|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2522 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
lol
![]() ![]() no ja bym wolała pomarańczki ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Orli jak to zrobiłaś? ![]()
#2524 |
Konto usunięte
|
Co jak zrobiłam?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
właśnie o to lol chodzi o taki element "tego byśmy w życiu nie zrobili bo "nie ma kasy", "bo to nie w naszym stylu", "bo to zbędne" ... "BO"
może macie inne swoje "BO" i warto je przełamać ot tak, spontanicznie i dla szaleństwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21626185]Co jak zrobiłam?
![]() ![]() amory amory ![]()
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]() Święte słowa Kmee! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
A co on na to?
![]()
#2530 |
Konto usunięte
|
Jak już doszedł do siebie, czyli po jakiejś godzinie, rzucił się na mnie, przygważdżając mnie do kanapy
![]() Ale aż mi się miło zrobiło, kiedy spojrzałam na niego po tym lodziku - skończył mi w ustach (choć już podsuwał chusteczkę, ale wiem jak to lubi), potem jeszcze kilka minut go męczyłam, a jak podniosłam wzrok to wytrzeszczonymi oczami gapił się w sufit z błogim uśmiechem od ucha do ucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21626920]Jak już doszedł do siebie, czyli po jakiejś godzinie, rzucił się na mnie, przygważdżając mnie do kanapy
![]() Ale aż mi się miło zrobiło, kiedy spojrzałam na niego po tym lodziku - skończył mi w ustach (choć już podsuwał chusteczkę, ale wiem jak to lubi), potem jeszcze kilka minut go męczyłam, a jak podniosłam wzrok to wytrzeszczonymi oczami gapił się w sufit z błogim uśmiechem od ucha do ucha ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Mam ochotę kupić sobie jakieś szpile ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Eja, nimfy, macie jakieś zdjęcia mroczne? Tak na sucz.? ![]() Mroczny makeup, mroczny strój...
#2532 |
Zakorzenienie
|
Cha - ja dorzuciłam dwa swoje
![]() Orli - kurde Ty to umiesz rozgrzać atmosferę do czerwoności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Konto usunięte
|
Kmee nic mi nie mów, bo siedzę napalona i powstrzymuję się od pisania kolejnych pikantnych smsów. Mam ooookres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- nimfa, nienimfa idzie spaciu ![]()
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() To za poprzednich czasów .. ech ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
BAN stały
|
Cytat:
wystarczy tam jechać z facetem i już podobno kobiety tam mają wstęp za darmo tylko faceci płacą google pokażą Ci ile jest takich miejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak ja uwielbiam mojego BS-a! ![]() Wczoraj miałam dwa wspaniałe O. W sumie oba osiągnięte w ten sam sposób - dzięki jego magicznym paluszkom ![]() Było o wiele lepiej niż ostatnie 69... ![]() Tak więc wieczór i noc minęły miło. BS z lodzika też zadowolony. Chciałam wypróbować tą magiczną sztuczkę... ale za 1. razem nie pomyślałam o tym w dobrym momencie, a za 2. zabrakło mi rąk, bo BS nie chciał skończyć mi w ustach, odsuwał mnie jak dochodził, więc jedna ręka na BSiku, a na drugiej leżałam. Trudno, nie teraz to kiedy indziej ![]() Właśnie ponapalałam się na Wasze zdjęcia w albumach ![]() ![]() Orlica kosmiczny kolor paznokci jest przewspaniały! ![]() leelou jak sprawy życiowe się mają?
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-08-26 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Rozeznanie
|
Taa...od trzech dni praktycznie nie rozmawiamy
![]() Dzisiaj rano coś wynikło i powiedziałam, że mam już dosyć tych samotnych wyjazdów imprez i innych gówien, on że przecież mi proponuje Toruń, powiedziałam że co z tego jak proponuje, mieliśmy iść na wesele, ale nie bo aparat, ale jedźmy na imprezę do Torunia ![]() Jest mi źle ![]() Dzisiaj rano tak dobrze było mi się do niego przytulać, tak go potrzebowałam, czułam się bezpiecznie, nie musi do mnie nic mówić tylko przytulać. Nie pamiętam kiedy spędziliśmy jakikolwiek czas razem, chyba na moje urodziny, tak że byliśmy tylko dla siebie... I ciągle mam w głowie nasze mazury w te wakacjie, cały wyjazd był taki cudowny, w nocy poszliśmy z kocykiem na pomost i rozmawialiśmy do rana, przytulaliśmy się, było tak fajnie ![]() Ale ja Wam dupę truję ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-26 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Jemi od tego właśnie jest forum, by się wygadać.
![]() Szkoda, że nie wychodzi Wam normalna rozmowa, przedstawienie tego, czego Ty chcesz, czego on chce i jakiś kompromis. Zdaje się, że każde zdanie jest pełne złości i wychodzi z tego niemal kłótnia. Może jeśli nie umiecie o tym porozmawiać, to napisz mu, o co Ci chodzi. Powiedz, że brakuje Ci tego, co było na Mazurach. W końcu każdy chce czuć, że jest kochany przez 2. osobę i Ty w zupełności na to zaslugujesz. A przez takie nieporozumienia i wymiany zdań Twój BS na pewno tego uczucia nie okazuje. Nie jedź do Torunia, bo jak teraz się zdecydujesz, to będzie wiadomo, że robisz to dla świętego spokoju. Musisz pokazać, że nie zawsze musi być wg jego zasad. Zaplanuj sobie jakoś ten weekend, spotkaj się z dawno nie widzianymi znajomymi, świętuj zdaną poprawkę ![]()
#2541 |
Rozeznanie
|
Taki mam zamiar
![]() ![]() Wiesz.. co do rozmowy, może i byśmy umieli, a raczej na pewno, ale ile można o tym samym, ja bym chciała żeby on sam miał przebłysk, że coś się wymyśli, jedźmy razem, pogadajmy o weselu. Skoro on nie czuje takiej potrzeby to jest mi przykro z tego powodu, ale postaram się nie ubolewać... za każdym razem będę wymuszać wspólne spędzanie czasu? Zawsze myślałam, że to jest za porozumieniem stron i z chęci dwojga ludzi. I przy tym myśleniu pozostanę. Dziękuję bardzo za Wasze wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
uuu ła Jemi... średnio...
ale powiedz mi jedno, co masz na myśli mówiąc: Cytat:
on nie ma zamiaru zmieniać planów ze względu na Twój kaprys... ale Ty musiałaś zmienić plany z weselem ze względu na jego kaprys (mam aparat i sorry, ale na serio da się z tym żyć i chodzić na wesela ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A z tym weselem, to żebym jeszcze szła sama, ale też powiedział, że będzie mu przykrooo i w ogóle no i szkoda mi się go zrobiło, więc stwierdziłam że zostanę z nim w domu i nigdzie też nie będę wychodzić. Ale pojawił się Toruń, na który nie bardzo mam kasę, i w tym momencie chęci, bo nawet nie było w BSie minimalnej skruchy za to co odstawił. Nie mam kasy, bo zbieram na PIEPRZONY wspólny wyjazd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
A mój dół dalej trwa... koszmar.
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Jemi jeeej, ale kiszka... A jakbyś mu zabroniła jechać? Jak on tak może w ogóle. Ta sytuacja jest tragiczna. Jak można tak się zachowywać... Wiesz, brak mi słów. Tulę mocno, trzymaj się dzielnie mała ![]()
#2546 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie smutać.
Wiem, że nie ma lekko, ale nic na siłę nie zmienimy. Jemi nie zmieni BS-a w kogoś innego, jeśli on tego nie będzie chciał. A do Chai nie wrócą chwile z początku związku. Może zamiast się zamartwiać, idźcie do fryzjera, kosmetyczki, na babskie ploty. Na BS-ie się świat nie kończy. ![]()
#2548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Może zaraz sobie pazury pomaluję na Orlicowy greige ![]() Ale tak mi źle, że obiadu chyba nie będzie.
![]() |
#2549 | ||
Rozeznanie
|
Zresztą, była sam dw atygodnie na początku w Grecji z koleżankami dwiema i kolegą, ufałam mu wtedy, za jakieś dwa miechy praktycznie mnie zdradził z panną z którą był w Grecji
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Idealnych facetów nie ma, idealnych kobiet też nie.
Ale nikt by chyba nie chciał być zdradzany. Dla mnie argument pijanego faceta nie usprawiedliwia zdrady, nic jej nie uspr.! Ja trzymam Twoją stronę- że więcej razem, że z umiarem, z zaufaniem. A nie jakieś spełnianie zachciewajek tylko 1 ze stron i całkowite nieliczenie się z 2gą osobą. Bo to już nie jest związek tylko pasożytnictwo.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.