|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Tak sobie siedziala i czytalam dzisiaj starsze posty...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4442 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba, ze jednak slub bysmy kiedys wzieli w Hiszpanii. Tam nie ma spowiedzi (maja juz od wiekow dyspense od papieza, za bodajze wyprawy krzyzowe), i w ogole te koscielne sprawy nie sa tak skomplikowane. Tylko ze przez najblizszych kilka lat bedziemy jeszcze na pewno w Polsce, poza tym tam jest jednak duzo drozej... ![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2008-11-03 o 16:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
yyyyyy nauki przedmałzenskie muszą sie odbyc w takim wypadku?? no i jak niby to ma wygladac?on idzie ze mna nic nie rozumiejac? to jakas paranoja...a jezeli oboje nie mieszkamy w pl?to jakies chore wszystko...
my kontakt mamy przez sms i msn co wieczór. skype czasami, ja czasem dzwonie. Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2008-11-03 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
czyli co ma jechac do anglii albo USA bo rozumiemy oboje ang, bo ja na razie francuskieog to mało a on polskiego to jeszcze mniej? czy polski kosciól mi zorganizuje nauki po ang moze?
![]() IMAGINE weź kobieto przyjdź z pomocą i odpisz nam na te posty !!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zadomowienie
|
Roux oczywiscie, ze mozesz, nie mam nic do ukrycia, TZ jest starszy ode mnie 23 lata
#4448 |
Zakorzenienie
|
ja miałam faceta starszego o 16 lat...trwało to rok z kawałkiem. myslalam ze go kocham i roznica wieku mi nie przeszkadzała. skonczylo sie to koszmarnie z zupelnie innych, niemajacych nic wspolnego ze mna powodów. byłam zazdrosna o jego corke ktora jest mlodsza ode mnie tylko 5 lat. moze to dziwne ale tak bylo. generalnie :ten zwiazek nie miał przyszlosci z innych wzgledów niz wiek , ale z perspektywy juz nie moglabym byc w zwiazku ztak duza roznica wieku..
co oczywscie nie znaczy ze inni nie moga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Corka mojego TZta jest w moim wieku, pierwsze spotkanie bylo drewtwe ale teraz swietnie sie dogadujemy. Duzo zaryzykowalismy wchodzac w ten zwiaze, w sumie to on bardziej niz ja, bo ja nie mam nic do stracenia. on zostawil dom i wszytsko co mial, zeby byc ze mna, musial podjac decyzje o posiadaniu kolenego dziecka, bo nie chcial, a ja tak, ale stwierdzil,ze zrobi wszystko, teraz nie moze sie doczekac chyba bardziej niz ja. najsmieszniejsze jest ze jak dzwoni moja mama, a on slyszy to krzyczy czesc mama (jest od niej starszy o 6 lat)
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.
#4452 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,
milo mi was poznac i wasze ciekawe historie, widze ze watek juz 2 lata trwa, ja wpadlam na niego w zeszlym tygodniu i czytalam na raty, wreszcie skonczylam. ja jestem w zwiazku z irlandczykiem, poznalismy sie w zeszlym roku w polsce, razem spedzilismy tydzien i zaiskrzylo, bylismy w stalym kontakcie, on po kilku tygodniach przyjechal do mnie w odwiedziny i tak sie zaczelo ...nastepnie standardowe wizyty co 2/3 tygodnie u mnie lub u niego, a po kilku miesiaca decyzja o wspolnym zamieszkaniu, na realizacje czekalismy pare kolejnych miesiecy i w efekcie koncowym juz od dluzszej chwili jestem na zielonej wyspie dreszczowców ![]() aktualnie szukam pracy, w polsce zostawilam rodzine i przyjaciol za ktorymi tesknie a takze dobra satysfakcjonujaca prace.do pelni szczecia i stabilizacji brakuje mi tu pracy, niestety poki co wysylam cv i siedze na necie w ten oto sposb trafilam na was ![]() serdecznie pozdrawiam wszystkie "forinerki" |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, pisalam tu w zeszlym tygodniu, od tamtej pory nie mialam czasu nic napisac. w kazdym razie dziekuje za serdeczne przywitanie.
Imagine, zdjecia sa rzeczywiscie przesliczne! Ladna z was para. Giovanina, ja tez jestem w zwiazku z Irlandczykiem ale mieszkamy w Londynie. Mysle ze Mentalnosc polakow i irlanczykow jest dosc podobna. W kazdym raziech tych ktorych dotej pory poznalam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
Diona 87,ja tez jestetem relatywnie tu nowa i troche sie gubie w forum, ale co mi tam. wiec nie jestes sama, zreszta czym sie pzrejmowac. Czlowiek sie w koncu uczy cale zycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Dzieeewwczynyyyy!
dostałam maila. dziwny dosc. patrze. Potwierdzenie kupna biletu! TŻ przylatujeeee!!! za 10 dni! ajajaajj to sie szykuje pierwsze spedzenie ze soba wiecej niz kilku godzin! łał. jestem na etapie szukania czegos w miare taniego dla nas w KRk. jakies namiary, jesli macie mile widziane. poki co mam to : http://krakow.gumtree.pl/c-Nieruchom...QAdIdZ85355285 chodzi mi o cos w tym stylu...wiem, ze pewnie nic tanszego nie dostane w tej okolicy... ale....tak na wszelki wypadk pytam, czy o czyms nie wiecie ![]() łał. ajm soł eksssajted! giovannina witaj!!! ![]() ![]()
#4457 |
Raczkowanie
|
dzieki za powitanko
![]() roxy - jak dlugo jestes ze swoim irlandczykiem? czy jest rudy ![]() imagine - swietnie mie sie czytalo twoje posty i ciesze sie waszym happy endem lub moze lepiej brzmi happy startem na nowej drodze zycia, wspaniale zdjecia, baardzo klimatyczne |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zadomowienie
|
Roux666, nto swietnie. A kiedy przyjezdza? Ja jestem z krakowa ale niestety nie orientuje sie jesli chodzi o hotele, ale na pewno znajdziesz cos fajnego. I do zakopca mozecie wyskoczyc.Mojmu Tz-towi strasznie sie w gorach podobalo.
giovannina, my bedziemy obchodzili trzyletnia rocznice za dwa tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
roxyroxy 14-17 listopada.
![]() Wakacje spedzilismy w Alpach, mysle ze Zakopiec na nim wrazenia nie zrobi... ![]() ![]() swoja droga 3 lata to taaaak dluuuugoooo.....gratuluje ! ![]()
#4460 |
Zakorzenienie
|
roux666 poszukaj na tej stronie www.noce.pl napewno znajdziesz tansze a przede wszystkim zobaczysz na otkach jak mieszkanie wyglada
![]()
#4461 |
Zakorzenienie
|
Ha! Przyszlam sie pochwalic
![]() Dyrygentka pozwolila mi grac na koncercie z sobote, wiec oto powracam, jak feniks z popiolow ![]() Jeszcze tylko pracy mi trzeba, ale z tym robi sie tutaj coraz dziwniej. Wiecej ofert na full-time niz part-time ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
kropka241 dzieeeki Kochana...ale patrzyłam juz i tam. Chodzi o to, ze wszedzie oferują cene za os/ noc. czyli jak jest nawet te najmniej 50 zł za osobe i tak dla nas wychodzi 100 zł za noc, co za 3 noce daje 300zł. a jak wiadomo te najtansze strasznie daleko sa od centrum, słaba komunikacja itd. Dlatego pomyslałam sobie, ze to co znalazłam (btw, sa tam przeciez zdjecia;> ) bedzie w miare dobre, gdyz cena nie jest za osobe, lecz za dobe, co w naszym wypadku 80 zł rozkłada sie na 2... Jeszcze sie upewniłam u wlascicielki. Na dodatek plusem jest, odleglosc od rynku. (moze sie nie zgubie:P )
wiec niby taaak, wychodzi calkiem tanio...ale ja jak to na polke przystalo szukam wszelakiej oszczednosci, dlatego Was pytam jeszcze o pomoc ![]() Wendeko gratuluje, zrobisz tam za niedlugo fororę!! Tylko wystąpisz! ![]()
#4463 |
Zakorzenienie
|
kropka a jak u was z tymi nieszczesnymi naukami przedmałzenskimi??? twoj TZ bedzie msuiał chodzic nic nie czajac po polsku z toba??
IMAGINE gdzie jestes ?? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Opiumalfa, Tz kropki jest czajacy z polskiego
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis idziemy do ksiedza wiec sie wszystkiego dowiem
![]() ![]() ![]()
#4466 |
Zakorzenienie
|
hmmm szkoda ze czający
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
#4468 |
Zadomowienie
|
giovannina, roxyroxy - ja tez z irlandczykiem
![]() ![]() Giovannina - i moj tez czarny jak smola ![]() A Dublin nic dziwnego ze nie przypadl Ci do gustu. Moim zdaniem to miasto, mimo calego swego potencjalu, jest po prostu przerazliwie nudne! To chyba wina tej dublinskiej mentalnosci. Picie na stojáco w zatloczonym pabie, rozmowy o niczym, pozorne przyjaznie, zero imprez domowych bo wszyscy mieszkaja na koncu swiata.... Nie to co w Krakowie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2008-11-05 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zadomowienie
|
roux ja ci raczej nie pomoge,bo w tych hotelach w ktorych nocowalam z tż w krk jak np: Holiday Inn czy Rubinstein,bylo cholernie drogo.
Jutro jade do Krakowa wlasnie z kolezanka na mala wycieczke po bibliotekach ![]() Pasuje coś przed wyjazdem ogarnąc noi legitymacje wkonu podbic bo na calych jezdze ![]() Jutro tez bede w posiadaniu mojego wymarzonego laptopka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
no tak, jesli chodzi o Dublin, to mialam watpliwą przyjemnosc spedzic tam kilka dni....
i okropnie mnie sie tam nie podobało! w zyciu tam nie wroce: atmosfera, ludzie, te puby ...ee nie dla mnie, brak klimatu. Owszem, wyspa pieknie wyglada...z samolotu:P Racja Kama, Krakow to jest TO! ![]() Malaja gratuluje lapka!!! ![]() ![]() dlugo bedziesz w krk? ![]() ![]() dziewczyny....zarezerwowa łam ostatecznie to studio dla nas. a teraz po głowie łażą mi myśli: - a w co ja sie ubiore? - a co ja mu zrobie na siadanie? -gdzie pojdziemy? - pokazac mu co to jest polish vodka? -a co jesli nie dotre na lotnisko na czas? -cholera musze do fryzjera! - uda mi sie schudnac kilka kg w 9 ni? lol...i tak mogłabym w nieskonczonosc....:noniew iem:
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2008-11-05 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.