|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Cytat:
![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia dens Opiekunka CI wychodzi na spacerki, w sume fajnie bo czasem taaak mi sie nie chce... choc sa dni ze bardzo mi sie chce
![]() orzeszkowe bardzo prosze, mam ![]() Illbana to faktycznie bardzo musiało Ci sie chciec kokosanek ![]() ![]() ![]() ![]() Sashka ale ladnie zaprezentowalas Kubusia ![]() ![]() a co do Tz... no to faktycznie kicha ![]() ![]() nie wiem co Ci poradzic, to moze zacznij wychodzic bez niego?? tatuaze mi sie podobaja ale malutkie bardzo malutkie, a moj Tz i tak by mi nie pozwolil ![]() Marika juz by chcial schabowe jesc... jak sie przy nim je albo pije cos to wyciaga raczki i jak nie dostanie to krzyczy... tak za te bodziaki niezla cena... a moze malemu zaszkodzilo cos? jakis nowy skladnik? i wiesz dobrze ze jadl co mu dalas, przynajmniej nie bedziesz miec problemow ![]() a swoje sloiczki ze Ci sie chcialo gotowac ![]() ![]() ![]() Gosikk ![]() ![]() Ania ![]() ![]() ![]() Julka ma bardzo ladny kolor oczu ![]() ![]() Caro co to sa te makowki czy cos co pisalas o tym ze tak Twoja babcia dzieci wychowywala czy cos (jakos tak ![]() Mell Wiatj witaj ! ![]() ![]() ![]() ![]() Eve staniki, siusiaki i takie tam to codzienny i najczestszy temat tutaj ![]() mam nadzieje ze Was to wstretne chorobsko nie dopadnie, a szczepicie sie tam? o ja ale fajnie tez bym pojechala na takie zakupy ![]() ![]()
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
Agusia ja Cie zauwazylam!
![]() ![]() ![]() a czemu znowu sie boczysz na tz? ![]() ja tez chce na lody ![]() Malutka czyli to nic groznego? to dobrze ![]() ![]() Rumiankowa bylas w BB i nic nie mowilas ![]() Ursull poczytam, ale jak sie porycze bedzie na Ciebie. tymczasem lece ogladac albumy ![]() Iwciag trzymam kciuki i pytaj pytaj to wszystko dla Twojego synka ![]() Aljaka no jestes! ![]() ![]() Caro skad wiesz ze u Iwci to juz 40 ![]() ![]() kto Cie wyceniał?? co za... Illbana gratulacje! ![]() ![]() Haruno o co Ci chodzi? to byla wypowiedz do Ursull ktora napisala ze ludzie potrafia dzieciom dawac tabletki na sen i narko zeby spaly ![]() nie wsadzilam Cie do zadnego worka, tylko napisalam co mysle o tabletkach i zebys nie nieszczyla sobie zdrowia tyle. skoro uwazasz to za umorlanianie to juz sie nie odzywam. proponuje na nastepny raz uwaznie czytac i nie szukac wszedzie aluzji do siebie. a dlaczego mam pisac na pv? to moze wszystko sobie zaczneimy pisac na pw? Ania rozumiesz branie niedozwolonych tabletek ktore bezpowrotnie niszcza zdrowie dla zgubienia kilku kg? sto lat dla Filipa i Piotusia i sto lat dla Iwci D ![]() ![]() odeszla mi ochota na dalesz pisanie. czlowiek chce dobrze i rzucic tylko kilka wiadomosci o ktorych pewnie ktos inny nie wie, a wychodzi na mohera ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Rumiankowa ja wsadzam do vanisha a pozniej piore w loveli...
#755 |
Zakorzenienie
|
kuroikaze no makowina...czyli kompot z maku, to co narkomani sobie wstrzykują
![]() oni to dzieciom do picia dawali bo miały odlot na kilka godzin i sobie leżały bez ruchu ![]() co do mocherów....hmm ja już się wypwiedziałam, niestety tak jest gdy chesz pomóc A Haruno nieuważnie nas czyta ![]() ![]() Haruno ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-05 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Kathi
szalona babo juz o świętach myślisz ![]() ![]() no ale Ty wiesz co robisz ![]() ![]() ja mam takie krzesełko http://www.allegro.pl/item793332000_...o_gratisy.html jest z wkładka dla niemowlaków niby od 6msc ale mój Antoś na najniższym poziomie siedzi już z 2 msc na poczatku tylko jak jadł a teraz bawi sie w nim jak gotuje obiad ![]() no i nie wiem co komu mam pisać bo tyle drukujecie a wiem jak to fajnie sie czyta jak ktos odpisze ![]() wczoraj wiem o co chodziło z tymi zdjęciami pomyliła mi się iwcia dens która nie ma zdjęć chyba ![]() ![]() ![]() ja też mam kubek niekapek lovi i stoi i czeka na lepsze czasy mój starszy syn nauczył się koło roczku dopiero pic z niekapka ![]() a ja wczoraj też miałam placki ziemniaczane nie wiem jakim cudem tyle wczoraj plackozerców było na forum ![]() a dzis gołąbki ![]() ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
kuroikaze pisz, pisz! ja lubię jak piszesz! mądra dziewczyna jesteś! i wcale nie odebrałam tego jako umoralniania, tylko - jak to już Caro napisała - jako dzielenie się wiedzą. no weź, nie obrażaj się
![]() a w BB to byłam już nawet kilka razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki, to ja spróbuję do vanisha ![]() ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-05 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Wtajemniczenie
|
Caro napisz ze to zart
![]() dziekuje za wyjsnienie ![]() i dziekuje za to ze poreczylas ![]() ![]() jak sie udaly rysunki u kolezanki? czy nie bylas?
#759 |
Zadomowienie
|
Bercia - ty masz wyraźnie skilla w wyszukiwaniu rzeczy na allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
Rumiankowa
![]() ja mieszkam w Cieszynie ale to niedaleko bb ![]() o rany Rumiankowa lubi jak pisze! ![]()
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koleżanke poniosło i poszła rodzić ![]() i to nie żart ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
a (penie niektorzy sie uciesza) nie bedzie mnie przez weekend bo mam zjazd, musze dzis jeszcze szydełko kupic
![]() maz zrobil mi sniadanie ![]()
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- katrin - nie czytaj wszystkiego, najpierw napisz co u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Caro o ale fajnie ze lubisz
![]() ![]() to choc zabiore Cie na lody ![]() mialas napisac kto tak tanio Twoja ![]() a to bidulke faktycznie ponioslo ![]() babcia ![]() ![]() ale przepis moglaby zapodac ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Caro wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() Rumiankowa, Caro powiedzmy ze Wy po rowno zebyscie sie mi tu nie pobily i sobie oczu na fiolet nie pomalowaly ![]() choc Caro w fiolecie ladnie ![]() ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-11-05 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
Haruno do mnie sie juz nie odniesiesz
![]()
![]() |
#770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciężko tu być na bieżąco ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja psiapsiola zawsze mnie prosi no wez znajdz jakąś fajną zabawkę a mikołaj się zbliża to musze byc w temacie ![]() gdzie podziewa się poiglot pewnie z esti na gg plotkują a do nas nie zajrzy ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-05 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
kuroikaze skąd taki trudny nick
![]() wycena tż ![]() idę na spacer rumianku ![]() PA ![]()
#773 |
Wtajemniczenie
|
Caro powiem Ci co to znaczy jak obiecasz ze nie bedziesz sie smiac
![]() a Tz to ![]() milego pa dobra kobito kup mi szydelko ![]()
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
![]() kathi- my tez mamy w środę laternenfest i dzis w przedszkolu robiny razem lampion ![]() mój syneczek już 2 tydzień chory ![]() ![]() nie mam czasu na nic ale od dziś mój mężuś ma 4 dni wolnego ![]() ![]() ![]() ![]()
#776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie laseczki ![]() a teraz spróbuję Was trochę nadrobić, a w międzyczasie będę trochę pracować ![]() I jeszcze raz dziękuję tym, którym nie podziękowałam, za przywitanie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty mnie nie atakuj pala ![]() Chyba Julek nie Julka bo moje dziecko uchodzi na forum za chlopaka ![]() Ja tez mam zjazd w ten weekend ![]() ![]() Ej, a ja sie czasem maluje na fiolet, to zle? ![]() I nigdzie masz nie isc ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Jest afera - Wzrasta ogladalnosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | ||||
Zakorzenienie
|
STO LAT DLA FILIPKA I PIOTRUSIA
![]() ![]() ![]() i szczególne życzenia, zdrówka i samych pogodnych dni w życiu dla IWCI DENS!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() nie no oszalaly babska wredne!!! no nic u nas spokojnie, jedna pobudka o 4 i dalej spanko do 8 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sorki ze to napisze ale masz przesmieszna Jule ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no ok, ![]() mialam jakies 17-18 lat, wszystko okej klade sie do lozka i usypiam... ok 3 w nocy obudzilam sie, ale to nie byla zwykla pobudka, wydawalo mi sie ze ktos nademna stoi... owtarlam oczy ale nikogo nie ma... nagle poczulam ze moje cialo cale zdretwialo, lezalam nieruchomo i nie moglam sie poruszyc!!! probowalam krzyczec i chociaz usta mi sie ruszaly to nie wydobywalam zadnego dzwieku, wolalam mame ... tak lezalam przerazona i nie moglam sie poruszyc wogole... wkoncu moje glowa energicznie odwrocila sie na szafke nocna gdzie (ja glupia zostawilam noz! juz nie pamietam co nim robilam... chyba olowek strugalam) i patrzylam na ten noz i czekalam az go wezme i sie nim dzgne... bylam przerazona, krzyczalam ale nikt nie mogl mnie uslyszec!!! nie wiedzialam co sie dzieje... cale cialo mialam zimne i cale sparalizowane!!! trwalo to kilkanascie sekund... wkoncu wszystko minelo... nie wiem zrobilo mi sie strasznie goraco... oswiecilam swiatlo, wynioslam noz do kuchni siadlam na lozku i plakalam... nie zasnelam juz... opisalam to wszystko w pamietniku... przez 3 kolejne noce nie moglam spac... spalam w dzien jak wracalam ze szkoly bo wtedy wszyscy byli "na chodzie" i wiedzialam ze nic sie nie stanie... a w nocy siedzialam przy oswieconym swietle i czekalam "na to" moze i to glupie... moj tz mowi ze to ze stersu... ale kurcze to nie ostatni raz bylo... mialam moze 19-20 lat.... moi rodzice i rodzenswto pojechali na wczasy a ja z racji tego ze mialam prace to musialam zostalac... zeby nie byc samej w domu to tz u mnie spal ![]() Cytat:
![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-11-05 o 10:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Lachon
![]() Wszystkiego najlepszego Iwciu szejk szejk dens dens!!!! ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Filipku i Piotrusiu!!! ![]() Nocka minęła nam dość spokojnie,własciwie tylko dwie pobudki ![]() Rumiankowa i Kuriokaze dziękuję za miłe komentzrzyki do zdjęć ![]() ![]() Narazie nie pokomentuję was,bo muszę wkońcu coś w mieszkaniu zrobić,na zakupy pójść i wogóle sprawdzić co się dzieje w realnym świecie ![]() Nie piszcie więc za wiele proszę,bo znowu spędzę pół dnia na nadrabianiu,a gdy skończę to będzie późna noc i wszyscy pójdą spać ![]() TO NARKA... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.