|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Także powodzenia Czy w tej pracy, czy w innej
|
|
|
|
|
#962 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obecny BS jest ze studiów, razem zawsze do grup łazimy, bo często po ćwiczeniach na weekend do siebie jeździliśmy i musiało pasować, nawet razem siedzimy Ale tam na studiach Tych zajęć i tak jest malutko (na wykłady nie chodzę, bo niezbyt odpowiada mi siedzenie codziennie 12h na uczelni a potem telepanie się pks).Teraz nawet pomieszkuję u BS, bo miałam tutaj praktyki studenckie Jest ok ![]() A z tym dzwonieniem, to ja w wolne dni (a takich będzie sporo, bo rzuciliśmy dzisiaj robotę) wstaję ok 12 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Meg avatar! ![]() Cytat:
![]() Trza już odcinka poszukać ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19984426]Kakofonio, nie piszę tego bezpośrednio do Ciebie: Nimfy, czy Wy też czujecie się jakoś obrażane, kiedy ktoś pisze, że "nie jest tak otwarty jak my" czy coś w tym stylu? Ja nie widzę nic złego w tym, że dzielę się swoimi "podniebnymi orgazmami", ale to odbieram jako coś negatywnego. Jestem przewrażliwiona? [/QUOTE]Eee ja nie piszę opowieści i nie oceniam tego źle ![]() Na forum jakoś mi to nie odpowiada po prostu, z kolei gdybyśmy gdzieś NA ŻYWO siadły, to z pewnością bym nie miała nic do ukrycia ![]() Wizażanka bez kitu inaczej, lepiej zdecydowanie, no bajera!
|
||||
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19990007] U mnie też tak jest a byłam święcie przekonana, że to stary ruchacz ![]() [/QUOTE] Miałam dokładnie takie same odczucia A Twój BS sam Ci powiedział? Bo ja to ze swojego wyciągnęłam
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19986349]Ani przez chwilę nie pisałam, że miały na myśli coś złego, po prostu średnio mi się podoba takie podejście.
Na zasadzie "Ja nie jestem w stanie opisywać, ale was chętnie poczytam". I nie, nie naskakuję teraz na osoby, które tak pisały, po prostu nie do końca chyba to rozumiem.[/QUOTE] odczuwam to identico!Cytat:
a nie przed kompem porzerac krwiopijcow! To masakrycznie wciaga, wiec nie radze nawet zaczynac ![]() Iwunia a smędz ile wlezie!
|
|
|
#965 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
to zupełnie jak mój wielkie okulary, wiszący sweter. A teraz to co jakaś laska z liceum go spotka, to się dziwi i obcałowuje ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19984426] Nimfy, czy Wy też czujecie się jakoś obrażane, kiedy ktoś pisze, że "nie jest tak otwarty jak my" czy coś w tym stylu? Ja nie widzę nic złego w tym, że dzielę się swoimi "podniebnymi orgazmami", ale to odbieram jako coś negatywnego. Jestem przewrażliwiona? [/QUOTE]Możecie się zgodzić lub nie. Ja się wcale nie czuję urażona, tylko jak już to dumna z tego. Z tego jakiego mam wspaniałego BSa, wspaniałe życie S i że się umiem tym podzielić.Słowa w stylu "nie jestem tak otwarta jak Wy" odbieram z nutką zazdrości Może za to ja mam za duże mniemanie o sobie ![]() Jednak jeśli ktoś nas stale podczytuje, to uważam, że powinien się udzielać. Nie koniecznie z codzienną erotyczną opowiastką, bo jak widać da się udzielać bez. A jak nie chcesz/boisz/wstydzisz się udzielać, to po co tak tu ciągle przesiadujesz. W necie jest pełno erotycznych opowiadań... Tam możesz się nauczyć jak robić loda, jak poderwać, jak się zachować w określonej sytuacji. Tam tez możesz zostać zainspirowana(ny). To moje zdanie, które tyczy się każdego, kto regularnie bywa na tym wątku, a jest dużo takich osób.Także zapraszamy do dyskusji!!
|
|||
|
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To wpływ starszej siostry - niegdyś nauczycielki muzyki ![]() Ej, czy oni nie byli braćmi? Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-06-14 o 21:59 |
||
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19990007]
Meg avatar! [/FONT]O cholera ![]() Trza już odcinka poszukać ![]() [/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
Mrrr
ale miałam dziś udany seks... Cały dzionek się leniliśmy, leżeliśmy, mizialiśmy, kochaliśmy, spaliśmy... 3 stosunki normalnie byłam w szoku najpierw go nakierowałam na pozycję właśnie że klęczy i siada na swoich piętkach, a ja będąc tyłem do niego, jakby siadam na nim, on w tym czasie może miziać piersiątka, całować szyjkę... mm podobało mu się hehe bo aż normalnie krzyknął "o ****a" co mu się baaaardzo rzadko zdarza w takich pięknych chwilach hihihi niby wulgaryzm a cieszy ![]() potem leżeliśmy, patrzyliśmy na siebie, głaskaliśmy, buzi buzi... mmm no i jak tak trochę poleżeliśmy to tak czuję hmm ktoś mi przesuwa stringusie i we mnie wchodzi hehe taki przyczajony tygrys ale już wtedy się tak rozleniwiliśmy że kombinowaliśmy wszystko jak można na leżąco nie ukrywam, odkryliśmy parę fajnych nowych możliwości oczywiście nie obyło się bez śmiechu, bo mu w trakcie powiedziałam że poruszamy się jak jakieś robaczki hehehe i powiem szczerze że caaaaaałkiem długo no i potem w sumie znowu trochę przerwy, zrobił nam obiadek... no i jeszcze udało się trzeci raz
|
|
|
|
#970 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie znajdę trzecią serię Czystej Krwi?
Meg, Ty chyba już widziałaś?Druga zakończyła się tak, że nie wyrobię bez kolejnego odcinka ^^ |
|
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
ale naskrobalyscie !!!! ja wekeend spedzilam pod namiotem z BSem i znajomymi Bylo bardzo fajnie BS namowil mnie na kapiel w jeziorze uwaga uwaga NAGO
Dzisiaj caly dzien w pracy i nic mi sie nie chce Chce co drugi dzien takie weekendy A i opalilam sie na ciemnego raczka |
|
|
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
wesoło
|
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19991363]Gdzie znajdę trzecią serię Czystej Krwi?
Meg, Ty chyba już widziałaś?Druga zakończyła się tak, że nie wyrobię bez kolejnego odcinka ^^[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() jest dopiero jeden odcinek z nowej serii. podesle ci na pw link do torrenta z tym odcinkiem tylko napisow nie znalazlam
|
|
#974 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wiesz, mój ma 3 braci więc wszystko możliwe ![]() i będę gruba i brzydka ![]() basiago-
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to np. lubiłam telefon odbierac :P skoro mama dzwoniła to dziwne by było jakbym nie odbierała :P oj ale byłam opanowana zawsze
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Poczułam się wywołana do tablicy
![]() Nie wiem czy pamiętacie, ale odzywałam się w poprzedniej częsci ;> Ale z braku czasu i problemów osobistych po prostu jakoś przestałam. Trudno mi sie było wstrzelić w wątek. A teraz sesja itd i dopiero co mam czas żeby cokolwiek napisać ![]() Co do tego braku odwagi to mi też jej troche brak Aaaale, nie wiem czy jakbym miała o czym pisać to bym nie pisała Ale znowu żem bez BS'owa więc moge co najwyżej pozmyślać... ![]() Ja was osobiście podziwiam za odwage że tak piszecie prosto z mostu Fajnie
|
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale duza widownia!!!!
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM KTÓRE LUBIĄ PODGLĄDAĆ ALE NIE MAJĄ ODWAGI NAWET SIĘ PRZYWITAĆ
<macha>![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Po prostu ![]() Z resztą co to za odwaga? Zwyczajne pisanie. Co to za różnica czy o seksie czy np. o odchudzaniu?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-06-14 o 22:46 |
|
|
|
|
#980 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jedno i drugie odchudza ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam taką chcicę, że nie wytrzymam do środy -.- Dobrze, że chociaż nie mam już True Blood do oglądania - dziś już mi się nie ściągnie nowy odcinek. Wywiązała się dziś z BSem nieprzyjemna rozmowa na temat braku wsparcia (wspiera mnie, ale wczoraj potrzebowałam go bardziej i to, co robił nie wystarczyło...), w końcu zmieniłam temat bez morału, ale czuję, że muszę do tego wrócić. Kiedy ostatnio nie miałam w nim wsparcia skończyło się to wielką aferą z moim "braciszkiem", który okazał mi się wtedy bliższy, pamiętacie mniej więcej? Chyba muszę mu to przypomnieć... |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Orli a on wczoraj na imprezce sam?
Nie było go tyle czasu i puściłaś wolno? Wraca jeszcze do Poznania czy dopiero gdy się dostanie? Wsparcie istotna rzecz.. też czasem mi go brakuje a ile to ja już rozmów prowadziłam ze swoim BSem na ten temat Czasem w ciągu dnia ani jednej eski czy żyję no to było smutno i były rozmowy
|
#983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
No no
Ważne by do przodu Ja raczej zadałam swoje pytanie w kontekście czemu z nim nie poszłaś, ale skoro sami faceci to pewnie byś się tam biedna wynudziła...Dziewczyny mam jutro egzamin z "Socjotechnik politycznych" i takie to ciekawe i tyyyyle umiem że jak zauważyłyście dużo się dzisiaj tutaj udzielam.. czytam i czytam a i tak nie mogę zapamiętać :/
|
#985 |
|
Konto usunięte
|
Tak tak, to typowo męska impreza, na inne pewnie bym go tak łatwo nie puściła
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- W razie czego na egzaminie opowiesz jakąś erotyczną historyjkę
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19993522]Tak tak, to typowo męska impreza, na inne pewnie bym go tak łatwo nie puściła
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- W razie czego na egzaminie opowiesz jakąś erotyczną historyjkę [/QUOTE]Orli wiecej zaufania Bs jest Twoj a Ty jego wiec bez obaw ![]() Socjologiczno - erotyczne opowiadanie - ciekawe jaki moral z tego wyjdzie
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- trzeba się tylko cieszyć ![]() meggara, nie mogę z Twojego podpisu :co wizaż robi z kobietami: dokładnie to robi ze mną
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
Moja dobranocna rozmowa z BSem obfitowała w ciekawe dialogi
![]() Orlica - Napisz mi SMSa rano, nastaw sobie budzik, napisz i idź znowu spać. BS - Nieee, lubię spać głębokim snem. Orlica - Mmm, ja też. Mocnym i głębokim! Orlica - Będę musiała nauczyć Cię opuszczać klapę od kibla... BS - Nie, to Ty będziesz musiała nauczyć się podnosić ją po sikaniu! Orlica - A wiesz, że Bill i Sookie też mieli boski seks na zgodę, jak my? BS - Nie wiem i przestańmy się kłócić! I inne takie Choć tak "na sucho" mogą nie być śmieszne ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Nie ma obaw, mam pełne zaufanie do BSa. Wystarczy poczytać kilka moich postów, by to wiedzieć
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19994240]Moja dobranocna rozmowa z BSem obfitowała w ciekawe dialogi
![]() Orlica - Napisz mi SMSa rano, nastaw sobie budzik, napisz i idź znowu spać. BS - Nieee, lubię spać głębokim snem. Orlica - Mmm, ja też. Mocnym i głębokim! Orlica - Będę musiała nauczyć Cię opuszczać klapę od kibla... BS - Nie, to Ty będziesz musiała nauczyć się podnosić ją po sikaniu! Orlica - A wiesz, że Bill i Sookie też mieli boski seks na zgodę, jak my? BS - Nie wiem i przestańmy się kłócić![/QUOTE] najlepszy ten pierwszy dialog aaaa! bs wraca z pracy ![]() noc będzie nasza ![]() zacznie się w wannie, a skończy w łóżku
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-06-15 o 00:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

).
Także powodzenia
Czy w tej pracy, czy w innej
Ale tam na studiach 
mimo ze nie mam napisow to szlifuje angielski. A co! 
[/QUOTE]
odczuwam to identico!

Nie daj sobie czegos takie wmówić!! Mi mama zawsze powtarza, żebym doceniała swoją wartość, że jestem jaka jestem i mam tez swoje potrzeby i wymagania w stosunku do chłopaka i że pewnych rzeczy nie można akceptować, bo z takim człowiekiem nie da sie spędzić całego życia w szczęściu.. Moja mama bardzo, bardzo lubiła mojego BSa. Ale zawsze mi mówiła, że to nie jest chłopak dla mnie. I miała rację, jak zawsze mama..
Meg, Ty chyba już widziałaś?
Czasem w ciągu dnia ani jednej eski czy żyję no to było smutno i były rozmowy