Allegro - okazje, ciekawostki, pytania, wątpliwości - wątek zbiorczy - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-15, 20:59   #1831
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Dot.: Allegro - okazje, ciekawostki, pytania, wątpliwości... - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez bessens Pokaż wiadomość
Ja jako kupująca nigdy nie kliknęłam bezmyślnie Kup teraz, bardzo się cieszę że tacy nierozsądni kupujący są karani ostrzeżeniami. Takie niepoważne zachowania utrudniają sprzedającym pracę.

Udało się, Allegro zwróciło mi prowizję po rozpatrzeniu sprawy, z powodu braku wpłaty Kupującego. Mam tylko pytanie, skoro tak się stało to czy to znaczy że osoba która kupiła ode mnie telefon już nie może rościć sobie do niego praw tak?

pytam bo mam już kupca na ten telefon, stacjonarnie, nie przez Allegro i chciałabym mieć już pewność...
Ale jakie prawa może sobie rościć skoro zrezygnował, Allegro zwróciło prowizję więc sprawa zamknięta Co Ty w jakieś paranoje wpadasz Sprzedawaj skoro masz nowego kupca i już.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 21:53   #1832
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Mi kiedyś zawiesił si komputer i niechcący kupiłam 2 pary butów zamiast jednej.
Napisałam do sprzedającego maila z wyjaśnieniem, a ten zgłosił się do all o zwrot prowizji.
Allegro napisało do mnie maila z pytaniem czy potwierdzam ten fakt i na tym sprawa się skończyła.
Bez banów, czerwonych kartek czy ostrzeżeń.
No bo jak kupujemy od przedsiębiorcy, to zwrot jest naszym prawem i allegro nie może nas za to karać. Co innego, jak się nie sfinalizuje transakcji, ani nie wyrazi chęci odstąpienia od umowy.
Ja kiedyś kupiłam trampki, a potem zobaczyła, że kto inny wystawia je taniej. Więc napisałam do tego pierwszego sprzedającego, że odstępuję od umowy jeszcze przed wysyłką i było ok - też żadnego ostrzeżenia nie dostałam.

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 22:18   #1833
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
No bo jak kupujemy od przedsiębiorcy, to zwrot jest naszym prawem i allegro nie może nas za to karać. Co innego, jak się nie sfinalizuje transakcji, ani nie wyrazi chęci odstąpienia od umowy.
Ja kiedyś kupiłam trampki, a potem zobaczyła, że kto inny wystawia je taniej. Więc napisałam do tego pierwszego sprzedającego, że odstępuję od umowy jeszcze przed wysyłką i było ok - też żadnego ostrzeżenia nie dostałam.
no tak właśnie jest

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 11:04   #1834
teQiba
Moderator

Zaciekawiłyście mnie - jak wyglądają te karne punkty od Allegro? Gdzie to jest zanotowane?
Stary 2016-01-19, 11:11   #1835
Tamt
Zadomowienie

Problem allegro

Dzień dobry
Proszę o poradę w pewnej bardzo stresującej sytuacji dla mnie.
Otóż w sierpniu sprzedałam na allegro bluzkę, była używana lecz w stanie idealnym bo miałam ją na sobie zaledwie raz. Po kilku dniach od otrzymania mojej przesyłki kupujacy wysłał do mnie emaila, że bluzka jest w złym stanie na dowód załączając zdjęcia. Rzeczywiście bluzka poszarzała zapewne na wskutek wyprania jej przez kupującego w pralce (jest czarno-biała) i delikatnie się zmechaciła. Nie były to jednak uszkodzenia powstałe z mojej winy lecz jego. Przejdę do sedna.
Wówczas zignorowałam trochę sprawę bo miałam dużo spraw na głowie( obrona, problemy zdrowotne) . Kilka dni temu otrzymałam emaila, że kupujący zamierza zgłosić to na policje itp i , że chce zwrócić bluzkę a ja mam oddać pieniądze. Napisałam, że jeśli zwróci bluzkę i uwzględnię reklamacje to oczywiście oddam pieniądze. Wczoraj otrzymałam bluzkę i wygląda jak za przeproszeniem znoszona stara szmata, absolutnie nie jest w takim stanie jak ją wysłałam. Kupujący żąda ode mnie zwrotu pieniędzy również za przesyłkę w obie strony i straszy policją. Jestem już cała w nerwach i nie wiem co robić. Nie uśmiech mi sie zwracać komuś pieniędzy za to, że pochodził parę miesięcy w mojej bluzce i ją zniszczył. Moja siostra mówi, że to próba wyłudzenia pieniędzy i że moge to zgłosić na policję. Poradźcie co robić.
Tamt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 11:27   #1836
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Dot.: Problem allegro

A masz jakieś zdjęcia cokolwiek co wskazuje na to, że to kupujący ją zniszczył?
W każdym razie mi to wygląda bardzo lipnie i bym się tym specjalnie nie przejmowała. Kasy bym nie oddawała, no dowód przesłała mailem zdjęcia bluzki (umieściłaś je na aukcji?), dodatkowo uzasadnienie odmowy listem poleconym za potwierdzeniem (zrób ksero) i prośba o przesłanie kasy na paczkę zwrotną z bluzką . Żądanie kasy za przesyłke jest wg mnie bezpodstawne, bo takie rzeczy kupująca załatwia na własny koszt. A i jeszcze kupujący powinien Ci przesłać pisemnie reklamację.
Przeczytaj także regulamin allegro, bo jest tam to opisane.
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 11:52   #1837
lutien
Wtajemniczenie

Co do bluzki to się nie wypowiem, ale przy zwrocie powinnaś zwrócić koszt zakupu + koszt przesyłki w jedną stronę (od Ciebie do kupującego) w kwocie najniższej możliwej opcji wysyłki (jak ma na przykład kuriera za 15zł i polecony za 6zł to obojętnie którą wysyłkę wybrał kupujący, Ty zwracasz najniższą kwotę - czyli te np. 6zł). Tak jest w ustawie. Więc kupujący nie może żądać zwrotu za obie przesyłki.

PS. Ja bym w ogóle reklamacji nie przyjeła...
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 11:58   #1838
requiem29
Wtajemniczenie

W sierpniu??????? A mamy styczeń.. chyba jest jakiś termin , w którym to kupujący może zrezygnować z zakupu (14 dni???) na pewno nie jest to 4-5-6 miesięcy . Ja bym się nie zgodziła na żaden zwrot po takim czasie. Przez te miesiące to ona mogła tą bluzkę nosić codziennie.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29

Edytowane przez requiem29
Czas edycji: 2016-01-19 o 12:02
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 12:03   #1839
skazana_na_bluesa
.

masz zdjęcia, jak wyglądała bluzka przed sprzedażą?

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 12:21   #1840
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
W sierpniu??????? A mamy styczeń.. chyba jest jakiś termin , w którym to kupujący może zrezygnować z zakupu (14 dni???) na pewno nie jest to 4-5-6 miesięcy . Ja bym się nie zgodziła na żaden zwrot po takim czasie. Przez te miesiące to ona mogła tą bluzkę nosić codziennie.
Ale ten termin dotyczy sprzedaży konsumenckiej, czyli trzeba prowadzić działalność gospodarczą. Nie dotyczy sytuacji gdy sprzedaje się coś jako osoba prywatna innej osobie prywatnej. Wtedy działają przepisy kodeksu cywilnego i za wady sprzedający odpowiada przez trzy lata, a kupujący ma wadę zgłosić do miesiąca od jej zauważenia.

Niemniej jednak, jeżeli Tamt ma zdjęcia bluzki przed wysłaniem, to napisałabym kupującemu tak jak radzi siostra - że to próba wyłudzenia i że idziesz z tym na policję. Może odpuści.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Co do bluzki to się nie wypowiem, ale przy zwrocie powinnaś zwrócić koszt zakupu + koszt przesyłki w jedną stronę (od Ciebie do kupującego) w kwocie najniższej możliwej opcji wysyłki (jak ma na przykład kuriera za 15zł i polecony za 6zł to obojętnie którą wysyłkę wybrał kupujący, Ty zwracasz najniższą kwotę - czyli te np. 6zł). Tak jest w ustawie. Więc kupujący nie może żądać zwrotu za obie przesyłki.

PS. Ja bym w ogóle reklamacji nie przyjeła...
To nie dotyczy tej sprawy. To dotyczy sprzedaży konsumenckiej, a nie między dwoma osobami fizycznymi. Przy sprzedaży konsumenckiej jest dokładnie tak jak piszesz, ale to musi być umowa między przedsiębiorcą a osobą fizyczną, która działa jako konsument, czyli nabywa towar/usługę w celu niezwiązanym z jej działalnością gospodarczą lub zawodową.

Edytowane przez Veredise
Czas edycji: 2016-01-19 o 12:22
Stary 2016-01-19, 12:38   #1841
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tamt Pokaż wiadomość
Poradźcie co robić.
Olej to. Po prostu. Nie reaguj na jej listy, mejle, pogróżki. Niech zgłasza na policję czy nawet do samego Watykanu.
Może Ci nagwizdać.
Pół roku po zakupie odsyła jakąś szmatę i szuka frajera, udana jest
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 12:52   #1842
Tamt
Zadomowienie

Dot.: Allegro - okazje, ciekawostki, pytania, wątpliwości - wątek zbiorczy

Niestety nie mam zdjęcia.
Stary 2016-01-19, 13:02   #1843
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie mam zdjęcia.
A wystawiałaś bez zdjęcia?

Stary 2016-01-19, 13:07   #1844
Joka_Q
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry
Proszę o poradę w pewnej bardzo stresującej sytuacji dla mnie.
Otóż w sierpniu sprzedałam na allegro bluzkę, była używana lecz w stanie idealnym bo miałam ją na sobie zaledwie raz. Po kilku dniach od otrzymania mojej przesyłki kupujacy wysłał do mnie emaila, że bluzka jest w złym stanie na dowód załączając zdjęcia. Rzeczywiście bluzka poszarzała zapewne na wskutek wyprania jej przez kupującego w pralce (jest czarno-biała) i delikatnie się zmechaciła. Nie były to jednak uszkodzenia powstałe z mojej winy lecz jego. Przejdę do sedna.
Wówczas zignorowałam trochę sprawę bo miałam dużo spraw na głowie( obrona, problemy zdrowotne) . Kilka dni temu otrzymałam emaila, że kupujący zamierza zgłosić to na policje itp i , że chce zwrócić bluzkę a ja mam oddać pieniądze. Napisałam, że jeśli zwróci bluzkę i uwzględnię reklamacje to oczywiście oddam pieniądze. Wczoraj otrzymałam bluzkę i wygląda jak za przeproszeniem znoszona stara szmata, absolutnie nie jest w takim stanie jak ją wysłałam. Kupujący żąda ode mnie zwrotu pieniędzy również za przesyłkę w obie strony i straszy policją. Jestem już cała w nerwach i nie wiem co robić. Nie uśmiech mi sie zwracać komuś pieniędzy za to, że pochodził parę miesięcy w mojej bluzce i ją zniszczył. Moja siostra mówi, że to próba wyłudzenia pieniędzy i że moge to zgłosić na policję. Poradźcie co robić.
Możesz napisać do administracji Allegro i naświetlić sytuację. Jeśli wtedy wystawiłaś aukcję ze zdjęciem, a teraz już go nie masz, to istnieje prawdopodobieństwo, że Allegro ma to w jakimś swoim archiwum. Więc nie musisz się obawiać straszenia policją, bo masz dowód, że ktoś chce oszukać Ciebie.
Wszystko za nami
Joka_Q jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 13:13   #1845
Tamt
Zadomowienie

Miałam zdjęcie ze strony internetowej sklepu. dokładnie opisałam , że bluzkę włożyłam raz do przymierzenia w domu, niestety była sporo za mała więc nawet nie mogłam w niej chodzić. Tu jednak nie chodzi o zdjęcie czy jego brak ale o to czy po 4 miesiącach noszenia bluzki ktoś może mi ją odesłać i żądać pieniędzy?
Stary 2016-01-19, 13:16   #1846
teQiba
Moderator

Niepotrzebnie w ogóle odpowiadałaś na tą wiadomość sprzed kilku dni.
Ja na Twoim miejscu bym teraz odpisała, że bluzka została zniszczona przez kupującego, reklamacja została rozpatrzona negatywnie i że bluzkę odsyłam na jego koszt, więc niech wybierze czy płaci na konto czy woli za pobraniem.

EDIT: Doczytałam, że nie masz zdjęcia zrobionego przed wysyłką - no to pod względem dowodowym jesteś na straconej pozycji. A o jakiej kwocie w ogóle rozmawiamy? Jest w ogóle sens się tak szarpać?

Edytowane przez teQiba
Czas edycji: 2016-01-19 o 13:20
teQiba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 13:19   #1847
Tamt
Zadomowienie

Teraz też żałuje , że w ogóle przyjęłam ten zwrot ale jak dostałam z 10 emali i smsów, że ta Pani chce reklamować a jak nie to zgłasza sprawę na policję to po prostu zgłupiałam.
Gdyby ona odesłała mi tą bluzkę po kilku dniach to rzeczywiście dla świętego spokoju oddałabym kasę. ale ona mi ją odsyła po 4 miesiącach noszenia jej...

Edytowane przez Tamt
Czas edycji: 2016-01-19 o 13:27
Stary 2016-01-19, 19:34   #1848
Sybil_
Zakorzenienie

witajcie
mam mały problem; zakupiłam na allegro sweter, trzeba było wybrać rozmiar więc napisałam maila do sprzedającego jaki rozmiar wybieram. Niestety dziś otrzymałam paczkę i rozmiar przyszedł nie taki jak zamawiałam. Towar będę odsyłać. Czy w takiej sytuacji mam prawo domagać się, żeby sprzedający pokrył koszty wysyłki? To,że wysłało zły rozmiar to nie moja wina. Pytam, bo kiedyś miałam już taką sytuacje, że kupiłam buty, wymiary były inne niż podane na aukcji, więc dokonałam zwrotu, ale otrzymałam pieniądze tylko za buty.
Sybil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 23:22   #1849
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez Sybil_ Pokaż wiadomość
witajcie
mam mały problem; zakupiłam na allegro sweter, trzeba było wybrać rozmiar więc napisałam maila do sprzedającego jaki rozmiar wybieram. Niestety dziś otrzymałam paczkę i rozmiar przyszedł nie taki jak zamawiałam. Towar będę odsyłać. Czy w takiej sytuacji mam prawo domagać się, żeby sprzedający pokrył koszty wysyłki? To,że wysłało zły rozmiar to nie moja wina. Pytam, bo kiedyś miałam już taką sytuacje, że kupiłam buty, wymiary były inne niż podane na aukcji, więc dokonałam zwrotu, ale otrzymałam pieniądze tylko za buty.
Oczywiście, sprzedający się pomylił i powinien wziąć koszty na siebie.

- - -

Ja też mam jakąś głupią sytuację teraz, pierwszy raz, odkąd korzystam z Allegro. Zakupiłam kod na roczny abonament Xbox Gold, zapłaciłam, dostałam natychmiast, aktywowałam i wszystko działa. Po tygodniu dostaję maila od Allegro, że mam "potwierdzić wersję sprzedającego", który zgłosił, że zamówienie uległo zniszczeniu w transporcie [coś w ten deseń]. Nie wiem, czy gość kombinuje, żeby nie płacić prowizji, czy o co chodzi?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 23:30   #1850
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Witam. Kupiłam ostatnio przedmiot na Allegro od użytkownika, który dopiero zaczynał (nie miał żadnych komentarzy. Oferta była pierwotnie wystawiona na olx, ale poprosiłam o wystawienie na Allegro). Minęło 10 dni, a dalej nie dostałam przesyłki. Jakie sa procedury zwrotu pieniędzy? Wytoczyłam juz spór, ale bez odpowiedzi od sprzedającego. Co dalej powinnam zrobic?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-01-20, 03:24   #1851
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Witam. Kupiłam ostatnio przedmiot na Allegro od użytkownika, który dopiero zaczynał (nie miał żadnych komentarzy. Oferta była pierwotnie wystawiona na olx, ale poprosiłam o wystawienie na Allegro). Minęło 10 dni, a dalej nie dostałam przesyłki. Jakie sa procedury zwrotu pieniędzy? Wytoczyłam juz spór, ale bez odpowiedzi od sprzedającego. Co dalej powinnam zrobic?
Zgłosić sprawę na policję. Jak policja przyśle Ci zawiadomienie o wszczęciu postępowania, to skanujesz, wysyłasz do Allegro i dostajesz zwrot kasy. A policja musi się tym zająć niezależnie od ceny towaru, bo to jest zawsze oszustwo, więc społeczna szkodliwość czynu jest duża.

Stary 2016-01-20, 10:44   #1852
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Oczywiście, sprzedający się pomylił i powinien wziąć koszty na siebie.

- - -

Ja też mam jakąś głupią sytuację teraz, pierwszy raz, odkąd korzystam z Allegro. Zakupiłam kod na roczny abonament Xbox Gold, zapłaciłam, dostałam natychmiast, aktywowałam i wszystko działa. Po tygodniu dostaję maila od Allegro, że mam "potwierdzić wersję sprzedającego", który zgłosił, że zamówienie uległo zniszczeniu w transporcie [coś w ten deseń]. Nie wiem, czy gość kombinuje, żeby nie płacić prowizji, czy o co chodzi?
Pewnie tak
Ja też kiedyś tak miałam, że dostałam przedmiot, a po dłuższym otrzymałam takiego maila z Allegro. Zgodnie z prawdą nie potwierdziłam wersji sprzedającego
Stary 2016-01-30, 04:20   #1853
witchwq
Zakorzenienie

A ja miałam pecha i jak koniecznie chciałam zakupić kod do jednej gry (legalnie - tak mi się wydawało) najpierw angielski eBay - zaplacone, brak kodu, mail przeprosinowy "ukradli nam kody, zwracamy kasę" super, ale ja chce grę! Idę na polskie allegro - zakup, zaplata, "sorki, brak kodów, atak hackera" co wy kurka, z jednego generatora kodów korzystaliscie i się zepsul? Wredne naciagacze!

Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-03-07, 23:15   #1854
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Wydawało mi się, że któraś z Was kiedyś pisała o tej bluzce ?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...rs_socket_id=7

Może jakies opinie ?

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-19, 10:29   #1855
jackdaniels666
Raczkowanie

Talking Sprzęty z allegro

Drogie koleżanki, czy kupowałyście może kiedykolwiek jakieś sprzęty elektroniczne (AGD) za pośrednictwem allegro? Nie mówię o kupowaniu od autoryzowanych przedstawicieli typu euro czy media markt ale nawet o sklepie allegro czy czymkolwiek innym. Jaka jest szansa, że to w ogóle dotrze w jednym kawałku a sprzedawca nas nie wystawi? Ogólnie podzielcie się wrażeniami.
jackdaniels666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-19, 11:05   #1856
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Sprzęty z allegro

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=allegro
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-19, 11:17   #1857
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108
Dot.: Sprzęty z allegro

Kupowałam nie raz rozmaite sprzęty, jeszcze nigdy nie miałam żadnych cyrków z tym związanych.

Najlepsza opcja to za pobraniem, i wtedy przy kurierze obejrzeć sprzęt. Jak coś jest nie tak to nie przyjąć paczki.
Stary 2016-03-19, 17:04   #1858
Ingrid80
BAN stały

Otrzymalam na allegro kupon na 20zl. Zrobiłam w aplikacji mobilnej zakupy u dwóch sprzedawców za łączną kwotę 80zl bez kosztow przesyłki ale gdy chciałam zapłacić to nie pokazała mi się możliwość wykorzystania kuponu :-( jakieś pomysły???
Ingrid80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-20, 08:34   #1859
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez jackdaniels666 Pokaż wiadomość
Drogie koleżanki, czy kupowałyście może kiedykolwiek jakieś sprzęty elektroniczne (AGD) za pośrednictwem allegro? Nie mówię o kupowaniu od autoryzowanych przedstawicieli typu euro czy media markt ale nawet o sklepie allegro czy czymkolwiek innym. Jaka jest szansa, że to w ogóle dotrze w jednym kawałku a sprzedawca nas nie wystawi? Ogólnie podzielcie się wrażeniami.
Trzeba czytać komentarze - jeśli są pozytywne i jest ich dużo, to wg. mnie nie ma się czego obawiać. AGD akurat nie zamawiałam, ale mam trochę mebli z allegro (w tym szklany, duży stół ogrodowy), wszystko było ok. Możesz ewentualnie zwrócić uwagę żeby gwarancja była 'door to door', wtedy dużo prościej będzie zareklamować w razie jakiejkolwiek usterki

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Otrzymalam na allegro kupon na 20zl. Zrobiłam w aplikacji mobilnej zakupy u dwóch sprzedawców za łączną kwotę 80zl bez kosztow przesyłki ale gdy chciałam zapłacić to nie pokazała mi się możliwość wykorzystania kuponu :-( jakieś pomysły???
Nie wiem czy dobrze pamiętam bo dosyć dawno z tego korzystałam, ale tam chyba trzeba gdzieś było aktywować ten kupon? Patrzyłaś w zakładce 'kupony' czy jest aktywny?
Stary 2016-03-22, 08:39   #1860
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
a to nie jest tak, że nie łączna, ale od jednego sprzedającego na min 50zł?

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości