|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
ja przywiazalam sie do wizazu
![]() a to tak co sie dzieje u mnie ![]() ![]() dni mijaja ze nie wiem nawet kiedy na praktykach troche nudnawo same babki kolo 40 wiec zabardzo nie mam o czym z nimi rozmawiac bo o czym mozna rozmawiac z babkami ktore nie sa ambitne maja dzieci i podniecaja sie wizyta u gin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
#2913 |
BAN stały
|
Kiedy wracasz???????????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- JUtro Bejbe jadem... jutro chopie, a Ty??? konkret konkret Maleńka ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20445015]dopiero wyszłam z doła, że mnie okłamał bardzo poważnie dwukrotnie - kiedystam wam pisalam. a wczoraj bylo najpierw super super mega ekscytacja sobą a potem... zadzwonila jego jakby była, znowu czegos od niego chciala ja juz mam tej dziewczyny po dziurki w nosie zawsze miesza nam w zwiazku nieraz widzialam ich rozmowy i to są zdecydowanie rozmowy, ktore NIE MAJA PRAWA zaistniec, skoro BS ma mnie. dlatego tak bardzo jej nienawidzę. Co prawda BS nie odebrał, ale wiem, że jakby mnie nie było obok, to by to zrobił. dziś cały dzień nie mogłam na niego patrzeć - a nie mogłam się wywinąć bo płynęliśmy z jego ojcem sprawdzić stan wody na ujściu wisły przed rejsem... także dzień już zaplanowany... mam do niego taki uraz nieraz mowilam ze ma z ta dziewczyna nie rozmawiac i ze sobie tego nie zycze zeby roztrząsał przeszłość znowu, to do niego nie dotarło... ostatnio co jakiś czas regularnie zawodzi moje zaufanie względem kobiet, a potem ma pretensje że jestem zazdrosna... moje zaufanie do niego i kobiet wynosi ZERO. i nie dzieje sie nic co by je naprawiało. dzis mu powiedzialam wprost ze wywalilam ją z listy kontaktow gg i ze jezeli jeszcze raz do niego zadzwoni to znam jej numery na pamięć i NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE. grzecznie przytaknął - zobaczymy jak to będzie. ale i tak nie wierzę że będzie dobrze. juz sie ku..... cieszylismy ze 4 idealne dni bez kłótni, mega radosne i fajnie spędzone a tu znowu coś. ile ja mam wybaczać, no ile?[/QUOTE] MA SA KRA ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2915 |
BAN stały
|
Labi, ja jutro jadę z Ż do Wro!! O której wracasz??
![]() Ja muszę tak, żeby być na 19 we Wro EDIT: ale Ty też na trasie Ż-W?? ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-07-04 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2917 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I w sumie tylko po to praktycznie jadę do Ż ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-07-04 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- E! Jest pociąg o 11.38 z Ż do Wrooo, mogę ewentualnie na niego sie przenieść...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-05 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a i jeszcze jestem jak narazie we Wro ![]() to co- 11.38?? ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-07-04 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Dobra jutro na pkp Ż 11.38, jakby się coś zmieniło dam znać!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- A teraz musze już spadać..... i tyle mnie było o ![]() ![]()
![]() |
#2921 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale bądź wcześniej, a nie o tej 11.38 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2922 | |
Konto usunięte
|
Super, bardzo się cieszę, że unikniemy rozłamów i zmian
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że przywitanie BSa udało się bosssko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama usłyszała wersję, że idziemy na nocną posiadówę do kumpla i przyjęła to do wiadomości, ale jestem pewna, że wie, o co chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20452032]
Powiem Wam, że przywitanie BSa udało się bosssko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20452032] Moja mama usłyszała wersję, że idziemy na nocną posiadówę do kumpla i przyjęła to do wiadomości, ale jestem pewna, że wie, o co chodzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przeprosił chociaż za to? Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
Thx ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20452032]Super, bardzo się cieszę, że unikniemy rozłamów i zmian ![]() Trochę mi szczęka opadła, a potem pomyślałam, że mój w pierwszej chwili też by tak zareagował... Ale szybko zmieniłby front, byłby wsparciem powtarzającym "a nie mówiłem" ![]() Powiem Wam, że przywitanie BSa udało się bosssko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja mama usłyszała wersję, że idziemy na nocną posiadówę do kumpla i przyjęła to do wiadomości, ale jestem pewna, że wie, o co chodzi ![]() ![]() Super mamcia ![]() A ja mam cudowny weekend... odpoczywam jak nigdy... wczoraj udane zakupy, potem spacerek, karmienie kaczek nad Wisłokiem, wieczorem spontaniczny grill... Dziś już zaliczyliśmy kościół i obiad, zaraz lecimy znowy na spacer. No i już z górki... 48! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
axa witaj kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bubu strasznego tego faceta masz nie wierzyłam w to co czytam jak można tak swojej ukochanej osobie mówić...
#2926 |
Zakorzenienie
|
Bs przeprosił, i dogadaliśmy się że on będzie bardziej tolerancyjny - a ja niby zaczne myśleć, ale niesmak pozostał. Wiecie co jest najgorsze ze wydaje wam się że znacie tą osobę bardzo dobrze, chcecie z nim spędzić reszte życia, no wiecie o nim wszystko a tu nagle on się zachowuje zupełnie nielogicznie, obraża was, no jakby nie był sobą i to mnie tak zszokowało zachowanie w ogóle do niego nie pasujące. I mimo, że mnie przeprosił to skąd mogę wiedzieć czy nie wyjedzie z czymś takim za jakiś czas, ogółem już nie jestem w stosunku do niego pełna zaufania.
#2927 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przed godziną BS tak się mną zajął, że do tej pory niemal nie mam czucia w nogach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Konto usunięte
|
Ale mi BS niespodziankę zrobił
![]() Okazało się, że ma teczkę z wszelkimi biletami wstępu, biletami metra itd. z naszych wspólnych podróży dwa lata i rok temu. Super pamiątka! Planuję się pobawić z tym i zrobić sobie taki album, żeby mieć to wszystko w jednym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Miałam problem z odpisywaniem ale już naprawiłam.
Noc u Bsa była nieziemska... aż do dzisiaj boli ![]() Dzisiaj obijanie się nad wodą... mrr... Bubu pogadamy we wtorek, co? Nie komentuję Twojej wpadki z fotografem. Zdarza się. Palant szukał rozrywki.... Axa kończysz pracę o 16 też to może nawet wcześniej się gdzieś spotkamy. Bo godzinę nie będę jechać na rynek czy gdzie tam się umówimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Orli co do Twojego pomysłu z albumem. Szczerze polecam! Ja mam pudełko w kształcie serca i chowam tam wszystko! Oczywiście bez przesady
![]() bilety do kina i ulotki z filmów, opakowanie po pierwszych wspólnych frytkach jak odwoził mnie do domu, wstążki z bukietów, różne wspomnienia które potem bardzo fajnie się ogląda. Mam nawet opakowanie po pierwszych gumkach z datą! ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Do Bonarki dojazd zajmie mi około 40 minut... Ale może być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
to o której laski sie spotykamy ?
#2934 |
BAN stały
|
Ja od 16 jestem wolna + dojazd
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
BAN stały
|
ja jestem za bonarka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny normalnie płakać mi sie chce, BS strasznie zawiódł moje zaufanie i będzie musiał się naprawdę starać żeby je odbudować, mam tego wszystkiego dość..
![]()
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Czyli wtorek po 16 Bonarka. (Jak Bubu się zgodzi
![]() ![]() Madzia co on zrobił? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
nie powiedział mi o czymś o czym dawno powinien mi był powiedzieć z nerwów cała sie trzęsłam bo dowiedziałam sie o tym przypadkiem
#2940 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.