Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 08:33   #661
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
eee tam... aktualny kochanek...
Cytat:
nawet jak już jest mąż
hehe,
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 09:15   #662
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Axa oczywiście zgadzam się.

Ja mam wielki żal do dorosłych, bo dorosłość to taki moment w życiu, że nagle wiele rzeczy zaczyna się rozumieć i widzieć. I człowiek zamiast o dziwo być mądrzejszy - głupieje. Zwłaszcza mężczyźni, którzy okazują się zdechlakami, napłodzą dzieci, bezmózgowo dodam, a potem on nie daje rady psychicznie zająć się taką rodziną:
albo pije, albo zdradza, albo popełnia samobójstwo (znam dwóch chłopaków, którzy stracili tak ojca) - co za tchórzostwo !!!!!!!!!!!! Po prostu uciec... zostawić kobietę samą z tymi wsyztskimi problemami, życiem, dziećmi

No mnie aż nosi jak ja tylko o tym pomyślę...
owszem kobiety też są nie lepsze, no ale jak kobieta zostawi dzieci, to już wtedy zwyrodniała matka

ja po prostu nie kumam do dziś pewnych zachowań ludzkich

ja też mam problem z nadopiekuńczością, zresztą tak jak moja sis - obie kochamy przestrzeń... nienawidzimy kontroli, nigdy nikt nas nie kontrolował, nie wypytywał za bardzo
moja mama choć często pytała gdzie idę, nigdy nie usłyszała odp, bo gdzie ja mogę iść w tej mojej poczcicwej miejscowinie???

ja jestem też odzwyczajona od pojęcia matka, gdyż iż żyję bez mojej mamy od 7 lat....
jej przyjazdu bardzo się bałam, bo nie wiedziałam jak teraz po tylu latach znowu będziemy funkcjonowac razem, było spoko na szczęście, moja mama nigdy nie należała do osób inwazyjnych

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

PS. Sprostowanie - znam 3 chłopaków, którzy stracili tak ojca (samobójstwo)
Labi, mężczyźnie łatwiej jest uciec ponieważ nie czuje takiej więzi z dzieckiem jak matka. Matka po prostu nie potrafi zostawić swojego dziecka. A mężczyźni to wykorzystują.
Jest niestety wiele takich zachowań, gdzie mężczyzna może dużo więcej niż kobieta. Jak miałam kilka, kilkanaście lat wkurzało mnie to, że chłopcy mogą skakać, biegać, krzyczeć, siedzieć wszędzie okrakiem i nikt im uwagi nie zwróci. Mnie jako małej dziewczynce bardzo przeszkadzało to, że słyszałam "nie rób tak, dziewczynce nie wypada". O co kaman? Co ja, gorsza jestem, czy jak?
Później zaczęło mnie drażnić, że jak koleś sypia z 5 pannami prawie na raz to playboy, a jak laska to od razu panna lekkich obyczajów... Bo niby biorę za to kasę? Hmm...
Teraz natomiast przeszkadza mi to, że facet wraca z praca i nogo na stół, ponieważ "on ciężko pracuje i teraz musi odpocząć". A kobieta wraca z pracy i zabiera się za gotowanie, prasowanie, sprzątanie. Co się w ogóle dzieje?!
Jest mnóstwo takich schematów, które są wręcz pielęgnowane. Mój brat nie musi w domu robić NIC. Ja natomiast jak w sobotę nie posprzątam, to awantura murowana. Walczę z tym. Ale to walka z wiatrakami.
Jaką ja będę matką tego nie wie nikt. Schematycznie nie będę popełniać błędów mojej mamy, za to zapewne popełnię mnóstwo innych. Ale że do tanga trzeba dwojga, to najpierw muszę być pewna, że ojciec moich dzieci będzie dojrzały i odpowiedzialny. I tu trochę pies pogrzebany. Faceci to dzieci, a ja nie chcę mieć samych dzieci w domu. Dlatego jeszcze nie założyłam rodziny.
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 09:36   #663
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Jest mnóstwo takich schematów, które są wręcz pielęgnowane. Mój brat nie musi w domu robić NIC. Ja natomiast jak w sobotę nie posprzątam, to awantura murowana. Walczę z tym. Ale to walka z wiatrakami.
Jaką ja będę matką tego nie wie nikt. Schematycznie nie będę popełniać błędów mojej mamy, za to zapewne popełnię mnóstwo innych. Ale że do tanga trzeba dwojga, to najpierw muszę być pewna, że ojciec moich dzieci będzie dojrzały i odpowiedzialny. I tu trochę pies pogrzebany. Faceci to dzieci, a ja nie chcę mieć samych dzieci w domu. Dlatego jeszcze nie założyłam rodziny.
I w tym momencie myślisz identycznie jak ja...
dlatego nadal nie mam rodziny
aczkolwiek poznałam ostatnio kilku facetów, są to mężowie moich kumpel, na bank nie są chodzącymi ideałami, ale bardzo się starają

u jednej kumpeli jak byłam w odwiedzinach w Irlandii byłam w szoku - koles (swoją drogą najprzystojniejszy jakiego znałam w życiu), wstawał rano o 6 do pracy do 18 a po niej przychodził i jeszcze potrafił dziecko umyć, kolacje zrobić.

Albo jechaliśmy gdzieś, robił zakupy, ja mu pomagałam, kumpela z dzieckiem siedziała w aucie, przyjeżdzaliśmy do chaty, on kazał nam siadać, robił obaid, puszczał muze, otwierał wino i jescze darł się na mnie, że od kompa się nie moge oderwać.

Dodam, że to nie jakiś ciapek ciotka czy coś
NAJPRZYTSTOJNIEJSZY JAKIEGO WIDZIALAM EVER
wokalista kapeli regałowej
chodzi na siłkę od czasu do czasu, o co kumpela jego żona robi mu jazdy
no kurde.... ze świecą szukać takiego

więc jak ja to zobaczyłam, uwierzyłam, ze się da, trzeba tylko poczeakć, a nie brać pierwsze lepsze co sie nawinie, albo mocno pracowac nad związkiem....
on ma wady: jest nadpobudliwy, wszedzie go pełno, gada czasem takie głupotki, ale ja jestem Nim oczarowana

PS> i to małżeństwo się kłóci i to często, przy mnie bardzo, ale jakbyście usłyszały o co, to byście padły, stwierdziłam, że ta kumpela, to chyba w zyciu głupiego kolesia nie spotkała, czepiali się nawzajem o pierdoły

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Axa a powiedz mi, co z tymi minerałami??? Co one mają??? Zdrowsze są czy co?? te kosmetyki mineralne mam na mysli...

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-08-04 o 10:24
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 09:47   #664
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
I w tym momencie myślisz identycznie jak ja...
dlatego nadal nie mam rodziny
aczkolwiek poznałam ostatnio kilku facetów, są to mężowie moich kumpel, na bank nie są chodzącymi ideałami, ale bardzo się starają

u jednej kumpeli jak byłam w odwiedzinach w Irlandii byłam w szoku - koles (swoją drogą najprzystojniejszy jakiego znałam w życiu), wstawał rano o 6 do pracy do 18 a po niej przychodził i jeszcze potrafił dziecko umyć, kolacje zrobić.

Albo jechaliśmy gdzieś, robił zakupy, ja mu pomagałam, kumpela z dzieckiem siedziała w aucie, przyjeżdzaliśmy do chaty, on kazał nam siadać, robił obaid, puszczał muze, otwierał wino i jescze darł się na mnie, że od kompa się nie moge oderwać.

Dodam, że to nie jakiś ciapek ciotka czy coś
NAJPRZYTSTOJNIEJSZY JAKIEGO WIDZIALAM EVER
wokalista kapeli regałowej
chodzi na siłkę od czasu do czasu, o co kumpela jego żona robi mu jazdy
no kurde.... ze świecą szukać takiego

więc jak ja to zobaczyłam, uwierzyłam, ze się da, trzeba tylko poczeakć, a nie brać pierwsze lepsze co sie nawinie, albo mocno pracowac nad związkiem....
on ma wady: jest nadpobudliwy, wszedzie go pełno, gada czasem takie głupotki, ale ja jestem Nim oczarowana

PS> i to małżeństwo się kłóci i to często, przy mnie bardzo, ale jakbyście usłyszały o co, to byście padły, stwierdziłam, że ta kumpela, to chyba w zyciu głupiego kolesia nie spotkała, czepiali się nawzajem o pierdoły

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Axa a powiedz mi, co z tymi minerałami??? Co one mają??? Zdrowsze są czy co?? te kosmetyki mineralne mam na mysli...
aj, aż zaciekawiło mnie jak wygląda wokalista... mrrr...

Labi ja nie Axa, ale powiem: podobno są zdrowsze. Dużo lżejsze od tradycyjnych, naturalnie wyglądają na skórze. Mają miliony odcieni podkładów- no ok, może nie miliony, ale dużo. Wiele formuł- zależnie od cery, albo efektu jaki chcesz uzyskać.
Są baaaardzo wydajne.
Podobno po jakimś czasie stan cery bardzo się od nich poprawia.
Tyle mogę dodać od siebie, bom nie zaczytywała się dokładnie we właściwościach. Ale troszkę potestowałam. Problem tylko jest taki, że nie ma sklepów w pl z minerałami- chyba, że Bare Minerals w sephorze, ale to drogie dosyć i mało kolorów. Więc trzeba z netu ściągać i co za tym idzie trochę kosztów jest i więcej czasu na dobranie odpowiedniego odcienia- chyba, że masz szczęście i akurat na początku trafisz w idealny dla ciebie.
Stary 2010-08-04, 09:51   #665
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
aj, aż zaciekawiło mnie jak wygląda wokalista... mrrr...

Labi ja nie Axa, ale powiem: podobno są zdrowsze. Dużo lżejsze od tradycyjnych, naturalnie wyglądają na skórze. Mają miliony odcieni podkładów- no ok, może nie miliony, ale dużo. Wiele formuł- zależnie od cery, albo efektu jaki chcesz uzyskać.
Są baaaardzo wydajne.
Podobno po jakimś czasie stan cery bardzo się od nich poprawia.
Tyle mogę dodać od siebie, bom nie zaczytywała się dokładnie we właściwościach. Ale troszkę potestowałam. Problem tylko jest taki, że nie ma sklepów w pl z minerałami- chyba, że Bare Minerals w sephorze, ale to drogie dosyć i mało kolorów. Więc trzeba z netu ściągać i co za tym idzie trochę kosztów jest i więcej czasu na dobranie odpowiedniego odcienia- chyba, że masz szczęście i akurat na początku trafisz w idealny dla ciebie.
pokazałabym jak wygląda, ale to już przegięcie by było, 193 cm wzrostu, łądnie zbudowany... wesoły, żywy, jechaliśmy autem, puszczał muze i trabiliśmy, ludzie się na nas gapili, kumpela wkurzała, że dziecko śpi, śpiewlaiśmy w aucie rózne piosenki, nabijał się ze mnie, że ja metalówa byłam.... spoko gość, niestety zajęty, ale to nic, na bank jest takich więcej

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

ale z tymi mnerałami, to nawet nie wiedziałam, ze dobrze na skóre działają, myślałam, że to tylko odmiana kosmetyków... oj

już mnie to zainteresowało

a słyszała która o bazie pod oczy mineralnej artdeco ??? lepsza niż ta zwykła, czy gorsza może???

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-08-04 o 10:23
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 09:53   #666
Chaigata
Zakorzenienie

Labi facet, facet i tylko facet. Ja nigdy nie chcę mieć dzieci.... nieznoszę ich. Brrrr.... BS zgadza się na to i mówi, że dzieci Mu niepotrzebne. Jak kiedyś Mu się zmieni i zacznie ode mnie wymuszać- odchodzę.
My będziemy tymi "dziwakami co mieszkają tylko z kotem"

Nie straszcie teściowymi i mamisynkami. Od piątku jak się uda będziemy już mieszkać razem i aż się boję tych jej telefonów i miliardów pytań, albo tekstów "przyjedź do mamusi"....
Stary 2010-08-04, 09:56   #667
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Labi facet, facet i tylko facet. Ja nigdy nie chcę mieć dzieci.... nieznoszę ich. Brrrr.... BS zgadza się na to i mówi, że dzieci Mu niepotrzebne. Jak kiedyś Mu się zmieni i zacznie ode mnie wymuszać- odchodzę.

:

ja chce , ale mam endometriozę i dlatego chcę, bo kiedyś tez mówiłam, że nie muszę mieć dzieci, teraz już wiem, ze chcę i to bardzo

będzie Tomuś i Liliana, albo Michaś i Ania, albo Wacuś i Helenka, albo Zdzisiek i Dzidka
Stary 2010-08-04, 09:57   #668
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
pokazałabym jak wygląda, ale to już przegięcie by było, 193 cm wzrostu, łądnie zbudowany... wesoły, żywy, jechaliśmy autem, puszczał muze i trabiliśmy, ludzie się na nas gapili, kumpela wkurzała, że dziecko śpi, śpiewlaiśmy w aucie rózne piosenki, nabijał się ze mnie, że ja metalówa byłam.... spoko gość, niestety zajęty, ale to nic, na bank jest takich więcej

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

ale z tymi mnerałami, to nawet nie wiedziałam, ze dobrze na skóre działają, myślałam, że to tylko odmiana kosmetyków... oj

już mnie to zainteresowało

a słyszała która o bazie pod oczy mineralnej artdeco ??? lepsza niż ta zwykła, czy gorsza może???
Nie widziałam jej, ale zwykłą uwielbiam!
O jak wysoki to +50 pkt do atrakcyjności
Ja ostatnio poznałam takiego dobrze zbudowanego i wysokiego.... mrrr. Ale mięsnie, aż koszulka prawie pękała. Oh.
A na jarmarku dominikańskim był w paradzie archanioł- też niezły

Aż BS się robił z lekka zazdrosny i się pytał co ja tak za aniołkiem latam...
Stary 2010-08-04, 10:00   #669
Labirynth
Zakorzenienie

mięsnie mięsniami, wazne żeby trochu oleju w głowie było

właśnie u tego kumpla fajne jest to, że jego atrakcyjnośc to super dodatek do jego zarabistego charakteru, kumpela zresztą też jest zarabista, ma w sobie coś, ona z kolei maluje obrazy
Stary 2010-08-04, 10:02   #670
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
ja chce siedem kotow i duzo psow,zero dzieci i mam nadzieje,ze w ciagu przynajmniej 8 lat nie odbije mi w inna strone

nie mam internetu w domu dlatego mnie nie ma . ide dzisiaj z moim swiezym eks do kina , tak wyszlo jakos i chyba nie wiem czy to dobry pomysl wczoraj byl milusi,napisal dobranoc,do jutra,dzisiaj kotku , to tamto,a juz sie zdazylismy poklocic o glupie miejsca

słowo eks brzmi i wygląda zupełnie jak seks. bycie wolnym i brak gwarancji dobrego seksu w kazdej chwili kiedy go potrzebujesz to jakiś horror

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 10:09   #671
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth;21136973[B
]mięsnie mięsniami, wazne żeby trochu oleju w głowie było[/B]

właśnie u tego kumpla fajne jest to, że jego atrakcyjnośc to super dodatek do jego zarabistego charakteru, kumpela zresztą też jest zarabista, ma w sobie coś, ona z kolei maluje obrazy
dokładnie, ja wolę mądrego, a na mięśniaka się go przerobi
mam zamiar umięśnić BSa a może i siebie przy okazji.
Aha i odmłodnić z lekka, bo facet co nam wynajmuje mieszkanie myślał, że BS starszy od niego, a on ma 28... BS 22...

To musi być genialna para!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Nimfy, mam "nowy" serial! Satysfakcja

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
ja chce siedem kotow i duzo psow,zero dzieci i mam nadzieje,ze w ciagu przynajmniej 8 lat nie odbije mi w inna strone

nie mam internetu w domu dlatego mnie nie ma . ide dzisiaj z moim swiezym eks do kina , tak wyszlo jakos i chyba nie wiem czy to dobry pomysl wczoraj byl milusi,napisal dobranoc,do jutra,dzisiaj kotku , to tamto,a juz sie zdazylismy poklocic o glupie miejsca

słowo eks brzmi i wygląda zupełnie jak seks. bycie wolnym i brak gwarancji dobrego seksu w kazdej chwili kiedy go potrzebujesz to jakiś horror
tak tak! Psów też nie lubimy więc 2 koty- czarny i rudy
Dzieci nie, psy nie.
Jak kiedyś będą warunki i kasa to konika chcemy.

Aj no nie wiem czy to dobry pomysł. U nas pojechałam kotka zobaczyć do niego, a Jemu się zebrało na pocałunki... i się zeszliśmy. Ale akurat to dobrze, bo jesteśmy ze sobą ciągle już.
Więc zależy czego chcesz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 10:14   #672
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Chaigata Ci już mniej więcej powiedziała. W kosmetykach mineralnych nie ma NIC co mogłoby zaszkodzić Twojej cerze (przez to nie ma terminu przydatności = NIGDY się nie przeterminują). Musisz oczywiście stosować samodzielnie do tego filtry, rzecz jasna. Mnie stan skóry poprawił się niesamowicie.
Co do kolorów to nie ma szans, żebyś jakiegoś nie dobrała. Jak już dobierzesz to podkładu NIE WIDAĆ. Wyglądasz całkiem "nago" i tak też się czujesz. Możesz zamawiać darmowe próbki, żeby trafić idealnie w kolor (płacisz tylko za przesyłkę). Polecam też firmę Pixie (allegro), która jest pierwszą POLSKĄ firmą produkującą minerały. I do tego te pudełeczka... Ach i och...

Cytat:
Syf... O niebo lepsza jest klasyczna baza ArtDeco (poczytaj u mnie na blogu o niej).
Stary 2010-08-04, 10:20   #673
Labirynth
Zakorzenienie

hmmmmmmmm a ta?? To jaka ona jest??? zwróćcie uwagę na cenę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...pod-cienie.htm
Stary 2010-08-04, 10:22   #674
Axaxax
BAN stały

Cytat:
hmmmmmmmm a ta?? To jaka ona jest??? zwróćcie uwagę na cenę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...pod-cienie.htm
No to właśnie o niej mówię. A ceną się nie sugeruj bo ona MEGA wydajna jest.

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-08-04 o 10:23
Stary 2010-08-04, 10:26   #675
Chaigata
Zakorzenienie

Labi niby minerały mogą czasem zapchać, albo coś, ale to jak każde inne kosmetyki. Co człowiek to reakcja. Ale jak znajdziesz swój kolor to się zakochasz.
Ja niestety nie znalazłam jeszcze, ale może kiedyś powtórzę poszukiwania Mi jedynie przeszkadza postać proszku, trochę dłużej zajmuje makijaż i więcej bałaganu z tym jest, ale efekt wynagradza. Są co prawda już minerały w kompakcie, ale jeszcze mało kolorków.
Także jak chcesz szczegóły to w wątku mineralnym jest ogromna skarbnica...

Lecę oglądać satysfakcję zobaczymy cóż to za serial. Chociaż sobie pooglądam, bo na sss narazie nie mam co liczyć, piguły zawiozłam sobie do mieszkania przez przypadek więc mam opóźnienie 1 dzień [i to pierwszy], więc tydzień muszę czekać, bo BS w samych gumkach nie chce. Ale jakiś lodzik...

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
ja mam tą zapachową, a używam uhohooo i ledwo co ubyło trochę śmierdzi męskimi perfumami, ale tylko przy nakładaniu.
Ja się kieeedyś skończy to kupię bezzapachową.
Stary 2010-08-04, 10:28   #676
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem, ale chodzi o to, że poszłam do sklepu, chciałam kupić, a babka mówi, że nie ma, jest tylko mineralna, a ona kosztuje tak okolo 45 zł

więc pytam was o wersje mineralną, w KWC znalazłam dwie wersje zapachowa w cenie około 35 zł i bezzapachowa w cenie około 45
Stary 2010-08-04, 11:51   #677
Jemi91
Rozeznanie

A w jakim sklepie byłaś?
Może też zakupię
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:16   #678
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
A w jakim sklepie byłaś?
Może też zakupię
to ty ! przypominam o kawuni ze mna

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 12:59   #679
Axaxax
BAN stały

Cytat:
wiem wiem, ale chodzi o to, że poszłam do sklepu, chciałam kupić, a babka mówi, że nie ma, jest tylko mineralna, a ona kosztuje tak okolo 45 zł

więc pytam was o wersje mineralną, w KWC znalazłam dwie wersje zapachowa w cenie około 35 zł i bezzapachowa w cenie około 45
Na KWC często są błędy to raz a po drugie często można upolować te bazy na promocji

Przeniosłam bloga tak jak Orlica mi powiedziała
Nowy adres http://vexgirl.blogspot.com/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 15:02   #680
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Kocham Cie! mam takie same poglady na dzieci - bleeee Dziecko to byloby chyba najgorsze co by mnie moglo spotkac. I oby mi sie nie odmienilo jepszcze przez minimum 10lat
Cytat:
tak tak! Psów też nie lubimy więc 2 koty- czarny i rudy
Dzieci nie, psy nie.
Jak kiedyś będą warunki i kasa to konika chcemy.
Moge zamieszkac koło Was??? zawsze chcialam miec dwa koty i konika! Poki co mam jednego czarnego kota ktorego strasznie kocham i ktory kocha mnie
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:13   #681
Jemi91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
to ty ! przypominam o kawuni ze mna
To ja to ja, ostatnio jakoś kompletnie nie miałam czasu na wizaż ale postaram się już Was śledzić Sporo spraw było do pozałatwiania, małe komplikacje z BSem, ale już jest dobrze, pracuję u jego taty w firmie przynajmniej na okres wakacji, a 23.08 poprawka, także troszkę zabiegana jestem. Ale dam znać na pewno jak już będzie trochę luźniej
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 15:54   #682
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dawno mnie nie było, trochę czytania mi dałyście
Mam tę Nokię ale pluję się z wifi, przeszperałam cały net i Wspieram się pomocą na innym forum, może coś wymyślą
BS u siebie, zrobiliśmy sobie urlopik na 5 dni Jechałam do domu szynobusem i rewelacja! 6 lat pociągiem do domu nie jechałam, narobiłam fot nawet

Aaaa i ścięłam dzisiaj włosy, BS nic nie wie Ostatnio chlapnął, że nawet takie krótsze Mu się podobają i tak mi coś do łba strzeliło przedwczoraj, że zetnę A że miałam wcześniej cieniowane, to się chociaż wyrównały i jakoś to wygląda, potem dam fotki

Cytat:
jak ja byłam w takim małym wieku to mówili na mnie szatan i diabeł, miałam ADHD i nikt tego nie wiedział, uciekałam, chowałam się, dokuczałam, drazniłam.... znikałam - WSZYSCY MIELI DOSC
chodziłam poobdzierana...
Jak ja byłam mała, to byłam istny schizol Cicha, wstydliwa, skromna, grzeczna ale chociaż mądra A teraz? Absolutne przeciwieństwo, czasem aż sobie myślę, że za dużo gadam i wnet bzdury same
Dam potem zdjęcie jak wyglądałam za gówniarza

Cytat:
...nigdy nie byłam w solarium
Ja też nie i nie ciągnie mnie wcale
Cytat:
a tak w ogóle Cyce nie macie wrażenia, że ten wątek coś nam podupada na duchu???
Wakacje
Cytat:
Słuchajcie czy ja przesadzam, czy to normalne, bo sie pogubiłam...
mianowicie odwiedzanie matki przez syna prawie codziennie tak od 30 min do godziny, pod nieobecnosc dziewczyny do 2, 3 godzin???
A na wychodne slyszec od matki: juz idziesz?? Tak szybko?? A co masz w domu do roboty???

albo: już nie myslisz o matce, zapominasz o matce, musisz mi wszystko mowic, ja musze wszystko wiedziec

a reakcja synka??? synek na kazde prawie skinienie

przesadzam, czy to norma??

nie wiem, glupieje
Tragedia, ja bym nie wytrzymała
BS tam nie ma tak ale jego mama nadal najchętniej by wszystko za Niego robiła, jeszcze nie dawno co rusz mówiła, że może nam śniadanie/kolacje zrobić, odgrzać obiad i powtarzałam co rusz, że sama sobie zrobię, bez przesady, bo ręce mam i inne pierdoły, które dzięki mnie BS zauważył i ogarnął Maminsynkiem nie jest, zresztą czasem tak się odezwie do mamy, że sama zwracam Mu uwagę

Cytat:
A tak swoją drogą zauważam osobiście jako obserwator intensywny, że kobiety zupełnie inaczej traktują synów inaczej córki (nie zawsze, ale często), milion wymagań od kobiet, a synuś wystarczy, że paluszka skaleczy, zaraz na pogotowie lecą - oczywiście koloryzuję trochę, ale coś w tym jest
np dziś to zauwazyłam w sklepie jak mamunia kofana tak syneczka pieściła, bo ten na kolanka upadł
ale zauważam też pozytywne kierunki, np matka wysyła 6 letniego chlopca samego do sklepu z lista, juz ze dwa razy takiemu brzdącowi pomagałam ściagać jakiś sos z półki, bo prosił łądnie- aż miło popatrzeć, że matka uczy pomagania czy tez obowiązków
Dokładnie! Strasznie mnie irytuję, że bracia to nawet pokoju swojego nie sprzątną (obecnie jeden, drugi już z nami nie mieszka). Na szczęście BS lubi sprzątnąć, zmyć naczynia, pomóc także to jest cudowne, tym bardziej, ze stale tej cechy szukałam u chłopów i ten się w końcu trafił, zatem uważam, ze jak kiedyś byśmy mieli chłopaka dzieciaka, to BS też by go tego uczył
W zasadzie chciałabym mieć dzieciaka kiedyś ale na to jeszcze mam sporo czasu i dla mnie najbardziej by pasowało minimum 30 lat BS na pewno chce. Osobiście najchętniej jedno ale zdaję sobie sprawę, że jedynak/jedynaczka, to ogólnie średni pomysł...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 16:22   #683
Konto usunięte

Daję fotki mini Ewki
Pierwsze - rumuńskie dziecko
Drugie - lans w dresach podciągniętych po pachy
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:18   #684
Konto usunięte

Ale tu ciiiisza Może i dobrze, chociaż moja wypowiedź będzie ciągiem
Także daję obcięte włośska, ulga jak nic, a ostatnio takie krótkie włosy (trochę krótsze, za ucho) miałam po komunii Pewnie za jakiś czas i tak zacznę zapuszczać ale też nie ma problemu, bo mi bardzo szybko rosną

(twarz całkiem nieźle wyszła, nie wiem jak ten aparat to zrobił, nie mam żadnego podkładu oczywiście
aaaa i wybaczcie za burdel za mną )
Stary 2010-08-04, 17:55   #685
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21148776]Ale tu ciiiisza Może i dobrze, chociaż moja wypowiedź będzie ciągiem
Także daję obcięte włośska, ulga jak nic, a ostatnio takie krótkie włosy (trochę krótsze, za ucho) miałam po komunii Pewnie za jakiś czas i tak zacznę zapuszczać ale też nie ma problemu, bo mi bardzo szybko rosną

(twarz całkiem nieźle wyszła, nie wiem jak ten aparat to zrobił, nie mam żadnego podkładu oczywiście
aaaa i wybaczcie za burdel za mną )
[/QUOTE]
bardzo ładnie podobasz mi się
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:57   #686
kicccia
Zakorzenienie

Reva piękną masz cerę!!! Bs się zdziwi
Axa a ten podkład mineralny... można gdzieś w Krk szukać czy tylko w necie??

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:59   #687
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Reva piękną masz cerę!!! Bs się zdziwi
Axa a ten podkład mineralny... można gdzieś w Krk szukać czy tylko w necie??
Tylko wysyłkowo niestety możesz kupić... Jak chcesz, to wpadnij do mnie jakoś to Ci dobierzemy co nie co

reeva wyglądasz ślicznie, uwielbiam laski z ciemnymi włosami...
Stary 2010-08-04, 18:03   #688
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21146805]
Dokładnie! Strasznie mnie irytuję, że bracia to nawet pokoju swojego nie sprzątną (obecnie jeden, drugi już z nami nie mieszka). Na szczęście BS lubi sprzątnąć, zmyć naczynia, pomóc także to jest cudowne, tym bardziej, ze stale tej cechy szukałam u chłopów i ten się w końcu trafił, zatem uważam, ze jak kiedyś byśmy mieli chłopaka dzieciaka, to BS też by go tego uczył
W zasadzie chciałabym mieć dzieciaka kiedyś ale na to jeszcze mam sporo czasu i dla mnie najbardziej by pasowało minimum 30 lat BS na pewno chce. Osobiście najchętniej jedno ale zdaję sobie sprawę, że jedynak/jedynaczka, to ogólnie średni pomysł...
[/QUOTE]
No ja myślę o dziecku tak koło 30, ale moja lekarka cały czas mnie ponagla i gada: jest pani chora, jest pani chora, musi pani się spieszyć, to nie są żarty

też dwójka minimum, bo jedynaka nie chciałabym...

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21147416]Daję fotki mini Ewki
Pierwsze - rumuńskie dziecko
Drugie - lans w dresach podciągniętych po pachy
[/QUOTE]

no dokładnie to pomyślałam - rumuńskie dziecko
mój ex tez taki był, a właściwiie jest latino, jak bułrag jakiś wygląda, ciemny i niebieskie zimne oczy, jedna znajoma na niego mówiła - haski
Stary 2010-08-04, 18:04   #689
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko wysyłkowo niestety możesz kupić... Jak chcesz, to wpadnij do mnie jakoś to Ci dobierzemy co nie co
Właśnie miałam pytać kiedy się spotkamy we 3? BUBU?!
Jestem bardzo chętna na dobieranie bo wiem, że sama się za to nie zabiorę. Albo zabiorę a jak przyjdzie co do czego (do zamawiania) to zapomnę i tak zleci

Muszę sobie praktyki załatwić szybko masakra........

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:04   #690
Konto usunięte

To ten aparat jakoś wygładził, bo na nosie mam trochę zaczerwienione No i tam takie inne ale i tak jest dobrze.
Cieszę się, że się podoba Mamie i bratu też, brat nawet powiedział, że zawaliście Także jest ok, wyglądam jak człowiek, bo nie powiem ale bałam się trochę tak mocnego cięcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości