|
|
#1 | ||
|
Konto usunięte
|
Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)Przeczytaj koniecznie I post! Złote myśli: TAK, SEKS JEST WSPANIAŁY, BOSKI I POLECAMY GO KAŻDEJ DZIEWICY, BO WIEMY CO DOBRE. 'by FallenAnn ![]() Nie ma takiego faceta którego nimfa nie mogłaby zdobyć. Są tylko tacy, na których zdobywanie szkoda czasu. 'by Ravissante ![]() Celibat (nieważne czy trwa 2h czy 2 tygodnie) szkodzi nam wszystkim. 'by Orlica Gdy Cię głowa bardzo boli, dobry seksik to ukoi! 'by Dama_Pikowa ![]() Bober jest zawsze odzwierciedleniem stanu ducha.... Czyli duch zarasta 'by Labirynth Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera, to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. 'by Woody Allen JEŚLI:
Goście specjalni:
Grzeszymy, tylko ze swoimi TŻami Obecnie: BSami (Bogami Seksu) DEKALOG NIMFOMANEK: Jam jest Fallus Twój, który Cię wywiódł z cnoty dziewictwa: 1. Jest jeden fallus BSa, którego należy zadowalać. 2. Twoj BS ma jednego Fallusa, który za dobre i za złe wynagradza. 3. Czcij Fallusa swojego i BSowego. 4. Gdy nie masz pod ręką Fallusa, użyj ulubionych "zabawek" (prysznic/paluszki/zdjęcie Hugh Jackmana w stroju Wolverine'a/inne) do zaspokojenia chcicy. 5. Nie pozwalaj na celibat. 6. Nie cudzołóż - wykorzystuj tylko swojego BSa. 7. Nie zasypiaj przed swoją codzienną dawką seksu. 8. Trwaj zawsze w stanie pożądania wobec BSa i przyjaciela jego. 9. Nie pożądaj BSa cudzego ani żadnego innego fallusa nie Twojego. 10. Ani żadnej rzeczy, która cudza jest Jesteś pod dobrymi skrzydłami By Kmee
Poprawione by meggara Uaktualnione by Orlica ![]() odświeżone by Callanthe następnie odświeżone by reeva Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-07-27 o 22:20 |
||
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
No to zaczynamy kolejną część
![]()
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
ale ta 4 część szybko przeleciała...
heloł wszystkim Cytat:
![]() kicccia - mogę powiedzieć Ci na czym teraz jadę i już prawie 2 kg mniej mam odkąd się widziałyśmy Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-22 o 20:05 |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam do Rambo o zamknięcie IV.
Oj strasznie leci Ale to chyba dobrze? ![]() Dzisiaj mogę się poseksić W końcu |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20858188]Napisałam do Rambo o zamknięcie IV. Oj strasznie leci Ale to chyba dobrze? ![]() Dzisiaj mogę się poseksić W końcu Dobrze, dobrze A ja jutro )Jak teraz patrzyłam na wypowiedź Labi, to jakoś przeczytałam "dziewicze".. i się zastanawiałam, czy na pewno w dobrym wątku jestem
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melduję się!!!! |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem jestem
to znowu jaaaaaaa
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w gościach specjalnych
Ale reeva.. proszę o poprawienie nicka :P |
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
)---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ciebie tak cały czas czytałam
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Orli czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Jakby co
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20857890]
Bober jest zawsze odzwierciedleniem stanu ducha.... Czyli duch zarasta [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Book Antiqua][COLOR=RoyalBlue] ![]() 'by Labirynth [/QUOTE] O! Dałąś to??? Hehhehe fajnie ![]()
|
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jem Therm Line II forte 2x dziennie po 2 kapsułki (na promocji możesz kupić już za 24,99 zł) oraz Fosanic 3x dziennie po 1 kapsułce (około 25 zł 30 tabletek). Nie jem nic słodyczy, fast foodów, itp oraz się ruszam 2x w tygodniu dziękuję za komplement moja Ty sexy lasko |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Kicia - nie opowiem - nie dlatego że się wstydzę, ale dlatego, że mi przed sobą samą głupio ![]() Ale relację z nocy poślubnej... ba! z całego tygodnia po ślubie macie jak w banku. Tzn o ile mnie BS do komputera z łóżka wypuści
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859171]To tez było
[/QUOTE]O!!!! Zonk ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Iwaaaaaaaaaa ![]() o ja ... szkoda, że nie napiszesz, naprawde mogłby być gorąco ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- jestem sexy laska z podejrzeniem cukrzycy ![]() sama nie wiem czemu się smieje, chyba mam nadzieję, że to był bład tego aparatu ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- BS mnie nastawił, że dopóki lekarz mi nie powie, że jest źle, to mam nie panikować... [COLOR="Silver"]
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-22 o 20:55 |
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Lavi wredoto
![]() Mam te nogi, dam je tutaj (zlinczujcie mnie za takie zaniedbanie, mrrr). A zawsze miałam ładne, szczupłe Raz się żyje Zobaczcie jakie pogryzione....
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859724]W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło
no nie, padam ![]() cyce jak donice, nic tylko tarzać się w nich no i się podnieciłam.... ![]() a na nogach mam takie same czerwone plamy w chwili obecnej
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859618]Lavi wredoto
![]() Mam te nogi, dam je tutaj (zlinczujcie mnie za takie zaniedbanie, mrrr). A zawsze miałam ładne, szczupłe Raz się żyje Zobaczcie jakie pogryzione....[/QUOTE]Pij więcej bro i narzekaj dalej A u mnie o dziwo komarów już nie ma. Odkomarzanie chyba zrobiło swoje. [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20859724]W albumie dałam foto w stanikersie, zobaczcie jak się opaliło To teraz musisz wyrównać Musze i ja kiedyś pokazać swoje bambetle Zaraz będę wsuwać pitę z sałatką, mięskiem, żółtym serem i sosem czosnkowym. Jak tylko sos przyjdzie ze sklepu ![]() A dupa rośnie. Ech my kobiety i nasze kompleksy
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-07-22 o 21:17 |
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam celulit na swoim chudym tyłku, oj mam, a to od antykonceptów
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W taką pogodę bez bro? Nie chce mi się równać, nie mam jak
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
melduję sie, zeby Was odnaleźć później....
umieram...... temperatura mnie zabija.....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się że żyje.
Sorki że tak nie pisze ale ledwo dycham. Jak nie praktyki to praca. Wolnego dnia praktycznie nie mam, do tego jestem chora Żyć nie umierać. Ale czytam was codziennie i jestem z wami duchem. Myśle że jutro jakoś odetchne i popisze z wami ![]() Trzymajcie sie
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ej wiecie co ja myślałam że cukier jest szkodliwy i że trzeba jak najmniej a tu takie jaja.
Ej chyba zaraz zrobie to co mww - mam serdecznie dość tego du*** zwalenego moim BS - jeszcze mnie nosi - otóż powiedzcie coż robić mam - od kilku dni mnie wnerwia - zaczeło się od takich głupot - typu kupił wodę dla mnie - o którą go prosiłam wypił całą - w mieszkaniu ani grama wody - ja dziś idę na prawko , na 7 godzinne wykłady - wody nie ma, gdzie jest ano wypił nie kupił, ja na łbie mam wszystko - szukam pracy, robię prawko, obiadki, nie obiadki, kombinuje z wakacjami no wszystko - a ten nie robi nic - proszę przywieź materiały na prawo jazdy od brata - zapominiał, zobacz ile bilet kosztuje na słowację -zapomniał, doładuj bilet miesięczny - nie bo nie mam ochoty, bo mi wszystko zlecasz, sama to zrób - a ja mówie zaraz wychodzę mam wykłady, potem jeszcze muszę obrazy malować na dyplom - trudno on woli ogladac filmy i ma to wszystko gdzieś. Spoko ale przed chwilą to co zrobił przeszło moje nerwy - przyszłam do mieszkania zapomniałam klucza, pókam do drzwi nic, dzwonie do drzwi 50 razy nic, stałam pod drzwiami 30 minut, w koncu dzwonie do mamy zeby zadzwoniła do BS żeby on do mnie ( bo ja nie mam nic na koncie) co sie okazało on siedział w mieszkaniu oglądał film i "nie słyszał" moje 30 minutowego dobijania się - szlag mnie trafił, trzasnełam drzwiami ten z pyskiem - że ja książniczka że drzwiami trzaskam, że on nie słyszał itd. krzyknełam że ma dość jego i jego kota ( kotka dostała ruję i od 3 tygodni w całym mieszkaniu słychać przeraźliwie głośne miauczenie - on także z tym nic nie zamierza zrobić - czyli leki antykoncepcyjne - bo mu się nie chce) i zamknełam drzwi przed chwilą rzucił mi do pokoju moją poduszkę - bo do tej pory spałam u niego. I co mam robić z tym wszystkim ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

W końcu

)
to znowu jaaaaaaa