraz poczekam niech np. Anika czy Agatek mają jakies plany
A Ty mi się odgrażasz czy co???? że poczekasz aż ja coś napiszę?? ja mam plany i marzenia, ale realizuję je stopniowo- "po kolei" a teraz one stoją, bo nie ma $. Jak będzie, to będę działać.

A Ty piszesz coś, co mną zbulwersowało, po prostu pisałam moje odczucia, żebyś nie robiła wszystkiego naraz. I nie pisz głupot typu, że pisałaś aby dostać poradę co do biznesu, więc Ci pisałam, że mój mąż założył firmę, a teraz legnie w długach! I żyje nam się źle! Więc chciałam Cię ostrzec i obyś nie popełniła tego samego błędu! DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZY BYŁBY DOM! A nie najpierw firma... i tak jak pisały dziewczyny, - wynajem- strata pieniędzy. Zresztą, co ja będę się powtarzać. Poza tym jak są "inne wątki" to idź tam i innych wkurzaj swoimi zmiennymi nastrojami i planami; sorry ale ja sobie wszystko bardzo biorę do serca - aż za bardzo i moje reakcje są spowodowane na "tle nerwowym", więc wybacz, ale powinnaś mnie zrozumieć.

Tyle na ten temat. Skończyłam.

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:17   #3952
martucha84
Zakorzenienie

jade zaraz na koncert koncert kolegi mego, co ma dzis urodziny wiec impra na calego
niezla jestem co
a tak pozatym to napisalam kolejne 2 piosenki dla dzieciakow.. (ja pisze slowa kumpela melodie) no i dzis mialam wene i napisalam dla moich robakow cos... moze te tez trafia na plyte dla dzieciakow

P.S. wlansie napisala ta laska od sukienki ze jej nie weznie bo jest za droga...
pewnie chce zebym jej napisala ze za 1200 jej sprzedam.. a guzik.. nie to nie
napisze jej tak: no trudno, mam nadzieje ze cos znajdziesz

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-09 o 18:20
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:19   #3953
Maggie1983
Zakorzenienie

scio -
Kasiaher - elegancik

co do rachunkow to my ostatnio za 2 m-ce zuzylismy 9 litrow wody i 130 KW pradu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 18:22   #3954
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
moze sobie kawe zrobie, z pianka
gorąca dyskusja się toczy, a ona tu z kawą wyjeżdża
ja też poproszę trochę przypóźno, ale jakieś fusy na dnie dla mnie zostały??
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mam problem z teleporterem
nie no padłam

Cytat:
klion jakbys trzepala mezowi to z mlekiem tez bys klopotu nie miala

Wy zboczuszki małe!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oo no proszę. To jaka ty jestes?? jaki jest twój charakter??
Nie to, że się czepiam, ale "Ty, Ci, Tobie, Wy, Wam" - piszę się z dużych liter, bo wyrażasz tym szacunek do osoby, do której piszesz

jeszcze 3 strony muszę przez Was nadrobić

Stary 2010-04-09, 18:31   #3955
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus, ja mialam rwana jedna 8mke w szpitalu na nfz i super bylo, bo to jedna z lepszych lekarzy chirurgow szczekowych w miescie. Chociaz fotele, lampy i meble to gierka pamietaja jeszcze.
Wiec wysonduj, jesli jest dobry chirurg na nfz to sie zapisz, bo sie ze 3 tyg czeka no a jesli nie ma to wtedy prywatnie
trzymam kciuki za dofinansowanie
no wlasnie nie wiem czy isc na kase
bo mi szwagierka napisala, ze rwala u niego ale 7 no i byl niezbyt mily i zasadniczy, ale bardzo dobrze wyrwal zeba
za to moja siostra placila 70 zl od zeba i raz dwa bez bolu, ze znieczuleniem, wszystko okej, bardzo wporzo koles mowi
wiec nie wiem czy wydac kase czy isc za darmo z czekaniem i nerwami chociaz i tak najpierw musze zrobic panorame szczeki, by zpobaczyc czy nie ma nic skomplikowanego z nimi
Stary 2010-04-09, 18:46   #3956
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dziś mi się przypomniało, że moja koleżanka z podtsawówki pracuje w realu na kasie, napisze do niej i zapytam gdzie i do kogo uderzyć z ewentualną cv-ką, wolałabym jakieś wykładanie towaru, niż siedzenie przy kasie, nie to żebym miała coś do tego stanowiska...ale albo nabijam dwa razy, także nie wiem czy bym wyszła na zero w miesiącu
Na kasie jest przeje... wiem, bo ostatnio uciekłam w podskokach od tego chociaż.... po czasie, wprawy nabierasz tylko te podstawowe formułki wykańczają
Jak chcesz normalnie na dziale pracować, to daj cv do informacji, oni później dają to kadrowej i jak jest miejsce to dzwonią. Najlepiej jakbyś miała książeczkę sanepidowską, bo jesteś zatrudniona w ciągu 2 dni, zamiast 2 tyg (bo tyle robi się badanie).

A jeśli chcesz pracować na umowę zlecenie i wykładać sam towar i być w pracy około 2-3 razy w tyg (koło 3-4 h na wizytę) to udaj się do kadrowej i podpytaj o numer do leasing teamu, tam koleś proponuje różne serwisy, najlepiej brać duże (o ile są wolne, bądź mają się zwolnić- tam co chwilę jest kto inny), bo jest sporo kasy, np. winiary 500 zł czy maxpex za 900 zł, jak chcesz głębszych info, pisz

kasiaher piękny ten Twój chłopiec

Cytat:
super... bo to wazne..
P.S. maluch jest slodki az bym go zjadla
ani mi się waż!!!

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Jak możesz, to wstaw jakieś fotki!

Stary 2010-04-09, 18:52   #3957
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 19:24   #3958
Rybulka
Zakorzenienie

Na razie tyle, bo mnie TŻ woła na kolację:

Ktosiu, ja chodzę do tego lekarza prywatnie .

Aniu, wszyscy mi mówią, że dobrze wyglądam, że tylko mi brzuch urósł itd., ale powiem Ci, że przybrałam na siebie 18 kilo i to naprawdę ogromna różnica . I ja też się czasem już gruba czuję ;-)

Iwka, my już różnych pozycji z TŻem szukamy w łóżku Ale ciężko znaleźć taką, żeby na obydwojgu było wygodnie- wytrzymujemy parę minut i zaś coś nowego

Strippi, przecudna Twoja Julcia! I grzeczna z niej dziewczynka Widocznie lubi wodę

Martuś, ja też zdecydowanie wolę robić desery . Ale cóż, częściej trzeba jednak co innego gotować
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 19:29   #3959
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a tak pozatym to napisalam kolejne 2 piosenki dla dzieciakow.. (ja pisze slowa kumpela melodie) no i dzis mialam wene i napisalam dla moich robakow cos... moze te tez trafia na plyte dla dzieciakow
nie wiedziałam, że piszesz, no świetnie. Jak coś to liczę, że kiedyś posłucham tych Twoich piosenek

Kasiaher, ale masz eleganta małego. Jak tak na niego patrzę to kropla w kroplę taki jak Twój Tż, bardzo jest do niego podobny
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 19:31   #3960
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości