|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
#2582 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
To z komediowego horrorowego serialu "True Blood". Wkleiłam, bo bardzo mnie kręci jeden z głównych wykonawców, pan szlachetny (no prawie) wampir. Żeby faceci byli tacy, jak on, mmmmm
aaaaaaaa... Załączam zdjęcie poglądowe.
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zamiast jeszcze na koniec wlasnie specjalnie pokazac, ze go stac i w ogole ma jeszcze ostatki honoru to pokazal, ze zamiast honoru to ma....
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O makijazu (czyt.podklad,fluid,mocni ej podkreslone oczy tak jak lubie) moglam pomarzyc Wychodzic z kolezankami tez, wybieral mi kolegow i kolezanki (ktore on o dziwo polubil). Normalnie brak słów. Matka mi znajomych nie wybiera a jakis pajac bedzie ? Dlatego miedzy innymi został eksem ![]() Byla kiedys sytuacja, zawsze tel mi zabranial dotykac ale on musial przejrzec caly ! (niby z jakiej racji ? ja glupia dawalam ) Liste gg i archiwum mialam strzezona jakby moim ochroniarzem byl Kontakty na liscie scisle ograniczone do minimum, moze dwoch facetow bylo na niej Z kolega z ktorym sie znalam chyba z 3 lata wczesniej tylko przez internet i tylko po kolezensku bez jakich kolwiek pod tekstów zabronil mi pisac, skasowal jego gg. A ja mialam gdzie indziej to sobie po kryjomu pisalam, zauwazyl ze pisze sobie z kumplami i zrobil mi na zlosc Pisal sobie z jakas laseczka "kociaku, miśku, chcialbym byc przy Tobie w lozku" itp. Pewnego dnia wzielam sobie jego tel tak z glupo i poprzegladalam i znalazlam te sms-y, oczywiscie awantura ze ma wynosic sie z mojego domu. Wiecie jak sie tlumaczyl ? Chcial mi zrobic na zlosc i specjalnie nie skasowal tego Teraz sie z tego smieje, wtedy mi do smiechu nie ylo czytac takich rzeczy ![]() Wogole to jakas dziwna rodzinka była, brak zwyczaju zapraszania dziewczyny do domu, bylam tam moze raz z czego przyjechalam z nim bo o dziwo mnie zaprosil. A drugi raz sama pojechalam autobusem bo szanowny pan tylka nie chcial ruszyc, a mial pol godziny drogi samochodem do mnie ![]() Kiedys poklocilismy sie dosc ostro przez telefon , nie pamietam o co. Nie odzywal sie a ja sie martwilam ze cos mu sie stalo bo jezdzil zawsze i pisal sms-y ze mna, wkoncu odebral telefon i probowal mi wciś kita ze mial wypadek ![]() Co oczywiscie prawda nie bylo Chcial mnie kontrolowac i dlatego musialam klamac bo jakbym prawde powiedziala to awantura murowana A z kolezankami 16-17 letnia dziewczyna spotkac sie chce. Jego znajomych w zyciu nie poznalam, i nawet dobrze bo mogli by byc tacy jak on . Wkoncu zerwałam z tym palantem, nie cale 2 lata temu, heh do dziś pisze (pisal) do mnie choc ma dziewczyne (podobno w co mi sie wierzyc nie chce) ![]() Na szczescie moj tż mu uswiadomil ze ma nie pisac wiecej do mnie. A wogole ja mu sie troche odegralam i nagadalam glupot ze sie zareczylam i ze wychodze za mąż co prawda nie jest Jakbyscie widzialy jego mine bezcenna...Edit: Jak tu zielono od tych emotek.
