Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 22:39   #1621
afrodytta
Raczkowanie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
religia - to mój drugi obok seksu ulubiony temat, troche się kłóci, dlatego wolę się nie wypowiadać
zglebiac wiedze a nie porownywac to owszem, na te tematy kazdy ma inne zdanie i niech tak pozostanie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648263]
Ale tak, wieczorem ćwiczy mi się najlepiej. Zastanawiam się, czy nie dodać jednak tego 8min ABS, bo w tym moim zestawie na brzuch jest najmniej.[/QUOTE]
Jesli czujesz sie na silach to dlaczego nie, z pewnoscia przyniesie to wymierne korzysci

Edytowane przez afrodytta
Czas edycji: 2010-04-17 o 22:41
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:41   #1622
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648384]Po prostu nie chcę być "otłuszczonym chudzielcem", w dodatku z cellulitem Aczkolwiek cellulit to chyba wina tabletek anty...[/QUOTE]
A bo to na umięśnienie ćwiczenia... no, cellulit może być po anty, wiem, bo tez dostałam po anty....
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:43   #1623
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A tak w ogóle... w ciągu tych 18 dni ćwiczenia i ciągłego picia wody schudłam 3kg. Wagowo nie chciałam w sumie nic zmieniać, ale i wizualnie coś się wreszcie ruszyło. Tylko na 26 kwietnia będę się musiała podtuczyć, bo tego dnia u mnie w szkole jest zbiórka krwi, którą ja zorganizowałam, byłoby głupio, jakbym sama nie oddała - a ważę teraz 49kg...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
A bo to na umięśnienie ćwiczenia... no, cellulit może być po anty, wiem, bo tez dostałam po anty....
Nie tyle na umięśnienie, co na pozbycie się tłuszczyku z bioder, ud i pupy
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 22:47   #1624
afrodytta
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648444] Tylko na 26 kwietnia będę się musiała podtuczyć, bo tego dnia u mnie w szkole jest zbiórka krwi, którą ja zorganizowałam, byłoby głupio, jakbym sama nie oddała - a ważę teraz 49kg...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Nie tyle na umięśnienie, co na pozbycie się tłuszczyku z bioder, ud i pupy [/QUOTE]
EH ten tluszczyk ja tez z nim walcze
Co do zbiorki krwi to wazne zebys po sie napoiła izotonikami by wyrownac poziom elektrolitow w organizmie do tego trzeba dbac by nie odwodnic organizmu
Tych -3kg to wiele osob pewnie ci zazdrosci
Tu nalezy byc dumnym
Stary 2010-04-17, 22:48   #1625
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
EH ten tluszczyk ja tez z nim walcze
Co do zbiorki krwi to wazne zebys po sie napoiła izotonikami by wyrownac poziom elektrolitow w organizmie do tego trzeba dbac by nie odwodnic organizmu
Tych -3kg to wiele osob pewnie ci zazdrosci
Tu nalezy byc dumnym
Czyli mówisz, że jak już mnie zniosą z fotela (bo jestem pewna, że zasłabnę ) to pierwsze co, to wysłać kogoś po powerrade'a?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 23:11   #1626
afrodytta
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648547]Czyli mówisz, że jak już mnie zniosą z fotela (bo jestem pewna, że zasłabnę ) to pierwsze co, to wysłać kogoś po powerrade'a?[/QUOTE]
Kiedys czytalem porownanie izotonikow i stanowczo polecam gatorade pomaranczowy- mi smakuje jak malo jaki nie za slodki i cena dobra
Stary 2010-04-17, 23:14   #1627
Konto usunięte

Powerade'a mamy w automacie w szkole, więc z tym nie będzie problemu, a o Gatorade pierwsze słyszę W każdym razie dzięki za wskazówkę. Izotonik zagryzany czekoladą?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 23:21   #1628
afrodytta
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18648937]Powerade'a mamy w automacie w szkole, więc z tym nie będzie problemu, a o Gatorade pierwsze słyszę W każdym razie dzięki za wskazówkę. Izotonik zagryzany czekoladą? [/QUOTE]
Milka z nadzieniem nugatowym
Tylko ostrzegam skosztowanie grozi uzaleznieniem
Stary 2010-04-17, 23:24   #1629
Konto usunięte

Nie mów kobiecie o uzależniającym działaniu czekolady

Idę spać, rano na 8:00 mamy jechać do kościoła na drugi koniec miasta
Stary 2010-04-18, 02:11   #1630
sexysoul
BAN stały

wróciłam :P
moje nogi odpadają po prostu. Lecę się wyspać na poprawiny
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 08:45   #1631
kicccia
Zakorzenienie

A ja wróciłam z panieńskiego o 2 w nocy. Jestem skonana!
Jak się napiję odrobinę alkoholu to mam straszną ochotę na BSa pozostały mi tylko smsy

Idę dzisiaj na ten rynek najwyżej mnie rozstrzelają ale chce coś widzieć
Black-gdzie studiujesz??

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 08:49   #1632
Ketamina
Wtajemniczenie

Witam

Już Was podczytuję jakiś czas i stwierdziłam, że głupio tak cichaczem i pora się ujawnić..

Można się dołączyć?
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 09:51   #1633
Labirynth
Zakorzenienie

A u mnie wczoraj było namiętnie dla odmiany...

Czekałam w łózku aż mój Twardziel nadejdzie... jest!
Odkrył kołdrę, położył się na mnie i najpierw delikatnie, a potem coraz mocniej całowaliśmy się. Tak mi smakowały jego usta, tak chicałam Go mieć!!!! Głaskając w tym czasie po włosach i trzymając od tyłu mocno za szyję (strasznie mnie to podnieca) swoimi dużą męską dłonią całował usta, szyję , dekold i piersi. Drugą ręką zadarł mi mocno i stanowczo nogę wyżej, także miałam ją zgięta w kolanie i wisiała na jego przedramieniu... wszedł gdy byłam już gotowa szeptając: "jak ty mnie podniecasz koteczku"... zaczął delikatnie wchodzić i wychodzić, całując ciagle po szyji i piersiach. BYł BARDZO NAPALONY
Dłoń z tyłu szyi położył na przód lekko mnie przyduszając, ale z wyczuciem. Czułam się taka przyparta do łózka, obezwłądniona, osaczona w taki seksowny sposób, jego duże cięzkie męskie ciało ogarniało mnie. I tylko szeptał:
"Ale Ty mnie suczko podniecasz"
i mocniej mocniej mocniej , cudowna twardośc jego fallusa, piekny poslizgw mojej soczystej ciasnej pussy... mmmmmmmmm i nasze wilgotne ciepłe usta spotykały się co jakiś czas.
Nagle odwrócił mnie, chwycił za biodra swoimi twardymi dłoniami i wszedł od tyły... i tak coraz mocniej i szybciej mocniej i szybciej, zszedł na piersi... a potem złaapał za przedramiona moje , lekko przyciągnął do siebie, tak, że miał kontrole nad całym moim ciałem , czułam jak mocno udezrza we mnie od tyłu, jak jest podniecony, jak szaleje jego ciało, coraz mocniej i szybciej, aż skończyliśmy... przytulił mnie jeszcze tak od tyłu, siedzielismy chwilkę całując On mnie po ramionach szyi i ustach miętosił moje cycki .... a potem opadliśmy na siebie i SPAĆ

Witaj Kamtemina

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-04-18 o 09:54
Stary 2010-04-18, 10:34   #1634
Iwa844
Zakorzenienie

Mmmm... uwielbiam niedzielne wolne poranki... i poranny seks A dzisiejszy wolny dzień spadł nam jak z nieba... miałam być w pracy, ale zważywszy na okoliczności mam wolne.
Zapytałam wczoraj BS'a czy jest coś, czego jeszcze nie robiliśmy, a czego by chciał... Z wyjątkiem tego o czym wiem, czyli, że chciałby mnie przywiązać do łóżka (narazie niewykonalne bo do naszego łóżka nijak nie da się przywiązać ). No to powiedział, że chciałby żebym mu zrobiła loda jak będzie mocno spał. Obudziłam się w nocy, spojrzałam na niego i o mało nie wybuchłam śmiechem... Uświadomiłam sobie bowiem, że o ile mnie przez sen nie przytula, to w 95% przypadków śpi na brzuchu. I jak tu spełniać pragnienia???
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 10:50   #1635
FallenAnn
Rozeznanie

robicie mi ochote a obiecalam sobie ze dzis bede zimna suczka dla BSa
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 10:53   #1636
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Witam

Już Was podczytuję jakiś czas i stwierdziłam, że głupio tak cichaczem i pora się ujawnić..

Można się dołączyć?
Witam

Dziewczyny co za opisy z rana...
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:37   #1637
Labirynth
Zakorzenienie

NIe ma jak weekend... człowiek wypoczęty i to i na seks większa ochota

A my z BS znowu zaszaleliśmy, zaczęło się niewinnie, poranne uprzejmości Całuski...
On czyta ja podchodzę, obsypuje mnie komplementami Całuję go, on czyta dalej, wychodzę... wracam za jakiś czas siadamy pijemy herbatkę, rozmawiamy ... on podnosi mi bluzeczkę, podnieca się cycuszkami... gładzi je, całuje usta, przytula czule Trzyma mocno ramionami, nie pozwala wstać czyta dalej, czuje, że jego fallus stoi. Uśmiecha się do mnie. Uciekłam Przyszedł do pokoju, pozasłaniał żaluzję, rolety w sypialni ptaki za oknem śpiewają, słońce wkrada się szparkami Błogośc, on staje ja sie przytulam na środku pokoju Kucam i zaczynam bawić sie jego falluskiem, lizanko, ssanko, bardzo intensywne, on chwyta za moje włosy, i rusza moją głową nadając rytm lodzikowi Jest już bardzo podniecony i rozebrany, nagle z włosów łapie mnie za cycka, szarpie....
Mówi: chodź do łózka, ja biegnę do sypialni Kłade się, on sie nabija, że jestem napalona na maxa
Wchodzi we mnie, on w pionie, ja leże, mocno rozszerzone nogi, twardy jeszcze mocniej niż wczoraj w nocy. Ja mokra jak nie wiem, znalzłam swój punkkt G!!! No takiej przyjemności dawno nie miałam, czułam całego, każdą częścią cipki!!!!! Mokro, aż chlupie!!!! Szczypie mi sutki, co zwykle mnie boli, teraz z podniecenia ejscze bardziej mnie nakręcało, suty stoją nabrzmiałe!!!! Przyciska sutki kciukami i trzyma resztą dłoni, posuwa lekko, głeboko, zgrabnie rusza miednicą, cudowny widok!!!!!!!!!!! Posuwa mocniej, anabija się w trakcie, że krzyczę za głosno
Odwraca na od tyłu, wchodzi, łaipie za włosy i ciagnie do siebie moją głowę, mocno uderza w moja pipkę... posuwa ostro. Nagle przerwyam i robię mu znowu lodzika, szybki, mokry.... BS jest MEGA pdoniecony!!!!
Znowu obraca mnie tyłem i dalej wchodzi.... mocno, mocniej i coraz mcocniej czujję wibracje w środku!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak pipka mi pulsuje!!!!!!!!! Odlot, to było niebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Eh....
Stary 2010-04-18, 12:21   #1638
Jemi91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Mmmm... uwielbiam niedzielne wolne poranki... i poranny seks A dzisiejszy wolny dzień spadł nam jak z nieba... miałam być w pracy, ale zważywszy na okoliczności mam wolne.
Zapytałam wczoraj BS'a czy jest coś, czego jeszcze nie robiliśmy, a czego by chciał... Z wyjątkiem tego o czym wiem, czyli, że chciałby mnie przywiązać do łóżka (narazie niewykonalne bo do naszego łóżka nijak nie da się przywiązać ). No to powiedział, że chciałby żebym mu zrobiła loda jak będzie mocno spał. Obudziłam się w nocy, spojrzałam na niego i o mało nie wybuchłam śmiechem... Uświadomiłam sobie bowiem, że o ile mnie przez sen nie przytula, to w 95% przypadków śpi na brzuchu. I jak tu spełniać pragnienia???
padłammmm

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
NIe ma jak weekend... człowiek wypoczęty i to i na seks większa ochota

A my z BS znowu zaszaleliśmy, zaczęło się niewinnie, poranne uprzejmości Całuski...
On czyta ja podchodzę, obsypuje mnie komplementami Całuję go, on czyta dalej, wychodzę... wracam za jakiś czas siadamy pijemy herbatkę, rozmawiamy ... on podnosi mi bluzeczkę, podnieca się cycuszkami... gładzi je, całuje usta, przytula czule Trzyma mocno ramionami, nie pozwala wstać czyta dalej, czuje, że jego fallus stoi. Uśmiecha się do mnie. Uciekłam Przyszedł do pokoju, pozasłaniał żaluzję, rolety w sypialni ptaki za oknem śpiewają, słońce wkrada się szparkami Błogośc, on staje ja sie przytulam na środku pokoju Kucam i zaczynam bawić sie jego falluskiem, lizanko, ssanko, bardzo intensywne, on chwyta za moje włosy, i rusza moją głową nadając rytm lodzikowi Jest już bardzo podniecony i rozebrany, nagle z włosów łapie mnie za cycka, szarpie....
Mówi: chodź do łózka, ja biegnę do sypialni Kłade się, on sie nabija, że jestem napalona na maxa
Wchodzi we mnie, on w pionie, ja leże, mocno rozszerzone nogi, twardy jeszcze mocniej niż wczoraj w nocy. Ja mokra jak nie wiem, znalzłam swój punkkt G!!! No takiej przyjemności dawno nie miałam, czułam całego, każdą częścią cipki!!!!! Mokro, aż chlupie!!!! Szczypie mi sutki, co zwykle mnie boli, teraz z podniecenia ejscze bardziej mnie nakręcało, suty stoją nabrzmiałe!!!! Przyciska sutki kciukami i trzyma resztą dłoni, posuwa lekko, głeboko, zgrabnie rusza miednicą, cudowny widok!!!!!!!!!!! Posuwa mocniej, anabija się w trakcie, że krzyczę za głosno
Odwraca na od tyłu, wchodzi, łaipie za włosy i ciagnie do siebie moją głowę, mocno uderza w moja pipkę... posuwa ostro. Nagle przerwyam i robię mu znowu lodzika, szybki, mokry.... BS jest MEGA pdoniecony!!!!
Znowu obraca mnie tyłem i dalej wchodzi.... mocno, mocniej i coraz mcocniej czujję wibracje w środku!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak pipka mi pulsuje!!!!!!!!! Odlot, to było niebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Eh....
Uwielbiam Twoje opowieści
Ja od piątku jestem w rodzinnym domku, a BS na czymś w stylu doszkalanie z pracy i dopiero dzisiaj po mnie wieczorkiem przyjeżdża.
Ostatnio pisałam, że były między nami jakieś niedomówienia, ale w sumie rzuciliśmy się na głęboką wodę, bo ja niecałe 19 lat on 22 i po tylu przejściach wróciliśmy do siebie tak na serio i już 4 miesiące razem mieszkamy Także chyba po takim czasie mieliśmy prawo mieć malutkie przesilenie :P BS stwierdził, że przyda nam się weekendowy odpoczynek od siebie i dlatego też jestem w domu W piątek już zaczęło mi przechodzić naburmuszenie, wrócił całkiem humor i jak BS wrócił z pracy to w końcu był udany seks w kończu czułam jak mi patrzy w oczy, cieszyłam się każdym jego ruchem, oddechem...
A po tym weekendzie już w ogóle mam uśmiech na twarzy, chyba muszę przyznać, że miał rację z tym żebym wróciła do domu :P

A jak wróciłam w piątek to zanim opowiedziałam wszystko mamie to ze 3h się zeszły... pogadałam z nią o tym, że trochę mi głupio, że tak wcześnie wyleciałam z domu, ale powiedziała, że trochę dziwnie w domu beze mnie, ale rozumie mnie i wszystko jest ok

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-04-18 o 12:23
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 14:00   #1639
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
padłammmm

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Ja od piątku jestem w rodzinnym domku, a BS na czymś w stylu doszkalanie z pracy i dopiero dzisiaj po mnie wieczorkiem przyjeżdża.
Ostatnio pisałam, że były między nami jakieś niedomówienia, ale w sumie rzuciliśmy się na głęboką wodę, bo ja niecałe 19 lat on 22 i po tylu przejściach wróciliśmy do siebie tak na serio i już 4 miesiące razem mieszkamy Także chyba po takim czasie mieliśmy prawo mieć malutkie przesilenie :P BS stwierdził, że przyda nam się weekendowy odpoczynek od siebie i dlatego też jestem w domu W piątek już zaczęło mi przechodzić naburmuszenie, wrócił całkiem humor i jak BS wrócił z pracy to w końcu był udany seks w kończu czułam jak mi patrzy w oczy, cieszyłam się każdym jego ruchem, oddechem...
A po tym weekendzie już w ogóle mam uśmiech na twarzy, chyba muszę przyznać, że miał rację z tym żebym wróciła do domu :P

A jak wróciłam w piątek to zanim opowiedziałam wszystko mamie to ze 3h się zeszły... pogadałam z nią o tym, że trochę mi głupio, że tak wcześnie wyleciałam z domu, ale powiedziała, że trochę dziwnie w domu beze mnie, ale rozumie mnie i wszystko jest ok
No wspólne mieszkanie to niezły sprawdzian. U mnie też było ciężko na początku, zresztą różnie... raz lepiej raz gorzej i tak do dziś
Stary 2010-04-18, 14:34   #1640
Jemi91
Rozeznanie

A od kiedy mieszkacie razem i po ile macie lat?
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:10   #1641
black-bubu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z panieńskiego o 2 w nocy. Jestem skonana!
Jak się napiję odrobinę alkoholu to mam straszną ochotę na BSa pozostały mi tylko smsy

Idę dzisiaj na ten rynek najwyżej mnie rozstrzelają ale chce coś widzieć
Black-gdzie studiujesz??

a na cudownym KSW co prawda sztuka ma zajęcie w innym miejscu a nie na kampusie głównym i prawd jest taka, że ani się z nim nie utożsamiamy a tak szczerze to się nawet nie lubimy, jak mamy iść na kampus bo mamy tam zajęcia to nas szlag trafia.

a nie poszłam na pogrzeb w końcu stwierdziałam, że wstawanie o 5 rano i kilka godzin czkeania to dla mnie za dużo, ale Bs ubrał się w garniak i polazł

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 15:11   #1642
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
A od kiedy mieszkacie razem i po ile macie lat?
Oboje mamy po 2... lat, mieszkamy razem dwa lata

Dziewczyny, nie chce Was drażnić, ale znowu sie dziś kochaliśmy, ale bez obaw!!! Już nic nie opisuje... może tylko, że finał był w ustach bez połykania (jakoś nie mam w zwyczaju), no nie było od tyłu, tylko na siedząco na poczatku... znowu zaczęło się niewinnie i namiętnie a skończyło jak w pornusie.... mamy lepsze dni żeby nie było, że my takie erotomany

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-04-22 o 08:40
Stary 2010-04-18, 15:36   #1643
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Witam

Można się dołączyć?
Zawitała do Nas Kotka z niebieskimi oczętami
Stary 2010-04-18, 16:02   #1644
FallenAnn
Rozeznanie

Kochane nimfy z Krakowa moze mi pomozecie probujemy z BSem kombinowac prace na wakacje w Krk i przy okacji pomieszkac razem te 3 miesiace, tylko ze osobne mieszkanie wychodzi strasznie drogo, no i w sumie ja nic na tym nie odloze, liczac ze moglabym zarabiac bez studiow jako kelnerka np 1000zl na miesiac. wiecie moze o jakims pokoju 2-osobowym, np z jakimis waszymi znajomymi, do wynajecia, ktory moze sie zwolnic wlasnie na okres wakacji? zwazajac na to ze czynnie uczestnicze w tym forum, moge od razu zdeklarowac, ze problemow z DZWIEKAMI nie bedziemy stwarzac
Stary 2010-04-18, 16:08   #1645
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Kochane nimfy z Krakowa moze mi pomozecie probujemy z BSem kombinowac prace na wakacje w Krk i przy okacji pomieszkac razem te 3 miesiace, tylko ze osobne mieszkanie wychodzi strasznie drogo, no i w sumie ja nic na tym nie odloze, liczac ze moglabym zarabiac bez studiow jako kelnerka np 1000zl na miesiac. wiecie moze o jakims pokoju 2-osobowym, np z jakimis waszymi znajomymi, do wynajecia, ktory moze sie zwolnic wlasnie na okres wakacji? zwazajac na to ze czynnie uczestnicze w tym forum, moge od razu zdeklarowac, ze problemow z DZWIEKAMI nie bedziemy stwarzac
Ja mam pokój 2 osobowy do wynajęcia w samym centrum Krakowa
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 16:12   #1646
FallenAnn
Rozeznanie

napisz cos wiecej
chyba z nieba mi spadlas
Stary 2010-04-18, 17:05   #1647
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Mój tak samo - chciałby, a śpi na brzuchu

Cytat:

Masz OK mamę

A ja dziś się widziałam z BSem Byliśmy na rowerach nad rzeką - my dwoje, jego kumpel i moja siostra. Trochę sportu, towarzystwa i relaksu na łonie natury

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 18:18   #1648
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Zawitała do Nas Kotka z niebieskimi oczętami
Faktycznie są niebieskie Może troszkę mniej niż na obrazku - ale jednak

To może coś napiszę o sobie..

Jestem studentką (medycyny ), mieszkam razem z BS-em (niestety w akademiku - wiadomo jak wyglądają akademikowe ściany i łóżka.. a jak będą wyglądać pod koniec roku wolę nie myśleć ), jestem uzależniona od kawy.. No i dumna z siebie, bo zaczęłam ćwiczyć - 8/28

Niestety nie miałam dzisiaj "miłego, niedzielnego poranka" - mój mężczyzna odrabia praktyki ;/ jednak dzień się jeszcze nie skończył
Stary 2010-04-18, 18:26   #1649
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem studentką (medycyny ), mieszkam razem z BS-em (niestety w akademiku - wiadomo jak wyglądają akademikowe ściany i łóżka.. a jak będą wyglądać pod koniec roku wolę nie myśleć ), jestem uzależniona od kawy.. No i dumna z siebie, bo zaczęłam ćwiczyć - 8/28
Juz Cie lubie Miło mi tutaj widziec studente zwiazana z medycyna

a ile masz lat Ty i Twoj BS?
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-18, 18:34   #1650
Ketamina
Wtajemniczenie

Miło mi

Ja mam 21 (rocznikowo 22..), a On 23 Kurczę, stara już jestem :/

Ty studiujesz farmację, prawda?

Edytowane przez Ketamina
Czas edycji: 2010-04-18 o 18:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości