|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Ja kiedyś chyba przez pół roku, albo 8 miesięcy musiałam brać pod rząd tablety, pani dr kazała mi tak, mam endometriozę i miałam laparoskopię, a po niej zalecane jest cos takiego. Ogólnie przy endo jest takie coś praktykowane...
![]()
#4832 |
Zakorzenienie
|
Prawie nikt nie pisze o sierpniu
![]() Dziewczyny skręciłam kolano......po raz trzeci.... biegłam na autobus ![]() ![]() czytam Was regularnie i też Was kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Konto usunięte
|
Czasem nieświadomie obgryzę skórkę z boku paznokcia i zazwyczaj przez kilka dni mam tam czerwone i spuchnięte, nic tym palcem nie robię, także robienie takiego czegoś co jakiś czas, dla tzw urody, bo wg mnie to wcale nie jest fajne (a kto to zauważa? ), byłoby męką
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Widzę, że nie tylko ja mam talent do skręceń ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20783693]Czasem nieświadomie obgryzę skórkę z boku paznokcia i zazwyczaj przez kilka dni mam tam czerwone i spuchnięte, nic tym palcem nie robię, także robienie takiego czegoś co jakiś czas, dla tzw urody, bo wg mnie to wcale nie jest fajne (a kto to zauważa? ), byłoby męką
![]() Nieźle, nawet nie wiedziałam o takiej chorobie ![]() Nooooooooo masakra, a dowiedziałam się totalnie przez przypadek. Poszłam do gin po tabletki, ona zrobiła mi usg kontrolne i mówi, że mam jakiegoś torbiela 2 cm i żebym przyszła na drugi ddzień do szpitala, zbada mnie ordynator i zweryfikuje czy będzie operacja czy nie. Baba upierała się przy tym, że chciała mi coś wstrzykiwać do jajników, bo oprócz tego wg niej mam zespół policystycznych jaj... no i poszałm ordynator tak badał odsyłał, pwoiedzaił wprost, że nie chce mnie otwierać z pwoodu jakiegoś 2 cm torbielka ale mówi tak, że jesli nie da się laparoskopowo, to nie otworzy mi brzucha inaczej (skalepelm) zdecyduje się wtedy na table teraz i on i ja wiemy, że dobrze, że ta laparoskopia się odbyła, bo odczas niej okazało się, że mam E... nie mysle o tym na codzień, ale jest to moja życiowa bolączka ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam
![]() reeva też mam szczęście do gipsu, chodzenia o kulach itp ![]() ![]() ![]() czyżby chodziło Ci o strzelanie kością biodrową? okropny dźwięk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Po kolejnym dniu praktyk w hotelu padam na twarz można powiedzieć ![]() witam też nowe Nimfy ![]() ![]()
![]() |
#4838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do sierpnia - no to ja na pewno nie dam rady w tym okresie, ale to już wspominałam... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu: dobrych lat temu właściwie wykryto u mnie podejrzenie PCO. Właściwie rzekomo mam PCO stąd też od jakichś 4 lat jestem na tabletkach i jak to Pani G. twierdzi nie mogę robić przerwy w tabletkach ponieważ powodują one iż pęcherzyki które nie wchłaniają się na czas ( jak to wygląda u całkowicie zdrowej kobiety) zanikają właśnie dzięki hormonom. Przerwa nastąpi dopiero gdy zdecyduję się na bobo ![]()
![]() |
#4841 | |||
BAN stały
|
No Wy chyba normalnie dostaniecie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aj promis! ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20777905] Z moją skórą możliwe, że kiedyś tutaj pisałam, otóż zawsze miała skłonności do suchej ale pewnego razu skusiłam się na balsamik z avonu, bo pięknie pachniał i zrobił z mojej skóry masakrę... Skóra odpadała płatami z wysuszenia ![]() Przez ponad miech smarowałam się tylko oliwką i to kilka razy dziennie, potem dziewuchy na wizażu i pewnym forum pisały o TYM kremiku i się skusiłam. Po 1. jest taniutki, po 2. wielkii, po 3. pomógł mojej skórze jak opatrunek, i nawet jak kupiłam sobie inne balsamy na przesuszoną skórę, to jednak żaden nie dał sobie rady jak ten krem ![]() Polecam go ![]() [/QUOTE] ja za polecenia KWC kupiłam sobie jeden krem rossmannowski który okazał się ładnie mówiąc słaby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Który weekend w sierpniu!!?? Czy noże początek września?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Iwa
![]() asiaczek znam Twój ból, ja to coraz rzadziej chodze do mojej, bo ciagle mnie pyta kiedy dziecko??? ale to za mocny temat dla mnie na forum akurat
#4843 |
BAN stały
|
Iwa!! BS Elegancja Francja!!! A jaki będziesz mieć bukiet??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4845 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Iwa świetnie BSa wyciuchałaś! Uwielbiam takie połyskujące gajery, w zeszłym roku byłam na dwóch weselach (kuzynka i siostra) i ich facety też mieli z połyskiem, bardzo ciekawy efekt ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Rozeznanie
|
kiccia - biedactwo,mam nadzieje,ze szybko sie zagoi a przynajmniej nie będzie długo mocno bolało...
![]() a ja wrocilam z zakupow - kupilam nowe butki i sweterek ![]()
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech... aż głupio opowiadać... skończyło się na fontannie BS'a na moich pośladkach... Thx w imieniu BS'a ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20787100]Nie nie, w kostce skacze, widać nawet ale ja sama nie wiem co to jest ![]() Raz zakupiłam mleczko rossmannowskie (nie było na półce kremu, grr) i na KWC ma niezłe opinie a mi absolutnie nie pasował. Iwa świetnie BSa wyciuchałaś! Uwielbiam takie połyskujące gajery, w zeszłym roku byłam na dwóch weselach (kuzynka i siostra) i ich facety też mieli z połyskiem, bardzo ciekawy efekt ![]() Będzie się świecił bardziej niż ja ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
ok kicia biedna
![]() o Iwa przystojniak :P a ja własnie wróciłam po 6 godzinnych wykładach na prawo jazdy ;( zwariuje z głodu
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
ja generalnie umieram, tak mnie jajniki bolą, że kur_wicy dostane -.-
#4851 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Labi, Asiaczku - współczuję ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
dokładnie Ketamina oni mają tylko prostatę a zazwyczaj jest koło tyle huku że szok
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki Laseczki, Jade się pomęczyć na 10 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Napisała do mnie FallenAnn ![]() Przekleję Wam część maila: "Hej! [...] nie mam czasu ostatnio wchodzic na wizaz, a jak juz wejde to czytajac Was i tak nie wiem o co chodzi :P czy organizujecie jakies spotkanie moze? jak na razie mam urlop w pracy na woodstock, czyli od 29 lipca do 2 sierpnia, potem nie wiem jak bede miec grafik, ale jakby cos to jestem chetna ![]() ![]() od poczatku lipca mieszkam z moim BSem, wiec wiekszosc wolnych chwil wykorzystujemy na bycie blisko, cudownie nam sie uklada, wcale sie nie klocimy, po prostu jak w bajce. jestem mega szczesliwa ![]() pozdrawiam Was serdecznie, Ania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Asia Ketaminka dzięki
![]() Pozdro dla FallenAnn ![]() swoją drogą ciekawe jak to wyjdzie z tym spotkankiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Baw się dobrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- PS. Bardzo miło się czyta takie pozytywne info od Fallen ![]()
#4856 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() od rana prześladuje mnie złota myśl :"każdy lekarz ci to powie, że seks to samo zdrowie" ![]() seks w biurze zaliczony - dla odmiany na pieska i cholerka mam starte kolano ![]() ![]() Kiccia - biedna ty Wizazanka5000 - 10 dni boskiego seksu... NAWET NIE ZAUWAŻYŁAM, ŻE MAM JUŻ PRZESZŁO 1000 NAPISANYCH POSTÓW Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-07-20 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie zastanawia....
mój facet zna się na kontrastach kolorów, na kolorach umie nazwać sam z siebie, że łosoś to łosoś... ![]() wie co legginsy wie co to nie wiem tunika nigdy nie miał sis wczoraj np mówi do mnie, ale ślicznie wyglądasz jestes taka na niebieskie i do kontrastu takie przełamanie amarantowy lakier na paznokciach ![]() ![]() ![]() że co??????????????????????? ?????????? w szoku jestem, nie umie tylko doróżnić sukienki od spódnicy, ale reszta to szok a wiem, że nie jest gejem, nie ejst też stylistą ani nic ![]() ogólnie jestem załamana gadkami o prace nowa ewentualna co za dziura ![]() no i hmmmmmmm tyle mww opowiadaj!!!
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-20 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
BS przyjechał, zamknęlismy drzwi, siedziałam na fotelu,zaszedł od tyłu zaczął mnie całować po plecach jednocześnie pieścił piersi, ocierał się swoim fallusem o mnie, a ja czułam jak robi sie coraz większy i twardszy.. usiadł na krześle, a ja zaczęłam lizac mu jajeczka.. kilka razy wepchnęłam wielkoluda głęboko do gardła - to podziałało niesamowicie.. kazał mi się odwrócić (mam spódniczkę), odsunął majtki i wszedł we mnie... nie trwało to długo..prosił żebyśmy razem mieli orgazm... po kilku minutach cichutko jęczeliśmy z rozkoszy, skończył we mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.