|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Ale jestem daremna
![]() ![]() ![]() iwciag - hehe no takie ciut przyjemniejsze spalanko ale sama ni dy rydy ![]() ![]() DORIS - wizualnie krzesełko ładne ale ta konstrukcja nie wydaje Ci się licha tzn. takie cieniutkie rureczki jakieś, może sie mylę. Ja uważam że jakaś tam kwota od każdej może mu bardzo pomóc a mysle że każda z nas może sobie odpuścic kupno jakiejś glupotki na rzecz tego chłopca, ja się przejełam i z pewnością zadziałam. Zapiekanka pewnie pyszna ale ja makreli niet ![]() blondynkapoznan - ale sie w szpitalu musieli nia zachwycac, nastepnym razem trza pojechac na wakacje do grecji i taka przytaszczyc juz w brzuszku hehe ![]() ![]() cinusiowa - ten niski poziom żelaza jest bardzo częsty jak będziesz musiała dawac doustnie to ciulowo bo strasznie niszczy ząbki oraz zatwardzenia sa po nim spore podobno. Agusia - żeby nie było, myle o Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Illbana myślę,że dla małego to bez różnicy czy dostanie krzesełko na Mikołaja czy już teraz
![]() ![]() Bercia ale narobiłas mi ochoty na jakieś pychasne ciasto ![]() Iwciag a ja myślę,że Iwo jest podobny do was obojga i do listonosza ![]() ![]() ![]() ![]() Anja1986 wszystko dotarło jak trzeba ![]() ![]() Ania 4891 skoro nie zauważyłaś,to już nie jestem twoją psiuła ![]() ![]() ![]() Jagoda dziękuję i my też się cieszymy,w końcu nie jestem tu już taka najnowsza ![]() Małgosia ![]() ![]() ![]() Malutka my kciuki trzymamy za jutrzejszy dzień,a także za porozumienie z TŻtem,strasznie przykro mi czytać,że nadal u was nie bardzo ![]() ![]() ![]() Marika ja na diecie,a ty mi z placuszkami babolu wyjeżdżasz? ![]() ![]() ![]() ![]() Doriss jakiego hipcia? szukaj linka i mów jaka cena ![]() ![]() ![]() ![]() Cinka wiem,jestem najlepszy szpieg w okolicy ![]() ![]() ![]() Uff nadrobiłam ![]() Walczę nadal z blogiem Milusi,wygląda lepiej niż wczoraj,ale wciąż z nim kupę roboty.Dla nie wtajemniczonych,wczoraj niechcący usunęłam całą szatę graficzną i kilka zapisków i musiałam to odtworzyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Ursull u nas to żelazo wyszło w wynikach. Ale także podejrzewa się jego braki, gdy dziecko jest blade, ma podkrążone oczka, osowiałe - takie typowe objawy anemii. Bo anemia to m. in. brak żelaza. A że nasza Ninka na taką nie wygląda, bo kolor skóry ma odpowiedni, nie jest bladziuchna, oczka ma piękne, radosne i wsio, wsio... Mimo że to żelazo niskie to lekarka powiedziała, że nie wierzy, ze to anemia. Czekamy więc na opinię kardiologa. Zmykam spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |||||
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze na chwilkę
![]() Cytat:
![]() jejciu to miały być ![]() ![]() a za kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczorowa pora
![]() O tym ze zezarlo mi posty juz nie wspomne - wlasnie wspomnialam... Nie wiem o co chodzi ![]() No nic, napisze co u mnie pogoda do duszy, wieje i pada, a ja jutro musze sie wybrac do tzw miasta po zasilek i 2 domy mam do obejrzenia... jak ja mam z tym biednym dzieckiem po tym deszczu i wietrze lazic ![]() pies mi sie wytarzal w czyms smierdzacym i do tego jeszcze w blocie i wytrzasnal to wszystko w domu ![]() widzialam dzis przed domem 3 jelenie, wiec mam juz bazanty, lisy i jelenie ![]() zrobilam przepyszne racuchy ![]() ![]() pol dnnia przeplakalam nad losem Kubusia... ![]() ide sie wykapac ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
|
No i ja też padłam ofiarą skasowanego posta
![]() Dobry wieczór Wszystkim. Ostatnio pewnie z powodu powrotów do pracy jakoś mniej piszecie i da się to ogarnąć ![]() Ewelain mięsko daje odkąd Kuba skończył 5 mscy: słoiczkowe indyczki, kurczaczki, królika i jagniecinę, w smaku bez różnicy ale dobrze brzmi ![]() Jagódka ty po prostu wygladasz na 23 lata a nie na 32 ![]() Vila współczuję sytuacji finansowej, u mnie też nie najlepiej to wyglada odkąd jestem na wychowawczym, krzesełko też mam takie drewniane, jeszcze go nie złożyłam, myślę że gdy jest mało miejsca to jest dobre rozwiazanie- zobacz tu maja takie tylko że plastikowehttp://www.arti.pl/krzeselko-arti-cesar_prod4.html ale niestety dużo drozsze niż drewniane ![]() Esti też słyszałam że te jogurciki misiowe są pyszne, muszę wypróbować Superzabciu stawiam na ząbki jeśli chodzi o nocne pobudki choc np mój Kubus co noc się budzi po kilka razy( nie na jedzenie, po podaniu smoczka zaraz zasypia) ania-cyferki-super że Twoja córcia juz mówi, mój milczy jak zaklęty(no chyba że płacze wtedy jest mammi mami i nie, nie,nie), pocieszam się że chłopcy troche później zaczynają mówić Illbanka jeśli chodzi o gluten to ja słyszałam a może czytałam a nawet całkiem możliwe że to Wy mi doradzałyście że gluten na początek przez 2 msce podaje się po pół łyżeczki, kolejne 2 msce po 3-4 łyżeczki a potem juz bez ograniczeń ( czyli po 9 mscu) Małgosiu moja sasiadko ![]() Malutka udanej wizyty u gina zyczę, ja wstyd się przyznać od urodzenia Kubka jeszcze wogóle nie byłam, na początek miałam isc po 6 tygodniach i nie poszłam, później po 6 miesiącach i nic z tego nie wyszło, mam nadzieje że przed upływem 6 lat się wybiorę ![]() Marika ja też lubie 39 i pół ![]() ![]() Pozostałe dziewczyny, których nie wymieniłam bardzo ciepło pozdrawiam ![]()
#4447 |
Wtajemniczenie
|
Doris myślę, że jeśli siada sama,Ty jej jakoś specjalnie do tego nie motywujesz, to jest okej. Iwo już ma pół roku skończone, a dopiero teraz próbuje, no i w dalszym ciągu chwieje się, ale jest trochę lepiej.
Prezenty na pewno będą trafione ![]() Blondynkapoznan nie wiem o który pytasz ![]() Cinusiowa ja co idę do Hematologa to mam przepisany Hemofer, nigdy nie biorę, bo zęby się po żelazie psują i tak sobie ciągle śmigam z niedoborem żelaza ![]() Będziemy trzymać kciuki żeby u Kardiologa wszystko w porząsiu było ![]() U nas nieszczęsna plamka na brodzie znika ![]() Marika śpiochu on wczoraj tak pierwszy raz,dużo spał i może dlatego te karmienia się tak obsuneły, w efekcie wczoraj zjadł 2 butle po210 i w nocy60ml Ursull tylko do którego listonosza ![]() ![]() Oczywiście, że możesz wykorzystać foto Malutka wybaczamy, ale żeby mi to było ostatni raz ![]() Dzień dobry pierwsza dziś! No niestety dziś noc taka sobie, z pobudką na małe żarełko. Od rana jakieś marudzenie, a ja wczoraj wcale nie chwaliłam, że był dobry dzień, ja tylko tak sobie pomyślałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
melduje sie z polski
![]() ![]() ![]() teraz lece do fryzjera i na zakupy a pozniej chwila z rodznka ![]() Kuba nie wie co sie dzije bo tyle osob sie do niego usmiecha i caluje ![]() caluje was ![]()
#4449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fryzjer zakupy spotkania z rodzinką-żyć nie umierać i nie dziwię się, że w koło Kubusia takie zamieszanie a jemu tym bardziej, że podoba mu się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Raczkowanie
|
Pakusia super że już w Polsce i że Kubuś tak dobrze znosi latanie
my już od 6 nie śpimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() No u nas noc w miarę że tak powiem szybka pobudka ale oststecznie do 7:30 pospaliśmy. Jednak chyba już dzisiaj się wybierzemy do lekarki bo mały mi coś kaszle i katarzysko go dopadło. Musze sprawdzic od której przyjmuje. Później zajrze jak będe po i mały mi da, bo zaś cosik zmierzi. ursull - no ogólnie w bloku mym jest 5 sąsiadeczek z takimi dzieciaczkami od maja do września ale z 2 się spotykamy. Ale czekaj te moje imprezy sie skończa jak tylko mój Tż wróci więc od przyszłego tygodnia ![]() ![]() ![]() malutka - no to klops chyba dzisiaj czeka nas wizyta u pediatry z tym katarzyskiem no i kaszel jest paskudny. Dużo zdrówka i szybkiej poprawy Tż ![]() Eve - i u was taka pogoda normą ![]() ![]() ![]() milena - no Dareczek jest przeagencior. A dania kupujesz czy robisz? iwciag - mój pewnie też by taką ilośc wytrąbił ale na tyle by mu nie stykła o ![]() ![]() ![]() pakusia - to teraz Paula eoztrwoni całoy dorobek Tż karty hehe ![]() Anja - u mnie to norma takie pobudki od święta pośpo ciut dłużej ale to mało kiedy serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Wtajemniczenie
|
Marika mnie się też wydawało, że jak zwykle po4h zacznie dopominać się żarełka, ale jakoś przestawił się, mam nadzieje, że nie na 1dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ale noc... Olek budzil sie co 15 min... nie wiem czy to przez wiatr, czy cos innego... wiatrzysko naprawde okropne ![]() jestem nieprzytomna, a musze jeszcze jechac do miasta ![]() Marika oj, za bardzo sie uwrazliwilam... nie ma dnia, zebym nie myslala o tym dzieciaczku... Milego dnia Matki-Polki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
Hej!
Jak wczoraj narzekalam, ze maly w nocy sie co chwile budzi tak dzis ladnie przespal, chyba nie chce zebym skarzyla na niego ciotkom wizazowym ![]() ![]() ![]() Wlasnie zjadlam nalesniki z twarogiem i bita smietana ![]() Chyba wybiore sie na spacerek, bo pogoda w miare a wczoraj syncio nie uswiadczyl powietrza. Aniu cyferki Jasko za to caly czas gada TATA i nie wmowisz mu nic innego ![]() ![]() Illbana Jasiek dostaje juz normalne posilki glutenowe, wiec chyba nie bede dobrym przykladem na to jak dawac, u nas przebieglo to bardzo szybko i tylko mam nadzieje, ze mu nic pozniej nie bedzie ![]() Jagoda no cicho tu ostatnio, moze to spowodowane tym, ze coraz wiecej nas pracuje i nie mamy czasu na wizaz...ja sie ciesze bo nie mam tyle nadrabiania po powrocie do domu ![]() Malgosia jak super, ze sie odezwalas, wspolczuje tych dlugich dojazdow, ja tez dojezdzam ale zajmuje mi to w obie strony gora godzine ![]() ![]() malutka kciuki zacisniete ![]() ![]() marika ja tez sie ciesze, ze Jasiek nie mial kolek. Zdarzyly sie chyba ze dwie jak bylismy w szpitalu, ale to po lekach a tak to spokoj. No ztym ulewanie to przy okazji jak bedziesz z katarkiem to zapytaj lekarza moze cos poradzi. jasiek bo gestych w ogole nie ulewa ![]() pakusia ciesze, ze juz na miejscu jestes i ze Kubus dzielny chlopak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Oliverka !!!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | ||||
Zadomowienie
|
Sto lat Olivier
![]() Noooo, w dziurce ![]() Cytat:
![]() ![]() Czesc ![]() ![]() i trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() No postaram sie, postaram, ale ciezko jest ![]() Akurat! I tak wiem, ze CI nie zalezalo ![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie nie widze albumu ![]() Moze pomoc w oprawie graficznej? ![]() ![]() Cytat:
![]() No co, nie moja wina, ze sie zassal do srodka ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-25 o 08:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Olivierka i Alexa!!! ![]() ![]() Się chwalimy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika – oj, to jak Igorek chory, to nie przyjedziecie. ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag – ślicznie Iwo próbuje siadać. ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull – ja wiem, że Guzikowi wszystko jedno, kiedy prezent dostanie. ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu – przekazałam Guzikowi, że i Jula płacze za nim. ![]() ![]() Jagoda – ![]() ![]() Małgosiu – podziwiam Cię i trzymam kciuki ![]() Malutka – a u Was to o obowiązki domowe poszło, czy tak w ogóle o całokształt? ![]() ![]() Eve – o żesz, jaki zwierzyniec tam masz. ![]() ![]() ![]() ![]() Milenka – dziękuję za słowo odnośnie glutenu. ![]() ![]() Cinusiowa – kciuki trzymamy za wizytę u kardiologa. Pakusiu – cześć, narzeczono moja. ![]() ![]() ![]() Anja – ![]() Superzabciu – naleśniki z twarogiem i bitą śmietaną. ![]() Edytowane przez Illbana Czas edycji: 2009-11-25 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
Aniu - co mu tam po teściowej?
![]() ![]() Ale smutna ta cisza na wątku ![]() Mell, Poiglot, Anulka*2, Male, Aljaka, Selka, Caro, Magducha, Seona, Iwcia dens ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest sie czym chwalić ![]() ![]() Gratulacje i buziaki dla Guzika ![]() Dzięki za wyjaśnienie tajemniczej ksywki Guzik ![]() Ja na mojego Antosia mówię Bubuś bo od urodzenia jak się złości wydyma tak śmiesznie dolną wargę i mówi bu bu bu... ![]() Ten torcik który pokazałaś sliczny ale nie na moje umiejetności i cierpliwosć ![]() Marika Ja mieszkam w woj. śląskim ![]() No a jakiego ja miałam smaka na te ciacha ![]() 100LAT DLA SOLENIZANTÓW ![]()
![]() |
#4461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieki, za strone, musze koniecznie przejrzec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zadomowienie
|
No my juz po spacerze, niby stopni duzo, ale wiaterek niczego sobie i mi pysk przewialo. Jaskowi to chyba nie przeszkadzalo bo spal jak zabity
![]() ![]() ![]() ![]() Illbana no pewnie, ze jest sie czym chwalic, gratulacje dla zabka, u nas tez wyszla najpierw lewa jedyneczka ![]() ania cyferki ja tez mialam problem z zassanym sznurkiem...i to nie raz, zaczelo mi sie to po porodzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- musze dodac, ze fajnie sie teraz czyta formu...jak nie ma tyle stron do nadrobienia hihihihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zadomowienie
|
Ło mamo, ależ się stęskniłam za Wami dziewczynki
![]() Wpadam tylko na chwilkę, co by się przywitać i przypomnieć o naszym istnieniu ![]() No i przekazać Wam buziaczki od Nisi ![]() Spróbuję troszkę nadrobić, może się uda ![]()
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
A my dzisiaj nie dostalismy się do pediatry więc jutro podjedzimy, ale co najdziwniejsze to nie kaszle od rana
![]() ![]() STO LATEK OLIVIERKU ![]() iwciag - u mnie by to pewnie nie przeszło puki co, bo np. dzisiaj o 10 zjadł a byliśmy 10:30 u sąsiadki i mała jadła deserek i mały omal mi z rąk nie wyskoczył i sie popłakał bo on nie dostał ![]() Eve - takie wrażliwce z nas a co lepsze to niż byc z kamienia. No to baw sie dobrze w miescie pewnie na zakupkach. superzabulka - mniam jakie śniadanko miałaś ![]() ![]() ania - no co ty nie przypalam jestem ostrożna ![]() ![]() Illbanka - no wiem właśnie że nie dam rady przyjechac eby nie pozarażac. Zazdraszczam zębolka ![]() Bercia - o ślązaczka ![]() madzia - witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Wtajemniczenie
|
Illbanko gratulujemy Guziczkowi ząbka
![]() Dziękujemy za komplemenciki i na Huberta przyjdzie pora, Iwo też się chwieje na wszystkie strony, ląduje non stop na brzuchu, ale coś tam już próbuje. Magducha powitać powitać ![]() Superzabula ja po porodzie to w ogóle tamponów nie używam ![]() Marika pewnie lekarz osłucha i będziesz spokojniejsza ![]() Iwo nawet chwile po mleku jak widzi, że coś szamiemy to aż się trzęsie ![]() Pokazuj co zamówiliście szybko! oj gapa ze mnie sto latek dla jubilatów maleńkich! łooo matko ale tu padaka dziś! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry me kochane pasiapsiuły
![]() Sto lat dla Oliverka i Alexa!!! U nas noc jak u Eve czyli pobudka co 15min.TŻ miał wstawać do małej,ale nie dałby rady cały czas przy łóżeczku warować,więc wstawaliśmy na zmianę.I tak mi duzo pomógł,spaałam więc do 10-tej,on zajmował się Miluchą.Jestem więc nawet wyspana.Potem wpadał kumpela,która dopiero wróciła z Egiptu.Zachwycona,opalona i zadowolona.Ależ jej zazdraszczam ![]() Eve ja tez tak mam,zapłakuję się i nie potrafię zrozumieć,że świat jest taki niesprawiedliwy ![]() Pamiętam,jak denerwowałam się i przeżywałam,gdy mała miała infekcję nerek i temp.powyżej 40 stopni.Nie wyobrażam sobie co przeżywają rodzice takich maluszków jak Kubuś czy Maciuś.Mam kilkoro znajomych z chorymi dziećmi i wiem,że są to ludzi silni,a całe ich życie jest zdeterminowane walką o maluchy.Oni nie mają czasu na rozczulanie i użalanie się nad sobą i nie chcą tego od innych.Podziwiam takie postawy.Moja kuzynka ma porażenie mózgowe.Jest w moim wieku,urodziła się zdrowa,w wieku 3lat obie jadłyśmy truskawki z tego samego zbioru.Okazało się,że były sypane jakimś środkiem,który zaszkodził Marcie.Za poźno zrobiono jej płukanie żolądka i dostała porażenia.Nie chodzi,jest bardzo opóźniona w rozwoju.Co ciekaw mi nic nie było,poza bólem brzucha i nadkwasotą żołądka.Przez dłuższy czas crodzice mojej kuzynki mięli żal do mnie,że ja wyszłam z tego bez szwanku,przynjmniej takie miałam wrażenie.Rozumiem ich,ale to nie była przecież moja wina ![]() Ależ się rozpisałam,koniec ,bo temat smutny i zaraz będę ryczeć,a po co nam dwie ryczące Polki na wyspach,a do tego w deszczu i wietrze ![]() iwciag a ty znowu pierwsza ![]() ![]() ![]() Pakusia dobrze,że już doleciałaś ![]() ![]() Marika ![]() ![]() ![]() ![]() Ania 4891 już cię zaprzyjaźniłam ![]() ![]() ![]() Illbana ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się,że podoba ci się blog małej,teraz trochę go zmieniłam,więc zapraszam ponownie i fajnie by było jakbyscie się wpisywały w księdze gości (Pakusia się ino wpisała),bo to fajna pamiatka będzie dla małej i dla mnie ![]() superżabciu przyznam ci się,że ja wogóle gotuję sporadycznie.W tej chwili Tż sam sobie obiad robi ![]() ![]() ![]() Magduchaha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Słuchajta baby!!!
Normalnie wstyd mi za was,w tym tepie to my tego watku do końca roku nie skończymy ![]() ![]() A wogóle to w szoku jestem,że tu tak cicho.Rozumiem,że niektóre pracują,inne spacerkują,ale ktoś chyba czasem tu zagląda? Cześć Bercia,widzę cię ![]() ![]() Haruno odezwij się,wiem,że tu zaglądasz ![]() ![]() Male jak tam po powrocie,wszystko dobrze? Napisz nam tu szybciutko cokolwiek ![]() A dla wszystkich ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-25 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwierz w siebie, Aniu. Ja się na tym kompletnie nie znam, więc to, co robisz, to dla mnie cuda są. Powodzenia życzymy ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój monsz też nie musi mieć obiadu - ma ten mój chop jakieś zalety jednak ![]() A mi smutno, że tak mało postów... Berciu - dziękujemy ![]() ![]() ![]() Marika - no w przyszłym tygodniu nie bardzo, bo monsz będzie miał nocki i zaś będę siedzieć u rodziców całymi dniami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag - dziękujemy ![]() ![]() Madziu - witaj ![]() ![]() Ursull - dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Trochę wystarczy na was pokrzyczeć i odrazu ciaśniej się robi na wątku: Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (7 użytkowników i 2 gości)
![]() Illbanko ![]() ![]() Magduchahaha własciwie zdjęcia Weroniczki mam,potrzebuję tylko twoją zgodę na ich wykorzystanie i datę twoich urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Wtajemniczenie
|
Ursull kurde z tą siostrą to nie ciekawa sytuacja, wiem, że to nie Twoja wina, ale ja na miejscu tych rodziców pewnie też bym jakiś tam mały żal miała, no może nie do Ciebie, ale do losu, i może też bym dziwnie patrzyła, choć wiadomo, że TY niczemu absolutnie nie jesteś winna.
Moi rodzice też mają żal do dziewczyny mojego brata, że dy by coś tam to może by było inaczej, ale dziewczyna nie jest niczemu winna i pewnie również było jej ciężko i przezywała też śmierć mojego brata a swojego chłopaka. Jak napisałaś o tej koleżance to ja już nie mogę doczekać się swojego wypadu ![]() ![]() Illbana ten Twój Guziczek to zdolna bestia, a Ty narzekasz, że on nie siedzi! Za to jak już mądrze mówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.