|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 15:15 |
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag no to zostawiam wam ten trunek,za sama do sklepu uciekam,tylko mi się nie spijcie za szybko,ja zaraz wracam
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A date urodzin wysłałam Ci na maila
|
|
|
#4475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja spadam kuraka pokroić, a nie potrafię, zawsze mamusia to robiła a ja miałam gotowe porcyjki nie ma jak u mamusi![]() Znowu się pochowały, wychodzić mi tu raz dwa trzy!! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 16:04 |
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
Iwciag - ja to zaglądam co chwilkę
Widzę, że Ursull winko przyniosła Jam cycowa, to raczej podziękuję A kuraka też kroić nie umiem - mój monsz umie No a trzecim okiem patrzę na śpiącego Guzika
|
|
|
|
#4477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4478 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
oezu
powiem szczeże....nie było mnie, bo jestem dość zmęczona i slaba nastrojowo i nie chciałam truć, i ogólnie weny nie miałam....o dziecku też mi sie nie chciało pisać u nasz szpital, wszyscy chorzy, jak kaszel mija to katar się zaczyna....cała czwórka ale bo to wiadomo jak długo!nie mam na nic czasu, Piotrek przechodzi bardzo ciężki okres.kaszel, mega katar i górne jedynki...nie ma mowy by posiedział sam, śpi też niespokojnie, ale to minie...mam nadzieję. oczywiście postaram sie nadrobić ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem ![]() Ursull co to za lista, mam dosłać zdjęcie...dlaczego ja jestem zawsze pomarańczowa ? a i będę zakładała bloga o moich krasnalach, to jak co to uśmiecham się o korepetycje |
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamuski... ja tu zawsze tylko na troszke tak goscinnie bo tak normalnie to cieżko mi za Wami nadazyc
mam nadzieje, że nie zloscicie sie ze wpadam do Was na watek tylko po porady... tym razem chcialam zapytac o chrupki kukurydziane lub cos podobnego.... podajecie juz swoim dzieciom ? Chcialabym podać mojej Agatce bo rwie się do naszego jedzenia a ja nie mam co podac jej do raczki zeby tez mogla "pomemlac" z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Was wszystkie (czasami podpatruje )
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
Iwciag - problem w tym, że mi jeszcze natchnienie jest potrzebne, a z tym różnie bywa
Pokroiłaś kuraka?![]() Aljaka - o żesz, to rzeczywiście nieciekawie. Kurujcie się A mnie ten Twój płaszczyk nadal interesuje - uszyłaś już?![]() Iskierko - chyba nie pomogę, bo ja Hubie nic takiego jeszcze nie daję, ale poczekaj trochę - może jakieś bardziej doświadczone mamuśki się w końcu odezwą Również pozdrawiam |
|
|
|
#4481 | |
|
|
Cytat:
iskierko, ja daję chrupki, tylo szukam miękkich i długich ....zobaczysz jak szybko pokapuje jak sie dobrać do tego co w dloni zostaje |
|
|
|
|
#4482 |
|
Wtajemniczenie
|
Illbana pokroiłam ale w cały świat!
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro,że nie możecie choróbska się pozbyć.Trzymam za was kciuki i za kota też Co do listy i kartki,no to szybciuchem: na 143 stronie znajdziesz moją propozycję uaktualnionej i poprawionej listy naszych mamusiek.Gdy klikniesz na imię dziecka pojawi sie jego zdjęcie.Wymysliłam też,aby dziewczyny podaly daty swoich urodzin to bedziemy mogły sobie sto lat na forum śpiewać Zrobiłam też projekt kartki świątecznej,który znajdziesz u mnie albumie "wizazowe śliczności'. Jeśli masz ochotę to prześlij zdjęcia i datę urodzin na adres ursull@onet.pl Do korepetycji to ja się nie nadaje,bo sama wciąż uczę się na własnych błędach,co często kończy się tym,że poraz kolejny muszę coś na blogu poprawiać lub naprawiać.Jeśli jednak do czegoś mogę się przydać,to bardzo chętnie Fajnie,że kolejne dzieciaczki będą miały swoje blogi,uważam,że to jest super sprawa![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- To ja wam tu wińsko podrzucam,wychodzę,aby na pijaństwo nie patrzeć,wracam,a butelka nadal cała . Ło matko,toż to profanacja jakowaś,że z darów natury (i moich ) korzystać nie chceta.Widać,że Anulki i Caro tu brakujeKuroikaze ja cię czasem tu widzę,więc jak znowu będziesz podglądać to napisz czy dasz zdjątka i datę urodzin? Dotyczy to wszystkich lasek,które jeszcze się nie określiły! ![]() Ależ ja uwielbiam mieć w rękach władzę
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull kto ma pałę ten ma władzę
![]() My gościnne, nie chciałyśmy bez Ciebie kochana zaczynać! |
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Jagoda999, my się jeszcze nie znamy
Ewelain, fajnie, że znajdujesz jednak czas, żeby do nas zaglądnąć ![]() Iwciag, ale Twój mały suuuper raczkuje ![]() Vila, Rozaliontka, Małgosia, 10000 lat Was nie było. Vila, to krzesełko drewniane na pewno będzie suuuper i nie ma co przepłacać. My jednak też chyba drewniane kupimy, oglądaliśmy dzisiaj w sklepie. Rozaliontka, Małgosia fajnie, że chłopaki rosną Małgosiu ja też wracam do pracy i aż się boję czy sobie poradzę po takiej długiej przerwie![]() Ursull, jak powódź? Nadal jesteś, to znaczy że nie jest źle Listę prowadzisz żelazną ręką![]() Illbana, Ty na Hubercika mówisz Guzik, ja na moją Pati mówię Kwiatek I też już muszę przestać, bo ona na Kwiatka reaguje, a na Pati nieIskierko ja nie daję żadnych chrupek, boje się, że ona jest jeszcze za mała i żeby się nie zakrztusiła. Chociaż Katrin pisała że podaje i Jej Marcelek uwielbia. Nie pamiętam więcej komu co miałam odpisać, proszę nie czuć się ignorowanym ale ostatnio ciągle zmęczona chodzę i nie mam na nic sił
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Iwciag co znaczy gościnnie? Pokroiłam ci kurczaka i trochę drinów przynioslam,bo widzę,że krajowe wino wam nie wchodzi
.A z tą pałą to bym się zastanowiła,bo ja napewno jestem kobietą,a i tak mam władzę (czasami)![]()
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-25 o 18:25 |
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Seona pwódź jest
a ja twarda muszę być,a co poczęstuj się kurczakiem od Iwciag i napij się drinka, a szybciutko siły ci wrócą |
|
|
|
#4488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz to się postawiłaś!! a kurak od mojej mamusi co to pazurkiem po podwórzu pisał Zapraszamz ostatni chwili mamy już drugą dolną jedynkę!! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 18:47 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam z niewyspania zawroty głowy Ursull - zwabiłaś mnie tymi drinkami i kurakiem ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Iwciag - gratulujemy drugiego ząbka!!! |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana i Iwciag na was można zawsze liczyć
Milucha mi masakrycznie marudzi idę ją kąpać i położyć spać,al wrócę tu
|
|
|
|
#4491 |
|
Zadomowienie
|
No i dzisiaj spacerkowaliśmy dwa razy i zjechaliśmy ostatecznie do domku o 17:30. Teraz zajadam sałateczke warzywną i cieplutką grachamkę
iwciag - tarammmmm http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=804704724 to ten prezent który do nas idzie . Co ten Iwo oszalał z tymi zębolami? ![]() ursull - hmmm.. Egipt, ja tez chce , linka wkliłam wyżej. Witaj w klubie daremnych hehe. Ale mnie pobiłaś tą pałą Illbanka - no to ok po Mikołaju zaglądne do was z jakims spónionym prezencikiem dla guziczka. To jak Tż ma nocki to ty z domku uciekasz? aljaka - zdrówka rybki iskierka - mój puki co pałaszuje biszkopciki te Lu, a flipsiki muszę kupic dopiero i też będzie jadł. seona - ja zas jestem zignorowana przez Ciebie (żarcik)
|
|
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika prezencior wypasiony! Poprasuj i u mnie, bo ja wstyd się przyznać ale 2gi dzień się zabieram!
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Marika prezent rewelacja,ale cena
|
|
|
|
#4494 |
|
|
a co ten wątek tak zwolnił...no w szoku jestem
|
|
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zadomowienie
|
iwciag - no sprzęcior wypasiony zobaczymy czy łobuziak go pokocha jak nie to
, zrobiłam sobie pauze w prasowaniu bo ta sterta mnie przeraża.ursull - gdybym to ja miała za te cacko płacic to bym podziękowała kupa kasy ale stkoro sponsorzy sa to dlaczego nie, sami się zaoferowali. A twoja biedrona mi się bardzo podoba. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Któraś szukała porządnego i taniego wózka? oto on http://www.allegro.pl/item825170549_..._promocja.html ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- A tak poważnie to moja koleżanka ma identyczny to nic że płaciła prawie 2 razy tyle w sklepie a on jest teraz w promocji, myśle że tanio http://www.allegro.pl/item817851946_...wyprzedaz.html Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:19 |
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
zwolnił,bo niektórzy na NK siedzą i takie rzeczy piszą: "mamo, kazałaś tak 5 godzin siedzieć,
tak...to co, mogę już iść spać...bo jutro od rana sprzątam...mamo no, mogę...? "odpowiadam,nie sprzątanie,ale góra prasowania dlatego ja nie muszę zajmować się takimi przyziemnymi sprawami jak iwciag czy Marika,ja mam od tego córkę![]() Milenka07 ![]() Marika fajne te wózki,też muszę kupić.A nie mogłabyś mi pożyczyć twojego sponsora ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ten wątek obecnie przeglądają: 13 (11 użytkowników i 2 gości) to chyba żart jakiś Dam wszystkim dobry przykład i się odukryje Liczę,że reszta laseczek zrobi to samo |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4499 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nocka udana, jedzonko o północy, przed 6, ostateczna pobudka o 8:30 synka dałam mężowi, poszli się bawić do drugiego pokoju, a ja sobie pospałam jeszcze do 10 wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli i mąż mnie wczoraj przeprosił Cytat:
![]() dla grzecznego Kubusia, a mamusi strach przejdzie Cytat:
Cytat:
![]() ad. 1 ad. 2 taa, a czyja ![]() Cytat:
ad. 2 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika na pewno, a jak nie, to ja jak bardzo będziesz go chciała oddać i będziesz nalegała tak bardzo, to wezmę go do siebie
![]() Moja sterta tak mnie przeraża, że nie mogę się za nią zabrać ![]() dziewczyny ja mam już 4kg na minusie i taki brzuszek mały..ciekawe ile uda mi się zżuci do11tego![]() Malutka brawa dla Dawidka, fajnie, że układa się wszystko i z mężem i z ginem ![]() a teraz zmykam do łóżka bo tż psioczy a poza tym coś mnie ssie i chyba jestem głodna, dobranoc, życzę przespanej nocki Wam mamuśki, papa Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 21:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

tylko boję się, że nie dostanę opiekuńczego i co wtedy

Ja spadam kuraka pokroić, a nie potrafię, zawsze mamusia to robiła a ja miałam gotowe porcyjki
Widzę, że Ursull winko przyniosła
Jam cycowa, to raczej podziękuję
patrzę na śpiącego Guzika

(czasami podpatruje
Pokroiłaś kuraka?
A mnie ten Twój płaszczyk nadal interesuje - uszyłaś już?

. Ło matko,toż to profanacja jakowaś,że z darów natury (i moich

a ja twarda muszę być,a co
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli