|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
AguŚ87 - No pod względem figurki to my jesteśmy bardzo podobne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#933 |
Rozeznanie
|
witam wpoltowarzyszki niedoli!!! tez mam krzywe, szpotawe- nie lacza mi sie w kolanach- mam spoko uda- ale lydki sa wygiete w nawias na zewnarz.
od pewnego czasu jestem troche wyleczona- prawda jest taka ze jak Ci ukochany facet nie powie 10000000000000000 razy ze sa za***iste (a i w to trudno uwierzyc ni snujac domyslow ze sie smieje na boku) to nie wyleczycie tego kompleksu. no, w kazdym razie u mnie tak bylo. moj TZ powiedzial ze mam uwaga!!! wyprofilowane lydki na jego szyje... ![]() bylam u lekarzy jak mialam 14-15lat- moi rodzice uznali ze jak chce isc to znaczy ze powinnismy poszukac specjalisty. jako dzieko mam zdjecia ze mam za***iscie proste nozki. ale jak zaczelam dojrzewac, jezdzic na rolkach to moje lydki nie wytrzymaly odbciazenia calego ciala i sie "wygly" ![]() cwieczenia, wiazania sa o kant d... potluc- nie zepsujcie sobie nog takim modelowaniem bo jak uplastycznicie kosc to moze byc gorzej- nie powinnyscie tego robic bez konsultacji ze SPECJALISTA!!! PS jak bylam u tych lekarzy to jeden taki mlody i przystojny (nie umialam wydusic z jakim problemem przyszlismy) powiedzal mi tak- "moja zona tez ma takie nogi, a kocham ja najbardziej na swiecie" poplakalam sie...
#934 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Mam takie same dylematy co Wy, czyli "krzywaki" Obserwuję od dłuższego czasu ten wątek i postanowiłam w końcu napisać a właściwie zapytać Was jaka długość spódnic byłaby dla mnie najodpowiedniejsza? Chciałabym wreszcie ubrać spódnicę..
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Według mnie masz bardzo zgrabne nogi nie jedna z nas chciała by miec takie nogi (np. JA)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
HEJ DZIEWCZYNY!
Ja mam troche inny problem, mam krzywe nogi, ale chodzi o cos zupelnie innego. Swoja posture odziedziczylam po mamie, babci. Posture kobiecych ksztaltow... I nogi mam po pierwsze troche nieproporcjonalne- lydki sa stosunkowo krotkie do ud, po drugie uda za to sa dosc masywne ![]() I tak szczerze to wolalabym chyba te wasze przerwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#938 |
Przyczajenie
|
Perełka! Dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
creedka- nie bluznij! skoro ladnie wygladasz w spodnicy przed kolano znaczy ze Twoje nogi sa szczuple i zgrabne... chetnie bym sie zamienila...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero ostatnio odkrylam, ze mam krzywe nogi (wiem, ze troche dziwne to brzmi, ze dopiero teraz to zauwazylam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
Hejka! Niestety panująca moda nie jest dla nas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny. A juz myslalam ze tylko ja jestem takim dziwakiem ktory nigdy nie zalozyl i zalozy spodnicy a tym bardziej spodenek. przeczytalam cale to forum i szczerze mowiac jestem z was dumna, ze odważacie sie mimo wszystko to zaakceptowac i bez wzgledu na wszystko zalozyc krotka spodniczke i spacerowac w niej nie tylko w domu. ja nawet w domu nie mam odwagi zalozyc czegos krotkiego. chyba po prostu nie umialabym. tez mam krzywe nogi i chyba jednak najbardziej z dotychczas tu ogladanych. moje łydki wyglądają jak 2 nawiasy a w dodatku sa grube. okropnie to wyglada. dajcie znac czy te cwiczenia wam pomogły i czy ktoraś z was była z tym jednak u ortopedy.jak tak to co powiedzial? czekam z niecierpliwoscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
Ja też, ja też, ja też...
![]() ![]() ![]() Chodzę w spódniczkach i krótkich szortach, ale jak tylko zobacze dziewczyne z prostymi nogami odrazu zaczynam żałować, że tak się ubrałam....Wogóle to na każdą dziewczynę patrzę i "sprawdzam " czy ma proste nogi i jak na złość, każda ma nogi proste!!!Może nie zwracałabym na to aż takiej uwagi, gdyby to był mój jedyny kompleks...ale niestety nie jest...wiele rzeczy bym w sobie zmieniła....No ale narazie próbuję choć trochę wyprostować te krzywusy!!!! Może polecicie mi jakieś inne ćwiczonka???? |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Widzę ,że zakompleksionych z powodu nóżek nie ma juz tyle. A mi znowu powróciły kompleksy:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Ja już się do nich przyzwyczaiłam...
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
lato sie skonczylo , watek ucichl, ale problemy nie odszedl
![]()
#951 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
dziewczyny a tak naprawde to powiedzcie szczerze czy te ćwiczenia jakos wam pomogły czy nie. sa jakies efekty? jakies widoczne zmiany? jakiekolwiek?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Przyczajenie
|
To koniecznie sie go o wszystko wypytaj i nam tu napisz.
![]() P.S. Jak byś mogła to popytaj ortopedy czy jest wogule mozliwosc zeby zlikwidowac ta przerwe, ile trzeba miec lat i o jakies ćwiczenia. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
Ja też mam krzywe nogi, taki ogromny X. Łączą sie niby lekko w górnej części ud i w kolanach ale w kostkach to juz zupełnie nie ;(
Czasami jak widze jakieś śliczne spódniczki to żal sie robi że nie mogę ich założyć bo wstyd.. |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Przyczajenie
|
ja mam nogi jak u piłkaża
![]() za duze uda, brzydkie kolana i szczypłe łydki. Też się nie łączą w kolanach. Najlepiej wyglądają w rybaczkach. Mam z tym problem od zawsze i cieżko się przełamać. Pójdę do ortopety i dowiem się co wogóle można z tym fantem zrobić, gdyż maskować się do końca życia nie zamierzam a tak bardzo bym chciała wyjść w jakiejś krutkiej spódniczce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
witam! Ostanio oglądając zdjęcia jednej z modelek (Lily Cole) natknęłam sie na jej zdjęcia . Na jednej fotce ma odsłoniete nogi, które są podobne do moich..
http://www.condenast.co.uk/ImageLib/...SS06_4MM_B.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia na koślawość kolan (X):
Zalecenia: -pozycja: siad skrzyżny, -wskazane obuwie z obacasem Thomasa, -zmniejszenie nadwagi(jeśli wystepuje), -zwalczanie współistniejącego płaskostopia, Sporty i ćwiczenia zalecane: -pływanie stylem klasycznym, -jazda na rowerze, -jazda konna, -codzienne ćwiczenie (np. podczas oglądania tv): w siadzie na taborecie ze stopami złączonymi(związujemy nogi w stawach skokowych np. chustą i wkładamy poduszeczkę między kolana), ruch:prostujemy i uginamy kolana. Przeciwwskazania: -długotrwałe pozycje stojące, -siad klęczny o rozchylonych podudziach, -ćwiczenia w rozkroku. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
a Ja co mam robic?:p moja jedna nogi sa takie hmm falowne... ale tutaj tego nie widac
![]() Edytowane przez karka666 Czas edycji: 2007-03-11 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
o
Edytowane przez karka666 Czas edycji: 2007-03-11 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.