|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
BAN stały
|
no i po poprawinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
O! Fajnie wiedzieć, że studiujesz farmację... zawsze chciałam, ale niestety poprzestałam na innym kierunku.
Za to apteki to moje ulubione miejsce zakupów ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Jak było? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
No i nareszcie i ja miałam nocne przeżycia
![]() Absolutna rewelacja ![]() ![]() Co prawda musimy się jeszcze dotrzeć, ale widze że będzie niezwykle kolorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18661937]
A ja dziś się widziałam z BSem ![]() ![]() A dzis takze gadalem z kumplem o rowerach i mysle ze na tym nie poprzestaniemy ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem pelen podziwu, same Nimfy ze smykałka do cwiczen ![]() Popieram zycie na sportowo wychodzi na zdrowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na forum pisuję i czytam dla odmiany, w rzeczywistości wolałabym gadać z facetami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18666246]Ja mam odwrotnie, nie przepadam za babskim towarzystwem, bardzo rzadko polubię jakąś dziewczynę.
Na forum pisuję i czytam dla odmiany, w rzeczywistości wolałabym gadać z facetami ![]() To tak jak ja ![]() Podobno inne kobiety też nie lubią takich "nielojalnych" kobiet, nielojalnych wobec płci. Usłyszałam taką wypowidź w DDtvn, takich róznych pań a to z sejmu, a to Szczuka itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Black wcale nie trzeba było stać od 6 rano
![]() Ja byłam na pogrzebie...czekałam 4 godziny i nie żałuje. Przeszli koło mnie i nawet stali. Dziewczyny wiem, że to nie ten wątek ale przepraszam. Tak we mnie energia siedzi... to było cudowne przeżycie nigdy tego nie zapomnę. Wiem, że to głupie ale chciałabym przeżyć to jeszcze raz. Ściskało mnie aż w gardle... to zupełnie co innego niż TV. Ehh taki nasz dzisieszy dzień. Beż żadnych seksualnych podbojów ![]() Black czyli studiujemy na tej samej uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mam pytanie. Czy wie ktoś z Was czy jest taka możliwość przenieść się z uczelni na uczelnie? W tym wypadku z Politechniki Rzeszowskiej na Krakowską ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak wogule to witam i zdazylem sie stesknic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
BAN stały
|
A czemu chcesz zmienić uczelnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
No już zaplanowałam, że pojadę na weekend do Krk i pójdę tam. Ale dzięki za wstępne informacje
![]() Chcę się przenieść bo w Krk mam wszyskich przyjaciół. Tu zostałam z exBSem. Po tym semestrze zmieniamy mieszkania, bo nie będziemy juz razem mieszkać. I jestem całkowicie sama. A teraz jak pojechałam do Krk na weekend. To byłam taka szczęśliwa i spokojna.. Tak mi było dobrze, że odpuściłam uczelnię i spędziłam tam tydzień, bo nie byłam w stanie pojechać do Rz. I starsznie mi zależy na tym, żeby tam być z nimi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
BAN stały
|
Zabijecie mnie dziewczyny ale nie mam żadnego zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Wtajemniczenie
|
Masz całkowita racje... z(a)bijemy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1670 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aj tam, przyznaj się, że chciałaś popatrzeć znowu na moje cycki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- przepraszam ![]() ![]() Tylko nie bij ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie, właśnie ![]() ![]() Dziewczyny.. Jestem psychiczna chyba.. Pamiętacie o tym chłopaku co Wam kiedyś mówiłam? On jest już niestety zajęty, ale ze mną jest co raz gorzej.. Śni mi się każdej nocy w fajnych okolicznościach, myślę o nim 500 razy na minutę, zupełnie nieświadomie sobie piszę wszędzie jego imię ![]() ![]() Czy coś ze mną nie tak? Może powinnam się leczyć? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-18 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Konto usunięte
|
A ja złapałam durnego dołka. BS prawie mi nie komplementuje. A jak już, to kiedy się upomnę, to wylicza tak, jakby to była litania. Czasem mu się zdarzy powiedzieć coś spontanicznie i szczerze, a normalnie jakoś nie ma w zwyczaju... 2 czy 3 tygodnie temu mruczał mi, jaka to ja nie jestem pociągająca - ale z takim wzrokiem i takim tonem, że od samych tych słów odleciałam. W czwartek klepnął mnie w tyłek, po czym zdziwił się, że czuć na nim mięśnie, oznajmił, że mu się to podoba. A dziś powiedział, że super wyglądałam na rowerze - i nic więcej. To ostatnie 3 komplementy jakie od niego usłyszałam w ciągu tego miesiąca. Nie chodzi mi o to, żeby słodził mi jak głupi podlotek, jesteśmy razem ponad 3 lata, ale to chyba nie znaczy, że może sobie takie słowa darować. Od jakiegoś czasu samoocena spada mi na łeb na szyję, czasem tylko te słowa dla niego pewnie bez znaczenia ją podciągają. Dziś jak powiedział o tym rowerze to z przekorą ciągnęłam go za język, żeby rozwinął myśl, ale nic z tego. Wiem, że kocha mnie i że mu się podobam, ale czasem mógłby powiedzieć, jak bardzo.
Marudzę, przepraszam. Mówiłam mu parę razy na ten temat, co zawsze kończyło się kolejną litanią, jaka to ja nie jestem piękna, mądra i seksowna, a nie o to tu chodzi... On ma najwyraźniej jakieś opory. A ja siedzę przez to w dołku na chwilę obecną. ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Skopiowałam te moje gorzkie żale jednemu z najlepszych kumpli. Jego reakcja: "Masz rację. Marudzisz." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
BAN stały
|
Trochę sobie sama zaprzeczasz. Piszesz, że złapałaś durnego dołka, a zaraz o tym jak Ci jest źle.
Rozumiem jakby w ogóle nie mówił Ci nic miłego, a jednak czasami mu się zdarza. Facet nie ma "zaprogramowane" żeby ciągle chwalił swoją kobietę. Więc chyba troszkę marudzisz bo wygląda to tak jakbyś jednak chciała, żeby codziennie Ci robił litanie komplementów. Ale to jest moje zdanie. Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-04-18 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Konto usunięte
|
Gdybym chciała litanie, nie pisałabym tego. Chcę czasem po prostu usłyszeć od niego coś spontanicznego.
Gdzie sobie przeczę? To, że mi źle, nie znaczy, że nie mam świadomości, że to głupie z mojej strony. |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
BAN stały
|
Ale w podświadomości tego chyba jednak oczekujesz. Oczywiście pomijając to, że nie chciałabyś się oto upominać (komplementy).
Chcesz coś czasem usłyszec miłego. Ok - każda kobieta chce. ALe o takich rzeczach chyba możesz pisać w przypadku braku jakiegokolwiek dobrego słowa ze strony partnera, a Ty to mimo wszystko otrzymujesz. Dla mnie przeczący jest fakt, żeby pisać jak to jest mi źle, a zaraz że to jest durne. Bo skoro się wie, że dana sprawa jest naprawdę durna czy beznadziejna i spowodowana być może "humorkiem" to jest to wszystko dla mnie przeczące. Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-04-18 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też bez seksu, no zero. Facet jest zimny jak głaz. Ale za to wibrator cieplutki i milutki ![]() Wiecie co mój Bs niekiedy zachowuje się jak mąż - ani komplementów, ani seksu, ani kwiatów, ani zdocywania. Czuję się jakbym była z nim 15 lat po ślubie, on siedzi w swoim pokoju a ja w swoim. Są takie dni kiedy mam ochotę na kochanka ![]() ![]()
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Orlica pogadaj z nim
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.