|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi
|
|
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
AguŚ87 - No pod względem figurki to my jesteśmy bardzo podobne
Tylko że ja jestem 5 lat młodsza od Ciebie... wiec może jeszcze przytyje troszke :P A nogi mi sie w kolanach w ogóle nie łączą... a chuda jestem jak patyk :P Niektóre dziewczyny mi dokuczają ale niektóre też mówią "chciałabym mieć taką figurę jak ty" nie warto się przejmować Ja uważam że mimo wszystko moje nóżki są piękne i je kocham Szczupłe (ekchem... zeby nie powiedzieć chude ) długie, zgrabne czego wiecej chcieć Chodze w mini kiedy mi sie chce i nigdy nie przyszło mi do głowy ze moglabym sie przejmowac moją kilometrową luką między nogami xD I nie zamierzam ;] Dziewczynki wszystkie jesteście laski, każda jest niepowtarzalna i piękna. Nie przejmujcie się! Życie jest tylko jedno wiec nie warto rezygnować z przyjemności z powodu kompleksów ![]()
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
witam wpoltowarzyszki niedoli!!! tez mam krzywe, szpotawe- nie lacza mi sie w kolanach- mam spoko uda- ale lydki sa wygiete w nawias na zewnarz.
od pewnego czasu jestem troche wyleczona- prawda jest taka ze jak Ci ukochany facet nie powie 10000000000000000 razy ze sa za***iste (a i w to trudno uwierzyc ni snujac domyslow ze sie smieje na boku) to nie wyleczycie tego kompleksu. no, w kazdym razie u mnie tak bylo. moj TZ powiedzial ze mam uwaga!!! wyprofilowane lydki na jego szyje... ![]() bylam u lekarzy jak mialam 14-15lat- moi rodzice uznali ze jak chce isc to znaczy ze powinnismy poszukac specjalisty. jako dzieko mam zdjecia ze mam za***iscie proste nozki. ale jak zaczelam dojrzewac, jezdzic na rolkach to moje lydki nie wytrzymaly odbciazenia calego ciala i sie "wygly" ![]() cwieczenia, wiazania sa o kant d... potluc- nie zepsujcie sobie nog takim modelowaniem bo jak uplastycznicie kosc to moze byc gorzej- nie powinnyscie tego robic bez konsultacji ze SPECJALISTA!!! PS jak bylam u tych lekarzy to jeden taki mlody i przystojny (nie umialam wydusic z jakim problemem przyszlismy) powiedzal mi tak- "moja zona tez ma takie nogi, a kocham ja najbardziej na swiecie" poplakalam sie...
|
#934 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie! Mam takie same dylematy co Wy, czyli "krzywaki" Obserwuję od dłuższego czasu ten wątek i postanowiłam w końcu napisać a właściwie zapytać Was jaka długość spódnic byłaby dla mnie najodpowiedniejsza? Chciałabym wreszcie ubrać spódnicę..
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie masz bardzo zgrabne nogi nie jedna z nas chciała by miec takie nogi (np. JA)
wez dziewczyno nie świruj gdybym miała takie nóżki to biegałabym całyczas w króciutkich spódniczkach i wogóle!!!!!
|
|
|
|
#936 |
|
Raczkowanie
|
HEJ DZIEWCZYNY!
Ja mam troche inny problem, mam krzywe nogi, ale chodzi o cos zupelnie innego. Swoja posture odziedziczylam po mamie, babci. Posture kobiecych ksztaltow... I nogi mam po pierwsze troche nieproporcjonalne- lydki sa stosunkowo krotkie do ud, po drugie uda za to sa dosc masywne Takie potezne mi sie wydaja... Po trzecie te wewnetrzne strony kolan mam takie wypukle, ze sie dotykaja. Miedzy udami nie ma mowy o zadnej przerwie!!!! I tak szczerze to wolalabym chyba te wasze przerwy Spodnie mam jzu chyba wszystkie poprzecierane w wew stronie ud... MASAKRA
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainwestuj w sporty
|
|
|
#938 |
|
Przyczajenie
|
Perełka! Dziękuję za miłe słowa
Kupiłam fajne kozaczki, może przyszedł czas żeby w końcu pokazać nogi. Jutro idę po spódnicę )))
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
creedka- nie bluznij! skoro ladnie wygladasz w spodnicy przed kolano znaczy ze Twoje nogi sa szczuple i zgrabne... chetnie bym sie zamienila...
|
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Dopóki nie trafiłam na ten wątek myślałam, że tylko ja mam tak krzywe nogi (mam tego typu co Aguś ) Sama świadomość, że tak nie jest niesamowicie podniosła mnie na duchu. Pozdrawiam gorąco wszystkie "krzywulce" Mariola
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero ostatnio odkrylam, ze mam krzywe nogi (wiem, ze troche dziwne to brzmi, ze dopiero teraz to zauwazylam
Zawsze wydawalo mi sie, ze mam stosunkowo proste, znaczy sie bylam przekonana, ze mam proste. Az do czasu, gdy stanelam w krotkich spodenkach przed lustrem i zaczelam sie sobie przygladac. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy sie zorientowalam, ze mam krzywe nogi. Prawde mowiac doznalam lekkiego szoku
|
|
|
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#943 |
|
Rozeznanie
|
Hejka! Niestety panująca moda nie jest dla nas
rurki , proste nogawki, obcisłe spodnie i kozaczki. Figurkę mam
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy ktoś puścił komentarz na temat moich nóg to dopiero zdałam sobie z tego sprawę
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny. A juz myslalam ze tylko ja jestem takim dziwakiem ktory nigdy nie zalozyl i zalozy spodnicy a tym bardziej spodenek. przeczytalam cale to forum i szczerze mowiac jestem z was dumna, ze odważacie sie mimo wszystko to zaakceptowac i bez wzgledu na wszystko zalozyc krotka spodniczke i spacerowac w niej nie tylko w domu. ja nawet w domu nie mam odwagi zalozyc czegos krotkiego. chyba po prostu nie umialabym. tez mam krzywe nogi i chyba jednak najbardziej z dotychczas tu ogladanych. moje łydki wyglądają jak 2 nawiasy a w dodatku sa grube. okropnie to wyglada. dajcie znac czy te cwiczenia wam pomogły i czy ktoraś z was była z tym jednak u ortopedy.jak tak to co powiedzial? czekam z niecierpliwoscia
|
|
|
|
#947 |
|
Przyczajenie
|
Ja też, ja też, ja też...
Moje nogi łączą się tylko w kostkach Już nie raz słyszałam uwagi na temat moich nóg!Próbuję troszkę ćwiczyć (staram się na siłę łączyć nogi i choć chwilę wytrwać w tej pozycji, łączę też nogi i robię przysiady) ehhh....ale ja nie mam silnej woli i szybko się zniechęcam Jestem chudziutka mam 160cm i ważę 43kg! Bardzo chciałabym przytyć...może wtedy moje nogi wyglądałyby troszkę lepiej.Dziś już nawet zastanawiałam się nad kupnem jakiejś odżywki, która by mnie "wspomogła" w przybraniu na wadze.Chodzę w spódniczkach i krótkich szortach, ale jak tylko zobacze dziewczyne z prostymi nogami odrazu zaczynam żałować, że tak się ubrałam....Wogóle to na każdą dziewczynę patrzę i "sprawdzam " czy ma proste nogi i jak na złość, każda ma nogi proste!!!Może nie zwracałabym na to aż takiej uwagi, gdyby to był mój jedyny kompleks...ale niestety nie jest...wiele rzeczy bym w sobie zmieniła....No ale narazie próbuję choć trochę wyprostować te krzywusy!!!! Może polecicie mi jakieś inne ćwiczonka???? |
|
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Widzę ,że zakompleksionych z powodu nóżek nie ma juz tyle. A mi znowu powróciły kompleksy:/
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się do nich przyzwyczaiłam...
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
lato sie skonczylo , watek ucichl, ale problemy nie odszedl
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#952 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a tak naprawde to powiedzcie szczerze czy te ćwiczenia jakos wam pomogły czy nie. sa jakies efekty? jakies widoczne zmiany? jakiekolwiek?
ja pod koniec grudnia wybieram sie do ortopedy ale krepuje sie niesamowicie . po prostu juz nie moge na nie patrzec |
|
|
|
#953 |
|
Przyczajenie
|
To koniecznie sie go o wszystko wypytaj i nam tu napisz.
P.S. Jak byś mogła to popytaj ortopedy czy jest wogule mozliwosc zeby zlikwidowac ta przerwe, ile trzeba miec lat i o jakies ćwiczenia. |
|
|
|
#954 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam krzywe nogi, taki ogromny X. Łączą sie niby lekko w górnej części ud i w kolanach ale w kostkach to juz zupełnie nie ;(
Czasami jak widze jakieś śliczne spódniczki to żal sie robi że nie mogę ich założyć bo wstyd.. |
|
|
|
#955 |
|
Przyczajenie
|
ja mam nogi jak u piłkaża
katastrofaza duze uda, brzydkie kolana i szczypłe łydki. Też się nie łączą w kolanach. Najlepiej wyglądają w rybaczkach. Mam z tym problem od zawsze i cieżko się przełamać. Pójdę do ortopety i dowiem się co wogóle można z tym fantem zrobić, gdyż maskować się do końca życia nie zamierzam a tak bardzo bym chciała wyjść w jakiejś krutkiej spódniczce ![]() ah za chwile sylwester ![]() ![]()
|
|
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#957 |
|
Przyczajenie
|
witam! Ostanio oglądając zdjęcia jednej z modelek (Lily Cole) natknęłam sie na jej zdjęcia . Na jednej fotce ma odsłoniete nogi, które są podobne do moich..
http://www.condenast.co.uk/ImageLib/...SS06_4MM_B.jpg |
|
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
Ćwiczenia na koślawość kolan (X):
Zalecenia: -pozycja: siad skrzyżny, -wskazane obuwie z obacasem Thomasa, -zmniejszenie nadwagi(jeśli wystepuje), -zwalczanie współistniejącego płaskostopia, Sporty i ćwiczenia zalecane: -pływanie stylem klasycznym, -jazda na rowerze, -jazda konna, -codzienne ćwiczenie (np. podczas oglądania tv): w siadzie na taborecie ze stopami złączonymi(związujemy nogi w stawach skokowych np. chustą i wkładamy poduszeczkę między kolana), ruch:prostujemy i uginamy kolana. Przeciwwskazania: -długotrwałe pozycje stojące, -siad klęczny o rozchylonych podudziach, -ćwiczenia w rozkroku. |
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
a Ja co mam robic?:p moja jedna nogi sa takie hmm falowne... ale tutaj tego nie widac
bo akurat to podczas tanca... :P jakie cw na takie koslawce?:P
Edytowane przez karka666 Czas edycji: 2007-03-11 o 20:50 |
|
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
o
Edytowane przez karka666 Czas edycji: 2007-03-11 o 20:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

Zupełnie jak moje?? Sama nie wiem , bo patrząc na Twoje myślę sobie "nie takie słe", a patrząc na swoje myślę takie rzeczy ,których lepiej tutaj nie pisać

Tylko że ja jestem 5 lat młodsza od Ciebie... wiec może jeszcze przytyje troszke :P A nogi mi sie w kolanach w ogóle nie łączą... a chuda jestem jak patyk :P Niektóre dziewczyny mi dokuczają ale niektóre też mówią "chciałabym mieć taką figurę jak ty" nie warto się przejmować
Ja uważam że mimo wszystko moje nóżki są piękne i je kocham 
Takie potezne mi sie wydaja... Po trzecie te wewnetrzne strony kolan mam takie wypukle, ze sie dotykaja. Miedzy udami nie ma mowy o zadnej przerwie!!!! 

Prawde mowiac doznalam lekkiego szoku