![]() |
#1 | ||
Konto usunięte
|
Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)![]() Przeczytaj koniecznie I post! Złote myśli: TAK, SEKS JEST WSPANIAŁY, BOSKI I POLECAMY GO KAŻDEJ DZIEWICY, BO WIEMY CO DOBRE. 'by FallenAnn ![]() Nie ma takiego faceta którego nimfa nie mogłaby zdobyć. Są tylko tacy, na których zdobywanie szkoda czasu. 'by Ravissante ![]() Celibat (nieważne czy trwa 2h czy 2 tygodnie) szkodzi nam wszystkim. 'by Orlica ![]() Gdy Cię głowa bardzo boli, dobry seksik to ukoi! 'by Dama_Pikowa ![]() Bober jest zawsze odzwierciedleniem stanu ducha.... Czyli duch zarasta 'by Labirynth ![]() Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera, to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. 'by Woody Allen ![]() JEŚLI:
Goście specjalni:
Grzeszymy, tylko ze swoimi TŻami Obecnie: BSami (Bogami Seksu) ![]() DEKALOG NIMFOMANEK: Jam jest Fallus Twój, który Cię wywiódł z cnoty dziewictwa: 1. Jest jeden fallus BSa, którego należy zadowalać. 2. Twoj BS ma jednego Fallusa, który za dobre i za złe wynagradza. 3. Czcij Fallusa swojego i BSowego. 4. Gdy nie masz pod ręką Fallusa, użyj ulubionych "zabawek" (prysznic/paluszki/zdjęcie Hugh Jackmana w stroju Wolverine'a/inne) do zaspokojenia chcicy. 5. Nie pozwalaj na celibat. 6. Nie cudzołóż - wykorzystuj tylko swojego BSa. 7. Nie zasypiaj przed swoją codzienną dawką seksu. 8. Trwaj zawsze w stanie pożądania wobec BSa i przyjaciela jego. 9. Nie pożądaj BSa cudzego ani żadnego innego fallusa nie Twojego. 10. Ani żadnej rzeczy, która cudza jest Jesteś pod dobrymi skrzydłami ![]() ![]() By Kmee
![]() Poprawione by meggara ![]() Uaktualnione by Orlica ![]() odświeżone by Callanthe ![]() następnie odświeżone by reeva ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-07-27 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
No to zaczynamy kolejną część
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
ale ta 4 część szybko przeleciała...
heloł wszystkim ![]() Cytat:
![]() kicccia - mogę powiedzieć Ci na czym teraz jadę i już prawie 2 kg mniej mam odkąd się widziałyśmy Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-22 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Napisałam do Rambo o zamknięcie IV.
Oj strasznie leci ![]() ![]() Dzisiaj mogę się poseksić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20858188]Napisałam do Rambo o zamknięcie IV. Oj strasznie leci ![]() ![]() Dzisiaj mogę się poseksić ![]() ![]() Dobrze, dobrze ![]() A ja jutro ![]() ![]() Jak teraz patrzyłam na wypowiedź Labi, to jakoś przeczytałam "dziewicze".. i się zastanawiałam, czy na pewno w dobrym wątku jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melduję się!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem jestem
![]() ![]() ![]()
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jestem w gościach specjalnych
![]() Ale reeva.. proszę o poprawienie nicka :P |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Orli czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Jakby co
![]()
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20857890]
Bober jest zawsze odzwierciedleniem stanu ducha.... Czyli duch zarasta [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Book Antiqua][COLOR=RoyalBlue] ![]() 'by Labirynth ![]() [/QUOTE] O! Dałąś to??? Hehhehe fajnie ![]() ![]()
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jem Therm Line II forte 2x dziennie po 2 kapsułki (na promocji możesz kupić już za 24,99 zł) oraz Fosanic 3x dziennie po 1 kapsułce (około 25 zł 30 tabletek). Nie jem nic słodyczy, fast foodów, itp oraz się ruszam 2x w tygodniu ![]() dziękuję za komplement moja Ty sexy lasko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Kicia - nie opowiem - nie dlatego że się wstydzę, ale dlatego, że mi przed sobą samą głupio ![]() Ale relację z nocy poślubnej... ba! z całego tygodnia po ślubie macie jak w banku. Tzn o ile mnie BS do komputera z łóżka wypuści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859171]To tez było
![]() O!!!! Zonk ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Iwaaaaaaaaaa ![]() o ja ... szkoda, że nie napiszesz, naprawde mogłby być gorąco ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- jestem sexy laska z podejrzeniem cukrzycy ![]() sama nie wiem czemu się smieje, chyba mam nadzieję, że to był bład tego aparatu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- BS mnie nastawił, że dopóki lekarz mi nie powie, że jest źle, to mam nie panikować... ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-22 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Lavi wredoto
![]() Mam te nogi, dam je tutaj (zlinczujcie mnie za takie zaniedbanie, mrrr). A zawsze miałam ładne, szczupłe ![]() Raz się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859724]W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło
![]() no nie, padam ![]() cyce jak donice, nic tylko tarzać się w nich ![]() no i się podnieciłam.... ![]() a na nogach mam takie same czerwone plamy w chwili obecnej ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859618]Lavi wredoto
![]() Mam te nogi, dam je tutaj (zlinczujcie mnie za takie zaniedbanie, mrrr). A zawsze miałam ładne, szczupłe ![]() Raz się żyje ![]() Pij więcej bro i narzekaj dalej ![]() A u mnie o dziwo komarów już nie ma. Odkomarzanie chyba zrobiło swoje. [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859724]W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło ![]() To teraz musisz wyrównać ![]() Musze i ja kiedyś pokazać swoje bambetle ![]() Zaraz będę wsuwać pitę z sałatką, mięskiem, żółtym serem i sosem czosnkowym. Jak tylko sos przyjdzie ze sklepu ![]() A dupa rośnie. Ech my kobiety i nasze kompleksy ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-07-22 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam celulit na swoim chudym tyłku, oj mam, a to od antykonceptów ![]()
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W taką pogodę bez bro? ![]() ![]() Nie chce mi się równać, nie mam jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
melduję sie, zeby Was odnaleźć później....
umieram...... temperatura mnie zabija.....
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się że żyje.
Sorki że tak nie pisze ale ledwo dycham. Jak nie praktyki to praca. Wolnego dnia praktycznie nie mam, do tego jestem chora ![]() Ale czytam was codziennie i jestem z wami duchem. Myśle że jutro jakoś odetchne i popisze z wami ![]() Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ej wiecie co ja myślałam że cukier jest szkodliwy i że trzeba jak najmniej a tu takie jaja.
Ej chyba zaraz zrobie to co mww - mam serdecznie dość tego du*** zwalenego moim BS - jeszcze mnie nosi - otóż powiedzcie coż robić mam - od kilku dni mnie wnerwia - zaczeło się od takich głupot - typu kupił wodę dla mnie - o którą go prosiłam wypił całą - w mieszkaniu ani grama wody - ja dziś idę na prawko , na 7 godzinne wykłady - wody nie ma, gdzie jest ano wypił nie kupił, ja na łbie mam wszystko - szukam pracy, robię prawko, obiadki, nie obiadki, kombinuje z wakacjami no wszystko - a ten nie robi nic - proszę przywieź materiały na prawo jazdy od brata - zapominiał, zobacz ile bilet kosztuje na słowację -zapomniał, doładuj bilet miesięczny - nie bo nie mam ochoty, bo mi wszystko zlecasz, sama to zrób - a ja mówie zaraz wychodzę mam wykłady, potem jeszcze muszę obrazy malować na dyplom - trudno on woli ogladac filmy i ma to wszystko gdzieś. Spoko ale przed chwilą to co zrobił przeszło moje nerwy - przyszłam do mieszkania zapomniałam klucza, pókam do drzwi nic, dzwonie do drzwi 50 razy nic, stałam pod drzwiami 30 minut, w koncu dzwonie do mamy zeby zadzwoniła do BS żeby on do mnie ( bo ja nie mam nic na koncie) co sie okazało on siedział w mieszkaniu oglądał film i "nie słyszał" moje 30 minutowego dobijania się - szlag mnie trafił, trzasnełam drzwiami ten z pyskiem - że ja książniczka że drzwiami trzaskam, że on nie słyszał itd. krzyknełam że ma dość jego i jego kota ( kotka dostała ruję i od 3 tygodni w całym mieszkaniu słychać przeraźliwie głośne miauczenie - on także z tym nic nie zamierza zrobić - czyli leki antykoncepcyjne - bo mu się nie chce) i zamknełam drzwi przed chwilą rzucił mi do pokoju moją poduszkę - bo do tej pory spałam u niego. I co mam robić z tym wszystkim ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.