Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 17:07   #2521
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Samba, żabcia superowa trzeba oblać 4 kółka

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:09   #2522
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Samba, żabcia superowa trzeba oblać 4 kółka
no to ja stawiam :w inko:
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:14   #2523
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no to ja stawiam :w inko:
zdrówko niech sie Żabka dobrze prowadzi

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:24   #2524
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
pytałaś czy to moja pierwsza@ tak zdychałam od piątku bo dostałam i dzisiaj już mi się kończy ale kurcze tak to mnie nigdy nie bolało
a mi wszyscy mówią, że jak kiedyś urodzę to skończą się noje bolesne @. Teraz widzę, że niekoniecznie
Cytat:
ponizej przedstawiam Wam moja zabke
do twarzy Ci w tej żabce
Stary 2010-03-30, 17:31   #2525
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
o to onnn

martucha to moza ja jestem błedem statystycznym tego typu ze mi wychodzi a nie jestem
Sysunia, wiem które to testy, one pokazują w którym tygodniu ciąży jesteś!!!!! BRAWO, nie mówiłaś nic o starankach, draniu jeden!!!! mąż będzie zachwycony Gratuluje!!!! tak się ciesze.
Wierzę Ci, że masz wątpliwości...w Polsce opieka jest bardziej ludzka, tutaj mają fajny sprzęt, wszystko dostajesz za darmo i minus jaki jest to brak ginekologów i stawianie na naturalną ciąże, bez rzadnych podtrzymań czy leżenia w łóżku. Jeżeli zaczynasz plamić w 6 miesiącu pomogą Ci, bo koleżanka tak miała i płakała ze strachu i jej pomogli. Także historie o złej Anglii czasami są przesadzone. Badania, które w PL są płatne tu masz za darmo. Wykrywanie wad genetycznych u dzidzi, jest za darmo. Mogła bym tak wymieniać w kółko, ale sama nie wiem co zrobię jak już będę w ciąży

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:41
ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:34   #2526
mona_ja
Wtajemniczenie

laski ale mnie gardło boli, już robiłam płukanke wodą z solą ale dalej boli, boje sie że to poczatek anginy

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-03-30, 17:41   #2527
aniaaa84
Zadomowienie

Samba super ta żabcia, my też pierwotnie polowaliśmy na corsę ale wyszedł fiat

jak to mówią kierowcy...SZEROKOŚCI !!

Mona mnie też boli :/ ja zaraz będę pic herbatę malinową, a wieczorem może też popłukam

matko jedyna pomyliły mi się literki i zamiast słowa fiat napisałam słowo kojarzące się z meska czescią ciała
juz poprawilam

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:42
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:47   #2528
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Samba super ta żabcia, my też pierwotnie polowaliśmy na corsę ale wyszedł fiat

jak to mówią kierowcy...SZEROKOŚCI !!

Mona mnie też boli :/ ja zaraz będę pic herbatę malinową, a wieczorem może też popłukam

matko jedyna pomyliły mi się literki i zamiast słowa fiat napisałam słowo kojarzące się z meska czescią ciała
juz poprawilam
Ania, trzeba bylo tak zostawić
a ja mam tylko zieloną herbatę, ani soku malinowego, ani szałwi, ani żadnych tabletek na gardło, nic co by mogło szybko pomóc

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-03-30, 17:51   #2529
klion78
Zadomowienie

Cytat:
laski ale mnie gardło boli, już robiłam płukanke wodą z solą ale dalej boli, boje sie że to poczatek anginy
bóle gardła to teraz plaga!!! Mój Tż na L4 z antybiotykiem, właśnie ze wzgledu na gardło
Cytat:
juz poprawilam
głodnemu chleb na myśli
Stary 2010-03-30, 17:51   #2530
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ania, trzeba bylo tak zostawić
a ja mam tylko zieloną herbatę, ani soku malinowego, ani szałwi, ani żadnych tabletek na gardło, nic co by mogło szybko pomóc
Zaraz bym pewnie ostrzeżenie dostała poplułam laptopa jak przeczytałam

ja brałam tableti na gardło ale jakoś bez specjalnego efektu, herbata mnie pomaga