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
Renatka_2108,czytam i
|
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze wtedy byłam w kolesiu maksymalnie zakochana, zauroczona, czy jak wy to tam nazywacie Ogólnie chłopak ze szkoły
W zasadzie z wyglądu dość charakterystyczny, ale taki sobie. Średni.No i coś tam kręcilismy ze sobą, co przerwe razem siedzimy, on mi kupił prezerwatywy :?:, kręcimy, gadamy, ja nie zwracam uwagi na jego dziwne zachowanie czasem. No i jakoś potem wyszło nagle że on ma dziewczyne, powiedział mi XD ja szok i w ogole, no ale trudno. Co więcej dziewczyna z naszej szkoły, z przeciwnej klasy. No i oczywiście pisał mi jaka to ona jest beznadziejna, ze zerwie z nią itd. Ogólnie dość zakręcone to, ale myślę sobie 'ok, moze sie ulozy to jakos'. No i potem: teraz najlepsze.... nagle przestał sie odzywać, nawet nie mowil glupiego czesc. Do dzis sie nie odzywamy do siebie, w ogole. Jak go raz zapytalam co sie stalo to powiedzial mi tylko ze on nie widzi problemu, usmiechnal sie i powiedzial ze zerwał z tą dziewczyną. A następnego dnia ich widzę razem, gadaja i w ogole, ona czeka na niego po lekcjach Xd no żal w sumie to dobrze, że mi już przeszło, bo mocno zakochana byłam, ale jak sobie teraz o tym myślę to chce mi sie śmiać. no i w sumie nic sie nie stało. tylko do dziś jak sie mijam z jego dziewczyną(była-obecna, ja sie nie łapie ) to mnie zabija wzrokiem.XD
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie ten sam
![]() Rany, jak sie cieszę, że to już za mną, ta fascynacja niewiadomo czym XD Tylko jego dziewczyny troche szkoda, no i tego że tak mnie mierzy na tych korytarzach
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2590 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Dolce vita
|
Ech przypomniało mi się....mój ex psychol wyważył kiedyś drzwi kopniakiem, bo jak miałam focha, nie chciałam go wpuścić....zamek...wszyst ko do wymiany: bo go wkurzyłam,bo jak śmiałam zamknąć przed nim drzwi i go nie wpuścic...
Ale miałam pecha, że miałam taki związek...chociaż nie...nauczyłam się kogo trzeba sie wystrzegac |
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że zobaczył rachunek za wymianę zamka?
|
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie czytam Wasze historie. i aż mnie skręca z wściekłości na tych facetów...
a na dokładke wrzucam swoją historie - byłam ze swoim eksem 1,5. przy czym przez 6 miesięcy było w porządku. jak w normalnym związku czasem lepiej a czasem same awantury. po tym pół roku pojechałam z nim na wypad asg (miałam zdjęcia i filmik zrobić). no to on i jego koledzy stwierdzili, że sobie rozgrzewke zrobią. na 3 godziny zostawili mnie samą w lesie i pilnującą ich rzeczy. luz. jak w końcu mój eks przyszedł sprawdzić czy żyje, to mu sie zaczełam jęczeć że się nudze i że czas marnuje. no to padł text, że jeszcze 10 min i zdjęcia będe robić. ale że jakoś długo nie wracali to, sobie zaczełam sprawdzać jego telefon i się okazało, że z dwoma na raz dziewczynami mnie zdradzał i przy okazji zrobił ze mnie szurniętą wiedźmę. jego wytłumaczenie i kolegi który był w to zamieszany (po czasie) - jak śmiałaś czytać moje smsy jakby tego było mało mój eks MUSIAŁ się później umówić z jedną tych dziewczyn, żeby jej wytłumaczyć jak sprawa wygląda. potem, w czasie kiedy ja się nie mogłam doprosić od niego najmniejszej rzeczy, on tej samej dziewczynie załatwił prace i umawiał się z nią za moimi plecami na mieście (w tym czasie, oczywiści, pomagał w remoncie swoim rodzicom). z innej beczki ten sam ex jak się pokłóciliśmy i zdawał sobie sprawę, że ze mną nie wygra, bo nie odpuszcze miał zwyczaj do siłowych metod perswazji. np. łapanie za kark jak szczeniaka czy wykręcanie mi rąk. i to nie za jakieś masakryczne rzeczy tylko typu np. że uśmiechnełam się do jego kolegi, a on się poczuł zazdrosny (pomimo tego, że w tym czasie mnie zdradzał z niedoszłą dziewczyną tego kolegi)... ale największe jaja się zaczeły po naszym rozstaniu. poprosiłam go żeby mi łaskawie sam oddał rzeczy, albo ja po nie przyjade. to wywalił do mnie z txtem, że moja plugawa noga więcej w jego domu nie postanie i że jak do niego przyjde to jego matka mi powie do słuchu. jakby tego było mało, nie może się pogodzić z tym, że ja nie chciałam do niego wrócić, kiedy on tego chciał, to nasłał na mnie swoje przyjaciółki i inne popychadła, w tym swoją obecną dziewczyne z którą mnie zdradzał pod pretekstem, że ja mu żyć nie daje. że mu jakieś wiadomości wysyłam i bla bla bla... czego oczywiście nie robie, no ale cóż z takim ewenementem zrobić. rzeczy swoich, pomimo tego, że nie jesteśmy ze sobą od września, nadal nie dostałam i chyba już ich nie odzyskam. |
|
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
aldenea po takich historiach jak twoja i innych dziewczyn można zwątpić w męski gatunek. Ja nie wiem czy są na świecie jacyś porządni faceci, którzy takich numerów nie wycinają?
