![]() |
#661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jest niestety wiele takich zachowań, gdzie mężczyzna może dużo więcej niż kobieta. Jak miałam kilka, kilkanaście lat wkurzało mnie to, że chłopcy mogą skakać, biegać, krzyczeć, siedzieć wszędzie okrakiem i nikt im uwagi nie zwróci. Mnie jako małej dziewczynce bardzo przeszkadzało to, że słyszałam "nie rób tak, dziewczynce nie wypada". O co kaman? Co ja, gorsza jestem, czy jak? Później zaczęło mnie drażnić, że jak koleś sypia z 5 pannami prawie na raz to playboy, a jak laska to od razu panna lekkich obyczajów... Bo niby biorę za to kasę? Hmm... Teraz natomiast przeszkadza mi to, że facet wraca z praca i nogo na stół, ponieważ "on ciężko pracuje i teraz musi odpocząć". A kobieta wraca z pracy i zabiera się za gotowanie, prasowanie, sprzątanie. Co się w ogóle dzieje?! Jest mnóstwo takich schematów, które są wręcz pielęgnowane. Mój brat nie musi w domu robić NIC. Ja natomiast jak w sobotę nie posprzątam, to awantura murowana. Walczę z tym. Ale to walka z wiatrakami. Jaką ja będę matką tego nie wie nikt. Schematycznie nie będę popełniać błędów mojej mamy, za to zapewne popełnię mnóstwo innych. Ale że do tanga trzeba dwojga, to najpierw muszę być pewna, że ojciec moich dzieci będzie dojrzały i odpowiedzialny. I tu trochę pies pogrzebany. Faceci to dzieci, a ja nie chcę mieć samych dzieci w domu. Dlatego jeszcze nie założyłam rodziny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego nadal nie mam rodziny aczkolwiek poznałam ostatnio kilku facetów, są to mężowie moich kumpel, na bank nie są chodzącymi ideałami, ale bardzo się starają u jednej kumpeli jak byłam w odwiedzinach w Irlandii byłam w szoku - koles (swoją drogą najprzystojniejszy jakiego znałam w życiu), wstawał rano o 6 do pracy do 18 a po niej przychodził i jeszcze potrafił dziecko umyć, kolacje zrobić. Albo jechaliśmy gdzieś, robił zakupy, ja mu pomagałam, kumpela z dzieckiem siedziała w aucie, przyjeżdzaliśmy do chaty, on kazał nam siadać, robił obaid, puszczał muze, otwierał wino i jescze darł się na mnie, że od kompa się nie moge oderwać. Dodam, że to nie jakiś ciapek ciotka czy coś NAJPRZYTSTOJNIEJSZY JAKIEGO WIDZIALAM EVER wokalista kapeli regałowej chodzi na siłkę od czasu do czasu, o co kumpela jego żona robi mu jazdy no kurde.... ze świecą szukać takiego więc jak ja to zobaczyłam, uwierzyłam, ze się da, trzeba tylko poczeakć, a nie brać pierwsze lepsze co sie nawinie, albo mocno pracowac nad związkiem.... on ma wady: jest nadpobudliwy, wszedzie go pełno, gada czasem takie głupotki, ale ja jestem Nim oczarowana PS> i to małżeństwo się kłóci i to często, przy mnie bardzo, ale jakbyście usłyszały o co, to byście padły, stwierdziłam, że ta kumpela, to chyba w zyciu głupiego kolesia nie spotkała, czepiali się nawzajem o pierdoły ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Axa a powiedz mi, co z tymi minerałami??? Co one mają??? Zdrowsze są czy co?? te kosmetyki mineralne mam na mysli... ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-04 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Labi ja nie Axa, ale powiem: podobno są zdrowsze. Dużo lżejsze od tradycyjnych, naturalnie wyglądają na skórze. Mają miliony odcieni podkładów- no ok, może nie miliony, ale dużo. Wiele formuł- zależnie od cery, albo efektu jaki chcesz uzyskać. Są baaaardzo wydajne. Podobno po jakimś czasie stan cery bardzo się od nich poprawia. Tyle mogę dodać od siebie, bom nie zaczytywała się dokładnie we właściwościach. Ale troszkę potestowałam. Problem tylko jest taki, że nie ma sklepów w pl z minerałami- chyba, że Bare Minerals w sephorze, ale to drogie dosyć i mało kolorów. Więc trzeba z netu ściągać i co za tym idzie trochę kosztów jest i więcej czasu na dobranie odpowiedniego odcienia- chyba, że masz szczęście i akurat na początku trafisz w idealny dla ciebie. ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- ale z tymi mnerałami, to nawet nie wiedziałam, ze dobrze na skóre działają, myślałam, że to tylko odmiana kosmetyków... oj już mnie to zainteresowało a słyszała która o bazie pod oczy mineralnej artdeco ??? lepsza niż ta zwykła, czy gorsza może???
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-04 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Labi facet, facet i tylko facet. Ja nigdy nie chcę mieć dzieci.... nieznoszę ich. Brrrr....
![]() My będziemy tymi "dziwakami co mieszkają tylko z kotem" ![]() Nie straszcie teściowymi i mamisynkami. Od piątku jak się uda będziemy już mieszkać razem i aż się boję tych jej telefonów i miliardów pytań, albo tekstów "przyjedź do mamusi".... ![]()
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chce ![]() będzie Tomuś i Liliana, albo Michaś i Ania, albo Wacuś i Helenka, albo Zdzisiek i Dzidka ![]()
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jak wysoki to +50 pkt do atrakcyjności ![]() Ja ostatnio poznałam takiego dobrze zbudowanego i wysokiego.... mrrr. Ale mięsnie, aż koszulka prawie pękała. Oh. A na jarmarku dominikańskim był w paradzie archanioł- też niezły ![]() Aż BS się robił z lekka zazdrosny i się pytał co ja tak za aniołkiem latam... ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
mięsnie mięsniami, wazne żeby trochu oleju w głowie było
właśnie u tego kumpla fajne jest to, że jego atrakcyjnośc to super dodatek do jego zarabistego charakteru, kumpela zresztą też jest zarabista, ma w sobie coś, ona z kolei maluje obrazy ![]()
#670 |
Rozeznanie
|
ja chce siedem kotow i duzo psow,zero dzieci
![]() ![]() nie mam internetu w domu dlatego mnie nie ma . ide dzisiaj z moim swiezym eks do kina , tak wyszlo jakos i chyba nie wiem czy to dobry pomysl ![]() słowo eks brzmi i wygląda zupełnie jak seks. bycie wolnym i brak gwarancji dobrego seksu w kazdej chwili kiedy go potrzebujesz to jakiś horror ![]()
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zamiar umięśnić BSa ![]() Aha i odmłodnić z lekka, bo facet co nam wynajmuje mieszkanie myślał, że BS starszy od niego, a on ma 28... BS 22... ![]() To musi być genialna para! ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Nimfy, mam "nowy" serial! Satysfakcja ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dzieci nie, psy nie. Jak kiedyś będą warunki i kasa to konika chcemy. Aj no nie wiem czy to dobry pomysł. U nas pojechałam kotka zobaczyć do niego, a Jemu się zebrało na pocałunki... i się zeszliśmy. Ale akurat to dobrze, bo jesteśmy ze sobą ciągle już. Więc zależy czego chcesz.
![]() |
#672 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do kolorów to nie ma szans, żebyś jakiegoś nie dobrała. Jak już dobierzesz to podkładu NIE WIDAĆ. Wyglądasz całkiem "nago" i tak też się czujesz. Możesz zamawiać darmowe próbki, żeby trafić idealnie w kolor (płacisz tylko za przesyłkę). Polecam też firmę Pixie (allegro), która jest pierwszą POLSKĄ firmą produkującą minerały. I do tego te pudełeczka... Ach i och... Syf... O niebo lepsza jest klasyczna baza ArtDeco (poczytaj u mnie na blogu o niej). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
hmmmmmmmm a ta?? To jaka ona jest??? zwróćcie uwagę na cenę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...pod-cienie.htm
#674 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-04 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Labi niby minerały mogą czasem zapchać, albo coś, ale to jak każde inne kosmetyki. Co człowiek to reakcja. Ale jak znajdziesz swój kolor to się zakochasz.
Ja niestety nie znalazłam jeszcze, ale może kiedyś powtórzę poszukiwania ![]() Także jak chcesz szczegóły to w wątku mineralnym jest ogromna skarbnica... Lecę oglądać satysfakcję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Ja się kieeedyś skończy to kupię bezzapachową.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc pytam was o wersje mineralną, w KWC znalazłam dwie wersje zapachowa w cenie około 35 zł i bezzapachowa w cenie około 45 ![]()
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
A w jakim sklepie byłaś?
Może też zakupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#679 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przeniosłam bloga tak jak Orlica mi powiedziała ![]() Nowy adres http://vexgirl.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Rozeznanie
|
To ja to ja, ostatnio jakoś kompletnie nie miałam czasu na wizaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||||
Konto usunięte
|
Dawno mnie nie było, trochę czytania mi dałyście
![]() Mam tę Nokię ale pluję się z wifi, przeszperałam cały net i ![]() ![]() BS u siebie, zrobiliśmy sobie urlopik na 5 dni ![]() ![]() Aaaa i ścięłam dzisiaj włosy, BS nic nie wie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dam potem zdjęcie jak wyglądałam za gówniarza ![]() Ja też nie i nie ciągnie mnie wcale Cytat:
![]() Cytat:
![]() BS tam nie ma tak ale jego mama nadal najchętniej by wszystko za Niego robiła, jeszcze nie dawno co rusz mówiła, że może nam śniadanie/kolacje zrobić, odgrzać obiad i powtarzałam co rusz, że sama sobie zrobię, bez przesady, bo ręce mam i inne pierdoły, które dzięki mnie BS zauważył i ogarnął ![]() ![]() Cytat:
![]() W zasadzie chciałabym mieć dzieciaka kiedyś ale na to jeszcze mam sporo czasu i dla mnie najbardziej by pasowało minimum 30 lat ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Konto usunięte
|
Daję fotki mini Ewki
![]() Pierwsze - rumuńskie dziecko Drugie - lans w dresach podciągniętych po pachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
Ale tu ciiiisza
![]() ![]() Także daję obcięte włośska, ulga jak nic, a ostatnio takie krótkie włosy (trochę krótsze, za ucho) miałam po komunii ![]() ![]() (twarz całkiem nieźle wyszła, nie wiem jak ten aparat to zrobił, nie mam żadnego podkładu oczywiście ![]() aaaa i wybaczcie za burdel za mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21148776]Ale tu ciiiisza
![]() ![]() Także daję obcięte włośska, ulga jak nic, a ostatnio takie krótkie włosy (trochę krótsze, za ucho) miałam po komunii ![]() ![]() (twarz całkiem nieźle wyszła, nie wiem jak ten aparat to zrobił, nie mam żadnego podkładu oczywiście ![]() aaaa i wybaczcie za burdel za mną ![]() bardzo ładnie podobasz mi się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() reeva wyglądasz ślicznie, uwielbiam laski z ciemnymi włosami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21146805]
Dokładnie! Strasznie mnie irytuję, że bracia to nawet pokoju swojego nie sprzątną (obecnie jeden, drugi już z nami nie mieszka). Na szczęście BS lubi sprzątnąć, zmyć naczynia, pomóc także to jest cudowne, tym bardziej, ze stale tej cechy szukałam u chłopów i ten się w końcu trafił, zatem uważam, ze jak kiedyś byśmy mieli chłopaka dzieciaka, to BS też by go tego uczył ![]() W zasadzie chciałabym mieć dzieciaka kiedyś ale na to jeszcze mam sporo czasu i dla mnie najbardziej by pasowało minimum 30 lat ![]() No ja myślę o dziecku tak koło 30, ale moja lekarka cały czas mnie ponagla i gada: jest pani chora, jest pani chora, musi pani się spieszyć, to nie są żarty też dwójka minimum, bo jedynaka nie chciałabym... ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21147416]Daję fotki mini Ewki ![]() Pierwsze - rumuńskie dziecko Drugie - lans w dresach podciągniętych po pachy ![]() no dokładnie to pomyślałam - rumuńskie dziecko ![]() ![]() ![]() mój ex tez taki był, a właściwiie jest latino, jak bułrag jakiś wygląda, ciemny i niebieskie zimne oczy, jedna znajoma na niego mówiła - haski ![]()
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem bardzo chętna na dobieranie bo wiem, że sama się za to nie zabiorę. Albo zabiorę a jak przyjdzie co do czego (do zamawiania) to zapomnę i tak zleci ![]() Muszę sobie praktyki załatwić szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Konto usunięte
|
To ten aparat jakoś wygładził, bo na nosie mam trochę zaczerwienione
![]() Cieszę się, że się podoba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.