Klion ajjj tam to była zwykła literówka

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:53
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 18:27   #2531
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laseczki jade do liroja na zakupki farbkowe
a potem po szwagra na lotnisko
buziaczki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 18:31   #2532
stokrotka24
Zakorzenienie

hej kobietki ja tak tylko na małą chwilkę zagladłam bo jadę za chwilkę po mojego tz
Cytat:
w poniedziałek bede powtarzac zeby byc pewna w 100% oczywiscie na wizyte sie umówie tylko tutaj nie ma tak jak w Polsce typowych ginekologów tutaj ciaze prowadzi połozna i ona przychodzi dopiero w 10 tyg jak wyczytałam . generalnie przeraza mnie to podejscie tutaj do kobiet w ciazy masakra poprostu.
Tak wiec napewno bede tez kontrolowac ciaze w PL.

Myszka jakies 40 zł
gratulacje, ale super wiadomość

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh mam dziś jakiś dzień załamania
już kilka dni super się czułam, a tu dziś znowu wymioty...męczenie cały dzień... ból głowy.... Nie mam nawet sił ani możliwości wyjść do sklepu a męża jak zwykle nie ma...
leżę i płaczę cały dzień

Sysunia - jeszcze raz gratuluje
o jejku współczuję kochana samopoczucia, oby było lepiej w dalszych tygodniach ciąży, trzymaj się

Cytat:
oki objechalam mijalam samochodowy patrol strazy miejskiej ale na szczescie sie nie przyczepili Zabcia ma juz nowe numery rejestracyjne

co do pracy to jesli mielibyscie mieszkac osobno z tztem to to jest dla mnie jakas paranoja szukajcie dalej

tez se tak pomyslalam jechalam z srubokretem i srubkami ale te nowe tablice nie maja dziurek na srubki to i tak bym nie przykrecila tz jak przyjdzie z pracy to sie tym zajmie i juz bede mogla jezdzic bez obaw coraz lepiej mi idzie hehe

kurde straszna kase chca za to mieszkanie... nie wiem czy 50 tys wam starczy na generalny remont, a tego niestety to mieszkanie wymaga... inne mieszkania w twoim miescie ile kosztuja? to jest przy tych 250 tys atrakcyjne cenowo?? paranoja te ceny...

śliczna ta twoja żabcia i pasuje do Ciebie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
uwaga chwalę się

zostalam wylosowana do testowania kosmetyków Dove
gratulacje

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tak z ciekawości oglądałam ceny mieszkań w mojej okolicy i znalazłam za bardzo atrakcyjną cenę. Może nie duże, ale tanie i nawet w nie najgorszym stanie. Gdybym tylko ja też pracowała to moglibyśmy sobie pozwolić na kredyt, a tak nie możemy, ale wstawie linka i same ocenicie czy się by opłacało. http://mieszkania.nportal.pl/1281454/?idw=29&pos=403
No i jeszcze jedno, bo to też by się opłacało, bo jest w większości umeblowane. http://www.oferty.net/mieszkanie-na-...brze,m14825872
hej dawno cię z nami nie było, dobrze, z ez dzidzią wszystko oki i bo to omdlenie pewnie napędziło wam stracha. Mieszkanka fajne i widzę że w podobnych cenach jak u nas

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
też na to liczę. Wogóle dziwnie sie czuję. Jak myslę o tym mieszkaniu to tak jakbyśmy już je mieli i planuję co gdzie i jak urządzę. A tu ani umowy przedwstępnej, ani kredytu, ani nawet właściciele nie wyrazili zgody na naszą cenę dziwne uczucie Musze to sobie wybić z głowy wczoraj oczami wyobraźni widziałam małe szkraby które biegają po ,,naszym" przedpokoju Zwariowałam. Apropo ceny- to na zdjeciach widzicie stan pomieszczeń.

bardzo ładnie urządzony salon moje kolory

gratulacje ja oczywiście też... mało co widzę faktycznie z daleko widać twarz, ale jakby miał roga na czole na pewno fajna pamiątka tylko czy takie usg nie szkodzi dziecku, przecież to są fale nie wiem, po prostu pytam...

kurcze, dziewczyny czemu piszecie ,,siuraka" brzmi strasznie

śliczności
ja tez tak miałam na poczatku, ze juz sobie wyobrażałam co i jak. dodam tylko, ze ja tak miałam z każdym mieszkaniem, każde już urządziłam w myślach po zdjęciach widać, że jest dużo do remontu w mieszkanku ale jak was się podoba i obniża cenę to warto się zastanowić

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
cały maly Tz
gratulacje MARTUCHA

Rybulka sliczny pokoik i Ty piekna

to ja tez sie pochwale, a co tam
śliczna ta twoje Pola i jak fajnie juz główkę trzyma.

Martucha ścigałam twój filmik ale jeszcze nie oglądałam, wieczorkiem sobie zobaczę.

Ja właśnie dostałam @ i brzuch mnie boli. Dobra jadę, bo się spóźnię po tego mojego tz. Miłego wieczoru

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 18:41   #2533
Rybulka
Zakorzenienie

Ale się dziś nakupowałam świątecznych ozdób Tak się jakoś weselej zrobiło od razu
TŻ mi ładnie podziękował, że tak dbam o nasz dom

Sysunia
, gratuluję

SSR, chyba Ty pytałaś o kolor ścian w sypialni... Wstyd, ale ja nawet nie pamiętam z jakiej firmy to były farby, a nazw to już w ogóle- ot skleroza

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka - ślicznie wyglądasz, ciąża Ci służy A babcia - bez komentarza, nie przesadzasz, masz prawo do tego, żeby nikt Ci nie grzebał. Skoro do przedpokoju nie da się wstawić drzwi, może zamki w drzwiach do pokojów? Koleżanka tak pozbyła się "szperaczy". Bardzo podoba mi się Twoja kanapa i poduszki
(...)
Dziękuję

Kurczę, ja nawet nie mam kluczy do drzwi

kwiatuszku, witaj z powrotem Dbaj o siebie!
I jeszcze prawdopodobnie kolejny wątkowy chłopczyk

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka super brzuszek
(...)
Dziękuję
A wrzucanie zdjęć takich pyszności powinno być surowo zabronione

anika, tylko dobrze testuj te kosmetyki

Corii, przykre są takie historie i do tego ta niepewność... Ale tak jak pisze Marta, ja tez wierzę, że dziecko przychodzi w odpowiednim dla nas momencie .

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka brzusio ładny a lokator pomału przygotowuje sie pewnie do odejscia z wynajmu
Tak, powoli zabiera się za zerwanie umowy wynajmu

MisQa, trenuje Cię ten maluszek niemożliwie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
piękny brzuch, a ty wyglądasz kwitnąco
(...)
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
(...)
rybulka śliczny brzusio oj nie dawno taki miałam
(...)

Samba, gratuluję samochodu! Pięęęękny!

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
(...)
bardzo ładnie urządzony salon moje kolory
(...)
Dzięki

Niezłe wyzwanie macie przed sobą z mieszkaniem

Cytat:
(...)
Rybulko śliczni jesteście a brzuś masz tak idealnie okrągły jakby w środku zamiast Miłoszka siedziala piłka, ależ jestem ciekawa kiedy Mały się urodzi czy Wojtka słowa się sprawdzą czy raczej Miłosz będzie chciał się trzymać lekarskiego terminu

Pokój bardzo mi się podoba, jest przytulny. Ja też czytam Księżyc w nowiu
(...)
No właśnie wszyscy się śmieją, że wyglądam jakbym piłkę połknęła

Za tydzień mam wizytę u lekarza, może mi będzie w stanie coś nowego powiedzieć o terminie porodu

Kurczę, miło mi bardzo, że się tak nasz pokój podoba

Jak Ci idzie z Księżycem? Ja mam jeszcze jakieś 70 stron do końca

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-03-30 o 18:43
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 18:43   #2534
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Hej Dziewczynki
Mam Was 15 stron do przeczytania Niezle produkujecie.
Moze uda mi sie pod wieczór. Teraz dopiero wrociłam z pracy.. od 8 Rano jechałam godzine 20min do pracy w korkach !!!! 20 km... pobiłam rekord Padam ze zmeczenia. Moj maz był dzis na ostatniej rozmowie kwalif. Po swietach sie dowie czy dostanie ta prace. Mocno trzymam kciuki bo jesli tak, to spokojnie moge iść do pracy za sporo mniej, bylebym miała spokoj.

Całuski i milego popołudnia Wam zycze
LEce meza karmic bo powinien tez wkrótce wrócic.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 18:45   #2535
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Laski zapomnialam sie Wam pochwalic, ze wczoraj przyszly mi nagrody z "Wiszi"
i jak fajny zestawik?

Cytat:
Dziekuje ale to jeszcze nic pewnego jakos nie wierze tym testom . Ja nie ufna jestem cholera!!
gratuluje z calego serduszka

Cytat:
z

Pytanie do tych które robiły kuchnię w zabudowie i remont łazienki- ile zapłaciłyscie? Nie mam pojęcia jakie to są koszty, np. zlew, wanna...
znajoma tesciowej teraz remontowala lazienke koszt jakies 10tys zl

Cytat:
uwaga chwalę się

zostalam wylosowana do testowania kosmetyków Dove
gratuluje

Cytat:
sysunia poczytałam o tym twoim teście i jest napisane ze powinny byc dwie niebieskie jak ciaza jak jedna to nei ciąża a ty masz wynik słownie napisany
są różne rodzaje tych testów?
w stanach jest taka reklama ze co 5 kobieta zle interpretuje wyniki testu ... i wymyslili taki pisemny zeby nie bylo zadnych problemow z wynikiem

Cytat:
W Usa podobno najczesciej rodzi sie znowu w domu bo w szpitalu odbywaja sie tylko te porody ktore zagrazaja matce lub dziecku tak wiec co kraj to inny obyczaj . Aaa i ogladałam film dokumentalny ze tam sie generalnie nie robi cesarki - zawsze poród naturalny !
racja
w stanach jest bardzo popularny porod w domu .. a cesarka tylko wtedy jak jest zagrozenie zycia matki albo dziecka

Cytat:

sliczna

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
zdrówko niech sie Żabka dobrze prowadzi
postaram sie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 18:51   #2536
Rybulka
Zakorzenienie

ddaaiissyy, to w takim razie trzymam kciuki, żeby mężul tę dostał pracę
Stary 2010-03-30, 19:00   #2537
atomufka
Zakorzenienie

dziewczyny ja tylko w skrocie bo leze chora
Rybulko cudownie wygladasz,a wasz salon jest pieknyyyyyyy tez planuje takie kolory
samba gratulacje autka fajny kolor
martucha syn wow no super gratulacje
uciekam do spania

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:04   #2538
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piekłam biszkopt robie według własnego sprawdzonego przepisu, a masa wyszła świetna, tylko to ciasto najlepiej robić dzień wcześniej bo masa musi porzadnie stężeć, ja wkładam ciasto na 24h do lodówki.
o dzięki Ci, dobra kobieto
Ja kiedyś robiłam pdobne, ale inna była "góra": najpierw ciemny biszkopt, na niego ta masa kokosowa, na to czerwona galaretka, którą przykrywało się herbatnikami, a na wszystko jeszcze esy-floresy z polewy czekoladowej, uff... dużo roboty i nie mieściło się w blasze (takie wysokie)
Stary 2010-03-30, 19:04   #2539
kliwia
Zakorzenienie

atomufka zdrowka zycze
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:07   #2540
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Oooo...
a Ty skąd jesteś?
Ze Starachowic

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dzięki serdeczne

Ooo, a ja myślałam, że to książka była podstawą do nakręcenia filmu

Jezulku, chrzestna TŻa mnie rozwaliła na łopatki

A to my wczoraj:
Śliczny brzusio
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
TADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM jestem

dziekuje za trzymanie kciukow i czekanie i pisanie.. bardzo mi milo

odrazu szybko nadrobilam..
Rybulka twoj salon jest piekny, super ze sie spakowala... pieknie wygladasz.. a co do babci.. no comment....

wiec tak u lekarza ok

pierwszy obraz jaki ukazal nam sie na ekranie to... siurak wiec bedzie SYNNNNNNNNNNNNNN
bardzo sie cieszymy
i juz po kolei pisze jak bylo
usg GODZINNE trawalo.. mamy piekne dwa zdjeci i 2 filmiki... poprosze wojtka zeby wrzucil je na serwer i wam pokaze.. ale to pozniej narazie tylko fotki i opis
dziecko rosnie zdrowo jest dluuugie wszytko na ma swoim miejscu, mozdzek serduszko zaladek no wsyztko badanie bylo mega dokladne mierzylismy kosci w nozkach w roczkach itd..
no i mamy 100% pewnosc ze to chlopak nie da sie niezauwazyc....
aaa z moim moim moczem jest ok.. mimo ze sa bakterie ale juz mniej i lekarz powiedzial ze jest dobrze....

i tak na pierwszej fotce jest obraz buzi 4d (oczka usteczka nosek brodka) niestety mimo ze dzieck osie pieknie ukladalo lozysko przytwierdzilo sie do sciany brzucha w okolicach pepka i zaslania dzidziusia.. no trudno czasem tak bywa. no ale cos tam widac (fale musialy sie przebic najpierw przez lozysko zeby podejrzec malucha)
no a druga fotka to zblizenie na 2 kulki czyli posladki nad nimi tez sa kolka czyli nozki a miedzy nimi wiekla strzalka wskazuje na siuraka :

mam nadzieje z ePatryk nie jest zly ze pokazuje jego meskosc no ale ciociom moge

jeszcze raz dziekuje za kciuki
Gratuluje syna ale jakoś slepa jestem i susiaka nie dojrzałam
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:10   #2541
Rybulka
Zakorzenienie

atomufko, mikakrolikowa, dziękujemy

Atomufko, a tobie jeszcze zdrowia życzę
Stary 2010-03-30, 19:19   #2542
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - żabka jak się patrzy
daisy - czyli rozkopali rondo Kraka, a czym jechałaś? Bo jeśli autkiem to nie lepiej byłoby Ci komunikacją miejską?

Oglądałam Shutter Island. Jak dla mnie bomba.

A na zakupach figa z makiem. Jedyne co dorwałam to czekoladowego zająca, reszta straszny badziew, koszyków brak. Nic, jutro wycieczka do polskiego sklepu, może tak dorwę. Na dodatek dopiero w domu się zauważyłam, że zamiast pianki do odświeżenia dywanu kupiłam odplamiacz do dywanów. No nic tylko się wziąć i

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:24   #2543
Rybulka
Zakorzenienie

iwka, ja ostatnio się puściłam do sklepu z myślą kupienia składników do sałatki i sosu do niej. I co? Przyszłam z warzywami, ale bez sosu- zapłaciłam za niego, a zostawiłam go w sklepie

W polskim sklepie pewnie kupisz to, co chcesz
Stary 2010-03-30, 20:08   #2544
india83
Zakorzenienie

Cytat:
TADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM jestem

dziekuje za trzymanie kciukow i czekanie i pisanie.. bardzo mi milo

pierwszy obraz jaki ukazal nam sie na ekranie to... siurak wiec bedzie SYNNNNNNNNNNNNNN

D
Witamy Patryka i wielkie gratulacje dla szczesliwych rodzicow

Cytat:
cały maly Tz
gratulacje MARTUCHA

to ja tez sie pochwale, a co tam
mozna sie zakochac

Cytat:
musiz miec cos do otwarzania dvd
na media pleyerze zwyklym u mnie tez nie idzie..
ale na kazdym do dvd tak.. zobaczysz w domku i ci sie rozjasni
cos pięknego. fajna pamiatka. a Patryk chyba metyduje joga

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No i byłam dzisiaj u lekarza z tym moim cyckiem. Dwie osoby mnie badały (znajomi chirurdzy) i stwierdzili, że w ciągu 2 dni dadzą mi znać co i jak robimy, ale uspokoiłam się, bo powiedzieli, że jest dobrze umiejscowiony i nie powinno byc problemu z wycięciem. Jutro mam tylko zrobić badanie na żółtaczkę, żeby wiedzieć, czy czasem nie powinnam powtórzyć szczepienia, bo szczepiłam sie w wieku 12lat. uff, trochę mi ulżyło.
bedzie dobrze

Cytat:
Oto kuchnia i łazienka widziałyście kiedyś coś takiego lubię wyzwania
Gold mieszkanko na pewno ladnie bedzie wygladac, ale jak wlozycie w nie mase kasy i pracy. jak dla mnie jest w oplakanym stanie, jak za taka cene!!! czy to jest korzstna oferta??

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
az mi sie goraco zrobiło, dobrze, ze wszytsko jest OK. Dbaj o siebie!!!

Cytat:
oki objechalam mijalam samochodowy patrol strazy miejskiej ale na szczescie sie nie przyczepili Zabcia ma juz nowe numery rejestracyjne

zabka pierwsza klasa

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Moze uda mi sie pod wieczór. Teraz dopiero wrociłam z pracy.. od 8 Rano jechałam godzine 20min do pracy w korkach !!!! 20 km... pobiłam rekord Padam ze zmeczenia. Moj maz był dzis na ostatniej rozmowie kwalif. Po swietach sie dowie czy dostanie ta prace. Mocno trzymam kciuki bo jesli tak, to spokojnie moge iść do pracy za sporo mniej, bylebym miała spokoj.

w takim razie trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Oglądałam Shutter Island. Jak dla mnie bomba.
:
Mnie tez sie b. podobał

a ja jestem wykonczona dzisiejszym dniem
Stary 2010-03-30, 20:32   #2545
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Laseczki ale tu cicho chyba wszyscy sprzątają mi udało sie dziś wszystkie okna pomyć i firankę wyprać jeszcze wyprasowac ciuszki na jutro i pomalowac paznokcie i spac musze znow wstać wczeniej ale tylko 15 min co daje 4.45 i kolejna delegacja mam nadzieje ze wroce wmiare wczesnie bo jedziemy z Tż do Krakowa na dwa dni i mieliśmy od razu po pracy a tu dzis sie dowiedziałam ze delegacje mam i nie wiem o ktorej wyjedziemy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:54   #2546
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dokładnie Maju... dlatego jak słyszę o odstawieniu tabletek to mi się coś robi, a wtedy nie brałam tabletek ...
No ale jakbyś odstawiła, to możesz wtedy zobaczyć, czy te bakterie są spowodowane seksem bez zabezpieczenia i będziesz mieć jasność

A co do tabletek... niby są pewne, a jednak zdarzają się przypadki gdzie kobieta bierze je, a tu nagle ciąża. Albo bierze je nadal nie wiedząc, że jest w ciąży i poronienie gotowe

Cytat:
Powiedziała że moze sprzedadzą za 220
trochę drogo jak na taki stan... mój brat jak kupował mieszkanko w bloku 3 pokojowe 2 lata temu dawał 230 tys albo 220, nie pamiętam, ale ładnie wymalowane, kafelki i drewniana podłoga, stan bdb a tu... może pogadaj z tym kimś aby trochę obniżył cenę mieszkania, hmm??

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh to zapytam
a mdłości u mnie zaczęły się od 4 tygodnia.... ale pocieszę Cię, że sporo kobitek w ogóle ich nie ma...
i gdzie tu sprawiedliwość...
kurczę, ja bym chciała się obejść bez mdłości i rzyganka, żeby ładnie to zataić... no ale fakt faktem, każda inaczej to przechodzi, np. Maggie
Mam nadzieję, że skończysz tą męczarnię

SAMBAdiJANEIRO fajne autko tylko ja bym już wolała czerwone

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-03-30 o 21:37
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 22:07   #2547
agus87
Zakorzenienie

ja za remont lazienki lacznie z automatem bosha za 1700 dalam ok 16 000 tys
ale sie dzisiaj narobilam, nasprzatalam sie, nalazilam z tz na zakupach teraz wieczornych i na koniec objedlismy sie pizza