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pocieszające, wiem
|
|
|
#2600 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Pokuszę się o stwierdzenie, że niektórzy mężczyźni po najdziwniejszych wykręconych numerach stają się posłusznymi, kochanymi i jak najbardziej wspaniałymi TŻ-tami pod słońcem. To tylko po prostu wymaga czasu (patologii nie wliczam). Podobnie jest z nami, kobietami.... wykręcamy jakiś numer.... a potem... nie wykręcamy żadnych numerów, bo swojego tŻ-ta kochamy i akceptujemy w zupełności. Tak właśnie wygląda szukanie najodpowiedniejszego partnera.
|
|
|
#2601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taaa bardzo ;/ heh |
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
No właśnie..... dziękuje Mehja..... bo to jest tak, jak z nami kobietami.
Jednemu mężczyźnie robimy awanturę, o czyn, który w 100% akceptujemy u innego faceta....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
Tekst mojeg byłego, kiedy dowiedział się, że miałam po nim już innego faceta ( dodam, że to on ze mną zerwał i sam spotyka się już z jakąś dziewczyną )
- Przynajmniej z szacunku do mnie mogłaś się z nim nie przespać ... Moja mina niezapomniana ![]()
|
|
#2605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale przynajmniej potem wiadomo kogo unikać. taki z tego plus
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnialo mi sie jak po rozstaniu z X bylam na imprezie, na ktorej byl i on i bawilam sie z roznymi chlopakami, ale tylko tanczylam sobie (chyba nie mialam stac pod sciana albo siedziec ze spuszczona glowa?!)... podchodzi X i "odbija mnie" od kolesia i text: z tym nie tancz, bo on jest podpity i to zle wyglada, z tamtym tez nie tancz bo to duren jest- chwila ciszy- w ogole z nikim stad nie tancz bo oni do Ciebie nie pasuja ja heh
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
buhehehe coś mi sie rpzypomniało. kiedyś z moim tżtem sie ciężko pocieliśmy i nieodzywaliśmy sie do siebie wogóle. potem ja u neigo znalazlam smsy od ajkiejs malolaty. potem mipow ze sie z nia spotkal... a ze mna byl przeciez. niby do niczego nie doszlo
dobra najlepsze. zerwalismy ze soba. ja sie spotkalam z pewnym kolesiem, tak bez zobowiazan (zaluje zmarnowalam godzine a moglam sie pouczyc) i pewnego razu bylam u tżta i gadamy o wszystkimz e musimy dac sobie czas, pomyslec bla bla. i ja mu poweidzialamz e sie z tym kolesiem spotkalam . ejgo mina? "bezcenna". i tekst "no ale ze mna nie bylas, jakbys byla i sie spotkala to bym sie nie wkurzyl a tak?" |
|
|
|
#2608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedoczekanie
Edytowane przez Pancza Czas edycji: 2009-01-22 o 16:06 |
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mamy sie jeszcze biczowac zapomnialas dodac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

aaaaaaaa... Załączam zdjęcie poglądowe.
To zamiast jeszcze na koniec wlasnie specjalnie pokazac, ze go stac i w ogole ma jeszcze ostatki honoru to pokazal, ze zamiast honoru to ma....
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Z kolega z ktorym sie znalam chyba z 3 lata wczesniej tylko przez internet i tylko po kolezensku bez jakich kolwiek pod tekstów zabronil mi pisac, skasowal jego gg. A ja mialam gdzie indziej to sobie po kryjomu pisalam, zauwazyl ze pisze sobie z kumplami i zrobil mi na zlosc

W zasadzie z wyglądu dość charakterystyczny, ale taki sobie. Średni.