|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
na pewno beda super wydaje mi sie że tak, kiedyś - tylko temp nie miała 3 dni, ale wysypka byla...wlasnie mysle nad tym antybiotykiem, ale co jesli to trzydniowka czy po podaniu a nie na to co jest beda jakies skutki uboczne??dobra nie ma co jutro dzwonie i zapytam doktora. a jak trzeba bedzie to pojade, nie chce potem kolejne 2 dni sie stresowac |
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
ja też się zbieram.
Jeszcze muszę sobie bluzkę na jutro wyprasować do pracy pod prysznic wskoczyć ![]() no i o 5 pobudka ![]() kolorowych snów
|
|
|
|
#3693 |
|
BAN stały
|
i mierzylam dopiero temp ma 37,6 czyli spadla... wypada ze ok 2 przestanie syrop dzialac...
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię na pewno nie namawiam...ale Sumamed z tego co wiem to jest zapisywany praktycznie na wszystko Zu na pewno miała go też przy zapaleniu ucha...więc nie sądzę żeby coś miało się stać, gdyby to była trzydniówka...coś się na pewno dzieje, bo organizm walczy...Ja też się wstrzymywałam z podaniem antybiotyku teraz, ale druga noc z temp 39,7 była ponad moje siły...po prostu bałam się że coś może się stać, zwłaszcza że Nurofen/Panadol przestawały działać przed czasem... Jeszcze raz powtarzam...ja Cię nie namawiam, bo nie wiem czy podałabym przy temp 38 i kilka kresek...u Nas temp była bliska 40
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam zobaczyć jak Przemko śpi a on przez sen gada
przeciągnął się i mówi "koko" po czym się obrócił i powiedział "miś" przynajmniej wiem, że przyjemne sny ma ![]() no to już lece papa |
|
|
|
#3696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
skierko duzo zdrówka dla Amelki, spokojnej nocki
ja juz mówię dobranoc, nie mam siły dzisiaj na groszki i grejpfruty ![]() Unholy, zapomniałam zapytać jak dzisiaj się jezdziło? jutro odpiszesz, bo widziałam ze tez juz dobranoc mówiłaś. |
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale syrop nie dał rady...Ja dawałam 4 dni...a działa 10
|
|
#3699 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a no wlasnie Ola dzis jazdy miala i nic nie napisala ![]() Cytat:
oki jutro sie dowiem. |
||
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby któraś miała ochotę mi pomóc w wyborze telefonu
HTC WILDFIRE SONY ERICSSON HAZEL NOKIA X3-02 MOTOROLA DEFY NOKIA C3-01 dodam ze musze sie zdecydować do jutra do południa... Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 22:34 |
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
mi te nowe telefony w ogóle nie leżą, a już te dotykowe to już zupełnie
mi się żaden nie podoba, więc poleciałabym po funkcjach, cenie i długości trzymania baterii
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Ola a jaki ty być wybrala gdybys teraz kupowała?
ja wlasnie nie wiem czy chce dotykowy. mam teraz Avile i jestem zadowolona, ale chcę jakiejś odmiany wiec sama nie wiem jaki wybrać. |
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie polecam Motorole mój małż ma prywatny i służbowy dotykowy i szczerze ich nie cierpię, ale może za głupia jestem po prostu ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ja nie lubię zmian telefonu, bo się przywiązuję
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
motorolki z klapką zawsze mi się podobały, ale chyba teraz nie ma takich fajnych z dużym ekranem i wi-fi i w różnych kolorach.
nokia Nokie 6500 slide za prosta dla mnie- ja gadżeciara jestem i lubie jakieś takie udziwnione troche. ten miała moja koleżanka z pracy, moze dlatego mi sie przejadł. nie wiem który chcę.... |
|
|
|
#3705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogłabyś je dotknąć? obejrzeć?Cytat:
![]() Cytat:
miałam 3 i byłam zadowolona![]() Ja teraz na 100% wezmę coś z Nokii...moim marzeniem jest kolejna wersja 7373...mój ukochany tel...nic mi w nim nie przeszkadzało...był idealny ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- i w jakiej sieci masz tel?
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-10 o 23:45 |
|||
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
w plusie,
nie mam możliwości obejrzenia ich, tylko na youtube oglądam ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- mogą być inne, mam liste tych z których mam wybrać oprócz wykreślonych zaraz wstawie drugą część juz jest Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 23:23 |
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale od razu szukałam jednego na liście...i jest....i ja bym brała od razu...E72 white edition Zaraz zobaczę co tam jeszcze jest ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Kolega z pracy ma 7230 i zadowolony jest Nie wiem czego oczekujesz od telefonu?
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
a nie bedzie ci tak dziwnie po avili taki zwykły nie dotykowy mieć?
dziwny on taki....szeroki jakiś |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
a zebym to ja wiedziała co ja chcę. w avili lubilam te widgety, lubie takie bajery, karteczki na zapiski itp, wiesz sama co tam w niej jest.
no ja lubie bajery jakieś ![]() no i chciałam wi-fi bo TZ ma a ja nie ale w sumie mogłoby być bez już, chociaż....niech bedzie "z"no i slidery lubię i z klapką i w miare dobre zdjęcia zeby robił http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/...okia_X302.html ten niby jest polączeniem dotykowego i zwykłego. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- e52 TZ ma teraz
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-02-10 o 23:35 |
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy mi będzie brakowało dotykowego? Myślę ze nie...denerwuje mnie ten telefon...smsy ciężko napisać, raz nadusisz a wyskakuje dwa razy literka...jakoś nie jestem do końca przekonana mały jest, ma dużo funkcji i bajerów...dałam go mojej Mamie do drugiego numeru i cały czas sprawuje się świetnie![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- a ten x3 to chyba bajerów nie ma ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- a w ogóle to ubogo teraz z telefonami z klapką
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
ten 7373 kiedys mi się marzył
koleżanka ma juz kilka lat i tez jest zadowolona. ale ten e72 mi nie leży jakos |
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeden gadżecik to C6...ale tylko czarna, bo białe nokie wyglądają jak zabawki...nieładny taki jakby cienki ten plastik mają
![]() dotykowy plus fajna klawiaturka
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-10 o 23:51 |
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie chyba nie ma, tyle ze czesciowo dotykowy jest.
xperia mini pro za mała dla mnie i za gruba, ja czesto w kieszeni nosze telefon i musze mieć cienki ![]() a taka klawiatura quwerty, czy jak to tam, to mi nie potrzebna, bo baaardzo mało smsów pisze, co najwyzej małzowi liste zakupów ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- dobra nie męcze juz was, jutro rano jeszcze popatrzę. ciekawe czy ten mają, niby w plusie go mają na tej stronie jets napisane. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsun...350_Ultra.html ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
macałam, za gruby za duży ![]() matko niech ktoś wybierze za mnie ide spać, na bank telefony będą mi się śniły |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jesteś zadowolona z Avilki...to myślę że OmniaII będzie ekstra
także brałabym ten który Tobie się bardziej podobaP.S. a jeszcze jako ciekawostka...widziałyści e TĘ Motorole? taka niby kopia mojej ukochanej nokii ![]() no to jestem troszkę do przodu z nowymi telefonami idę spać
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a niektóre, które karolinka wkleiła to nawet fajne ja właśnie lubię proste telefony, zbyt inteligentne maszyny mnie przerażają
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja już w pracy zaraz trzeba sobie kawkę zaaplikować bo oczy mam jak zapałki jeszcze w nocy mnie mąż wkurzył... ehhhA dzisiaj przyjeżdza 21 chłopa na męski weekend do naszego hotelu... Dobrze, że mnie nocka z nimi nie załapie |
|
|
|
#3718 |
|
BAN stały
|
hej, w nocy ok 2 jak juz przestał syrop działać to znów 38,6 ale teraz juz ok 6 godz po podaniu mierzylam rano i jest 37,0. poczekam zobacze. dzwonilam do osrodka, pani odebrala... powiedziala ze jak lekarz nie bedzie mogl podejsc to ona mu przekaze i zapyta. wiec dobre i to. a kaszel taki sporadyczny jest... aby jej ta temp nie wrocila
|
|
|
|
#3719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, tylko ja bym się nie zdecydowała, nie lubię sesji fotograficznych, bo na zdjęciach widać tylko mój wielki nochal ![]() Ale Ty się potem pochwal ![]() A no tak to ![]() Chciałam sobie zapach przypomnieć (chociaż nigdy nie miałam) i... nie dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
A co z nich pijesz? Bo ja pustej nie mogę utrzymać w ręku, taka ciężka, a jeszcze z zawartością to pomocy bym potrzebowała![]() Cytat:
Skierko jak nocka? Dzień dobry ![]() Ale nudą powiało.... Uuu Panie.... Jakieś telefony.... Szczerze? Nie znoszę wszelakiej maści elektroniki, zbliżam się do niej tylko w stopniu minimalnym i absolutnie koniecznym. Tel. ma mi służyć tylko do rozmowy, np. aparat?-po co, do tego służy aparat fotograficzny Dobrze trzymająca bateria i prostota obsługi-oto mój ideał![]() Miłego piątku
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() widze wczoraj dyskusja komorkowa byla tez bym zmienila bo moj mam juz 5 lat i powoli mi sie nudziu nas nocka srednia dzisiaj-mala cala noc sie wiercila i poplakiwala ![]() juz jak zasnela po kapieli to co godzine byl placz az w koncu wzielam ja do naszego lozka a i tak poplakiwala lece na sniadanko
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Mam nadzieję ze coś fajnego z tego będzie bo się napaliłam jak łysy na grzebień
miała już? 
czy po podaniu a nie na to co jest beda jakies skutki uboczne??

Zu na pewno miała go też przy zapaleniu ucha...więc nie sądzę żeby coś miało się stać, gdyby to była trzydniówka...coś się na pewno dzieje, bo organizm walczy...
NIE LUBIĘ TROLLI

ale syrop nie dał rady...

a mogłabyś je dotknąć? obejrzeć?
ale w sumie mogłoby być bez już, chociaż....niech bedzie "z"
zaraz trzeba sobie kawkę zaaplikować bo oczy mam jak zapałki