samba fajne autko, male zgrabne, cacy
Stary 2010-03-30, 23:04   #2548
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Sysunia, wiem które to testy, one pokazują w którym tygodniu ciąży jesteś!!!!! BRAWO, nie mówiłaś nic o starankach, draniu jeden!!!! mąż będzie zachwycony Gratuluje!!!! tak się ciesze.
Wierzę Ci, że masz wątpliwości...w Polsce opieka jest bardziej ludzka, tutaj mają fajny sprzęt, wszystko dostajesz za darmo i minus jaki jest to brak ginekologów i stawianie na naturalną ciąże, bez rzadnych podtrzymań czy leżenia w łóżku. Jeżeli zaczynasz plamić w 6 miesiącu pomogą Ci, bo koleżanka tak miała i płakała ze strachu i jej pomogli. Także historie o złej Anglii czasami są przesadzone. Badania, które w PL są płatne tu masz za darmo. Wykrywanie wad genetycznych u dzidzi, jest za darmo. Mogła bym tak wymieniać w kółko, ale sama nie wiem co zrobię jak już będę w ciąży

Kochana ale my sie nie staralismy bo najpierw miałam załatwic jedno a potem miały byc staranka. Poprostu tak wyszło dar od Boga ( prezent urodzinowy dla Mamusi )

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 23:13   #2549
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No ale jakbyś odstawiła, to możesz wtedy zobaczyć, czy te bakterie są spowodowane seksem bez zabezpieczenia i będziesz mieć jasność

A co do tabletek... niby są pewne, a jednak zdarzają się przypadki gdzie kobieta bierze je, a tu nagle ciąża. Albo bierze je nadal nie wiedząc, że jest w ciąży i poronienie gotowe

Nie od sexu bez gumek, bo przecież celibat mam prawie miesieczny a bakterie jak były tak są, tylko po leczeniu w ilości mniejszej.

Też słyszałam o przypadkach ciąży w trakcie brania tabletek - mam nawet znajomą która w ten sposób "wpadła", ale po bliższym wywiaadzie się okazało, że po prostu zapominała czasami wziać tabletkę - no i wtedy to oczywiste, że ciąża możliwa, zwłaszcza jak tabletka była z pierwszego tygodnia brania.
Ale są przypadki, kiedy brało się regularnie a ciąża wystąpiła, no ale to dlatego właśnie tabletki anty nie mają 100% we wskaźniku Pearla.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 23:29   #2550
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ale się dziś nakupowałam świątecznych ozdób Tak się jakoś weselej zrobiło od razu
TŻ mi ładnie podziękował, że tak dbam o nasz dom [B]

(...)
No właśnie wszyscy się śmieją, że wyglądam jakbym piłkę połknęła

Za tydzień mam wizytę u lekarza, może mi będzie w stanie coś nowego powiedzieć o terminie porodu

Kurczę, miło mi bardzo, że się tak nasz pokój podoba

Jak Ci idzie z Księżycem? Ja mam jeszcze jakieś 70 stron do końca
Ja dziś weszłam na real i te wszystkie świąteczne ozdóbki mnie zachipnotyzowały na szczęście jakaś Pani mnie koszykiem trąciła i wróciłam do żywych. Mogłabym smiało w 5 min wydać zawartośc portfela

Księżyc przeczytany biorę się zaraz za Zaćmienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Oj Ddaaiissy, ależ oni Cię umęczą w tej pracy no dojazd też masakra, taki odcinek i tyle czasu, ale jedyną radą na korki są samoloty, tak mi kiedyś jeden kierowca powiedział i tez stalismy korku

a rozmawiałaś o podwyżce? bo nie wiem czy mi umknęło czy jeszcze nie było rozmowy

za męża trzymam uda się

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tylko w skrocie bo leze chora
Rybulko cudownie wygladasz,a wasz salon jest pieknyyyyyyy tez planuje takie kolory
samba gratulacje autka fajny kolor
martucha syn wow no super gratulacje
uciekam do spania
Kuruj się

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja za remont lazienki lacznie z automatem bosha za 1700 dalam ok 16 000 tys
ale sie dzisiaj narobilam, nasprzatalam sie, nalazilam z tz na zakupach teraz wieczornych i na koniec objedlismy sie pizza

samba fajne autko, male zgrabne, cacy
Agus i jak się czujesz? sądząc po tym co piszesz chyba wracasz pomału do zdrowia?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości