|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Ja kiedyś chyba przez pół roku, albo 8 miesięcy musiałam brać pod rząd tablety, pani dr kazała mi tak, mam endometriozę i miałam laparoskopię, a po niej zalecane jest cos takiego. Ogólnie przy endo jest takie coś praktykowane...
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie nikt nie pisze o sierpniu
hah...Dziewczyny skręciłam kolano......po raz trzeci.... biegłam na autobus jestem cała zaryczana leżę w łóżku co za poje...życie....czytam Was regularnie i też Was kocham |
|
|
|
#4833 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4834 | ||
|
Konto usunięte
|
Czasem nieświadomie obgryzę skórkę z boku paznokcia i zazwyczaj przez kilka dni mam tam czerwone i spuchnięte, nic tym palcem nie robię, także robienie takiego czegoś co jakiś czas, dla tzw urody, bo wg mnie to wcale nie jest fajne (a kto to zauważa? ), byłoby męką
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Współczuję ![]() Widzę, że nie tylko ja mam talent do skręceń Skręciłam trzy razy ale kostkę i teraz potrafię pewną częścią świadomie poruszać |
||
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20783693]Czasem nieświadomie obgryzę skórkę z boku paznokcia i zazwyczaj przez kilka dni mam tam czerwone i spuchnięte, nic tym palcem nie robię, także robienie takiego czegoś co jakiś czas, dla tzw urody, bo wg mnie to wcale nie jest fajne (a kto to zauważa? ), byłoby męką
![]() Nieźle, nawet nie wiedziałam o takiej chorobie [/QUOTE]Nooooooooo masakra, a dowiedziałam się totalnie przez przypadek. Poszłam do gin po tabletki, ona zrobiła mi usg kontrolne i mówi, że mam jakiegoś torbiela 2 cm i żebym przyszła na drugi ddzień do szpitala, zbada mnie ordynator i zweryfikuje czy będzie operacja czy nie. Baba upierała się przy tym, że chciała mi coś wstrzykiwać do jajników, bo oprócz tego wg niej mam zespół policystycznych jaj... no i poszałm ordynator tak badał odsyłał, pwoiedzaił wprost, że nie chce mnie otwierać z pwoodu jakiegoś 2 cm torbielka ale mówi tak, że jesli nie da się laparoskopowo, to nie otworzy mi brzucha inaczej (skalepelm) zdecyduje się wtedy na table teraz i on i ja wiemy, że dobrze, że ta laparoskopia się odbyła, bo odczas niej okazało się, że mam E... nie mysle o tym na codzień, ale jest to moja życiowa bolączka ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam
reeva też mam szczęście do gipsu, chodzenia o kulach itp ale mam już tego dosyć jak kaleka ...jestem na siebie strasznie zła ![]() czyżby chodziło Ci o strzelanie kością biodrową? okropny dźwięk w pewnych pozycjach smieszny
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Po kolejnym dniu praktyk w hotelu padam na twarz można powiedzieć ![]() witam też nowe Nimfy
|
|
#4838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do sierpnia - no to ja na pewno nie dam rady w tym okresie, ale to już wspominałam... |
|||
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu: dobrych lat temu właściwie wykryto u mnie podejrzenie PCO. Właściwie rzekomo mam PCO stąd też od jakichś 4 lat jestem na tabletkach i jak to Pani G. twierdzi nie mogę robić przerwy w tabletkach ponieważ powodują one iż pęcherzyki które nie wchłaniają się na czas ( jak to wygląda u całkowicie zdrowej kobiety) zanikają właśnie dzięki hormonom. Przerwa nastąpi dopiero gdy zdecyduję się na bobo a i po ciąży nie tylko ona ale inni lekarze, których odwiedzałam twierdzą że problem ten może całkowicie zniknąć..
|
|
#4841 | |||
|
BAN stały
|
No Wy chyba normalnie dostaniecie
po Cytat:
Aj promis! ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20777905] Z moją skórą możliwe, że kiedyś tutaj pisałam, otóż zawsze miała skłonności do suchej ale pewnego razu skusiłam się na balsamik z avonu, bo pięknie pachniał i zrobił z mojej skóry masakrę... Skóra odpadała płatami z wysuszenia Przez ponad miech smarowałam się tylko oliwką i to kilka razy dziennie, potem dziewuchy na wizażu i pewnym forum pisały o TYM kremiku i się skusiłam. Po 1. jest taniutki, po 2. wielkii, po 3. pomógł mojej skórze jak opatrunek, i nawet jak kupiłam sobie inne balsamy na przesuszoną skórę, to jednak żaden nie dał sobie rady jak ten krem ![]() Polecam go [/QUOTE] ja za polecenia KWC kupiłam sobie jeden krem rossmannowski który okazał się ładnie mówiąc słaby ale myślę, że Tobie chyba mogę zaufać Cytat:
![]() Cytat:
Który weekend w sierpniu!!?? Czy noże początek września?? ![]() |
|||
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Iwa
![]() asiaczek znam Twój ból, ja to coraz rzadziej chodze do mojej, bo ciagle mnie pyta kiedy dziecko??? ale to za mocny temat dla mnie na forum akurat
|
#4843 |
|
BAN stały
|
Iwa!! BS Elegancja Francja!!! A jaki będziesz mieć bukiet??
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4845 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Iwa świetnie BSa wyciuchałaś! Uwielbiam takie połyskujące gajery, w zeszłym roku byłam na dwóch weselach (kuzynka i siostra) i ich facety też mieli z połyskiem, bardzo ciekawy efekt
|
||
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
kiccia - biedactwo,mam nadzieje,ze szybko sie zagoi a przynajmniej nie będzie długo mocno bolało...
a ja wrocilam z zakupow - kupilam nowe butki i sweterek
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech... aż głupio opowiadać... skończyło się na fontannie BS'a na moich pośladkach... Thx w imieniu BS'a A bukiet to szczerze mówiąc jeszcze nie wiem. Jak dla mnie mało istotny element. Pewnie w ostatniej chwili coś wymyślę, pójdę na łąkę, nazrywam zielska [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20787100]Nie nie, w kostce skacze, widać nawet ale ja sama nie wiem co to jest ![]() Raz zakupiłam mleczko rossmannowskie (nie było na półce kremu, grr) i na KWC ma niezłe opinie a mi absolutnie nie pasował. Iwa świetnie BSa wyciuchałaś! Uwielbiam takie połyskujące gajery, w zeszłym roku byłam na dwóch weselach (kuzynka i siostra) i ich facety też mieli z połyskiem, bardzo ciekawy efekt [/QUOTE]Będzie się świecił bardziej niż ja Cytat:
|
||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
ok kicia biedna
trzymaj się tam z kolankiem o Iwa przystojniak :P a ja własnie wróciłam po 6 godzinnych wykładach na prawo jazdy ;( zwariuje z głodu
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
ja generalnie umieram, tak mnie jajniki bolą, że kur_wicy dostane -.-
|
#4851 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I kolano jedno, chociaż nigdy żadnego konkretnego problemu z nim nie miałam ![]() Labi, Asiaczku - współczuję kobiece problemy są straszne
|
|||
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie Ketamina oni mają tylko prostatę a zazwyczaj jest koło tyle huku że szok
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki Laseczki, Jade się pomęczyć na 10 dni
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Napisała do mnie FallenAnn Przekleję Wam część maila: "Hej! [...] nie mam czasu ostatnio wchodzic na wizaz, a jak juz wejde to czytajac Was i tak nie wiem o co chodzi :P czy organizujecie jakies spotkanie moze? jak na razie mam urlop w pracy na woodstock, czyli od 29 lipca do 2 sierpnia, potem nie wiem jak bede miec grafik, ale jakby cos to jestem chetna [...] i przepros ode mnie dziewczyny ze sie nie odzywam, mam nadzieje ze nie zapomnialy o mnie ![]() od poczatku lipca mieszkam z moim BSem, wiec wiekszosc wolnych chwil wykorzystujemy na bycie blisko, cudownie nam sie uklada, wcale sie nie klocimy, po prostu jak w bajce. jestem mega szczesliwa ![]() pozdrawiam Was serdecznie, Ania ![]() ![]() "
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Asia Ketaminka dzięki
![]() Pozdro dla FallenAnn ![]() swoją drogą ciekawe jak to wyjdzie z tym spotkankiem ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- PS. Bardzo miło się czyta takie pozytywne info od Fallen
|
#4856 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() od rana prześladuje mnie złota myśl :"każdy lekarz ci to powie, że seks to samo zdrowie" ![]() seks w biurze zaliczony - dla odmiany na pieska i cholerka mam starte kolano ale czego się nie robi dla orgazmu ![]() Kiccia - biedna ty Wizazanka5000 - 10 dni boskiego seksu... NAWET NIE ZAUWAŻYŁAM, ŻE MAM JUŻ PRZESZŁO 1000 NAPISANYCH POSTÓW Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-07-20 o 14:33 |
|
|
|
#4858 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie zastanawia....
mój facet zna się na kontrastach kolorów, na kolorach umie nazwać sam z siebie, że łosoś to łosoś... przeciez faceci tak nie mająwie co legginsy wie co to nie wiem tunika nigdy nie miał sis wczoraj np mówi do mnie, ale ślicznie wyglądasz jestes taka na niebieskie i do kontrastu takie przełamanie amarantowy lakier na paznokciach ![]() ![]() że co??????????????????????? ?????????? w szoku jestem, nie umie tylko doróżnić sukienki od spódnicy, ale reszta to szok a wiem, że nie jest gejem, nie ejst też stylistą ani nic ![]() ogólnie jestem załamana gadkami o prace nowa ewentualna co za dziura no i hmmmmmmm tyle mww opowiadaj!!!
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-20 o 14:42 |
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
BS przyjechał, zamknęlismy drzwi, siedziałam na fotelu,zaszedł od tyłu zaczął mnie całować po plecach jednocześnie pieścił piersi, ocierał się swoim fallusem o mnie, a ja czułam jak robi sie coraz większy i twardszy.. usiadł na krześle, a ja zaczęłam lizac mu jajeczka.. kilka razy wepchnęłam wielkoluda głęboko do gardła - to podziałało niesamowicie.. kazał mi się odwrócić (mam spódniczkę), odsunął majtki i wszedł we mnie... nie trwało to długo..prosił żebyśmy razem mieli orgazm... po kilku minutach cichutko jęczeliśmy z rozkoszy, skończył we mnie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

hah...
jestem cała zaryczana leżę w łóżku 

Współczuję 
Skręciłam trzy razy ale kostkę i teraz potrafię pewną częścią świadomie poruszać

po