|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Dzień dobry
![]() Katarzynko, mocno ściskam ![]() ![]() Angy, świetnie, że sylwester się udał ![]() ![]() Gorgulku, mało cię ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi przykro ![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
karolinko, wojtusiu, jeszcze znalazłam kolekcję suede w lakierach Zoya
http://www.victoriasbeauty.com/produ...ION-ZP278.html http://www.victoriasbeauty.com/produ...ION-ZP280.html ze swatchami trochę trudno na tym blogu są jakieś fotki http://2.bp.blogspot.com/_C4_3od83zl...0/P1040801.JPG ale bez podpisania który to lakier... ale moze Wam się uda znaleźć jakieś fotki, bo mi net jakoś muli i od pół godziny załadowało się kilka fotek tylko
![]() |
#363 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na TYM zdjęciu palec serdeczny fajnie wygląda ![]() ![]() A te YDKJ gdzie można kupić? Wyślę najpierw a później się rozliczymy ![]() może dzisiaj uda mi się kupić jakąś bezbelkową kopertę i wysłać jutro...ale na 100% w środę najpóźniej wyślę bo mam wolne ![]() zastanawiam się jak te pudry zabezpieczyć żeby na pewno się nie pokruszyły ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
ale one chyba nie mają tych drobinek? czy mi się wydaje?
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te Zoya to nie wiem - teoretycznie kolekcja suede powinna być podobnie welurkowa jak OPI czyli z takimi pseudo drobinkami, ale fotke mało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a w ogóle nie mówiłam Wam ale w piątek kupiłam sobie m.in. ten zestaw do stempelków Essence...i powiem Wam ze jest super...trzeba wprawy nabrać, bo nie jest najłatwiej, ale efekt bardzo mi się podoba ![]() ![]()
![]() |
#366 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() To czekam na rozliczenie jak już wyślesz. Nie spiesz się z pocztą.Jak Ci wygodnie będzie. A pudry, hmmm, ja bym zawinęla w dodatową folię babelkowa, każdy kosmetyk oddzielni e. Może i fajny dzień, ale zabiegany. No i Małż musi się włączyć, bo tance od stycznia są w godz 17-18 a na 18 to ja już musze być na prawku ![]()
![]() |
#367 |
Wtajemniczenie
|
![]() Anula zaciskam ![]() ![]() sylko współczuje chorób ![]() p4w Wam też współczuję przeziębień ![]() Karo ja mam tego typu lakiery z Sally Hansen ![]() --- Jeszcze raz w nowym roku ![]() U nas Sylwester bardzo udany, Maciuś był u moich Rodziców, też zadowolony ![]() ![]() Jak wracaliśmy, tzn. ja prowadziłam (dodam, że 1. raz tej zimy), zakopaliśmy się w zaspie. Zaspy były na drodze, bo tak silnie wiało, że w szczerym polu wszystko zwiewało na jezdnie. Trzy zaspy udało mi się pokonać, utknęłam w ostatniej. Nawiało śniegu do kolan ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
BAN stały
|
wrocilam. pogoda u nas ok , sloneczko wyszlo na chwilke a jak wracalysmy zaczelo padac...
p4w w sukience dobrze sie czulam, nic nie uciskalo, wszyscy mowili ze dobrze wygladam ![]() ![]() lece pozmywac bo mam lekki burdel w domu ![]() ![]() u nas w polowie sklepow remament, a w drugiej pustki - wzielam mrozona rybe upieke w piekarniku |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
* bronzerek TEN ![]() * zestaw do stempelków TEN * lakier do stempelków * top coat * eyeliner ten co Tobie ![]() i po pędzelek też polecę ![]() musze bąbelki załatwić ![]() ![]() No Małża zaciągnij do pomocy bo jak nie to ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() ładnie Maciuś pospał ![]()
![]() |
#370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za szybką poprawę ![]() Cytat:
Strasznie mi się przykro zrobiło, bo wiem (chociaż Ona mi tego nie powie), że pewnie pół wieczora przepłakała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli z przygodami ![]() p4w a tak poza chorobami to jaki nastrój? Coś się wyklarowało w kwestii pracy...? (w sensie "psychicznym" of cors ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-01-03 o 11:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
Karola SH Magical.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
karo, a jak się używa tych stempli, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić?
na suchy lakier przykładasz szablon i malujesz innym kolorem?
![]() |
#373 |
BAN stały
|
bylam w ciucholandzie i kupilam dla Amelki spodenki takie eleganckie wieksze bo chyba na 4 latka, bluzeczke wieksza koszulowa, koszulke teraz na lato H&M i sweterek grubu wiekszy - zaplacilam 5,5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
ooo dziękuję
![]() już sobie poszukałam i dużo takich mają z drobinkami przeróżnymi i kameleony...super są ![]() ![]() Cytat:
![]() więc...nakładasz lakier na płytkę, nadmiar ściągasz dołączoną "ściągaczką"IMG_2191.jpg...później odciskasz wzorek tym stempelkiem 37460.jpg i stemplujesz na suchym lakierze ![]() Najpierw trzeba nabrać wprawy by dobrze przenieść wzorek na stempel...a później na paznokieć...ja nakładałam na serdeczny i wskazujący palec więc musiałam równo nałożyć na oba ![]() ![]() ![]() TU fajnie widać jak to się robi ![]()
![]() |
#375 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() Dobrze pamiętasz, Amelka ma tą dziurkę ![]() Cieszę się, że nocka bez kaszlu ![]() Cytat:
![]() Aannuullaa mocno zaciskam ![]() Kasiu oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli ![]() Cytat:
![]() Angy nie fajnie z mamą wyszło ![]() Coś tam miałam jeszcze i zapomniałam ![]() Małż mi zrobił tymczasowy net ale chodzi tak sobie ![]() Podczytywałam Was trochę wczoraj, ale nie miałam humoru pisać. Nie wiem co się dzieje z Amelką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zwykle wylewam na was moje żale, ale tak na prawdę nie mam komu
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2011-01-03 o 12:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oryginał jednak najładniejszy ![]() Cytat:
![]() Oli znowu zasneła mi na sankach, rozebrałam ją i położyłam do łóżeczka. Skorzystam ze śpi i ide spaghetti zrobić. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
BAN stały
|
Cytat:
a to nie jest tak ze jak ona z babcia to ta jejj na wszystko pozwala?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwka tez ma humorki, pieluszki nie mozemy normalnie zmienic, tylko wszystko w żart musze obracac, za każdym razem glowie sie co tu nowego wymyslec, zeby ją rozbawic, bo inaczej nie da sobie zmienic, ucieka i krzyczy nie. Siłą bym jej zmieniła, ale co to da, jak się rozpłacze i bedzie sie wyrywała. Też czasem nie wiem o co kaman ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() megi na którą macie jutro wizytę?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To też wesoło masz ![]() Oczytałam się o buncie dwulatka i mi skóra cierpnie na samą myśl, że to dopiero początki ![]() Karo świetne te pieczątki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Ja byłam pewna wczoraj, że sąsiedzi wezwą policję ![]() Na 8:30 ![]() Idę bo się bąbel obudził ![]()
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będę zaciskać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() racja ![]() niesamowita z tymi sankami ![]() Cytat:
![]() ![]() fajne są ![]() ![]() ![]()
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie. Cały czas mną telepie jak sobie o tym pomyślę ![]() ![]() Wiem, że to może słabe pocieszenie, ale chyba trzeba się będzie przyzwyczaić do takich histerii.... No i rzeczywiście wygląda to tak, jakby babcia robiła Ci krecią robotę... Nie pozwól na to, bo się z rozumem nie połapiesz, teraz zaczyna się moment prawdziwej próby sił z dzieckiem i ważne, żeby dziecko w miarę możliwości dobrze teraz ukształtować. Babcia powinna z Tobą współpracować ![]() ![]() Zosia na razie skutecznie utrudnia każda zmiane pieluchy-muszę się ostro naszarpać, żeby w końcu to zrobić. A ona się śmieje, ma super ubaw wtedy. A! Ostatnio dawałam jej po łapkach jak bombki zrywa z choinki, to się odwracała i mi oddawała ![]() I wylewaj ile wlezie ![]() A mnie chyba coś bierze, bo czuję jak mi gardło zawala i mi coraz zimniej ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-01-03 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
U nas też bunt, właściwie o wszystko, już od samego rana, że się nie chcę ubrać, że coś sobie ubzdura-ja nie wiem o co chodzi i już ryk, że trzeba ubrać buty, że chce sama jeść, że akurat chce się bawić kiedy ja coś innego mam zaplanowane.
Jak się uprze to nie idzie jej odwieść od zamysłu ![]() Ze złości aż się trzęsie i próbuje ugryźć, bije... ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Teraz właśnie zjadła obiad i sięgnęła po jabłko.Na nic tłumaczenia, bo ona wcale nie chce mnie słuchać, syrenę włącza i pieje ile sił w płucach.Łzy tryskają jak na chińskich kreskówkach, to niech je, jabłka nie będę jej żałować, ale są momenty gdzie ja nie ustępuję i tu dopiero jest afera ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matko daj nam cierpliwość...
![]() |
#386 |
BAN stały
|
to Amelka na razie spokojna w miare jest... ciekawe jak dlugo. pieluche daje zmieniac czasem ucieka ale to chce sie podroczyc i wraca. raczej sie slucha. zdarzylo sie ze kilka razy mnie uderzyla ale powiedzialam ze boli i "plakalam" to juz tak nie robi...
Kasiu a Ty wybierasz sie na wizyte co mialas isc w styczniu?? czy juz bylas? |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
TU jest fajny artykuł o buncie...zresztą TU kilka innych przydatnych
![]() ![]() WNIOSEK: nie pozostaje Nam nic innego jak uzbroić się w spokój i cierpliwość...i jakoś to przeżyć ![]() Zu jeśli chodzi o pieluchę to miała już okres buntu, gdzie zwiewała...teraz się to uspokoiło (odpukać) ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() poszlam z Werka do lekarza bo cala noc kaszlala ![]() Cytat:
![]() j.w Cytat:
![]() u nas Werka bez problemu daje zmienic pieluszke, ubrac sie(moze czasem ucieka ale nie placze ![]() sceny to ona robi jak ma jesc ![]() a najgorzej jak chce na rece a ja w tym momencie cos robie i tlumacze ze narazie ja wziac nie moge to wpada w histerie........uczepiona mojej nogi tak placze ze zbiera jej na wymioty , grochy jej leca a jak wezme ja na rece to momentalnie przestaje
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Damy radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuję się dodzwonić i zapisać, bo nie mieli kalendarza na nowy rok jak byłam ostatnio, a teraz nikt nie odbiera ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.