|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
BAN stały
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
na pewno beda super ![]() wydaje mi sie że tak, kiedyś - tylko temp nie miała 3 dni, ale wysypka byla...wlasnie mysle nad tym antybiotykiem, ale co jesli to trzydniowka ![]() dobra nie ma co jutro dzwonie i zapytam doktora. a jak trzeba bedzie to pojade, nie chce potem kolejne 2 dni sie stresowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
ja też się zbieram.
Jeszcze muszę sobie bluzkę na jutro wyprasować do pracy pod prysznic wskoczyć ![]() no i o 5 pobudka ![]() kolorowych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
BAN stały
|
i mierzylam dopiero temp ma 37,6 czyli spadla... wypada ze ok 2 przestanie syrop dzialac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cię na pewno nie namawiam...ale Sumamed z tego co wiem to jest zapisywany praktycznie na wszystko ![]() Ja też się wstrzymywałam z podaniem antybiotyku teraz, ale druga noc z temp 39,7 była ponad moje siły...po prostu bałam się że coś może się stać, zwłaszcza że Nurofen/Panadol przestawały działać przed czasem... Jeszcze raz powtarzam...ja Cię nie namawiam, bo nie wiem czy podałabym przy temp 38 i kilka kresek...u Nas temp była bliska 40 ![]()
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
wpadłam zobaczyć jak Przemko śpi a on przez sen gada
![]() przeciągnął się i mówi "koko" po czym się obrócił i powiedział "miś" ![]() ![]() no to już lece papa |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
skierko duzo zdrówka dla Amelki, spokojnej nocki
ja juz mówię dobranoc, nie mam siły dzisiaj na groszki i grejpfruty ![]() Unholy, zapomniałam zapytać jak dzisiaj się jezdziło? jutro odpiszesz, bo widziałam ze tez juz dobranoc mówiłaś. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dawałam 4 dni...a działa 10 ![]()
![]() |
#3699 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a no wlasnie Ola dzis jazdy miala i nic nie napisala ![]() Cytat:
oki jutro sie dowiem. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
Gdyby któraś miała ochotę mi pomóc w wyborze telefonu
![]() HTC WILDFIRE SONY ERICSSON HAZEL NOKIA X3-02 MOTOROLA DEFY NOKIA C3-01 dodam ze musze sie zdecydować do jutra do południa... Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
mi te nowe telefony w ogóle nie leżą, a już te dotykowe to już zupełnie
mi się żaden nie podoba, więc poleciałabym po funkcjach, cenie i długości trzymania baterii
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
Ola a jaki ty być wybrala gdybys teraz kupowała?
ja wlasnie nie wiem czy chce dotykowy. mam teraz Avile i jestem zadowolona, ale chcę jakiejś odmiany wiec sama nie wiem jaki wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie polecam Motorole mój małż ma prywatny i służbowy dotykowy i szczerze ich nie cierpię, ale może za głupia jestem po prostu ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ja nie lubię zmian telefonu, bo się przywiązuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Zakorzenienie
|
motorolki z klapką zawsze mi się podobały, ale chyba teraz nie ma takich fajnych z dużym ekranem i wi-fi i w różnych kolorach.
nokia Nokie 6500 slide za prosta dla mnie- ja gadżeciara jestem i lubie jakieś takie udziwnione troche. ten miała moja koleżanka z pracy, moze dlatego mi sie przejadł. nie wiem który chcę.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja teraz na 100% wezmę coś z Nokii...moim marzeniem jest kolejna wersja 7373...mój ukochany tel...nic mi w nim nie przeszkadzało...był idealny ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- i w jakiej sieci masz tel?
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-10 o 22:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Zakorzenienie
|
w plusie,
nie mam możliwości obejrzenia ich, tylko na youtube oglądam ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- mogą być inne, mam liste tych z których mam wybrać oprócz wykreślonych zaraz wstawie drugą część juz jest Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale od razu szukałam jednego na liście...i jest....i ja bym brała od razu...E72 white edition ![]() Zaraz zobaczę co tam jeszcze jest ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Kolega z pracy ma 7230 i zadowolony jest ![]() Nie wiem czego oczekujesz od telefonu? ![]()
![]() |
#3708 |
Zakorzenienie
|
a nie bedzie ci tak dziwnie po avili taki zwykły nie dotykowy mieć?
dziwny on taki....szeroki jakiś |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
a zebym to ja wiedziała co ja chcę. w avili lubilam te widgety, lubie takie bajery, karteczki na zapiski itp, wiesz sama co tam w niej jest.
no ja lubie bajery jakieś ![]() no i chciałam wi-fi bo TZ ma a ja nie ![]() no i slidery lubię i z klapką i w miare dobre zdjęcia zeby robił http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/...okia_X302.html ten niby jest polączeniem dotykowego i zwykłego. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- e52 TZ ma teraz ![]() Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy mi będzie brakowało dotykowego? Myślę ze nie...denerwuje mnie ten telefon...smsy ciężko napisać, raz nadusisz a wyskakuje dwa razy literka...jakoś nie jestem do końca przekonana ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- a ten x3 to chyba bajerów nie ma ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a w ogóle to ubogo teraz z telefonami z klapką ![]()
![]() |
#3712 |
Zakorzenienie
|
ten 7373 kiedys mi się marzył
![]() ale ten e72 mi nie leży jakos |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeden gadżecik to C6...ale tylko czarna, bo białe nokie wyglądają jak zabawki...nieładny taki jakby cienki ten plastik mają
![]() dotykowy plus fajna klawiaturka ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-10 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
Zakorzenienie
|
wlasnie chyba nie ma, tyle ze czesciowo dotykowy jest.
xperia mini pro za mała dla mnie i za gruba, ja czesto w kieszeni nosze telefon i musze mieć cienki ![]() a taka klawiatura quwerty, czy jak to tam, to mi nie potrzebna, bo baaardzo mało smsów pisze, co najwyzej małzowi liste zakupów ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dobra nie męcze juz was, jutro rano jeszcze popatrzę. ciekawe czy ten mają, niby w plusie go mają na tej stronie jets napisane. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsun...350_Ultra.html ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
macałam, za gruby za duży ![]() matko niech ktoś wybierze za mnie ide spać, na bank telefony będą mi się śniły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
Skoro jesteś zadowolona z Avilki...to myślę że OmniaII będzie ekstra
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. a jeszcze jako ciekawostka...widziałyści e TĘ Motorole? taka niby kopia mojej ukochanej nokii ![]() ![]() no to jestem troszkę do przodu z nowymi telefonami ![]() ![]()
#3716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a niektóre, które karolinka wkleiła to nawet fajne ja właśnie lubię proste telefony, zbyt inteligentne maszyny mnie przerażają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja już w pracy ![]() ![]() A dzisiaj przyjeżdza 21 chłopa na męski weekend do naszego hotelu... Dobrze, że mnie nocka z nimi nie załapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
BAN stały
|
hej, w nocy ok 2 jak juz przestał syrop działać to znów 38,6 ale teraz juz ok 6 godz po podaniu mierzylam rano i jest 37,0. poczekam zobacze. dzwonilam do osrodka, pani odebrala... powiedziala ze jak lekarz nie bedzie mogl podejsc to ona mu przekaze i zapyta. wiec dobre i to. a kaszel taki sporadyczny jest... aby jej ta temp nie wrocila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, tylko ja bym się nie zdecydowała, nie lubię sesji fotograficznych, bo na zdjęciach widać tylko mój wielki nochal ![]() Ale Ty się potem pochwal ![]() A no tak to ![]() Chciałam sobie zapach przypomnieć (chociaż nigdy nie miałam) i... nie dla mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co z nich pijesz? ![]() ![]() Cytat:
Skierko jak nocka? Dzień dobry ![]() Ale nudą powiało.... Uuu Panie.... Jakieś telefony.... Szczerze? Nie znoszę wszelakiej maści elektroniki, zbliżam się do niej tylko w stopniu minimalnym i absolutnie koniecznym. Tel. ma mi służyć tylko do rozmowy, np. aparat?-po co, do tego służy aparat fotograficzny ![]() ![]() Miłego piątku ![]()
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() widze wczoraj dyskusja komorkowa byla ![]() u nas nocka srednia dzisiaj-mala cala noc sie wiercila i poplakiwala ![]() juz jak zasnela po kapieli to co godzine byl placz az w koncu wzielam ja do naszego lozka a i tak poplakiwala lece na sniadanko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.