Krzywe nogi - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-11, 18:31   #931
frida26
Rozeznanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez Gosia1987 Pokaż wiadomość
a wyglądają one mniej więcej tak jak na tym zdjęciu (ono juz tu blo)
Zupełnie jak moje?? Sama nie wiem , bo patrząc na Twoje myślę sobie "nie takie słe", a patrząc na swoje myślę takie rzeczy ,których lepiej tutaj nie pisać
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 20:21   #932
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

AguŚ87 - No pod względem figurki to my jesteśmy bardzo podobne Tylko że ja jestem 5 lat młodsza od Ciebie... wiec może jeszcze przytyje troszke :P A nogi mi sie w kolanach w ogóle nie łączą... a chuda jestem jak patyk :P Niektóre dziewczyny mi dokuczają ale niektóre też mówią "chciałabym mieć taką figurę jak ty" nie warto się przejmować Ja uważam że mimo wszystko moje nóżki są piękne i je kocham Szczupłe (ekchem... zeby nie powiedzieć chude ) długie, zgrabne czego wiecej chcieć Chodze w mini kiedy mi sie chce i nigdy nie przyszło mi do głowy ze moglabym sie przejmowac moją kilometrową luką między nogami xD I nie zamierzam ;] Dziewczynki wszystkie jesteście laski, każda jest niepowtarzalna i piękna. Nie przejmujcie się! Życie jest tylko jedno wiec nie warto rezygnować z przyjemności z powodu kompleksów

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-02, 18:49   #933
martagg
Rozeznanie

witam wpoltowarzyszki niedoli!!! tez mam krzywe, szpotawe- nie lacza mi sie w kolanach- mam spoko uda- ale lydki sa wygiete w nawias na zewnarz.

od pewnego czasu jestem troche wyleczona- prawda jest taka ze jak Ci ukochany facet nie powie 10000000000000000 razy ze sa za***iste (a i w to trudno uwierzyc ni snujac domyslow ze sie smieje na boku) to nie wyleczycie tego kompleksu. no, w kazdym razie u mnie tak bylo.

moj TZ powiedzial ze mam uwaga!!! wyprofilowane lydki na jego szyje...

bylam u lekarzy jak mialam 14-15lat- moi rodzice uznali ze jak chce isc to znaczy ze powinnismy poszukac specjalisty. jako dzieko mam zdjecia ze mam za***iscie proste nozki. ale jak zaczelam dojrzewac, jezdzic na rolkach to moje lydki nie wytrzymaly odbciazenia calego ciala i sie "wygly"

cwieczenia, wiazania sa o kant d... potluc- nie zepsujcie sobie nog takim modelowaniem bo jak uplastycznicie kosc to moze byc gorzej- nie powinnyscie tego robic bez konsultacji ze SPECJALISTA!!!

PS jak bylam u tych lekarzy to jeden taki mlody i przystojny (nie umialam wydusic z jakim problemem przyszlismy) powiedzal mi tak- "moja zona tez ma takie nogi, a kocham ja najbardziej na swiecie" poplakalam sie...
Stary 2006-11-05, 10:04   #934
creedka
Przyczajenie

Witajcie! Mam takie same dylematy co Wy, czyli "krzywaki" Obserwuję od dłuższego czasu ten wątek i postanowiłam w końcu napisać a właściwie zapytać Was jaka długość spódnic byłaby dla mnie najodpowiedniejsza? Chciałabym wreszcie ubrać spódnicę..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg para 018.jpg (16,4 KB, 267 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg para 019.jpg (22,1 KB, 450 załadowań)
creedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-05, 18:40   #935
perełka87
Raczkowanie

Według mnie masz bardzo zgrabne nogi nie jedna z nas chciała by miec takie nogi (np. JA) wez dziewczyno nie świruj gdybym miała takie nóżki to biegałabym całyczas w króciutkich spódniczkach i wogóle!!!!!
perełka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-05, 20:42   #936
Leokadia1
Raczkowanie

HEJ DZIEWCZYNY!

Ja mam troche inny problem, mam krzywe nogi, ale chodzi o cos zupelnie innego. Swoja posture odziedziczylam po mamie, babci. Posture kobiecych ksztaltow... I nogi mam po pierwsze troche nieproporcjonalne- lydki sa stosunkowo krotkie do ud, po drugie uda za to sa dosc masywne Takie potezne mi sie wydaja... Po trzecie te wewnetrzne strony kolan mam takie wypukle, ze sie dotykaja. Miedzy udami nie ma mowy o zadnej przerwie!!!!
I tak szczerze to wolalabym chyba te wasze przerwy Spodnie mam jzu chyba wszystkie poprzecierane w wew stronie ud... MASAKRA
Leokadia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-05, 21:03   #937
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leokadia1 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY!

Ja mam troche inny problem, mam krzywe nogi, ale chodzi o cos zupelnie innego. Swoja posture odziedziczylam po mamie, babci. Posture kobiecych ksztaltow... I nogi mam po pierwsze troche nieproporcjonalne- lydki sa stosunkowo krotkie do ud, po drugie uda za to sa dosc masywne Takie potezne mi sie wydaja... Po trzecie te wewnetrzne strony kolan mam takie wypukle, ze sie dotykaja. Miedzy udami nie ma mowy o zadnej przerwie!!!!
I tak szczerze to wolalabym chyba te wasze przerwy Spodnie mam jzu chyba wszystkie poprzecierane w wew stronie ud... MASAKRA
ćwiczenia, siłownia, ćwiczenia, siłownia zainwestuj w sporty
Stary 2006-11-06, 15:39   #938
creedka
Przyczajenie

Perełka! Dziękuję za miłe słowa Kupiłam fajne kozaczki, może przyszedł czas żeby w końcu pokazać nogi. Jutro idę po spódnicę )))
creedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 21:23   #939
martagg
Rozeznanie

creedka- nie bluznij! skoro ladnie wygladasz w spodnicy przed kolano znaczy ze Twoje nogi sa szczuple i zgrabne... chetnie bym sie zamienila...
martagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 17:53   #940
majola78
Przyczajenie

Witam Dopóki nie trafiłam na ten wątek myślałam, że tylko ja mam tak krzywe nogi (mam tego typu co Aguś ) Sama świadomość, że tak nie jest niesamowicie podniosła mnie na duchu. Pozdrawiam gorąco wszystkie "krzywulce" Mariola
majola78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-08, 18:03   #941
klajdla
Wtajemniczenie

Ja dopiero ostatnio odkrylam, ze mam krzywe nogi (wiem, ze troche dziwne to brzmi, ze dopiero teraz to zauwazylam) !!! Zawsze wydawalo mi sie, ze mam stosunkowo proste, znaczy sie bylam przekonana, ze mam proste. Az do czasu, gdy stanelam w krotkich spodenkach przed lustrem i zaczelam sie sobie przygladac. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy sie zorientowalam, ze mam krzywe nogi. Prawde mowiac doznalam lekkiego szoku
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-08, 18:30   #942
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia0603 Pokaż wiadomość
nie bardzo wiem jak dołączać zdjęcia ale się udało. Tak wyglądaja własnie moje
A to sa po prostu wypisz wymaluj moje nogi Po prostu identyczne
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 18:23   #943
frida26
Rozeznanie

Hejka! Niestety panująca moda nie jest dla nas rurki , proste nogawki, obcisłe spodnie i kozaczki. Figurkę mam ale niestety krzywe nogi i nie mogę się ubrać tak jakbym chciała
Stary 2006-11-12, 18:24   #944
frida26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez creedka Pokaż wiadomość
Witajcie! Mam takie same dylematy co Wy, czyli "krzywaki" Obserwuję od dłuższego czasu ten wątek i postanowiłam w końcu napisać a właściwie zapytać Was jaka długość spódnic byłaby dla mnie najodpowiedniejsza? Chciałabym wreszcie ubrać spódnicę..
Nogi masz idealne do spódniczki i kozaczków
Stary 2006-11-13, 15:19   #945
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Ja dopiero ostatnio odkrylam, ze mam krzywe nogi (wiem, ze troche dziwne to brzmi, ze dopiero teraz to zauwazylam) !!! Zawsze wydawalo mi sie, ze mam stosunkowo proste, znaczy sie bylam przekonana, ze mam proste. Az do czasu, gdy stanelam w krotkich spodenkach przed lustrem i zaczelam sie sobie przygladac. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy sie zorientowalam, ze mam krzywe nogi. Prawde mowiac doznalam lekkiego szoku
Kochana ja tak samo...kiedyś to ja nawet nie słyszałam o tym,że nogi mogą być krzywe a kiedy ktoś puścił komentarz na temat moich nóg to dopiero zdałam sobie z tego sprawę
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-24, 20:53   #946
monic81
Przyczajenie

Czesc dziewczyny. A juz myslalam ze tylko ja jestem takim dziwakiem ktory nigdy nie zalozyl i zalozy spodnicy a tym bardziej spodenek. przeczytalam cale to forum i szczerze mowiac jestem z was dumna, ze odważacie sie mimo wszystko to zaakceptowac i bez wzgledu na wszystko zalozyc krotka spodniczke i spacerowac w niej nie tylko w domu. ja nawet w domu nie mam odwagi zalozyc czegos krotkiego. chyba po prostu nie umialabym. tez mam krzywe nogi i chyba jednak najbardziej z dotychczas tu ogladanych. moje łydki wyglądają jak 2 nawiasy a w dodatku sa grube. okropnie to wyglada. dajcie znac czy te cwiczenia wam pomogły i czy ktoraś z was była z tym jednak u ortopedy.jak tak to co powiedzial? czekam z niecierpliwoscia
monic81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-03, 18:20   #947
niunka21
Przyczajenie

Ja też, ja też, ja też... Moje nogi łączą się tylko w kostkach Już nie raz słyszałam uwagi na temat moich nóg!Próbuję troszkę ćwiczyć (staram się na siłę łączyć nogi i choć chwilę wytrwać w tej pozycji, łączę też nogi i robię przysiady) ehhh....ale ja nie mam silnej woli i szybko się zniechęcam Jestem chudziutka mam 160cm i ważę 43kg! Bardzo chciałabym przytyć...może wtedy moje nogi wyglądałyby troszkę lepiej.Dziś już nawet zastanawiałam się nad kupnem jakiejś odżywki, która by mnie "wspomogła" w przybraniu na wadze.
Chodzę w spódniczkach i krótkich szortach, ale jak tylko zobacze dziewczyne z prostymi nogami odrazu zaczynam żałować, że tak się ubrałam....Wogóle to na każdą dziewczynę patrzę i "sprawdzam " czy ma proste nogi i jak na złość, każda ma nogi proste!!!Może nie zwracałabym na to aż takiej uwagi, gdyby to był mój jedyny kompleks...ale niestety nie jest...wiele rzeczy bym w sobie zmieniła....No ale narazie próbuję choć trochę wyprostować te krzywusy!!!!
Może polecicie mi jakieś inne ćwiczonka????
niunka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 21:52   #948
frida26
Rozeznanie

Widzę ,że zakompleksionych z powodu nóżek nie ma juz tyle. A mi znowu powróciły kompleksy:/
Stary 2006-12-12, 09:19   #949
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Widzę ,że zakompleksionych z powodu nóżek nie ma juz tyle. A mi znowu powróciły kompleksy:/
Ja już się do nich przyzwyczaiłam...
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-12, 13:43   #950
monos-ka
Raczkowanie

GG do monos-ka

lato sie skonczylo , watek ucichl, ale problemy nie odszedl
Stary 2006-12-12, 17:21   #951
frida26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rock_Fanka Pokaż wiadomość
Ja już się do nich przyzwyczaiłam...
To gratuluję Ja chyba nigdy nie pogodzę się z tym choć juz młodziutka nie jestem
Stary 2006-12-12, 22:39   #952
monic81
Przyczajenie

dziewczyny a tak naprawde to powiedzcie szczerze czy te ćwiczenia jakos wam pomogły czy nie. sa jakies efekty? jakies widoczne zmiany? jakiekolwiek? ja pod koniec grudnia wybieram sie do ortopedy ale krepuje sie niesamowicie . po prostu juz nie moge na nie patrzec
monic81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 15:33   #953
APROPOS
Przyczajenie

To koniecznie sie go o wszystko wypytaj i nam tu napisz. Ja dzieki cwiczeniom moge złaczyc kolana razem ale tak na sile.
P.S. Jak byś mogła to popytaj ortopedy czy jest wogule mozliwosc zeby zlikwidowac ta przerwe, ile trzeba miec lat i o jakies ćwiczenia.
APROPOS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:06   #954
ChocolatE92
Przyczajenie

Ja też mam krzywe nogi, taki ogromny X. Łączą sie niby lekko w górnej części ud i w kolanach ale w kostkach to juz zupełnie nie ;(
Czasami jak widze jakieś śliczne spódniczki to żal sie robi że nie mogę ich założyć bo wstyd..
ChocolatE92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 00:21   #955
CARINCA
Przyczajenie

ja mam nogi jak u piłkaża katastrofa
za duze uda, brzydkie kolana i szczypłe łydki.
Też się nie łączą w kolanach. Najlepiej wyglądają w rybaczkach.
Mam z tym problem od zawsze i cieżko się przełamać. Pójdę do ortopety i dowiem się co wogóle można z tym fantem zrobić, gdyż maskować się do końca życia nie zamierzam a tak bardzo bym chciała wyjść w jakiejś krutkiej spódniczce ah za chwile sylwester
CARINCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-28, 10:06   #956
aga.vip022
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez creedka Pokaż wiadomość
masz zgrabne nogi! śmigaj śmiało w kiecy
Stary 2007-01-04, 12:41   #957
ChocolatE92
Przyczajenie

witam! Ostanio oglądając zdjęcia jednej z modelek (Lily Cole) natknęłam sie na jej zdjęcia . Na jednej fotce ma odsłoniete nogi, które są podobne do moich..

http://www.condenast.co.uk/ImageLib/...SS06_4MM_B.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-04, 12:49   #958
ChocolatE92
Przyczajenie

Ćwiczenia na koślawość kolan (X):
Zalecenia:
-pozycja: siad skrzyżny,
-wskazane obuwie z obacasem Thomasa,
-zmniejszenie nadwagi(jeśli wystepuje),
-zwalczanie współistniejącego płaskostopia,
Sporty i ćwiczenia zalecane:
-pływanie stylem klasycznym,
-jazda na rowerze,
-jazda konna,
-codzienne ćwiczenie (np. podczas oglądania tv): w siadzie na taborecie ze stopami złączonymi(związujemy nogi w stawach skokowych np. chustą i wkładamy poduszeczkę między kolana), ruch:prostujemy i uginamy kolana.
Przeciwwskazania:
-długotrwałe pozycje stojące,
-siad klęczny o rozchylonych podudziach,
-ćwiczenia w rozkroku.
Stary 2007-01-07, 12:44   #959
karka666
Raczkowanie

a Ja co mam robic?:p moja jedna nogi sa takie hmm falowne... ale tutaj tego nie widac bo akurat to podczas tanca... :P jakie cw na takie koslawce?:P

Edytowane przez karka666
Czas edycji: 2007-03-11 o 19:50
karka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-07, 13:37   #960
karka666
Raczkowanie

o

Edytowane przez karka666
Czas edycji: 2007-03-11 o 19:50
karka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości