![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
To zmierzę dzis i sie pochwale
![]() powinnam wczoraj zmierzyc ale mi sie nie chcialo xD
![]() |
#1172 |
Konto usunięte
|
a ja nie mierzę.
za każdym razem wychodzi inny wynik, różniący sie nawet o 4 cm od poprzedniego ![]() proste to mam chyba 45 a zakręcone moze 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
oj tam nie przejmuj sie ; ))
ale ja wciąż czekam na zdjęcie twoich włosków ; *
![]() |
#1174 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
Wow
![]() ![]() ![]() ![]()
#1176 |
Zakorzenienie
|
Ja bym tak juz chciala 70 i zadbane wloski... i sliczne!
![]()
#1177 |
Dolce vita
|
![]() ![]() Ja widziałam w autobusie jak jechałam do pracy przepiękną dziewczynę. Miała śliczną cerę i gruuubaśne, piękne włosy ![]() Ja nie mierzę, wolę obserwować po odrostach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
Naaajlepszego z okazji naszego swieta
![]()
#1179 |
Konto usunięte
|
najlepszego
![]() ![]() i włosa długiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
Ja widziałam w autobusie jak jechałam do pracy przepiękną dziewczynę. Miała śliczną cerę i gruuubaśne, piękne włosy
![]() ![]() ![]() a tak wogóle równiez życze wam dziewczynki wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Madz oj ja tez zazdroszcze. dlatego chce zapuscic wlosy i miec pieeeekna zeby odwrocic uwage od buzi :/
![]() |
#1182 |
Rozeznanie
|
Ja czasem widuję w autobusie dziewczynę z ciemnobrązowymi włosami za tyłek. Długość zjawiskowa, ale końce(przynajmniej 10 cm) aż proszą się o podcięcie.
Sama bardzo chcę dłuuuugie włosy, ale rozdwajające się końce dość konsekwentnie mi to uniemożliwiają. Od ostatniego przycięcia(miesiąc temu) nie jest ich jakoś specjalnie dużo(bywało gorzej), ale zdaję sobie sprawę z tego, że nie powinnam ich tak zostawiać. Z drugiej strony jak podetnę to znowu to co urosło "zniknie". |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Rozeznanie
|
Tylko, że gdy końce się rozdwajają to pasuje uciąć ich więcej, bo(przynajmniej w moim przypadku) za kilka dni jest to samo. Ale dzisiaj spostrzegłam, że są jakieś dłuższe... Chyba naprawdę szybciej rosną po pokrzywie. Tak sądzę, bo jeszcze dwa tygodnie temu gdy były mokre kończyły się przed moją wadą kręgosłupa(wygięta lordoza), a teraz są troszkę za to wygięcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A olejki na końcówki to na pewno dobry pomysł. U mnie prznajmniej się sprawdza. Ja czekam na szybszy porost. Póki co moje stanęły prawie w miejscu - 1 cm w miesiąc :/ Najbardziej się obawiam, że mi właśnie urosną do połowy pleców a potem się zatrzymają (nigdy nie miałam tak długich). A mi tak marzą się do pasa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Gimli czytalam Twoj wpis w blogu i powiem ze swietny
![]()
#1187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Olejków też używam, od dawna, i jest troszkę lepiej, ale nadal "to nie to". A próbowałaś pokrzywki? Ja zbierałam się bardzo długo do tego żeby do niej wrócić. Ostatecznie zmotywowały mnie wyniki tatty. Teraz będę próbować coś z płukankami z pokrzywy. Wcieram też Joannę Rzepę. Któraś wizażanka pisała o poroście bodajże 3,5 cm na miesiąc dzięki niej(codzienne wcieranie). Ja ograniczam się do wcierania co dwa dni(częściej przesusza mi skalp). Porost chyba nie bardzo ruszył, ale polecam choćby dlatego, że włosy mnie wypadają, a kuracja nie jest droga(około 8 zł za opakowanie, które wystarcza na bardzo długo). Nuż pomoże. Są różne "włosowe okresy", także nie łam się, bo pewnie to taki chwilowy kaprys włosów ![]() Mi także marzą się włosy do pasa. Kiedyś na pewno mieć takie będziemy. Nie wierzę żeby taka pielęgnacja i tyle starań nie doprowadziło każdej z nas do ustalonych celów. Grunt to pozytywne myślenie ![]() Renatka_2108 bardzo Ci dziękuję ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz rację, ze najwazniejsze to pozytywne myślenie. Staram się nie łamać tym marnym wzrostem. Choć nie powiem, ostatnio to mnie aż korciło żeby ciachnąć i pozbyć się pozostałości po trwałej + wyrównać cieniowanie (marzy mi się gruba piękna linia włosów w formie U). Pokrzywka (jak rozumiem w formie herbatek) to u mnie od długiego czasu jest. I nie piję ze względu na włosy - piję bo lubię. A że mam w pracy to raz dziennie kubek sobie zrobię. Teraz odpuściłam bo zjadam H-Pantonen. Zobaczymy, może witaminki pomogą. Muszę też popróbować z wcierkami. Jakoś ostatnio mnie lenistwo dopadło i nawet radical w ampułkach leży leniwie w szafce i czeka na jakąś motywację. A tej póki co brak. Może się jeszcze skuszę na tą Joannę Rzepę. Moje włosy zawsze rzepkę lubiły więc pewnie nie zaszkodzi ![]() Ja wciąż liczę że u mnie ten wolny wzrost to efekt tej kończącej się zimy. Włosy już mają dosyć kaloryferów, klimatyzacji. Pewnie jak poczują ciepły wiaterek to ruszą z kopyta. Poprzedni rok to u mnie było dodatkowe 14 cm więc liczę że i 2011 nie będzie gorszy. A już tylko 14 cm brakuje do pasa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
hej wszystkim Wizazanka
![]() ![]() Mam nadzieje ze mnie do siebie przyjmiecie ![]() 09.03.2011-39cm 09.04.2011-? |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie! ![]() Powodzenia w zapuszczaniu, szybko Ci włosy rosną ![]() ![]()
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
ewulkamala16 , witaj
![]() Ja narazie rezygnuje ze wszystkich wcierek, bo widzę, że robi mi się po nich łupież ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1193 | |
Rozeznanie
|
...a wiec pisze juz jako oficjalnie przyjeta do" ZAPUSZCZALSKICH"
![]() co do nafty kosmetycznej to ja zaopserwowalam jej negatywne i pozytywne skutki uzywania. Prawda jest taka ,ze rzeczywiscie wlosy staja sie mocniejsze, lsniace i co wazne nie wypadaja jak dawniej,(ja juz po 2 razie stosowania widzialam róznice)ale niestety ja po niej mam droby łupiez..nigdy wczesnej nie mialam z tym problemu.ehhh.. ![]() aptekarka namowiła mnie na wyciag ze skrzypu+drozdze+witaminy, bo jak powiedziala zeby wlosy dobrze rosly musza byc w dobrej formie. ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Ewulka a co bierzesz z apteki ? Ja nie moge doczekac sie 6 kwietnia
![]()
#1195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Wprowadzaj
![]() ![]()
#1197 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Narazie jest ok ale nawet jednego blistra jeszcze nie wzielam. Tydzien biore, problemy z cera mam od dawna wiec roznicy nie widze zbytnio.
#1199 |
Wtajemniczenie
|
Czy mogłaby któraś z Was, której włosy mierzą 51-56 cm dodać zdjęcie?
Może Ty Renatko ![]() Do sierpnia chciałabym osiągnąć długość włosów ok.55 cm- chciałabym zobaczyć jak mniej więcej będzie wyglądać taka długość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Wstawie ci tylko musze jakos zrobic, moze samowyzwalaczem sie uda
![]() Prosze bardzo. Kurde wczoraj mylam i juz tluste jak diabli. Chyba troche zle olej zmyłam :/ Bo wyglada jakbym lysa u gory byla :/ No i od gumki sie pofalowaly troche tak to mam proste.
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-03-09 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.