Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 10:18   #2971
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Dziękuję Axa, jesteś kochana i masz rację

zaraz jadę do BSa, muszę go dziś zerżnąć jak nic
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 10:19   #2972
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20469638]Dziękuję Axa, jesteś kochana i masz rację

zaraz jadę do BSa, muszę go dziś zerżnąć jak nic [/QUOTE]

I takie nastawienie masz mieć
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 10:29   #2973
tusamolot
Rozeznanie

beznadziejne te wakacje,nie planowałam wyjazdów bo szykowała mi sie dobra praca,chyba nic z niej nie wyjdzie,wiec jest początek lipca a ja nie mam żadnych planow i juz siedze tak długo w domu,że wariuje
bs pracuje i wszyscy inni pracuja albo juz wyjechali wiec zapowiada sie,ze bede wariowac dalej,bo nie mam ani za co wyjechac,ani z kim...pieprze takie wakacje

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 10:33   #2974
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
beznadziejne te wakacje,nie planowałam wyjazdów bo szykowała mi sie dobra praca,chyba nic z niej nie wyjdzie,wiec jest początek lipca a ja nie mam żadnych planow i juz siedze tak długo w domu,że wariuje
bs pracuje i wszyscy inni pracuja albo juz wyjechali wiec zapowiada sie,ze bede wariowac dalej,bo nie mam ani za co wyjechac,ani z kim...pieprze takie wakacje
Zacznij coś robić, bo zwariujesz. Widzę, że masz podobne podejście jak ja - siedzę w domu 2 tygodnie i mam dość, nie wiem co mam ze sobą zrobić, wszystko jest fajne tylko na 10 min. Zacznij robić cokolwiek. Może nawet jakiś Avon czy Oriflame, albo ulotki (nawet 2h dziennie), przynajmniej będziesz czula, że coś robisz.
Stary 2010-07-05, 14:03   #2975
Callanthe
Zakorzenienie

Dziewczyny, co za skwar nad morzem .. Ale jest cudownie
- śniadanie do łóżka
- wspólne zasypianie i budzenie się
- codzienny seksik
- wylegiwanie się na plaży
- przytulanie, całowanie ..
- .. i wiele innych ..

Jest po prostu bajecznie

Madziu - wszystko się ułoży
Orlica
- Ty to sobie pożyjesz ..

Wracamy w piątek

Axa! Jak nie zadbasz o zdjęcia to Cię normalnie ..

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Gdzie Meggara?
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:17   #2976
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewczyny ledwo wytrzymałam w robocie non stop myśle o tym wszystkim ciężko mi bardzo tak mi serce waliło że myślałam że zemdleję bo jeszcze był gorąc w biurze, ledwo wytrzymałam bo non stop mi sie na płacz zbierało... Bs miał szczęście że mam MD to nie zareagowałam tak jakbym zareagowała normalnie bo jakbym była przed okresem to by mnie cała wieś slyszała jak sie drę...
dzięki dziewczyny za wsparcie... mam nadzieję że sie to wszystko jakoś ułoży, wybaczyłam... ale nie zapomnę...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 14:43   #2977
black-bubu
Zakorzenienie

Madziula trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Damy radę. Umówimy się przed wejściem np. tym bocznym, to tam nie ma dużo ludzi. Ja mam tel do kiccci, więc będę dzwonić jak coś
Poza tym rudzielców dużo nie ma, to mnie od razu poznacie

Oj to ja bede szukac bo nie wiem gdzie jest boczne wejscie

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 15:08   #2978
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ledwo wytrzymałam w robocie non stop myśle o tym wszystkim ciężko mi bardzo tak mi serce waliło że myślałam że zemdleję bo jeszcze był gorąc w biurze, ledwo wytrzymałam bo non stop mi sie na płacz zbierało... Bs miał szczęście że mam MD to nie zareagowałam tak jakbym zareagowała normalnie bo jakbym była przed okresem to by mnie cała wieś slyszała jak sie drę...
dzięki dziewczyny za wsparcie... mam nadzieję że sie to wszystko jakoś ułoży, wybaczyłam... ale nie zapomnę...
Pamiętaj, że zawsze możesz nam się wygadać i możesz na nas liczyć
Stary 2010-07-05, 15:12   #2979
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, że to zabrzmi banalnie, ale potrzebujecie czasu. Chociaż na pewno będzie ciężko Może odpocznijcie od siebie trochę? Wiem, że są sytuacje, w których na widok TEJ osoby możesz wybuchnąć tylko albo placzem, albo rzucić się na nią i zrobić coś, czego będziesz żałować

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co za skwar nad morzem .. Ale jest cudownie
- śniadanie do łóżka
- wspólne zasypianie i budzenie się
- codzienny seksik
- wylegiwanie się na plaży
- przytulanie, całowanie ..
- .. i wiele innych ..

Jest po prostu bajecznie
tez ce tak!!!! Romans kwitnie
A mój wraca we wtorek chociaż wspólny wyjazd to w sierpniu najwcześniej

Cytat:
Gdzie Meggara?
Też się zastanawiam Będzie lanie!

Dzisiaj zaczęłam praktyki, szefa na szczęście na razie nie było I za dużo do roboty też nie Ale liczę, że jutro będzie lepiej

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

basiago jak pamiętam Twoje zdjęcia, to raczej kompleksów mieć nie powinnaś

Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:12   #2980
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
madziula trzymaj sie

oj to ja bede szukac bo nie wiem gdzie jest boczne wejscie
Załącznik 3234245
Stary 2010-07-05, 15:17   #2981
madzia2306
Zakorzenienie

ketamino nie wiem czy dobrze by mi zrobila rozłąka na jakiś czas bo mimo że mnie zranił to cholernie go teraz potrzebuję wczoraj np zamiast się wkurzać to zwyczajnie wtulilam się w niego i tak siedziałam... on w nocy też spać nie mógł bo widział jaką mi krzywdę zrobił i nie mógł sobie tego darować... jutro opowie mi dokładnie jak to wszystko było i mam nadzieję że wkońcu będę mogła spać spokojnie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 15:19   #2982
Callanthe
Zakorzenienie

Madzia - może powiesz nam o co chodzi? Bo my nie możemy Ci w żaden sposób pomóc, a nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja się czuje potwornie, że nie mogę Cię wesprzeć..
Oczywiście nikt z nas nie naciska
Stary 2010-07-05, 15:22   #2983
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia - może powiesz nam o co chodzi? Bo my nie możemy Ci w żaden sposób pomóc, a nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja się czuje potwornie, że nie mogę Cię wesprzeć..
Oczywiście nikt z nas nie naciska
przepraszam dziewczyny ale nie mogę nawet pisać o tym nie potrafię bo zaraz ryczeć mi sie chce... poprostu bądźcie ze mną myślami, BS okazał wielką skruchę pierwszy raz widziałam jak żałuje tego co zrobił w nocy nie mógł spać no nic jutro mi wszystko opowie dokładnie zobaczymy jak to będzie dzięki jeszcze raz za wsparcie juz wam nie będę truć

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-07-05, 15:30   #2984
black-bubu
Zakorzenienie

Axa hahahah jakie objaśnienie Postaram się trafić :P

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 15:31   #2985
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
ketamino nie wiem czy dobrze by mi zrobila rozłąka na jakiś czas bo mimo że mnie zranił to cholernie go teraz potrzebuję wczoraj np zamiast się wkurzać to zwyczajnie wtulilam się w niego i tak siedziałam... on w nocy też spać nie mógł bo widział jaką mi krzywdę zrobił i nie mógł sobie tego darować... jutro opowie mi dokładnie jak to wszystko było i mam nadzieję że wkońcu będę mogła spać spokojnie
Każdy jest inny..

To dobre znaki
to, że daje Ci mimo wszystko wsparcie, że okazuje skruchę.. Mam nadzieję, że jutrzejsza spowiedź przedstawi Ci to wszystko w jaśniejszym świetle

Cytat:
przepraszam dziewczyny ale nie mogę nawet pisać o tym nie potrafię bo zaraz ryczeć mi sie chce... poprostu bądźcie ze mną myślami, BS okazał wielką skruchę pierwszy raz widziałam jak żałuje tego co zrobił w nocy nie mógł spać no nic jutro mi wszystko opowie dokładnie zobaczymy jak to będzie dzięki jeszcze raz za wsparcie juz wam nie będę truć
Jakie trucie! Jeśli tylko poczujesz, że Ci choć trochę ulży, że możemy coś pomóc- pisz!! Trzymaj się ciepło!!
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 16:30   #2986
madzia2306
Zakorzenienie

dzięki za wsparcie narazie u mnie z sexu nici nie mam choty na nic najchętniej to bym tylko spała kupiłam sobie teraz piwko troche muszę się odstresować, ale padly wczoraj dla mnie bardzo ważne słowa , BS powiedział że żadna mi go nie zabierze no i to sprawiło że rozbeczałam się jak bóbr

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-07-05, 16:41   #2987
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wróciłam już od BSa, jestem padnięta Ale nie było pożegnalnego seksu Tylko ten malutki półtoragodzinny rano
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 16:44   #2988
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
dzięki za wsparcie narazie u mnie z sexu nici nie mam choty na nic najchętniej to bym tylko spała kupiłam sobie teraz piwko troche muszę się odstresować, ale padly wczoraj dla mnie bardzo ważne słowa , BS powiedział że żadna mi go nie zabierze no i to sprawiło że rozbeczałam się jak bóbr
madziu - zostaw wszystko co masz do roboty jeśli możesz i idź spać. potrzebujesz odpocząć przez te całe męczące stresy... olej wszystkich i zajmij się sobą,tylko. nawet jesli to oznacza tylko spanie i płakanie. czasem trzeba pobeczeć żeby to wszystko z siebie wyrzucić

<tuli>

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20479211]Wróciłam już od BSa, jestem padnięta Ale nie było pożegnalnego seksu Tylko ten malutki półtoragodzinny rano [/QUOTE]

tylko malutki półtoragodzinny seks rano,Ooorli jakie z ciebie biedactwo twój post jest po prostu perfidny i podły,wiesz

hang on

Stary 2010-07-05, 17:32   #2989
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Mówisz i masz - patrz załącznik. Kurcze, dopiero na zdjęciu widzę jakie mam koślawe stopy A co do paznokci to w lecie jak się chodzi w klapeczkach i sandałkach, to nie ma bata - muszę mieć pomalowane. Bez tego czuję się naga No i chyba sobie rekompensuję w ten sposób kwestię, że z paznokciami u rąk nie poszaleję - nie za bardzo mogę w pracy.

Dzięki Ślub mamy o 16.

Ty się ciesz, że sprawa "wyjasniła" się zanim zdążyłaś tam pojechać do tego fotografa... a co do Twojego BS'a... no niestety, ale słów mi brak...

Thx Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam kupując. Co prawda nie są całe białe (brązowa podeszwa), no ale myślę, że w połowie wesela nikt już na to nie będzie zwracał uwagi. A przynajmniej potem jeszcze będę mogła ich używać.

Rozwalacie mnie

Super mamcia

A ja mam cudowny weekend... odpoczywam jak nigdy... wczoraj udane zakupy, potem spacerek, karmienie kaczek nad Wisłokiem, wieczorem spontaniczny grill... Dziś już zaliczyliśmy kościół i obiad, zaraz lecimy znowy na spacer.

No i już z górki... 48!
jeny jak Cię czytam, czuje , że tęskniłam

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Bs przeprosił, i dogadaliśmy się że on będzie bardziej tolerancyjny - a ja niby zaczne myśleć, ale niesmak pozostał. Wiecie co jest najgorsze ze wydaje wam się że znacie tą osobę bardzo dobrze, chcecie z nim spędzić reszte życia, no wiecie o nim wszystko a tu nagle on się zachowuje zupełnie nielogicznie, obraża was, no jakby nie był sobą i to mnie tak zszokowało zachowanie w ogóle do niego nie pasujące. I mimo, że mnie przeprosił to skąd mogę wiedzieć czy nie wyjedzie z czymś takim za jakiś czas, ogółem już nie jestem w stosunku do niego pełna zaufania.
Skąd ja to znam

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
a krakowianki przed głownym wejściem się spotykamy ? jak my sie rozpoznamy, w sumie wiem ze axa rudą czupryne ma a kicia hmmm zaraz sobie chyba foty poogladam
Już Wam zazdroszczę

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Ja to przez Ciebie teraz przyjęłam "krucjata mode", żeby Cię naprostować.
Po pierwsze nie ma laski doskonałej! Nie istnieje taka, co by wszystko miała piękne cudne i boskie.Wszystkie jesteśmy w jakiś tam sposób ułomne. Taka jest natura człowieka. Ja np. mam dużą bliznę na górnej wardze przez co mam nierówny kształt ust i jest to mój największym kompleks. Poza tym mam trochę za dużo tu i ówdzie. Ważne jest to, żeby zaakceptować siebie, ponieważ najbardziej atrakcyjne są te laski, które są pewne siebie. Nie te które narzekają jestem brzydka, jestem głupia, jestem gruba. Tylko takie które zdają sobie sprawę z tego, ale to akceptują i są dumne z tego, co mają piękne! A Ty jesteś piękna! Twój BS też tak uważa!

Nie wyskakuj mi tu z tą wiochmenką. Skąd w ogóle takie określenie w Twoich ustach?! Zapamiętaj! Można wyglądać sexy nawet w podartych jeansach, trampkach i wyciągniętym podkoszulku. Nie liczy się to co masz na sobie, a to jak to nosisz!

A zdjęcia będą na 100% Już ja o to zadbam...
no

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Stary 2010-07-05, 17:44   #2990
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie Meggara?
żyje... mam do nadrobienia kilka(naście) stron. Przyznaje sie bez bicia, ze odkopałam na necie ksiazki na podstawie ktorych jest krecona Czruuu Blood i przeczytalam wszystkie 10 czesci przez ostatnie 3dni
jestem niewyspana ale zyje...
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 18:39   #2991
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
żyje... mam do nadrobienia kilka(naście) stron. Przyznaje sie bez bicia, ze odkopałam na necie ksiazki na podstawie ktorych jest krecona Czruuu Blood i przeczytalam wszystkie 10 czesci przez ostatnie 3dni
jestem niewyspana ale zyje...
megga Ty jesteś moje guru...

a ja idę się kąpać, a jak wrócę, to coś opowiem

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

No a ja jestem po spotkanku z Damą Ale Damy nie ma, to nic nie pisze....
Stary 2010-07-05, 19:52   #2992
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Axa hahahah jakie objaśnienie Postaram się trafić :P

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
a ja idę się kąpać, a jak wrócę, to coś opowiem

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

No a ja jestem po spotkanku z Damą Ale Damy nie ma, to nic nie pisze....
Miałaś opowiedzieć! Nie ma tak! Powiedziałaś, że opowiesz! Opowiadaj mi tu natychmiast!
Stary 2010-07-05, 20:01   #2993
kicccia
Zakorzenienie

Labi opowiadaj!!!
Axa i Bubu może umówmy się pod jakimś sklepem? Bo ja dalej nie wiem które wejście

Dziewczyny padam po tej pracy......... nie mam siły pisać nawet
Call ja czekam na zdjęcia!!!
Megg gratuluję mega czytanki ja czytam sagę Zmierzchu już nie modne ale czytam sobie

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Orli ale Ci zazdroszczę !

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:06   #2994
Labirynth
Zakorzenienie

No właśnie widzę, że Dama nieznośnie milczy
Stary 2010-07-05, 20:07   #2995
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Labi opowiadaj!!!
Axa i Bubu może umówmy się pod jakimś sklepem? Bo ja dalej nie wiem które wejście

Dziewczyny padam po tej pracy......... nie mam siły pisać nawet
Call ja czekam na zdjęcia!!!
Megg gratuluję mega czytanki ja czytam sagę Zmierzchu już nie modne ale czytam sobie

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Orli ale Ci zazdroszczę !
To jest wejście to które jest przy Rossmannie. Na polku fajniej będzie czekać. Bo ja mogę być o 16.10, a mogę też o 16.20...
Opowiadaj mi tu co z pracą
Stary 2010-07-05, 20:08   #2996
kicccia
Zakorzenienie

Dlaczego nam nie opowiesz nic?;>

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Ja o 16 wychodzę będę najpóźniej o 16;30. Ale może nawet 16;15

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:09   #2997
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Dlaczego nam nie opowiesz nic?;>

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Ja o 16 wychodzę będę najpóźniej o 16;30. Ale może nawet 16;15
Już się nie mogę doczekać!
Stary 2010-07-05, 20:09   #2998
tusamolot
Rozeznanie

dziewczyny opowiadac cokolwiek

chce mi sie seksu i dretwieja mi lapy i puchna nogi od rana wiec czuje sie fuuu. nudze sie i macie cos opowiedziec

hang on

Stary 2010-07-05, 20:11   #2999
Labirynth
Zakorzenienie

no juz piszę piszę ...

Najpierw było pierwsze spojrzenie w pociągu, bo razem ze wsi jechałyśmy do miasta Wrocławia...
szczerze - gdyby nie fryzura nie poznałabym Dziewuszki
Ja byłam z BS, ale on dyskretnie się usunął

Na poczatku chyba się sobie nieźle przyglądałysmy i hihrałysmy w duszy, że w ogóle doszło do tego spotkania w końcu!!!

Okazuje się, że Dama to piekna dziewczyna, zdjęcia sa bardzo skromne, ale dziewojka w realu okazuje się bardzo seksi, ma coś w sobie z NIMFOMANY (a może to ja już wszędzie wesze seks ) choc wydaje się mieć dośc hmmmmmmmm powściągliwe usposobienia.

Przemiła osoba!!! Poznałam tez Jej BS, ale tylko na sekunde -
Obje doszłysmy do wniosku, że genialnie byłoby gdyby to spotkanie w sierpniu się odbyło

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-07-05 o 20:12
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:14   #3000
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
no juz piszę piszę ...

Najpierw było pierwsze spojrzenie w pociągu, bo razem ze wsi jechałyśmy do miasta Wrocławia...
szczerze - gdyby nie fryzura nie poznałabym Dziewuszki
Ja byłam z BS, ale on dyskretnie się usunął

Na poczatku chyba się sobie nieźle przyglądałysmy i hihrałysmy w duszy, że w ogóle doszło do tego spotkania w końcu!!!

Okazuje się, że Dama to piekna dziewczyna, zdjęcia sa bardzo skromne, ale dziewojka w realu okazuje się bardzo seksi, ma coś w sobie z NIMFOMANY (a może to ja już wszędzie wesze seks ) choc wydaje się mieć dośc hmmmmmmmm powściągliwe usposobienia.

Przemiła osoba!!! Poznałam tez Jej BS, ale tylko na sekunde -
Obje doszłysmy do wniosku, że genialnie byłoby gdyby to spotkanie w sierpniu się odbyło
Ale nie ma opcji, że nie! MUSICIE się zwalić do mnie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości